Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší. Stránka 107 z 146    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110 ... 146  Další
Autor Zpráva

925
14 čer 2004 18:43
Brno - Bystrc
Miky píše:
A proč by to dělala? To je úplná pitomost, když tam bude t-35 a t-26...

Ona by to takova pitomost nebyla, kdyby ta 68 zustala v soucasne trase - tedy tunelem a prolozena ve spickach s 35 (taktez tunelem). A vozilo by to nejspis daleko mene vzduchu alespon v casti trasy. V relaci Kohoutovice - Riviera by se taky nasli nejaci lide (alespon pres leto).

6350
11 říj 2005 14:03
Brno - Kohoutovice
kuba píše:
OT : Hal: Já myslel, že bude jezdit jako teď přes Kameňák.
A proč by to dělala? To je úplná pitomost, když tam bude t-35 a t-26...

Mimochodem, včera jsem si všiml, že na MÚK Hlinky už jsou natažený kompletní trolejbusový dráty :)

6620
21 pro 2005 17:01
OT : Hal: Já myslel, že bude jezdit jako teď přes Kameňák.

489
13 čer 2004 23:04
kuba píše:
To se mně nějak nezdá, to bude jezdit něco přes Myslivnu a něco přímo přes Jírovcovu? Nebo snad nějaký závleky?

Jde o obnoveni puvodni trasy tedy pojede pres stare Kohoutovice k Myslivne a od Myslivny na Jirovcovu. Co je tezkeho na tom k nepochopeni ?

Kapusta píše:
To neznám, kde to je?
Mela by to byt nova zastavka u toho kancelarskeho komplexu vedle Hornabachu.

6350
Brno - Kohoutovice
To bude jezdit, jako před výlukou a závleky nejsou potřeba. Z Mendláku po 52 (Hlinky - Pisárky - Ant. procházky - Šárka), za Šárkou odbočí k Myslivně, od ní pojede na Jírovcovu a za Bellovou zahne doleva k hájence.

6620
Hal píše:
linka 68 autobusy Mendlovo nám - Myslivna - Jirovcova - Kohoutovice, hájenka

To se mně nějak nezdá, to bude jezdit něco přes Myslivnu a něco přímo přes Jírovcovu? Nebo snad nějaký závleky?

483
22 srp 2006 12:35
Bohunice
Hal píše:
linka 61 autobusy Zvonarka - Holandska ...

To neznám, kde to je?

6350
Brno - Kohoutovice
Hal píše:
...

No to jsou mi věci...

3725
28 úno 2006 19:00
Hal píše:
linka 61 autobusy Zvonarka - Holandska - Kamenice -Nemocnice Bohunice - Univerzitni kampus.

OMG!Kam se tam všechno vejde,když víme,že Zvonařka není nafukovací!!!Už teď je tam toho až moc! :pray:

489
13 čer 2004 23:04
Dostal se ke mne novy navrh organizace dopravy po 1. 9. v oblasti kolem nemocnice Bohunice. Je tam dost zajimavych zmen.

linka 25 trolejbusy Novolisenska - Nemocnice Bohunice
linka 26 trolejbusy Novolisenska - Kamenny Vrch
linka 29 trolejbusy Ceska - Privrat - Jundrov - Kohoutovice - Osova
(ve spickach spoje pres Rybnickou)
linka 35 trolejbusy/autobusy Mendlovo nam. - Kamenny Vrch
linka 37 trolejbusy Mendlovo nam. - Jirovcova
linka 50 autobusy Bystrc - Ustredni hrbitov
linka 52 autobusy Mendlovo nam. - Zebetin - Kamechy - Ecerova - Bystrc, Zoo (slouceni s linkou 54, ktere se timto rusi, v Zebetine budou dva zavleky)
linka 60 autobusy Zvonarka - Strazni - Stara Nemocnice - Nemocnice Bohunice - Univerzitni Kampus (obousmerny provoz)
linka 61 autobusy Zvonarka - Holandska - Kamenice -Nemocnice Bohunice - Univerzitni kampus.
linka 68 autobusy Mendlovo nám - Myslivna - Jirovcova - Kohoutovice, hájenka
linka 69 autobusy Bosonohy – Osova– Nemocnice Bohunice – Kamenice – Ukrajinska

No kampus tedy bude posilen linkou a-61 v nove trase. Dost se mne nelibi, ze se zase vyslo v ustrety duchnam a a-69 bude jezdit, az na Ukrajinskou.

3221
14 čer 2004 18:56
blekfild
Protože to nic neřeší, většina lidí vystoupí už na zastávce Technická.

6620
A co takhle udělat ráno posily a-53 Červinkova - Technické muzeum - Edisonova - Kolejní? Když a-64 může mít posily přímo, tak proč ne i a-53? Vyvstává zde ale menší problém, kde by se na Červinkově busy otáčely?

3221
blekfild
adam_r píše:
Pokud by 72 jela na Kolejni, tak uz nema skoro zadny smysl, aby pokracovala do Reckovic. Kdo by s tim tu vyhlidkovou trasu jezdil.

Šlo by jen cca o pět spojů před osmou hodinou ranní, které jaksi budou přeplněné vždy - začátek výuky na 3 fakultách VUT+ začátek pracovní doby ve firmách v okolí (IBM GSDC má 2000 zaměstnanců). Je fakt že z Kolejní ty busy mohou režijně pokračovat do vozovny Medlánky.

469
09 kvě 2007 14:55
Daleko
No už jsem slyšel že se připravuje změna územního plánu a popošoupnutí ještě o pár zastávek dál ... ale je to bohužel jenom doslech :-)

71
11 zář 2006 23:20
Co se týče prodloužení T-13, když se dívám do územního plánu kam až sahají plány pro technologický park, tak se mi zdá současné prodloužení docela krátké. CO vy na to?

925
14 čer 2004 18:43
Brno - Bystrc
Spy píše:
ds myslel, že by jezdila Přízřenice - Stará osada - Halasovo náměstí - KP nádraží - Husitská - Skácelova - Technická - Technické muzeum - (E461) - Hudcova - Řečkovice, hřb. Což o to, nápad to není špatný, akorát pochybuju, že na to DP někdy přistoupí.
Nevíte někdo, jak je to s klouby na a-53? Ony se tam po změně trasy na okruh zpočátku občas objevovaly a teď už nic.

Pokud by 72 jela na Kolejni, tak uz nema skoro zadny smysl, aby pokracovala do Reckovic. Kdo by s tim tu vyhlidkovou trasu jezdil.

S klouby na 53 je to tak, ze po zmene trasy se snizil interval z 10 minut na 5 minut a nasadili se sola = zmena k lepsimu. Ze holt obcas jeden spoj nestaci je osud. Ale to se stavalo i v pripade kloubu. Vytizeni je narazove a nepravidelne.

Citace:
No, Přívrat se dá prakticky vyloučit, protože výjezd z místní bývalé smyčky je zastavěn trolejbusovým nástupištěm.
Tohle neni problem. Posunuti nastupiste je otazka maximalne jednoho tydne pro partu s rucnimi nastroji. Ale mozna lepsi by bylo ukonceni na Vychodilove, kde je zazemi.

3725
Zlaťák píše:
No rád pbych tě viděl chodit na pochca*nej a pos**nej záchod.

Výstižně řečeno!...Studentům se nynější linkové vedení (nejspíš?) líbit nebude,ale na této lince je to zatím to nejlepší,co bylo vymyšleno.Pokud je na "Strojárně" zkouškové,tak i tam jezdí ráno hodně lidí.

1710
22 led 2006 12:56
Brno
Rop píše:
Vedle točny je Yacht, který jede více méně nonstop ... v 8 ráno odcházejí poslední alkoholici .... v deset nastupují již noví ... takže tam není problém dojít ...

No rád pbych tě viděl chodit na pochca*nej a pos**nej záchod.

947
14 říj 2004 16:45
Úsuší
Jonny5: ja jsem to jen tak nesecetl.Zkus o tym popremyslet a uvidis ze ti to bude vychazet i s tema navaznostma tak akorat samozdrejme ze by se tam muselo par veci upravit.

Ten Privrat proc ne nez zastaveny vyjezd bych spis videl problem s vjezdem do te smycky pri dnesnim provozu v techto mistech by to bylo asi neprakticke jinak posunout dnesni zastavku o 40m zpet by urcite problem nebyl.

Jinak doporucuji vsem se podivat na smycku Bystrc Zoo uz se to zacina blizit do finalní verze tak jeste mesic a mohly by to mit hotovy.

469
Daleko
Hlavně je otázka kdy má být protažená t-13? A hlavně jak daleko ... dle územního plánu co je na webu to mají být 2 stanice a dneska jsem slyšel názor že 4 .... a že most bude dokončen v roce 2008 a tramvajová trať v roce 2010 .... což se mi zdá ale dost dlouho, když se člověk podívá třeba na rychlost stavění v purkyňově ulici, kdy tramvajovou trať měli hotovou nejrychlejc :roll:

mapa územního plánu je zde ... pracuje to stejně jako třeba mapy na seznamu :-)

268
09 úno 2007 13:59
Brno
No, Přívrat se dá prakticky vyloučit, protože výjezd z místní bývalé smyčky je zastavěn trolejbusovým nástupištěm.

3221
blekfild
Přívrat nebo Vychodilova, nic jiného mě nenapadá. Nechme se překvapit...

469
Daleko
Vedle točny je Yacht, který jede více méně nonstop ... v 8 ráno odcházejí poslední alkoholici .... v deset nastupují již noví ... takže tam není problém dojít ... ve všední dny se dá jít do budovy Podnikatelky ... a kdykoliv do areálu kolejí do bloku A6 (mapa)
Jinak co se týče nové točny t-13 a vedení b-53 tak co jsem tak odposlouchal od řidičů, tak b-53 by měla vést od té točny kolem strojárny někam do Žabin ... že tam prý je schovaná nepoužívaná točna trolejbusů, ale netuším kde to má být :roll:

29
17 led 2006 20:05
pepola píše:
Já se opakuju,ale...zkus jezdit 9 hodin,a nemít kam jít na WC!

Kdyby podnik chtel, tak se urcite domluvi na pousteni ridicu na WC pres nekterou vratnici arealu koleji 24 hodin denne. Na sprave koleji a menz VUT sedi normalni a celkem ochotni lide.

3725
ds píše:
To je snad řešitelné, místa na stavbu nějakého zařízení je tam dost. Jinak v době od 8 do 21 hod. se dá jít na WC do budovy pizzerie Mozzarella.

Nechci z toho dělat debatu o ##MLUVÍM SPROSTĚ##,ale ve smyčce Kolejní(nevím proč),zakázali jakýkoliv model kadibudky.Navíc v tom původním ražení(tři klouby)to bylo na ježdění docela špatné,protože kromě velké pauzy se jezdilo stále jen se 7mi minutovými čekačkami.Takže docela nechutný kolotoč...Ty čtyři kola na otočku(o víkendu tři)a pak 20 minut pauza,vyhovuje mnohem líp.Pokud Pán Bůh "nebude doma" a opravdu udělají smyčku d-13 na novém místě,dojde k naprostému přepracování všech odjezdů v oblasti.Do té doby je to asi mrtvé téma(viz odpovědi v Bez starostí tuším 2/2007).

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 3649 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110 ... 146  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata