Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší. Stránka 111 z 146    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114 ... 146  Další
Autor Zpráva
9986
15 led 2005 23:41
Hafan007 píše:
Teda...Kaufland v Bohunicích už teď nezvládá s 20ti pokladnama..Ještě až jim tama bude obousměrně a-60. Zlatý večerky....

????

2109
20 zář 2006 19:51
Teda...Kaufland v Bohunicích už teď nezvládá s 20ti pokladnama..Ještě až jim tama bude obousměrně a-60. Zlatý večerky...
Jinak bych to raději viděl následnovně:
a-79: z Labské ještě dále na: Dunajská, pod mostem - U hřiště - Kyjevská
a-69: Internát - Nemocnice Boh. - Stará nemocnice - Uzbecká - Běloruská - Humenná - Kosmonautů a do Bosonoh.

302
14 úno 2007 21:02
BM, Černá Pole
Jirik píše:
Johnny5: No vše se bude odvíjet od stavby kolem nemocnice Bohunice a Netroufalek.
Jasnačka, ale jaké jsou ty papírpové návrhy?

873
07 čer 2006 12:14
Brno
Johnny5: No vše se bude odvíjet od stavby kolem nemocnice Bohunice a Netroufalek.

588
20 říj 2006 16:11
Újezd u Brna
Jojo je to bída odevšad,mě se osvědčilo jet osmou na Masnou a tudy pešo přes Čechyňskou na Zvonec,ale není 2x košér :evil:

302
14 úno 2007 21:02
BM, Černá Pole
Jirik píše:
Jenom chci dodat, že se plánuje obousměrný provoz linky 60 kolem Kauflandu, tedy zastávky Kejbaly a Kamenice. Prozatim to ale je jen v plánu.
Zajímavá informace, je to skutečně reálné?

Izidor píše:
Ač tato linka má svůj sporadicky špičkový provoz,tak nelze zapomenout,že jde pořád jedinné přímé spojení Líšně se Zvonclem. Provoz,interval ani primární učel tomu však nenasvědčuje.
Ptejme se takto: je na 79 málo spojů ,protože není vytížená (onen souběh s 45) a nebo není 79 vytížená,protože je málo spojů?
Vůči kadenci příjzdům 26 na Novolíšeňskou je interval 45 delší,šlo by to půlit(aspoň občas) s 79 a nezatahovat k Zetoru (dnes skutečně přežitek).
Takže by to chtělo posílit (i třeba ostatní dopravci) ale hlavně tím zas "naučit" lidi jezdit.
Dostat se na Zvoncl z Líšně je tak,jako tragedie,ale aspoň toto by bodlo. :wink:
Našlo by se asi víc oblastí, které takové přímé spojení nemají. Řekl bych, že konkrétně na Zvonec zase tolik lidí z Líšně nejezdí a pro spojení do centra (tedy i oblast mírně na jih) je intervalově nejlepší tramvaj s možností případného přestupu na okružky.

873
Brno
Jenom chci dodat, že se plánuje obousměrný provoz linky 60 kolem Kauflandu, tedy zastávky Kejbaly a Kamenice. Prozatim to ale je jen v plánu.

588
Újezd u Brna
Ač tato linka má svůj sporadicky špičkový provoz,tak nelze zapomenout,že jde pořád jedinné přímé spojení Líšně se Zvonclem. Provoz,interval ani primární učel tomu však nenasvědčuje.
Ptejme se takto: je na 79 málo spojů ,protože není vytížená (onen souběh s 45) a nebo není 79 vytížená,protože je málo spojů?
Vůči kadenci příjzdům 26 na Novolíšeňskou je interval 45 delší,šlo by to půlit(aspoň občas) s 79 a nezatahovat k Zetoru (dnes skutečně přežitek).
Takže by to chtělo posílit (i třeba ostatní dopravci) ale hlavně tím zas "naučit" lidi jezdit.
Dostat se na Zvoncl z Líšně je tak,jako tragedie,ale aspoň toto by bodlo. :wink:

2109
20 zář 2006 19:51
mno..Hlavně mnou :lol:

3059
15 čer 2004 08:24
79ka je ve stávající trase docela využívaná v celém úseku, aspoň odpoledne, nechal bych tak...

268
09 úno 2007 13:59
Brno
Sice byl poslední příspěvek vloženej před víc než měsícem, ale i tak - myslím že linka 79 jezdí k Zetoru zbytečně, vždyť zrušeny byly i jiné linky ze sídlišť k Zetoru - například 77 z Kohoutovic. Já bych navrhoval tuhle změnu

79: Ukrajinská - Gruzínská - Vyhlídalova - Běloruská - Uzbecká - Kejbaly - Kamenice - Nemocnice Bohunice - Stará nemocnice - Uzbecká - Běloruská - Vyhlídalova - Gruzínská - Ukrajinská

69: Bosonohy až Osová jako dnes, a dál jako (teď tipuju-před deseti lety?) a-50 tedy přes zastávky Osová, u tramvaje - Labská - Vltavská (aspoň myslím že to pořadí zastávek bývalo takhle moc si to nepamatuju, byl jsem malej) a vyjede na zastávce Pod Nemocnicí a odtud by dojela k internátu

- takže by došlo ke spojení sídl.Bohunice-Kaufland-nemocnice-sídl.Bohunice, tedy i přímému spojení Kauflandu se zastávkou Nemocnice Bohunice (dnes většina lidí jede od Kauflandu k ústřeďáku, tam přestoupí na 60 jedoucí zpátky k nemocnici kde přestupují směr N.Lískovec,Kohoutovice), a posílena by byla i doprava na Labské, musely by se jen postavit zastávky v opačném směru na zastávkách Kejbaly a Kamenice

1093
09 lis 2006 18:16
ds píše:
nejslabším místem tohoto návrhu je neobsluhování prakticky celého bohunického sídliště, pro jejichž dopravu do Zetoru a-79 primárně slouží.

S tím nesouhlasím, protože i když nebude obsluhována zastávka Běloruská, tak si myslím, že ji adekvátně zastoupí Uzbecká, Gruzínská a Ukrajinská. Pro určité lidi bude sice zastávka dál, ale pro jiné zase blíž. Navíc to, že severní část Bohunic nemá přímé spojení s bohunickou nemocnicí je zvláštní (kromě linky 82). Zastávka Kosmonautů, která je často využívána "Zetoráky", je zase poblíž Osové. Tedy nic dramatického.

200
27 pro 2004 12:45
ds: spojovat linku a-79 s dopravou do Zetoru ??... dneska, víš kolik lidí v Zetoru dnes pracuje? Nevím přesně kolik z té necelé tisícovky zaměstnanců je z Bohunic a okolí, ale tipuji, že jestli 100, tak je to moc. Linka a-79 by dnes už vůbec do Líšně jezdit neměla. Dala by se jí určitě najít smysluplnější koncová část. Ta stovka lidí do Zetoru může klidně jet ráno t-8; do zetoru se jezdí "na brzo", zatímco 8 je kritická z Lískovce až kolem 7 až 8 hodiny. A v úseku Zetor - Jírova je se svým intervalem 20 min vzhledem na 10 minutový interval linky a-45 (která v kloubové variantě je pro tuto likalitu kapacitně vysoce komfortním řešením) také zbytečným luxusem.
A to nemusím asi mluvit o "hustotě" jejím intervalu a smyslu o letních prázninách ... a to Zetor přitom po většinu prázdnin normálně jede...
do Líšně jezdí a-79 dle mého názoru již pouze ze setrvačnosti.

3221
14 čer 2004 18:56
blekfild
nejslabším místem tohoto návrhu je neobsluhování prakticky celého bohunického sídliště, pro jejichž dopravu do Zetoru a-79 primárně slouží.

1093
09 lis 2006 18:16
Já bych navrhoval, aby linka 79 jezdila následovně:
Osová - Nemocnice Bohunice - Kejbaly - Ukrajinská - dále po své trase
Což by ve špičce řešilo spojení severní části Bohunic s nemocnicí, Kaufland a částečně kampus.
Nejslabší místo toho návrhu je smyčka Osová, která nemá dostatečnou kapacitu. Řešením by bylo propojení s linkou 69, což by na druhé straně přineslo další negativa (zpoždění, provázanost s 401/402...). Variantně (dokud se nevybudují zastávky u kampusu) by jednosměrně mohla jezdit přes Starou nemocnici.

Popravdě by mě zajímal váš názor na můj návrh (který je spíše realizovatelný v budoucnosti) a na dopravní situaci v uvedené oblasti. Protože si myslím, že na jedné straně tu jsou kapacitně nevyužité linky (69 od Osové po Netroufalky, částečně i 79) a na straně druhé tu jsou požadavky od cestujících (Kaufland, Labská).

Nevíte někdo náhodou, jestli je v blízké budoucnosti v plánu zvětšovat smyčku na Osové? Bude se rozšiřovat zároveň s rekonstrukcí Osové nebo ne? Díky.

6350
11 říj 2005 14:03
Brno - Kohoutovice
jzb píše:
Verusha: :lol:
Ale takhle by to neprošlo. Je tam moc málo přestupů, pokud se chce našinec dostat z libovolného bodu A do jiného libovolného bodu Ť. Málo to zdržuje.
No, myslím, že jízdní doby to srovnají :lol:

520
03 dub 2006 14:42
Verusha: :lol:
Ale takhle by to neprošlo. Je tam moc málo přestupů, pokud se chce našinec dostat z libovolného bodu A do jiného libovolného bodu Ť. Málo to zdržuje.

588
Újezd u Brna
Asi myslel,aby se to neztratilo-je to pro 67 dle mě lepší :wink:

6350
Brno - Kohoutovice
No, on to, že se jezdí normálně, možná myslel, jako že tam už můžou auta.

588
Újezd u Brna
Miky píše:
Ježkovy voči, co psal pepola o 3 příspěvky níž?

A co jako ,reagoval jsem na logitecha :!:

Já bych to viděl takhle

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

6350
Brno - Kohoutovice
Izidor píše:
67 jezdí stále přes Slovaňák po Charvátské dávno po ukončení všech omezení na Purkyňově-bude to na furt :?: V změnách k 10.12. o tom nebyla zmínka,opravte mě zda se pletu.
Ježkovy voči, co psal pepola o 3 příspěvky níž?

873
Brno
Izidor píše:
67 jezdí stále přes Slovaňák po Charvátské dávno po ukončení všech omezení na Purkyňově-bude to na furt :?: V změnách k 10.12. o tom nebyla zmínka,opravte mě zda se pletu.

Pravděpodobně by linka a-67 měla zůstat stále na trase přes Slovaňák. Prozatím není důvod ji vrátit na původní trasu.

588
Újezd u Brna
logitech911 píše:
NENE ... UŽ SE JEZDÍ NORMÁLNĚ!!!! :!: :idea:

Libor Nečas mě poslal aktualizovanou verzi tabulky se změnami k 10.12.2006 (tu, co jsem tu dával před cca 2 měsíci). Autor vítá připomínky a kritiku (mail: libornec@seznam.cz).

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 3649 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114 ... 146  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata