Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 188 z 234    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191 ... 234  Další
Autor Zpráva

33
23 srp 2006 20:31
brno
astroh píše:
dneska ve ctvrt na ctyri sem cekal na Podlesi a od bystrce jela muzejni 6tr a za ni hned T11 :-) ale nebyl sem dost rychlej na to abych je vyfotil :cry:

A já je dneska v podvečer viděl navagónovaný v Maloměřicích. Oba dva. Výsledek snahy vyfotit si je alespoň mobilem byl stejný - jsem to nestihl.

1443
15 zář 2005 13:43
čtvrť s největší koncentrací rozjezdů v Brně
O DOD v Komíně i v tisku: http://zpravy.idnes.cz/mfdnes.asp?v=220 ... a&c=585398

6620
21 pro 2005 17:01
Ještě několik dalších fotek z Husovic
Na TÚ je napravo 3506, uprostřed 3252 a nalevo skelet bez eviďáků.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

6620
V Husovicích jsou momentálně tři vozy z Komína.
3271- stála venku-info Verusha na k-repu GO
3001- stála před lakovnou, má zalepený dveře, pravděpodobně lak.
3277 je v dílnách (Husovice, LÚ)- jedinný trajf v ČR bez navijáků, ale lana mít bude, jak to někteří špatně pochopili

Obrázek
Obrázek
Obrázek

488
07 úno 2006 10:26
astroh píše:
jakozto vyucenej automechanik to tak taky vidim...dneska sem 3029 videl pri odjezdu ze zastavky a dam ruku do ohne ze je to na nektere prave zadni pneu....ikdyz nebylo nic videt slyset bylo...ale co hlavne ze to jezdi :wink:

Dnes odpoledene jsem zcela nahodne 3029 potkal a mohu to jen potvrdit. Jedno ze zadnich kol ma poskozenou pneumatiku. Nedokazu odhadnou zda defekt. Rekl bych, ze jen poskozena. Vytrzeny kus gumy z obvodu ci neco pobobneho.

406
15 čer 2006 13:44
Brno Bystrc
dneska ve ctvrt na ctyri sem cekal na Podlesi a od bystrce jela muzejni 6tr a za ni hned T11 :-) ale nebyl sem dost rychlej na to abych je vyfotil :cry:

406
Brno Bystrc
Verusha píše:
S větší pravděpodobností je to buď defekt zpravidla jedné ze zadní vnitřní pneu, nebo vada pneumatiky jako takové - Bridgestone je dle všeho celkem šmejd (taky na nich snad nikdo ani nejezdí) a občas se pneumatika sjede do pravidleného n-hranu připomínajícího tvarem obrys dopravní značky "stop".

jakozto vyucenej automechanik to tak taky vidim...dneska sem 3029 videl pri odjezdu ze zastavky a dam ruku do ohne ze je to na nektere prave zadni pneu....ikdyz nebylo nic videt slyset bylo...ale co hlavne ze to jezdi :wink:

kapusta - ano, jestli Majkl Šumachr taky jezdí na takových šmejdech, nedivím se, že minulou sezonu ho předjel nějakej Alonso, kterej dřív kroužil spíš na chvostu pole, v zrcátkách vozy Minardi :mrgreen:

6349
11 říj 2005 14:03
Brno - Kohoutovice
Verusha píše:
...a občas se pneumatika sjede do pravidleného n-hranu připomínajícího tvarem obrys dopravní značky "stop".
U tvých příspěvků se vždycky nařehtám... :lol: :lol:

483
22 srp 2006 12:35
Bohunice
Verusha píše:
...Bridgestone je dle všeho celkem šmejd (taky na nich snad nikdo ani nejezdí)...

Promiňte mi OT: Jezdí na nich Michael Schumacher :-D

Takto je těžko to analyzovat, může to dělat náprava, ale to by spíš bylo pouze škubání při přechodu z režimů jízda / brzda, výběh / jízda nebo výběh / brzda. S větší pravděpodobností je to buď defekt zpravidla jedné ze zadní vnitřní pneu, nebo vada pneumatiky jako takové - Bridgestone je dle všeho celkem šmejd (taky na nich snad nikdo ani nejezdí) a občas se pneumatika sjede do pravidleného n-hranu připomínajícího tvarem obrys dopravní značky "stop".

406
Brno Bystrc
mam dotazecek...pred chvilkou sem jel 3029 a od zadni napravy sly zajimavy zvuky, navic byly v tom rytmu citit az dopredu razy...sem si rikal esi nema problem se zadnima kolama? :-)

Ives 8-) asi tak nějak. Nevím, co tak dlouho trvá na tom vykopat jednu lochnu, přeložit pár trubek a káblů, zasypat štěrkem, zalít to asfaltem a natáhnout nový trolejový vedení. Poslední dobou jsem tam neviděl víc než 1 Tatru, jedno minipidirypadlo a tři lidi, z nichž dva se opírají o krumpáč a třetí se dívá, jestli se opírají správně.

3037 dneska na Kp a žádných podezřelých zvuků jsem si ani po krátké projíždce po kanále nevšim.

1443
15 zář 2005 13:43
čtvrť s největší koncentrací rozjezdů v Brně
Jinak co se týče nového kruháče, dělňáci zase nezklamali. Kolem 14:30, což by se snad dalo ještě považovat za pracovní dobu, si zašli do naší nově zrekonstruované pekárny na lahváče, které potom ve vedlejším vchodu (ve stínu) vypili. Pracovní morálka 2 z 5 dělníků pracujících. Se ani nedivím, že to má být hotový až v prosinci.

720
10 bře 2006 20:56
Brno- Stará Líšeò
jinak velice zajímavé zvuky vydává při jízdě vůz 3037... (dnes mi v ní na 03604 málem praskly uši)

720
10 bře 2006 20:56
Brno- Stará Líšeò
Kuba píše:
Miky: Podle toho mýho plánku by mohl mít kloubák problémy vytočit zatáčku na turnus. kanál.

no Kubo, podle tvého nákresu zkomolené K2R by měl vůz problém jet po kolejích ... , já si myslím, že Miky má plánek přesnější :wink: , ale tvůj také nebyl špatný... :wink: akorát to vypadá, jako by byl jeden plánek na jinou vozovnu....

6620
Miky: Podle toho mýho plánku by mohl mít kloubák problémy vytočit zatáčku na turnus. kanál.

6349
11 říj 2005 14:03
Brno - Kohoutovice
no, já tam byl jednou a myslím, že to bylo spíš ňák takhle:

6620
Chtěl bych se Veruši zeptat, jestliby mně nenakreslil plánek skleněnýho baráku, já jsem se o něco pokusil, ale je to jen náčrtek a byl jsem tam asi 2x v životě :-)
Obrázek

9306
10 čer 2004 11:19
mno jak tak hledam po netu ceny, tak DP Pardubice uz si reko udelal :
http://www.dpmp.cz/index.php?str=31
Cena neco malo pres 5 milionu.

Novy NP vuz se stezi dostane pod 10 milionu. Kloubaky stoji okolo 15 milionu.
Vyzbroj stoji okolo 2 milionu. Vyhodou by bylo snizeni stavu ND a shodnost ND s 21Tr.
Krome toho ona 14tr je na nektere relace lepsi jak NP vuz.
Za polovicni cenu skoro novy vuz.

3221
14 čer 2004 18:56
blekfild
No nechtěl jsem rozvíjet ekonomický OT, ale přesto : to, že má země naleziště surovin ještě nedeterminuje kapitálovou vybavenost dopravních podniků :-) Jen pro srovnání s ČR - Kazachstán má HDP 8200 USD na hlavu, ČR 19500. 19% obyvatel v Kazachstánu žije pod hranicí chudoby... Konec OT :-)

Ani po ekonomické stránce to tak jednoznačné nebude, v Kazachstánu jsou obrovské naležiště nerostných surovin - ropa, uhlí, žel. ruda.. asi by na NP vozy měli, kdyby je chtěli.. (ale to už je OT).

3221
14 čer 2004 18:56
blekfild
záleží taky na životnosti, fyzické i morální... krátkodobě nejlevnější řešení nemusí být nejvýhodnější dlouhodobě...

9986
15 led 2005 23:41
ds píše:
po ekonomické určitě, takže si snad můžeme dovolit obnovovat trolejbusový vozový park NP vozy a nereinkarnovat staré šroty, stačí že to děláme u tramvají.

jenže zase cena nového NP trolejbusu a nové NP tramvaje je taky někde jinde...

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5843 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191 ... 234  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata