Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 7 z 18    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 18  Další
Autor Zpráva
1546
06 lis 2009 10:30
johnny05: Gratuluji, v případě zrušení celého Senátu se vším všudy a naprostého zrušení platů a jakýchkoliv odměn poslanců jsi ušetřil 0,67 miliardy korun. Díky tomu je možné navýšit rozpočet Policie o 1,7 %.

Tudy asi cesta nevede...

5
11 úno 2009 17:38
Kordis nám zveřejnil Jízdní řád linek A až N

865
14 lis 2007 11:01
Brno-Juliánov
goldfinger píše:
M3: O jakým rozkradení mluvíte? Nějak zapomínáte na jednu veledůležitou věc - po listopadu byl stanoven kurs 1 DEM = 18 Kč. Dnes máme k již neexistující DEM kurs 12 Kč. V roce 1989 byl plat 3.000,- CZK, dnes 23.000 CZK. Takže zaplať Bůh, že jsme ty profesory - nejspíš myslíte Zeleného a Švejnara, možná osmašedesátníka Šika moc neposlouchali. A zaplať Bůh i za to, že ojro nemáme a doufám že dlouho mít nebudeme. Za Klausových vlád byl rozpočet v přebytku, do deficitu ho začal dostávat Milouš Zeman (ano i vinou sanace bank, způsobené za Klause, to je bez debat), ale pak hlavně Dluhoslav svýma pastelkovnýma a dalšíma nesmyslama, vše za hospodářského růstu.

:pray: Jenze nemuzes srovnavat 3.000 tehdy a 23.000 ted. Samozrejme, ted se mame o neco lip, jeste aby ne, to by byly predchozi vlady uz uplne k ho..., ale rozhodne se nemame lip o 767% sarcastic
http://www.czso.cz/csu/tz.nsf/i/kolik_j ... ohl_koupit

2578
05 úno 2007 18:12
Malečkův rajón
johnny05 píše:
Viz treba USA, pro mnohe vzor demokracie.

Možná že je vzorem a možná že se tu demokracii USA snaží i nějak vyvážet, ale z na internetu přístupných filmů (lze hledat na http://www.mustwatch.cz) mám dojem, že jde čím dál tím více o policejní stát.
goldfinger píše:
...lodníci stáv.

A už zase ten patvar?

Můj nový web o severním okolí Brna

865
Brno-Juliánov
Dalsi muj nazor jak usetrit ze statniho rozpoctu.

Vse co maji politici ted bych jim sebral a zavedl to uplen jinak, protoze, vysoka mzda politiku je zavedena predevsim proto, aby sami meli dost penez a nebyli uplatni. Coz jak vidime moc nefunguje.

Politikum bych dal prumernou mzdu vysokoskolaku ve statnim sektoru :!: + nahrady na dopravu, ubytovani a dalsi naklady co prokazatelne dolozi. Senat bych bud uplne zrusil, ted jen to jen odkladiste vyslouzilych politiku, nebo by senatori nemeli narok na mzdu vubec a slouzili by jako sluzba verejnosti, teprve potom by k necemu byl. Pak by treba do politiky chodili lidi, kterym by zalezelo na politice, tedy na osudu lidi a CR a ne jak ted, kdy si tam de naprosta vetsina jen nahrabat pro sebe.
Pri jakemkoliv podezreni z korupce okamzite odstoupeni a pri prokazani viny okamzite odneti svobody. Posileni policie, hlavne dopravni, nebo se tady zachvilu vyvrazdime. Agresivita nejen na silnicich je uz opravdu strasna. V Americe si nikdo nedovoli, ani v pousti, kde nikde nic neni a z mista A do mista B je to nekolik desitek mil, prekrocit rychlost byt o 1 mph, protoze tam je a pokutu okamzite bez kecu dostane.

My proste jeste nejsme na omezeni policie pripraveni treba jako v Dansku. Tam se prakticky nevidel nikde policajty. Kdyz sem se ptal, kde je maji, rikali mi: my tady policii nepotrebujeme, my se ohlidame sami. A opravdu, chovani lidi jak ve spolecnosti, tak na silnicich, to byl balzam na dusi. Podobne je to v cele Skandinavii a Britanii. Agresivnejsi ze severanu byli jen Iri, ale cemu se divit, kdyz tam maji povoleny 0,8 promile.

1410
29 dub 2006 12:26
Sebrowitz
Fafner píše:
Mě popravdě nepřijde že by byl golf nějak víc nákladný než třeba paintball nebo hokej... Pokud teda hokej nepovažuješ taky za pravičácký sport, SSSR přece nebyla jedna z nejlepších zemí v hokeji, že ne...

Tak nějak, ani tak extra drahý to není.

Nicméně vtipné bude, až zítra "půlka brna pojede na kole" a cyklopruhy na Nových Sadech budou plný parkujících aut (což by, dle tisku, být mělo). Tleskáme. :applause:

Drahou povezu do práce autem, protože 31 nejede a i kdyby, tak skoro ne.

Prznitel češšššššštiny

Prznitel češšššššštiny
1977
07 dub 2006 09:03
Tak zaplať Bůh za kompromis, že aspoň něco pojede lidem do práce a z práce. Pro zasmání teda je, že lodníci nestávkují.

865
Brno-Juliánov
A zase ja :-"
ReZ píše:
Přesvědčili dav lidí, kteří slepě šli za nimi a papouškovali jejich hlášky.

:pray: tak jeste jednou.
Duvod stavky
- vysoky vek odchodu do duchodu
- zdravotnictvi

Jednim z hlavnich principu demokracie je, ze drzitelem politicke moci je lid.
Z toho se domnivam, ze by vlada mela poslouchat, co si lid mysli a reagovat na to. To se ovsem nedeje. Takze nenadavejte nam, ze je stavka. Nadavejte na vladu, ze dopustila, aby ke stavce doslo. Uz dlouho je situace v zemi takova, ze drtiva vetsina lidi, (lidi, ne deti), je se soucasnym vedenim statu nespokojena. Uz dlouho se na vsech moznych diskuzich, v hospadach a pri seslostech rika, ze to je strasny, co ta vlada vymysli. Podobny nazor zastavam i ja. Reformy ano, ale ne takto. Jenze jako jednotlivec s tim nemuzu nic udelat. A nyni se naskytla moznost vyjadrit svuj nesouhlas, ktery bude mozna alespon castecne vyslysen a treba si vlada uvedmi, ze vladne lidem a ne strojum a zkusi reformy prepracovat do trosku prijatelnejsi podoby.

Z mych osobnich zkusenosti se jednotlivec ridi motem podle sebe soudim tebe. A prave tak mi prijdou vymysleny reformy. Neuvedomuji si, ze vetsina naroda ma prijem nizsi nez 24.000 kc. Pro vyssi tridu to neni takovej problem reformu zkousnout, protoze jim porad zbyde dost, ale co my ostatni.

Co takhle zacit u vyssi tridy, zavedenim odlisne dane z prijmu. Viz treba USA, pro mnohe vzor demokracie.

Federální sazba daně z příjmu FO v USA v roce 2009

svobodný manželský pár
daň základ daně (v USD)
10 % do 8350 10 % do 16 700
15 % 8 351 – 33 950 15 % 8 351 – 33 950
25 % 33 951 – 82 250 25 % 33 951 – 82 250
28 % 82 251 – 171 550 28 % 137 051 – 208 850
33 % 171 551 – 372 951 33 % 171 551 – 372 951
35 % 372 951 a více 35 % 375 951 a více
su zvedavej na reakce sarcastic

Pro zajimavost. V CR je uz skoro stejne draho jako v Londyne. Myslim tim hlavne potraviny. V pripade zavedeni vyssiho DPH, uz tady bude draz nez v Londyne a dokonce i ve Skandinavii, kde jsou ceny celkove nejvyssi v Evrope. Ovsem, kde mame ty Evropske prijmy, abysme si mohli dovolit mit tady tak draho.

Takze ReZi. Vyprosuju si, abys me tady urazel, ze nekoho slepe posloucham a poslouchal jejich hlasky. Nechci aby to vyznelo jako chlubeni, ale byl sem na Slovensku, Rakousku, Chorvatsku, Bosne a Hercegovine, Albanii, Cerne Hore, Slovinsku, Italii, Recku, Nemecku, Dansku, Svedsku, Norsku, Finsku, Estonsku, Lotyssku, Litve, Polsku, Belgii, Anglii, Walesu, Skotsku, Severnim Irsku, Irsku, snad sem na zadnou nezapomnel sarcastic . Tedy, su docela zcestovalej clovek po Evrope. Ve vetsine zemi sem nakupoval, zpratelil se s lidmi a zajimal se o zivotni uroven. Takze o zivote a zivotni urovni neco vim a nazor na veci politicke mam jen a jen SVUJ VLASTNI.

A i kdyz se nic nezmeni, tak az se me jednou syn zepta, tato, proc se chodi do duchodu v 70 letech, vzdyt to nemuzes vydrzet, nebo tato, proc se plati u doktora, kdyz mame zdravotnictvi z ustavy zadarmo, budu mu moct rict, vis, snazil sem se s tim neco udelat, ale bohuzel se to nepovedlo a nebudu se muset stydet za to, ze jsem pro to nic neudelal a nechal si vsechno libit jak ti nahore piskali.

Ad stavkokazi, v kazdym kolektivu se najdou srabi a lidi, kterym jde jen o svoje obohaceni, tedy neprijit o 1.500 a doufat v nejakou mimoradnou odmenu navic.

3342
21 led 2011 14:19
MartinV píše:
Fafner: minimálně golf nepatří k nejlevnějším sportům.

A to znamená že co není levné je pravicové? Mám triko adidas a ne od vietnamců tak jsem pravičák? Nebo co to je za generalizaci?

Mě popravdě nepřijde že by byl golf nějak víc nákladný než třeba paintball nebo hokej... Pokud teda hokej nepovažuješ taky za pravičácký sport, SSSR přece nebyla jedna z nejlepších zemí v hokeji, že ne...

2826
01 úno 2006 10:39
kdyz mas moc sichet odpracovanych a dostanes narizene nahradni volno tak ti prispevek samozrejme zustane - to je jiny pripad

1111
05 čer 2005 13:18
To je něco jiného - dovolená a náhradní volno se do toho nepočítají

Moderátor
7589
17 pro 2006 22:32
Brno
To byla taky jedna z variant, o které jsem přemýšlel. Ale když si vezmu z volna dvě šichty, pak si z jednoho dne vezmu náhradní volno, tak mám za to, že jsem ho stejně dostal.

2826
presne tak to je, absence se pocita jakakoliv omluvena i neomluvena i nemoc, a muzes delat vsechny volny dny a nic ti to nepomuze....

1111
chat-maniac: Na stabilizační příplatek je nárok tehdy, pokud chodíš do práce. Pokud máš absenci, byť i omluvenou, tak na něj nemáš nárok. Takže já to pochopil tak, že i kdybys měl 10 šichet z volna, tak díky absenci tyto peníze nedostaneš. Proto to mají v plánu vyplácet odbory.

Moderátor
7589
Brno
Já to pochopil tak, že stabilizační se nevyplatí v případě, že kvůli stávce nebude potřebný počet odpracovaných hodin. Den z volna by to měl dohnat ne.

2826
doneslo se mi, ze ne vsichni ridici co pojedou ( stavkokazi ) jsou ridici DP, bude hodne mechaniku a brigadniku a podobne... taky odbory budou udajne vracet stabilizacni prispevek, ktery DP stavkujicim ridicum nechce vyplatit...

1111
Tomio Okamura:
http://okamura.blog.idnes.cz/c/167628/Stavka.html

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

6989
15 dub 2008 16:23
Žlutý kopec
Fafner: minimálně golf nepatří k nejlevnějším sportům.

3342
21 led 2011 14:19
Hej, chápu že levičáci a pravičáci tu na sebe vzájemně házej lejna, ale vysvětlete mi někdo co je na golfu pravičáckého a buržoazního...

2965
04 pro 2008 10:07
tam, kde mám postýlku...
Jednoduše.
Stávku vyhlásili odborářští bossové, kterým jde jen a pouze o vlastní promo. Přesvědčili dav lidí, kteří slepě šli za nimi a papouškovali jejich hlášky.
Jakmile se začalo rozumně diskutovat, a ne vyřvávat silná slova (a to z obou břehů podotýkám...), tak si obyčejní odboráři a sympatizanti uvědomili, že šlápli vedle a prů*er, že rozhodí na celý jeden den Brno a zkomplikují běžným občanům život, by vyžrali oni, ne jejich šéfici, mmch. tou dobou na PRAVIČÁCKÉM buržoázním golfu...
Já bych vedení DPMB doporučil, ať vozům co vyjedou, dají letáčky, že se omlouvají za komplikace běžným občanům, která však nezpůsobili oni, ale odborové organizace (kurňa toto jsem četl včera v Rovnosti ale jaksi v opačném gardu, že?) a vypnul bych označovače, s tím, že dnes se jezdí ZADARMO.
A klidně jako Onderkovo promo, šak on to čestný Bc. a MBA umí velmi dobře...

2826
Nevim proc, ale neco podobneho jsem cekal a vubec me to neprekvapuje, a vubec bych se nedivil, kdyz by vecer na posledni chvili stavku zrisili.....

Moderátor
7589
Brno
Co to je sakra za stávku, když se někdo domluví s městem a vyjede? Ale o stávkokazi se nejedná. Tak to mi někdo vysvětlete.

6989
15 dub 2008 16:23
Žlutý kopec
Prý pojede 11 linek.

Moderátor
6181
11 dub 2010 15:05
Juliánov
To snad ani nepotřebuje komentář. :mrgreen:

http://zpravy.idnes.cz/nekteri-odborari ... domaci_brd

"fejsbůk" BMHD.cz

489
13 čer 2004 23:04
David Jaša píše:
Když napíšeš takovouhle blbost, jak mám věřit zbytku toho, co píšeš?

V tehle kauze Sobotka figuroval jako poradce Mertlika, ktery to podepsal, v te dobe byl take predsedou podvyboru pro financni a kapitalove trhy a clenem rozpoctoveho vyboru PS CR.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 449 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 18  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata