Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 24 z 56    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 56  Další
Autor Zpráva

3395
12 čer 2007 02:11
Doma
Nechápu, proč když nechcou uznat psychotesty odjinud, proč nemůžeš dělat hned nové v DPMB.

3983
25 led 2006 16:11
všudezdejší
johnny05 píše:
Bohuzel, nase pani psycho v lozka si te musi prohlidnout a podle toho jestli se ji budes libit te bud vezme nebo ne. Osobni zkusenost. Muzu litat se stihackama (psychotesty a vystreni na ULZ trvalo 3dny!), v pripade valky muzu jezdit s jadernyma zbranema (psychotesty prakticky nachlup stejny jak u DPMB, tedy par hodin) ale z testu DPMB me vyrazila beze slova! (Ptal sem se ji proc me vyrazila a ona jen mlcela a vysmivala se mi do ksichtu... Takze asi vite co si o ni myslim blee

Jestlis byl na tu chuděru ošklivej, tak se nediv :mrgreen: .

5
10 pro 2009 17:14
[quote="Mogul"]Třeba jen nerozuměli, co jsi chtěl :-)

věř tomu že věděli co jsem chtěl!!!

865
14 lis 2007 11:01
Brno-Juliánov
Bohuzel, nase pani psycho v lozka si te musi prohlidnout a podle toho jestli se ji budes libit te bud vezme nebo ne. Osobni zkusenost. Muzu litat se stihackama (psychotesty a vystreni na ULZ trvalo 3dny!), v pripade valky muzu jezdit s jadernyma zbranema (psychotesty prakticky nachlup stejny jak u DPMB, tedy par hodin) ale z testu DPMB me vyrazila beze slova! (Ptal sem se ji proc me vyrazila a ona jen mlcela a vysmivala se mi do ksichtu... Takze asi vite co si o ni myslim blee

902
02 lis 2006 07:32
Brno
Třeba jen nerozuměli, co jsi chtěl :-)
svata14 píše:
no jooo no,ale vječina zamněstnavatelů se prvně ptají jestli to máš,když ne tak smůla....a berou hned borca co přišel po tobě s potvrzením........
sarcastic

5
Mauricio píše:
svata14
Osobně nevím, čemu se divíte? Každý podnik obdobného typu má svoje psychology, lékaře a podobně. A to nejen dopravní podniky, ale i fabriky...

no joo,klidně bych to vyšetření podstoupil znovu u PANÍ PSYCHOLOŽKY DPMB,ale když mně řekli až za půl roku mně k ní můžou objednat..... tak to mně příjde ubohý!

5
Mauricio píše:
Možná by nebylo od věci si neprve zjistit, co u koho potřebuji, než býti aktivním blbcem.

no jooo no,ale vječina zamněstnavatelů se prvně ptají jestli to máš,když ne tak smůla....a berou hned borca co přišel po tobě s potvrzením........

1410
29 dub 2006 12:26
Sebrowitz
svata14 píše:
zvzhledem k tomu že to vyšetření bylo celkem čerství tak že prej až za pul roku!!!

Todle mi přijde jako zbytečnej oser.

9986
15 led 2005 23:41
Možná by nebylo od věci si neprve zjistit, co u koho potřebuji, než býti aktivním blbcem.

9986
svata14
Osobně nevím, čemu se divíte? Každý podnik obdobného typu má svoje psychology, lékaře a podobně. A to nejen dopravní podniky, ale i fabriky...

5
zdravím,chtěl bych vám napsat menší story co jse mně stalo u BPMB když jsem se byl ptát na prácu.Ještě předem bych chtěl říct že jsem v červnu 2009 udělal řp.sk C poté jsem si udělal eeg,psychotesty(tam mne napsala že mužu vykonávat práci řidiče nákladní přepravy)v listopadu jsem šel dělat papíry na D a ještě před tím jsem šel k psycholožce abych měl platný papír že můžu jezdit s busem,všechno prošlo v klidu.Tak jsem udělal D a profesák.

Tak doslech jsem se že prej berou u DPMB tak jsem tam zavítal.Ukázal jsem jim zdravotní vyšetřeni EEG papír od psycholožky a oni mně řekli že prej to potvrzení od psycholožky u nich neplatí a že musím jít k jejím psychologovi a vzhledem k tomu že to vyšetření bylo celkem čerství tak že prej až za pul roku!!!
Takže člověk se snaží vyřídit si všechny papíry sám a pak se stane takovej poser!!!!
Stalo se někdy někomu něco podobnýho??Nebo jaký máte zkušenosti z osobním oddělením DPMB???
Dík za informace

11624
07 bře 2005 23:57
Brno
Frankx píše:
Přesně jak říká Kouc, tak mi to řekli i v AŠ. Do té doby jsem si naivně myslel, že profesák se na další skupiny rozšiřuje automaticky... Proto jsem si dělal skupinu C dokud byl ještě "zadarmo". Nicméně si myslím, že získání papírů na D (i C apod.) je teď mnohem obtížnější a dražší, tudíž by mohla poptávka (po řidičích) vzrůst... Otázka je kdy... Pokud je teď plný stav, jaký je průběžný úbytek, resp. kdy má smysl tam zajít? Nebo zajít rovnou a oni se ozvou časem? ;)

Běž rovnou a uvidíš, co ti řeknou, za to nic nedáš.

163
26 črc 2006 15:05
Přesně jak říká Kouc, tak mi to řekli i v AŠ. Do té doby jsem si naivně myslel, že profesák se na další skupiny rozšiřuje automaticky... Proto jsem si dělal skupinu C dokud byl ještě "zadarmo". Nicméně si myslím, že získání papírů na D (i C apod.) je teď mnohem obtížnější a dražší, tudíž by mohla poptávka (po řidičích) vzrůst... Otázka je kdy... Pokud je teď plný stav, jaký je průběžný úbytek, resp. kdy má smysl tam zajít? Nebo zajít rovnou a oni se ozvou časem? ;)

Moderátor
7587
17 pro 2006 22:32
Brno
nj máme docela plný stav, nejsou ani přesčasy. minulý rok mi zbývalo cca 30 hodin přesčasové práce, kterou výpravčí do konce roku využil skoro bezezbytku, letos mi tam visí 108 :-|

3395
Doma
Je, je to asi 14 dnů co začal.

97
06 úno 2006 22:01
Školení na profesák, pokud ještě člověk žádný nemá, standardně trvá 140 hodin. Těch 280 hodin je jen ve speciálních případech (myslím, že pokud je člověk mladší než 23 let a chtěl by jezdit na dálkových trasách). No ale pokud tu kolega již profesák na C má, tak stačí opravdu jen to týdenní školení+ jízdy. Sice se říká, že nábor je zastaven, ale včera jsem viděl jezdit cvičnej kloubák s nějakými adepty, takže nějaký AD kurz asi je.

9986
A já mám pocit, že to je 280 nebo tak nějak.

3395
Doma
Ale prd, je to myslim "jen" 148

3724
28 úno 2006 19:00
manil píše:
Frankx:
Teoreticky jakékoliv nábory jsou pozastaveny, ale přirozený úbytek řidičů je zvláště u autobusů relativěn velký, takže myslím, že by po tobě coby hotovém řidiči sáhli. Ale předpokládám, že profesák ti neudělají, ale ten si za dva měsíce vyjezdíš :wink:

No pozor! Profesák musíš mít ještě předtím, než Tě pustí za volant! Proto ten kurz trvá tak extrémně dlouho - na profesák na "D" tam musíš podle zákona odsedět 480 hodin!!

11624
07 bře 2005 23:57
Brno
Frankx:
Teoreticky jakékoliv nábory jsou pozastaveny, ale přirozený úbytek řidičů je zvláště u autobusů relativěn velký, takže myslím, že by po tobě coby hotovém řidiči sáhli. Ale předpokládám, že profesák ti neudělají, ale ten si za dva měsíce vyjezdíš :wink:

163
7653: Právěže profesák nemám, mám ho akorát na C, rozšíření je moc drahá sranda, proto to chci zkombinovat s nějakým pracovním závazkem.
Počítal jsem s tím, že autoškolu DP dělá jen lidem na HPP, což já být nemůžu, proto jsem si ji udělal sám, za svoje peníze...

Moderátor
7587
17 pro 2006 22:32
Brno
hmm pán má asi plno peněz, když si může dovolit jen tak na blinc udělat skupinu D a profesak za takovej ranec. Ale zdravím nového kolegu :-) Ať se podaří sehnat práci.

163
Díky, tihle dopravci jezdí nějaký regionální linky? Moc se nevyznám ;).
Právě jsem chtěl nejradši k DPMB, protože se tím pádem pohybuju po městě a mám to všude blízko. No až udělám papíry, tak se tam zajdu zeptat a uvidím co mi řeknou ;)...

9986
Tourbus má teď taky dost, nejezdí se zahraniční "letní" linky, takže řidiči z těchto linek jezdí na IDS nebo na linkové dopravě a brigádníci mají volno.

Bors zkus, když jsem se někdy v létě ptal, bylo mi řečeno, že "řidičů je vždy málo a pořád někoho potřebujeme" nebo něco v tom smyslu.

Vydos nezkoušej, jen požaduje praxi min. dva roky, nebo aspoň požadoval.

ČSAD Kyjov má řidičů asi dostatek, zbytek nevím.

2965
04 pro 2008 10:07
tam, kde mám postýlku...
Datel píše:
Frankx: Mám obavy, že v současné době má DPMB řidčů dost. Vzhledem k tomu, že i lidi, co tam již jsou brigádně kolikrát nemají práci, tak bych si nedělal moc iluze. Ale jak se říká, za zeptání nic nedáš.

Popř. zkus nějakého dopravce na regionálnálkách. Bors, Tourbus apod.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1396 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 56  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata