Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 26 z 35    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 35  Další
Autor Zpráva

Administrátor
6672
26 říj 2005 00:04
Brno-Bohunice
Já nevím, mně přijde úplně nesmyslné hodnotit kolik revizorů je a jak často jezdí, podle toho, kolik jich jedinec potká. Je to naprostá náhoda, kolik jich kdo potká. Kdyby se ten "průzkum" týkal třeba 10000 lidí, už by to k něčemu bylo, takhle těžko.

Věřím, že revizoři mají vymyšlenou takovou strategii, že během třeba týdne, projedou všechny oblasti v Brně v každou dobu tak, aby nikoho neznevýhodňovali/nezvýhodňovali.

76
07 dub 2009 16:16
Pravda je ,ze jsem zadneho revizora dlouho nepotkal a to MHD vyuzivam takrka denne.

2574
05 úno 2007 18:12
Malečkův rajón
Já zase podezřívám revizory, že nejezdí kolem osmé až desáté večerní na Lesnou (tímto dávám tip :))

Můj nový web o severním okolí Brna

902
02 lis 2006 07:32
Brno
Revizory občas vidím na zastávce, jak se věnují nějakému úlovku, ale naposledy mě kontrolovali v srpnu. Na to, že jezdím denně mi to přijde dost málo....

115
27 led 2009 19:48
Brno
Poslední dobou potkávám revizory dokonce častěji, cca tak 1x za 14 dní, někdy i 2x v jednom týdnu. Už mě překvapil i v 5 ráno v první šalině, ale já vytáhnul "trumf" tak odešel s nepořízenou :-D

18
26 kvě 2009 17:50
Kyjov - zóna 675
Tak to hledím teda....ale do našich končin ještě žádný nezavítal (nebo sem ho nepotkal) a to jezdím vytíženýma linkama biggrin

3661
26 čer 2005 08:44
Brno-Líšeň (25, 26, 58, N97, N99)
O víkendu potkávám častěji než v PD někdy. Jinak jsem potkal revizora i 24.12.
intelpetr píše:
Pracují revizoři i přes svátky a víkendy???

3988
25 led 2006 16:11
všudezdejší
No mě by hlavně zajímalo, jak revizoři zjistili, že jsem si koupil čtvrtletní šalinkartu....Do té doby nebyl problém potkat za jednu jízdu do práce dvakrát kontrolu, tak teda investuju a hned jako když utne. Už jezdím víc jak měsíc, a revizoři nikde. Jestli to ze mě nějak vyzařuje, či co :mrgreen:

18
26 kvě 2009 17:50
Kyjov - zóna 675
Pracují revizoři i přes svátky a víkendy???

902
Brno
Zlaťák píše:
jmenuje se Karel Žák, ne? :)

Ne

1710
22 led 2006 12:56
Brno
Zdeněk píše:
Vedení o tom, ví, psal jsem jim již o tomhle problému a bylo mi zodpovězeno, že "Galerii sledujeme, ovšem učinit nějaké kroky proti zveřejňování fotek revizorů je dost problematické. Jedná se o americký server, takže nějaké právní kroky jsou složité."

No ono by stačilo asi tuto galerii nahlásit a žádat odstranění fotek, protože si jako "focený objekt" nepřeju tam být.

1710
Brno
Mogul píše:
Tak to je naprosto všeříkající. Těžko říct, jestli o tomhle vedení DPmB ví, ale rozhodně by s tím měli něco dělat. Aspoň by smradi jednou viděli, že jim neprojde tak úplně všechno.. Taky znám jednoho takovýho, jenže tomu není 15, ale 28 blee

A jmenuje se Karel Žák, ne? :)

902
Brno
Pak nezbývá, než jednoho chytit a dostatečně to zveřejnit. Aspoň někteří by si pak mohli dát voraz...

1653
10 čer 2006 20:45
Hrubšice
Pokud revizor (a nebo kdokoliv jiný) nesouhlasí s pořízením snímku jeho osoby, pak to trestné je...

902
Brno
No a v tom je právě ten problém. Fotit revizora lze beztrestně, jen už by se pak neměl nikde objevit...

Zabanovaný
3619
26 srp 2007 15:26
Brno
Mogul píše:
Otázka je, jestli jim to může někdo zakázat přímo při focení. U vystavování cizích fotek už je to pak jiné...

Fotit na místě, kde to žádný zákon nezakazuje, asi těžko může někdo zakázat, zakázat ale může zveřejnění snímku, na to už paragrafy by se našly

902
Brno
Otázka je, jestli jim to může někdo zakázat přímo při focení. U vystavování cizích fotek už je to pak jiné...

639
08 kvě 2008 15:15
Brno - Žabokvaky
Podnikat kroky proti serveru (kor FB) imho nemá valný význam... je to podobné, jako když OSA a podobné organizace v zahraničí bojují proti torrent trackerům auložištím ala RS...
Cesta by mohla vést tím směrem, že by lidi měli hodně velkou motivaci nenechat se revizorem při tom focení chytit... jasně, vždycky se najdou kamikadze kteří to budou zkoušet zákaz nezákaz, ale při dobře nastaveném postihu by si to hodně lidí rozmyslelo... stačilo by v tomhle směru proškolit revizory aby zavedli nějaký jednotný přístup...

902
Brno
Nejde o podnikání kroků proti americkému serveru, tomu jsou naši revizoři celkem buřt. Ale myslím si, že by stálo za to, je upozornit, že některé fotky (videa) odporují zákonům ČR. Pokud je správce serveru aspoň trošku inteligentní, tak to smaže. No, asi je to trošku naivní, ale lepší než nic...

1653
10 čer 2006 20:45
Hrubšice
Vedení o tom, ví, psal jsem jim již o tomhle problému a bylo mi zodpovězeno, že "Galerii sledujeme, ovšem učinit nějaké kroky proti zveřejňování fotek revizorů je dost problematické. Jedná se o americký server, takže nějaké právní kroky jsou složité."

902
Brno
Tak to je naprosto všeříkající. Těžko říct, jestli o tomhle vedení DPmB ví, ale rozhodně by s tím měli něco dělat. Aspoň by smradi jednou viděli, že jim neprojde tak úplně všechno.. Taky znám jednoho takovýho, jenže tomu není 15, ale 28 blee

1710
Brno
No onekdá jsem takhle zmerčil nějakou asi 15ti letou puberťačku na Mendláku, jak obskakovala s mobilem revizory vypisující flastr.

902
Brno
Zlaťák: Přijde mi to jako ubohost. Nevím, kdo za tím stojí, ale vypadá to na akci ukřivděných černých pasažérů. Ohledně osobních údajů by mělo platit to samé, co tu kolovalo (asi) v tématu o focení...

1710
Brno
Co si myslíte o stránkách na Facebooku "Revizoři DPMB", kde se lidé snaží je fotit při práci a zveřejňovat jejich fotky, jména,...?
Docela drsné. Není na to nějký zákon na ochranu?

http://www.facebook.com/group.php?gid=41818747602

3221
14 čer 2004 18:56
blekfild
jestliže se zde uvedené skutečně zakládá na pravdě, je to rozhodně na stížnost a potrestání dané "snaživé" revizorky. Toto rozhodně zlepšuje image podniku....

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 870 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 35  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata