Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 97 z 131    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100 ... 131  Další
Autor Zpráva
9986
15 led 2005 23:41
BSC 55-83 dle Derma dnešním dnem odstavena z provozu a nabídnuta k prodeji, její IDS výbavu dostal jeden z Axerů. Do evidence jsem to dopsal..

Tím pádem u Tourbusu zbývá posledních 6 provozních vozů řady 700, dovolím si menší rekapitulaci:
- C 734 BSC 55-78, provozní, letos by měla být také odstavena
- C 734 BSC 55-79, provozní, letos by měla být také odstavena
- C 734 BSC 55-81, provozní, letos bude odstavena
- C 734 BSC 55-82, provozní, zůstane i příští rok
- B 741 4B4 3209, provozní, kvůli omezeným výkonům na CTP pro ni není už takové využití, ale ještě chvilku vydrží
- LC 736 3B3 6321, provozní, záloha zálohy zálohy dálkových linek, na střeše

Pokud se splní plán, tak do konce roku budou provozní poslední 3 Karosy 700 u Tourbusu.

9986
Zaevidováno, díky všem zúčastněným. Hold jak jsem mimo Brno a k-report už moc nesleduji, tak mám ve všem trochu zpoždění a nové informace se ke mne moc nedostanou...

1410
29 dub 2006 12:26
Sebrowitz
Druhý je určitě 6B9 0981, teď v podvečer mě překvapil na 401.

Převodovka manuál je, IDS výbava sedí, dveře sem nesledoval - zadní sou dvoukřídlo určitě. :mrgreen:

Nátěr bych řekl že normální, rozhodně sem si ho nevšímal.

2994
09 zář 2009 20:14
A jaký má to LE sedačky?

9986
Aha, díky. Měli by být dva, druhý má hádám 6B9 0981 (0983 a 0984 jsou Axeři)? Jaké má dveře - přední i zadní dvoukřídlé? Převodovka by měla být manuální, IDS výbava, jo a co nátěr - modrá Tourbusí?

Letos by mělo přijít ještě jedno LE do Vydosu.

2109
20 zář 2006 19:51
Na 403 byl dnes viděn zřejmě nový Crossway LE, 6B9 0982. V evidenci není. :wink:

9986
Pravděpodobně další již tradiční předvánoční předdárek v Kyjově:
http://www.k-report.net/discus/nahledy/362667.jpg

Omlouvám se za mírně nekvalitní foto.

9986
Zjistit !!

2994
09 zář 2009 20:14
BI 58-96 a ještě jedna z modrobílých C734 by měly být v provozu (říjen 2009 ještě určitě ano) jako záložní vozy s kompletní výbavou IDSJMK :!:

9986
Další aktualizace evidence:

ČSAD Tišnov:
- C 734 BI 48-54 - doplněn rok vyřazení vozu (2007)
- C 734 BI 52-25 - doplněn rok vyřazení vozu (2008)
- C 734 BI 52-86 - doplněn rok vřazení vozu (2007)
- C 734 BI 58-96 - doplněn rok vyřazení vozu (2008)
- C 734 BI 60-60 - doplněn rok vyřazení vozu (2008) - tudíž by měl být Tišnov bez provozních vozů řady 700 - může to někdo potvrdit/vyvrátit?
- C 734 BI 47-50 - doplněn nový vůz
- C 935 BOM 19-58 - doplněna poznámka o prodeji (Dopa Močenok) a rok prodeje (2007)
- MAN 4B9 4309 - doplněna poznámka o původu vozu (Dillier Bus Švýcarsko)

Adosa:
- LC 936 BOM 20-56 - doplněn rok prodeje (2009)

Sebus:
- C 734 BI 90-90 - doplněna poznámka o prodeji (TransBus Dolní Dunajovice)
- C 934 2B6 6706 - doplněna původní SPZ (BOM 18-97) a výrobní číslo (349)
- LC 735 BI 83-07 - doplněna poznámka o prodeji (TransBus Dolní Dunajovice)
- LC 735 BI 89-78 - doplněn rok prodeje (2003)

Pro dnešek zatím vše.

9986
Pokud jsem si všiml, ještě tu nezaznělo toto...
http://www.bmhd.cz/evidence-ostatni/voz ... ce=Tourbus

Nicméně údaje o letech výroby a zařazení berte zatím s rezervou.
Jeden kousek by měl jít na IDS, druhý na linku do Jeseníku.

9986
Citace:
vždycky to bylo Kyjovský, tak nevím, proč tomu muselo být jinak

Protože někdo jiný dal lepší nabídku, než Kyjov.

Kolik podobných dotazů tu ještě bude?

A vůbec, nešlo by to přesunout do "Obecné téma o IDS JMK"?

18
26 kvě 2009 17:50
Kyjov - zóna 675
H20 píše:
Není třeba vyprávět pohádku. Stačí, když dneska vypráví horory. Zastánci IDS JMK se rekrutují pouze z měst a vesnic v blízkosti Brna a z Brna samotného. Prostě z těch, kterým je to buď uplně jedno, protože to nepoužívají, nebo těch, kterým najednou jezdí přes dědinu víc spojů. To, co pokračuje o dvě nebo tři zóny dál, tak to už je velký paskvil. Jediná výhoda je, že jedeš za jednu jízdenku. To je opravdu vše. Tento systém je tak komplikovaný a uměle nastavený, že prostě nemože nikdy fungovat. Když si veznu, že třeba na sebe dle IDS navazují dva spoje a čekám tam půl hodiny jak pakoš, tak potom hledej tu návaznost. Dřív na sebe navazoval každý spoj z Kyjova na spoj z Hodonína s čekačkou 5 minut a naopak (je pravda, že nynějších návazností je více, ale většina má tu dlouhou čekačku). To, že některé autobusy k nám ani nedojedou a bylo nám zrušeno přímé spojení s okresním městem je věc jiná a ještě nasertivnější. A to mně neříkej, že to neí rozdíl jak sviňa a snížení úrovně komfortu v cestování. A až někdy pojedeš ve Scanii, do které se neposkládá středně veliký člověk, vzpomeneš si na relativně pohodlné SORy, nové Karosy a Irisbusy, které jezdily dřív. Vrcholem je nasazení rozhrkaných Karos od Tourbusu na některé spoje linky 109. Kdy bude lépe? Už bylo.

Ty jsi asi ze Šardic,ne? Tam si lidi stěžovali, že jim ty přímé linky zrušily.....
Jinak mě se u nás hlavně nelíbí, že Hodonín obsluhuje linku 663....vždycky to bylo Kyjovský, tak nevím, proč tomu muselo být jinak. Aspoň 664 Kyjovu zůstala

9986
Mne osobně tohle k ukončení diskuze stačí.

254
24 srp 2009 18:59
David Jaša píše:
A proč bych to mazat měl, když nemusím?

Já taky nemusím, ale jednou za čas mě to chytne, když hledám neco důležitého a nemožu to najít. Potom promažu poštu.

2009
28 čer 2007 16:54
H20 píše:
Asi neděláváš promazávání pošty, že.
A proč bych to mazat měl, když nemusím?

254
ReZ píše:
Proč mi to připomíná toto: Mám kufřík plný kompromitujících materiálů na mocné této země, ale nikomu ho neukážu. Nebo: Diplomovou práci samozřejmě mám, index taky, ale kam jsem to dal, to už si teď nevzpomenu...
A komu budeme věřit?

Já diplomovou práci mám, tak pokud chceš, klidně ti ju ukážu aj s indexem. Aby ses neposmíval, že kecám. :roll: Asi neděláváš promazávání pošty, že. Já jo. V budoucnu ti takový mejl většinů k ničemu néni, že. I když teď by se mně hodil, abych nekterým teda uzavřel ústa. Ale email ohledně zavirování počítaču vlivem viru staženého ze stránek IDS JMK mám. Je sice vulgární, ale mám. Chceš ho vidět, když mně tak nevěříš? Pošlu rád přes SZ. Ale sem ho nedám, nebudu tu zveřejňovat vlastní sprosťárny.

2965
04 pro 2008 10:07
tam, kde mám postýlku...
H20 píše:
Hm, tak to se asi nepovede, hledal sem, ale už je to smazané. Ale abych se přiznal, moc sem si do puse tenkrát neviděl a většinu sem napsal vysloveně ironicky. Teprve druhý třetí mejl byl na vyslovenou žádost od někoho z IDS nebo Kordisu psaný vysloveně slušně a byla tam také má omluva za předchozí jednání. Takže věřit mně to možete, ale spíš nebudete. Ale ten poznatek, že se to zhoršilo a řešit se to v dohledné době nebude tam byl vysloveně napsaný.

Proč mi to připomíná toto: Mám kufřík plný kompromitujících materiálů na mocné této země, ale nikomu ho neukážu.
Nebo: Diplomovou práci samozřejmě mám, index taky, ale kam jsem to dal, to už si teď nevzpomenu...
A komu budeme věřit?

254
Hm, tak to se asi nepovede, hledal sem, ale už je to smazané. Ale abych se přiznal, moc sem si do puse tenkrát neviděl a většinu sem napsal vysloveně ironicky. Teprve druhý třetí mejl byl na vyslovenou žádost od někoho z IDS nebo Kordisu psaný vysloveně slušně a byla tam také má omluva za předchozí jednání. Takže věřit mně to možete, ale spíš nebudete. Ale ten poznatek, že se to zhoršilo a řešit se to v dohledné době nebude tam byl vysloveně napsaný.

2009
H20 píše:
Ano psal. Odpověď byla jednoznačná. Ano, víme o tom, že se doprava v okrese Hodonín zhoršila. Změny neplánujeme. Hotovo.

Dej sem prosím plné znění mailu a odpovědi.

254
David Jaša píše:
Psals už něco v tomhle stylu na kordis, nebo seš schopnej jenom nadávat u :pivo:, pardon, na fóru? sarcastic

Ano psal. Odpověď byla jednoznačná. Ano, víme o tom, že se doprava v okrese Hodonín zhoršila. Změny neplánujeme. Hotovo. I takto roste důvěra v celý systém. Následně dodali, že si nikdo neprotestuje. To je ta česká vlastnost, jen nadávat u piva a na zastávce, ale když dojde na věc, tak se nikdo neozve.

Mauricio píše:
A proto to už pět let funguje...

U nás je to rok a moc to nefunguje. Kdo má auto, jezdí autem. Ať se potom Brňáci nediví, že mají ucpané největší maloměsto na světě.

Mauricio píše:
Některým by měli autobusy zrušit úplně, aby si uvědomili, jaké je to bez toho.

A proč? My jsme je měli. Já bych se prostě jen vrátil ke starému systému.

Mauricio píše:
Nebo jinak. Zajeď si do Olomouce, do Pardubic, do Ostravy, a pak porovnávej. Ty paskvily, co tam jsou, se nedají s IDS JMK vůbec srovnat.

Já neříkám, že je to špatné pro každého. V okolí Brna prosím, ať to tu je. Ale co mají společného s Brnem, ve kterém tento systém má opodstatnění, vesnice a města vzdálená padesát a více kilometrů? A nevím, jak to funguje v Olomouci a jinde, já jen říkám, že to co bylo, bylo lepší a tento nový systém je krokem zpět.

Jo a co je pravdy na tom, že vesnice musí platit poplatek za občana na provoz IDS? Pokud je to pravda, tak je to pěkná kravina, aby stát musel platit soukromé firmě. Když už tady mluvíte o těch zbytečných dotacích pro dopravce, že PvvS. Platit za nekvalitní služby? Proč?

2009
H20 píše:
Dřív na sebe navazoval každý spoj z Kyjova na spoj z Hodonína s čekačkou 5 minut a naopak (je pravda, že nynějších návazností je více, ale většina má tu dlouhou čekačku). To, že některé autobusy k nám ani nedojedou a bylo nám zrušeno přímé spojení s okresním městem je věc jiná a ještě nasertivnější. A to mně neříkej, že to neí rozdíl jak sviňa a snížení úrovně komfortu v cestování. A až někdy pojedeš ve Scanii, do které se neposkládá středně veliký člověk, vzpomeneš si na relativně pohodlné SORy, nové Karosy a Irisbusy, které jezdily dřív. Vrcholem je nasazení rozhrkaných Karos od Tourbusu na některé spoje linky 109.

Psals už něco v tomhle stylu na kordis, nebo seš schopnej jenom nadávat u :pivo:, pardon, na fóru? sarcastic

9986
Nebo jinak. Zajeď si do Olomouce, do Pardubic, do Ostravy, a pak porovnávej. Ty paskvily, co tam jsou, se nedají s IDS JMK vůbec srovnat.

9986
Citace:
že prostě nemože nikdy fungovat

A proto to už pět let funguje...

Ke zbytku se nemá cenu vyjadřovat. Některým by měli autobusy zrušit úplně, aby si uvědomili, jaké je to bez toho.

254
PvvS píše:
H2O a pak nam popovidas tu pohadku o karkulce ne ? Uz pochop ze hodonin si hral na neco na co nemel a nokdo ho nebude zbytecne dotovat a platit mu za neco co muez mit jinde levneji. Takovych dopravcu uz v IDS skoncilo a zadna skoda jich neni.

Není třeba vyprávět pohádku. Stačí, když dneska vypráví horory. Zastánci IDS JMK se rekrutují pouze z měst a vesnic v blízkosti Brna a z Brna samotného. Prostě z těch, kterým je to buď uplně jedno, protože to nepoužívají, nebo těch, kterým najednou jezdí přes dědinu víc spojů. To, co pokračuje o dvě nebo tři zóny dál, tak to už je velký paskvil. Jediná výhoda je, že jedeš za jednu jízdenku. To je opravdu vše. Tento systém je tak komplikovaný a uměle nastavený, že prostě nemože nikdy fungovat. Když si veznu, že třeba na sebe dle IDS navazují dva spoje a čekám tam půl hodiny jak pakoš, tak potom hledej tu návaznost. Dřív na sebe navazoval každý spoj z Kyjova na spoj z Hodonína s čekačkou 5 minut a naopak (je pravda, že nynějších návazností je více, ale většina má tu dlouhou čekačku). To, že některé autobusy k nám ani nedojedou a bylo nám zrušeno přímé spojení s okresním městem je věc jiná a ještě nasertivnější. A to mně neříkej, že to neí rozdíl jak sviňa a snížení úrovně komfortu v cestování. A až někdy pojedeš ve Scanii, do které se neposkládá středně veliký člověk, vzpomeneš si na relativně pohodlné SORy, nové Karosy a Irisbusy, které jezdily dřív. Vrcholem je nasazení rozhrkaných Karos od Tourbusu na některé spoje linky 109. Kdy bude lépe? Už bylo.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3254 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100 ... 131  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata