Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 84 z 255    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 255  Další

Co bude dřív ?
kloubové šráky 45%  45%  [ 81 ]
tramvajová trať ke kampusu 34%  34%  [ 62 ]
metro 17%  17%  [ 30 ]
odsunuté nádraží 4%  4%  [ 7 ]
Celkem hlasů : 180
Autor Zpráva

2009
28 čer 2007 16:54
Pavel: tipuju, že hlavní důvod není ani tak reko Mendláku, jako vytíženost spojů.

1092
09 lis 2006 18:16
Citace:
Dne 16. října 2009 bude ukončena přeprava Olympia busy na trase Mendlovo nám. - Olympia a zpět.
Jedním z důvodů je i blížící se plánovaná rekonstrukce Mendlova náměstí a tím ztráta komfortu pro cestující...

http://www.olympia-centrum.cz/bus%20konec--751.html

Nevíte někdo, kdy ta rekonstrukce má začít?

6976
15 dub 2008 16:23
Žlutý kopec
ds: jestli´s to myslel ke mně, tak se omlouvám za špatnou formulaci...je asi jesné, že bundy a 13T se cenově nedají srovnávat

11624
07 bře 2005 23:57
Brno
4karlos4 píše:
T už se šetří aji na bundách pro řidiče, že se odkupují z Prahy? :-)

95% oblečení, co berou české firmy (pošty, ČD, snad všichni dopravci, co používají modré uniformy včetně dopravních podniků), pochází od jedné firmy. Tedy když si DP Praha objedná milion mikin a Xena jich ušije o pár stovek víc, není nejmenší problém je přešít brněnskou nášivkou, která se používá na více druzích ošacení (trika, košile, bundy...).

3221
14 čer 2004 18:56
blekfild
za podobně hlubokomyslnou úvahu by se nemusel stydět nejeden politik :pray:

6976
Žlutý kopec
na bundách se šetří, ale 13T nakupujeme vesele dál :evil:

2994
09 zář 2009 20:14
T už se šetří aji na bundách pro řidiče, že se odkupují z Prahy? :-)

3395
12 čer 2007 02:11
Doma
No ono prej, když se odpáře nášivka z naší nové bundy, tak se pod tím ukrývá logo pražského DP, řidič to asi udělal a asi se hodně divil a nejspíš už neměl co tam našít zpět.

Administrátor
2499
28 lis 2007 23:00
Brno
Asi nějaká provokace. sarcastic

1710
22 led 2006 12:56
Brno
Dneska jsem potkal Natálku a docela jsem koukal, když ju řídil řidič v uniformě pražského dopravního podniku.

2009
28 čer 2007 16:54
Podle mě je hlášení příští zastávky ještě ve voze matoucí. Smysl to může mít u krátkodobých výluk.

6976
Žlutý kopec
Eda: myslel jsem to obecně, nevidomé jsem dal jen jako příklad...

Administrátor
6672
26 říj 2005 00:04
Brno-Bohunice
Tak nevidomí po zažádání dostanou čip, po jehož zmáčknutí jim vůz zahlásí sám, jaká je linka, kam jede, atd, takže ty bych neřešil.

6976
Žlutý kopec
miropiro píše:
Je sice rozumné, že hlásíme příští zastávku až po odjezdu (na rozdíl od Prahy, ale zas v zastávce je klid a více ticho), ale někdy paní Černocká podle mě namluvila zastávky tak, že jim není rozumět.

no slyšel jsem i názory, že hlásit příští zastávku před příjezdem do stanice je lepší, protože pak cestující ví, která bude ta příští (když se rozhoduje mezi dvěmi stanicemi, když jede někam, kde to moc nezná), ale asi nejlepší by bylo hlásit příští zastávku ve stanici, jelikož by se ta informace dostala jak cestujícím ve voze, tak cestujícím na zastávce (důležié např. u nevidomých občanů).

6349
11 říj 2005 14:03
Brno - Kohoutovice
Nebo třeba Štefánikova čtvrť, které v tramvaji rozumím jako "Štěfánikova" a v autobusu jako "Štěpánikova". Nebo Lipová, na které většinou slyším "Libová" :D

Hláška o přestupu na 401, 402 a x69 je strašná. Prostě strašná.

2574
05 úno 2007 18:12
Malečkův rajón
Občas přemýšlím nad tím, jestli by se nedalo zlepšit hlášení ve vozech. Je sice rozumné, že hlásíme příští zastávku až po odjezdu (na rozdíl od Prahy, ale zas v zastávce je klid a více ticho), ale někdy paní Černocká podle mě namluvila zastávky tak, že jim není rozumět. Čápkovu čte jako [Čapkova], Lesní sotva je slyšet (a Kluchova v hluku trolejbusu nápodobně), Pod nemocnicí je velmi nevýrazná. Navíc doprovodné hlášky, zejména o přestupu na linky 401, 402 a x69 na Osové, jsou podle mě velmi pomalé. To ve Vídni to zazní nahlas a neloudají se s tím. A moje velmi oblíbené v Praze - "Přestup na linky S a další vlakové spoje" splňuje moje předpoklady o srozumitelnosti. Byť někdy hlásí zastávku v metru ještě v okamžiku hučení v tubusu tunelu, a ne v tichosti stanice.

Můj nový web o severním okolí Brna

3750
08 čer 2005 23:12
vojtik píše:
Spíš si myslím, že má b1 na mysli semafory za zastávkou, až na hraně křižovatky.
Ano, samozrejme ten. Tam je spolecny jizdni pruh pro auta a tramvaje, proto je nelogicke, ze tramvaje maji stuj, zatimco auta maji volno.

3395
12 čer 2007 02:11
Doma
Tak to byl asi řidič, kterej věděl, že hned jak dole skočí šipka, tak to musí solit, aby to stihl.

1161
06 kvě 2007 13:02
ČR
Spíš si myslím, že má b1 na mysli semafory za zastávkou, až na hraně křižovatky.

K preferenci: dneska se mi povedl rekord, od Nových Sadů jsme vyjeli až na zastávku bez čekání u semaforu před ní, tohle jsem tam viděl snad poprvé :-)

639
08 kvě 2008 15:15
Brno - Žabokvaky
b1: jestli máš na mysli to místo, které myslím (směrem od Mendlova nám. a od nádraží, vjezd aut do prostoru zastávky), tak věz, že ty semafory jsou tam právě kvůli tomu, aby se předešlo nehodám... teoreticky v takovém případě platí, že tramvaj má přednost, nicméně v daném místě by to hodně smrdělo karambolem... zajímalo by mě ale jak tam v současné době funguje preference tramvají a jestli už to někdo konečně trochu vyšteloval...

3750
08 čer 2005 23:12
Nejak nechapu signalizaci na Pekarske u krizovatky s Husovou. Je tam spolecny jizdni pruh pro auta a tramvaje. V takovem pripade jsou zbytecne cocky a tramvaje by mely jezdit na semafory, ne?
Napriklad dneska jsem videl situaci, kdy na semaforu svitila zelena, ale na cockach svitilo stuj. Jaky ma vyznam toto zbytecne brzdeni jak tramvaji, tak aut?

1092
Aha, to mě ani nenapadlo. Jsem čekal, že ten váš interní zpravodaj bude více interní a ne, že na každé druhé fotce bude Onderka a bude plný prapagandistických článku. Většina článků mi připadá spíš psaná pro širokou veřejnost, než pro zaměstance

3081
16 črc 2006 13:52
Na trase linky 201.
Pavel: To je časopis pro zaměstnance, který dostáváme každý měsíc společně s výplatní páskou. Vychází už hodně dlouho. Ale zaráží mě, že ho hodili i na veřejnosti přístupný web, když to je plátek primárně určený zaměstnancům.

1092
Chtěl jsem se zeptat, nevíte co je to časopis Zpravodaj? Jde stáhnout ze stránek dpmb. Trochu nechápu, připadá mi to koncepčně úplně stejné jak Šalina. To teďka bude vycházet oboje?
http://www.dpmb.cz/dn.asp?id=531&download

9305
10 čer 2004 11:19
Aspon mas jednoduchou vypravenost :)

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6361 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 255  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata