Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Pravidla fóra

Toto fórum není oficiálním fórem Dopravního podniku města Brna ani jiného dopravce. Své stížnosti a podněty tedy směrujte na oficiální stránky DPMB nebo IDSJMK

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší. Stránka 1 z 2    Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva

Moderátor
7587
17 pro 2006 22:32
Brno
Cca 400 km, jestli jsem slyšel správně. Na turnusovou službu ideální.
Btw zvolil jsi zajímavé téma :-D

nevíte, jaký dojezd mají ty nové autobusy na CNG ?

Zda by to šlo případně využít i pro příměstskou dopravu ?

947
14 říj 2004 16:45
Úsuší
PvvS píše:
Nektery tam rovnou mohli odstavit :)))

Zrovna v těchto místech některé vozy byli opravdu odstavovány.

128
18 dub 2007 20:11
Myslím si že doprava byla zvládnutá na jedničku,akorát na linku 31 posilovaly ráno zbytečně protože jezdila uplně prazdná.

9306
10 čer 2004 11:19
Nektery tam rovnou mohli odstavit :)))

865
14 lis 2007 11:01
Brno-Juliánov
Vozovna Turany.

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

865
Brno-Juliánov
Vozovna Turany.

865
Brno-Juliánov
Vozovna Turany :-D

11624
07 bře 2005 23:57
Brno
Naopak některé kurzy dělaly po páté hodině posily na Pčku.

2574
05 úno 2007 18:12
Malečkův rajón
Hodnotím také pozitivně. S kamarádem jsem se sešel o půl šesté na hlavasu a hned jsme jeli. Cesta d-9 ale byla zajímavá, tak obsazená hned z konečné na Lesné, to nebývá moc často a kór ráno...nazpět jsme šli pěšky na Řípskou a jeli prázdnou t-31.

Můj nový web o severním okolí Brna

215
18 dub 2008 19:13
Posila a-89 bola, videl som kĺb, na letisko prišiel pred polnocou.

Administrátor
6672
26 říj 2005 00:04
Brno-Bohunice
Vzhledem k tomu, že už od čtyř hodin ráno jezdily speciální letištní linky, tak to moc nebylo potřeba.

1443
15 zář 2005 13:43
čtvrť s největší koncentrací rozjezdů v Brně
byla v noci nějak posilována a-89?

Administrátor
6672
26 říj 2005 00:04
Brno-Bohunice
Myslím, že se to zvládalo poměrně dobře. Autobusů bylo tolik (myslím přes 120), že se i v intervalu pod 1 minutu stačily protáčet tak, aby se to stíhalo. Největší nápor cestujících byl asi kolem 7 směrem tam, a směrem zpět tak ve 14 hodin. V 16 hodin už pomalu nebylo koho vozit a mohlo dojít k uvolnění některých vozů. Celkový průběh akce hodnotím na výbornou :-)

Moderátor
7587
17 pro 2006 22:32
Brno
no já na noční už před třetí ráno vozil poutníky s křeslem a batohy z celého Brna směrem na Hlavas, po čtvrté už to začala být divočina a před půl pátou začali povolával z garáží všechny autobusy, které měli podle JŘ výdjezd o půl páté už o 15 minut dřív :-) to musela bejt mela

2965
04 pro 2008 10:07
tam, kde mám postýlku...
PvvS píše:
ON-LINE: Benedikt XVI. opustil Brno ..

Asi nejlepsi zprava dne ..

Jenom aby ještě Brno opustily v klidu ty hromady autobusů...

9306
ON-LINE: Benedikt XVI. opustil Brno ..

Asi nejlepsi zprava dne ..

865
Brno-Juliánov
Na navstevu papeze si nemuzu stezovat. Zbyla na me sluzba z volna, takze z tech 2 melounu bude i neco pro me sarcastic

1443
no to nevím, jelikož ho neznám, ale některé vaše protivýpady mi přijdou opravdu přehnané..

9986
15 led 2005 23:41
Návštěvník je především zaměřen jen na jednu stranu.

1443
O co vám de? Vždyť má návštěvník pravdu, tato akce je všude medializována, tím se Brnu dostává publicity určitě velké (nechci srovnávat, jestli je Velká cena větší tahák). 2 melouchy mi přijdou proto ještě celkem malý peníz, když to stovnáte s dopravou ožralů jedoucích ze sportovních akcí. Co se mi nelíbí víc, je fakt ten dar za x kč, který papež určitě ocení jen jako formalitku v ceremoniálu..

9986
15 led 2005 23:41
Jen, abyste se z toho papeže všichni nepo... Osobně jde tahle věc mimo mne, ale nevím, proč to všichni všude (TV, rádia, internet) všem vnucujou... Že občasný návštěvníku?

Zabanovaný
3619
26 srp 2007 15:26
Brno
občasný návštěvník píše:
Ad J*M*: Bývá zvykem, že se obvinění dokládají, zvláště tak závažná jako je ze lži nebo tak směšná jako z "ideové propagandy"

Diskuzní fórum není inkvizice, ale pro ty, kdo můj příspěvek nepochopili, plete-li si někdo záměrně pojmy "stát" a "město Brno" a nebo se snaží ztotožněním těchto pojmů ideologicky zmanipulovat myšlení ostatních, tak je to pro mne lživá ideologická propaganda. A těchto příkladů se dá vyjmenovat více, ale to by nezapadlo do tohoto fóra. Tento můj názor potvrzuje i "zabijácký obrat" to je jak ze slovníku politruka staré doby, což určitě nepatří do slovníku slušného diskutujícího, ale spíš do slovníku "moderní inkvizice".

DJ - touhu po uklizení uživatele na základě nepohodlných názorů určitě nemám, klidně s diskutujícím budu diskutovat o tématu, které zde navodil a o kterém moc toho (mimo pár odposlechnutých frází) neví, ale ne zde na tomto fóru, na tomto fóru bych rád diskutoval o problémech týkajících se brněnské MHD. Návrh na odejití ode mne byl, aby si "občasný návštěvník" uvědomil, že mu zde ideologická propaganda nebude trpěna a že dle pravidel fóra je tu nástroj, který mu toto zamezí

3311
24 úno 2006 20:32
Brno
Pvvs: Myslím, že by to chtělo trochu tolerance k vyjádřenému názoru. Taky nejsem z návštěvy papeže nějak extra nadšen. Ale odsuzovat věřící, respektive to, že bylo na jejich dopravu na (z) mši věnovány dva miliony korun (mimochodem se jedná taky o občany platící daně) je zcestné, zvláště když třeba jenom za zmařený termín předčasných voleb protekly státní kasou stamiliony a zaplatíme to opět my všichni a nikdo z toho nebude mít žádný užitek.

9306
Radsi nic, nez ...

Dal se k tematu nehodlam vyjadrovat. Osobni nazor jsem tady napsal a dalsi pokracovani diskuse by vypadalo asi jako na nekterych internetovych portalech.

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 49 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata