Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 86 z 255    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89 ... 255  Další

Co bude dřív ?
kloubové šráky 45%  45%  [ 81 ]
tramvajová trať ke kampusu 34%  34%  [ 62 ]
metro 17%  17%  [ 30 ]
odsunuté nádraží 4%  4%  [ 7 ]
Celkem hlasů : 180
Autor Zpráva

11624
07 bře 2005 23:57
Brno
...kde jinde, než d-1...proč by jinak okolo toho byl takový humbuk.

A v neděli (možná) na 17/12.

6976
15 dub 2008 16:23
Žlutý kopec
jo, a pak by se ostatní vozy vozily na "tradiční" křtění za papežem, ať bude kde chce, třeba i na jiný kontinent, (protože by z toho dle některého úředníka vznikla tradice) :mrgreen:

3750
08 čer 2005 23:12
Jeste by to mohli vsechno dotahnout na letiste, at to tam hromadne vysveti samotny papez :-D

6349
11 říj 2005 14:03
Brno - Kohoutovice
Světit by se ovšem měly zejména spřáhla, jelikož díky nim se to spojuje.

hlavoudozdi

6976
Žlutý kopec
jo, tento traktorista se namáčí do všeho, co jde, a vyhazuje z okna peníze daň. poplatníků :evil:

2777
07 kvě 2008 20:25
Čebín
opravdu nevím ikdyž bych tím "světěním" rozhodně překvapen nebyl.
A podle toho co se proslýchá, by se měla nasazovat na 1, ale je to pouze dohad nic oficiálního nemám :sad:

2965
04 pro 2008 10:07
tam, kde mám postýlku...
mechoš píše:
podle neověřených informací by mělo proběhnout zítra nějaké mecheche ohledně 2xLF2 a od pondělka už normálně na lince confused

Ví se na které lince? Na d-1?
BTW: Onderka bude opět světit?

9305
10 čer 2004 11:19
Navrhuju slavnostni umyti v lucavce kralovske.

2777
Čebín
podle neověřených informací by mělo proběhnout zítra nějaké mecheche ohledně 2xLF2 a od pondělka už normálně na lince confused

Administrátor
2499
28 lis 2007 23:00
Brno
Zúčastnil jsem se dotazníku a tohle mě trošku překvapilo.

Děkujeme za účast v průzkumu

Výsledky slosování budou zveřejněny v listopadovém čísle časopisu Bez starostí
sarcastic a od 15.11.2007 také na http://www.dpmb.cz

872
13 bře 2007 20:20
Brno - Bystrc
No studentska prukazka by stacila, ale na ni je potreba nalepit revalidacni znamku ze i letos plati, coz bohuzel v cervnu pri zapisu nedelali, tj. bych kvuli tomu stejne musel na studijni - tomu jsem se prave chtel vyhnout a skocit si tam az po zacatku semestru.

Nakonec teda uplne stacila ta zadanka + externi potvrzeni, asi se pani dobre vyspala a jeste jsme si popovidali na tema ctvrtletni vs. 3 mesice vs. 90 dni :)

6976
Žlutý kopec
MKzB: ne každý má ISIC, takže pak stačí právě jen to PS

1900
01 srp 2006 14:13
Bezkov
Mě vždy stačila pro aktuální školní rok platná ISIC karta. Teď už je mi 26, tak musím mít dospěláckou.

6976
Žlutý kopec
ano, samotné potvrzení o studiu mi (i jiným studentům) stačilo...a ne jenom jednou

2009
28 čer 2007 16:54
Co su na výšce, stačila mi vždycky studentská průkazka. Potvrzení o studiu by podle mě mohlo taky stačit.

3750
08 čer 2005 23:12
niximor píše:
Dotaz, uz jsem to zas rok nedelal tak uz nevim jak to je :)
Potrebuju novou studentskou prukazku, tj. potrebuju k tomu: vyplnenou vytisknutou zadanku (takove to online klikatko na dpmb.cz), na kterou ale chteji potvrzeni od skoly. Protoze se mi samozrejme do skoly jenom kvuli tomuhle razitku nechce, planuju predlozit potvrzeni o studiu, ktere jsem dostal uz pri zapisu - je tam normalne razitko, podpis, jmeno, datum narozeni, ... ale neni tam identifikacni cislo skoly, na ktere je ta kolonka na zadance. Vadi to necemu, nebo mi tu prukazku vystavi?
Rekl bych, ze to bude zaviset na tom, jak se vyspi ta pani, co bude zrovna za okynkem :mrgreen:

872
13 bře 2007 20:20
Brno - Bystrc
Dotaz, uz jsem to zas rok nedelal tak uz nevim jak to je :)
Potrebuju novou studentskou prukazku, tj. potrebuju k tomu: vyplnenou vytisknutou zadanku (takove to online klikatko na dpmb.cz), na kterou ale chteji potvrzeni od skoly. Protoze se mi samozrejme do skoly jenom kvuli tomuhle razitku nechce, planuju predlozit potvrzeni o studiu, ktere jsem dostal uz pri zapisu - je tam normalne razitko, podpis, jmeno, datum narozeni, ... ale neni tam identifikacni cislo skoly, na ktere je ta kolonka na zadance. Vadi to necemu, nebo mi tu prukazku vystavi?

214
03 srp 2006 06:41
Brno, CR
J*M* píše:
Mám pocit, pominu-li pp nedoladěné semafory, že problémy nebudou ve špatném projektu, ale neukázněnosti řidičů IGK. Asi by je bylo potřeba začít vychovávat způsobem, tak jak řidiči kolejové MHD vychovávají chodce, tj na přechodu se svítící zelenou pro chodce najet tramvají tak, aby přechod byl zablokovaný, a tramvají z opačného směru po rozsvícení zelené pro tramvaj pak chumel chodců stojících na přechodu před tramvají blokující přechod s prstem na zvonku rozhánět. Ale to si asi nikdo netroufne, neboť v případě kolize s chodcem, bude "viník" chodec, ale v případě kolize s IGK by to mohl odnést i řidič tramvaje.

Toto byla ironie dofam nebo to se nekde skutecne deje?

1870
05 lis 2005 19:50
Návrat ze Slupi ze slavností chleba.

2777
Čebín
Mám dotaz nevíte někdo co se dělo cca kolem 22. hodiny?

Na úzké jsem potkal 2090 + další muzejni exponáty jak si to šinou směrem na hlavas

655
05 zář 2007 11:06
Brno
tam je to ted asi národní sport, v pondělí se mi to na d7 stalo 2x. Prostě sice zastaví na semaforu, ale v profilu a tak nejede ani tramvaj.

6976
Žlutý kopec
dnes jsem přes Šilngrák jel (od otevření) podruhé, na Pekařské (nevím, z jakého důvodu) stálo auto za prvním semaforem a blokovalo cestu jedné 13T. Nevím, proč nejelo až k 2. semaforu, ale řidič si asi usmyslel, že zastaví za 1. semaforem a bude cestu blokovat všem #-o

2965
04 pro 2008 10:07
tam, kde mám postýlku...
chat-maniac píše:
spíš pořádně přes hubu ](*,)

Já bych to viděl tak, že policie a to buď státní nebo městská si, jak jim skončí "pohotovost" před školami, stoupne na tu křižovatku a bude koukat a mávat a psát a pokutovat a inkasovat... stačí týden a řidičstvo si na to zvykne a bude klid.
S vyladěním semaforů se musí taky počkat. Ono ladit semafory bez plného provozu jaksi nejde... A plný provoz je tam, když neberu víkend, třetí den.
Já tam stál včera asi deset minut a až na detaily v pohodě. Ono to není žádná sranda, ta křizovatka je natolik složitá, tolik možností a směrů a kdo někdy něco programoval mi dá za pravdu.

Moderátor
7587
17 pro 2006 22:32
Brno
spíš pořádně přes hubu ](*,)

6976
Žlutý kopec
než si řidiči na ty semafory zvyknou, to chvíli potrvá...nevím o jiném místě u nás, kde by byl podobný systém a navíc jsme v ČR...a tady pro řidiče platí jen pokuta a body...a to ne vždy

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6361 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89 ... 255  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata