Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 58 z 81    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 81  Další
Autor Zpráva
9986
15 led 2005 23:41
Vida, Anitra. Tady je dneska fakt už každej :mrgreen:

10
01 říj 2009 23:35
Brno
Jednou nastoupila do pětky(ješte jezdívala výlukově přes nádraží) babka a ptá se řidiče:Jedete na Václavák? biggrin Tak řidič odpověděl,že na Václavák ne,ale na Svoboďák že jede.Ona cosi zabručela a šla si sednout.

2574
05 úno 2007 18:12
Malečkův rajón
mh píše:
pro představu přikládám foto.. jen aby ty označovače přežily ten nálet šotoušů, co nastane :mrgreen:

Já chci takyyy :twisted:

Můj nový web o severním okolí Brna

9986
Ne, to je tuším nějaká testovací jízdenka, normálně ji nedostaneš, nebo bys ji neměl dostat.

2965
04 pro 2008 10:07
tam, kde mám postýlku...
Mrakicio píše:
Pěkný lupeň. Takových jsem vyhazoval tak padesát kousků z Kroměříže a z Pardubic... Krom tohohle obrázku byl ještě tuším Mickey Mouse či něco takového...

Není to tak trochu plýtvání papírem?
Nebo je to snaha nalákat lidi do MHD na hezké... jízdenky?

9986
Pěkný lupeň. Takových jsem vyhazoval tak padesát kousků z Kroměříže a z Pardubic... Krom tohohle obrázku byl ještě tuším Mickey Mouse či něco takového...

3311
24 úno 2006 20:32
Brno
Téma nových označovačů na čipové karty se probíralo možná ve vedlejším fóru. Ale může mi někdo objasnit, co se na těch mikroelektronikách zkouší, když cestující nemají čipové karty? A jakým způsobem je možné si nechat vyjet jízdenku se slečnou, případně byl by někdo z vozovny schopen a ochoten jeden lístek vyjet? Předem děkuji za fundované odpovědi.

9306
10 čer 2004 11:19
Copak by to asi vytisklo po 22te hodine :-k

304
12 lis 2007 20:03
To je přesně ono :mrgreen:

3345
13 lis 2004 11:58
stehrob píše:
Dnes ve voze 3031 (ten s novou tiskárnou Mikroelektronika) si s tím hrály nějaké 2 sličné slečny, a jelikož na dotykovém displeji byly normálně windows které se daly ovládat, podařilo se jim vytisknout si lístek, na kterém byl snad nápis Mikroelektronika, cosi a skoro přes celý lístek byl čb obrázek dívky v bikinách :mrgreen:
Docela zajímavé, co to umí biggrin

pro představu přikládám foto.. jen aby ty označovače přežily ten nálet šotoušů, co nastane :mrgreen:

304
12 lis 2007 20:03
Dnes ve voze 3031 (ten s novou tiskárnou Mikroelektronika) si s tím hrály nějaké 2 sličné slečny, a jelikož na dotykovém displeji byly normálně windows které se daly ovládat, podařilo se jim vytisknout si lístek, na kterém byl snad nápis Mikroelektronika, cosi a skoro přes celý lístek byl čb obrázek dívky v bikinách :mrgreen:
Docela zajímavé, co to umí biggrin

6976
15 dub 2008 16:23
Žlutý kopec
ReZ píše:
Neříká se cigan, ale hnědočech...

pokud to zůstane v Čechách, tak je to v pohodě... :wink:

9306
10 čer 2004 11:19
Tak tedy slusne OTO (obcan trvale opaleny) ..

1111
05 čer 2005 13:18
Podle mého je cigán cigán a hnědočech je hanlivá nadávka

2965
tam, kde mám postýlku...
johnny05 píše:
Sedim si v klidu na konecne a-45 na Lesne v buse, kdyz mi najednou nekdo klepe na predni dvere. Podivam se a tam cigan okolo 25 let. Otevru a zjistim co tedy chce. A on ze: "Pane, nevite kde je tady firma?" Chvilu na neho ziram a cekam, ze z neho vypadne jaka firma. Nic. Tak se ho tedy zeptam ja ze "Jaka firma?" On na to zase: "Nevite kde je tady firma? Mam tam jit pracovat." Se slovy, ze je tady spousta firem v okoli zaviram dvere, nebo by na me pri delsim rozhovoru mohla preskocit jeho tupost.

Neříká se cigan, ale hnědočech...

865
14 lis 2007 11:01
Brno-Juliánov
Sedim si v klidu na konecne a-45 na Lesne v buse, kdyz mi najednou nekdo klepe na predni dvere. Podivam se a tam cigan okolo 25 let. Otevru a zjistim co tedy chce. A on ze: "Pane, nevite kde je tady firma?" Chvilu na neho ziram a cekam, ze z neho vypadne jaka firma. Nic. Tak se ho tedy zeptam ja ze "Jaka firma?" On na to zase: "Nevite kde je tady firma? Mam tam jit pracovat." Se slovy, ze je tady spousta firem v okoli zaviram dvere, nebo by na me pri delsim rozhovoru mohla preskocit jeho tupost.

2965
tam, kde mám postýlku...
manil píše:
...zapoměl jsi říct, že to byla 1910, že bylo horko a ty ses pěkně vozil se zapnutou klimatizací a že na Skácelově jsi málem sejmul auto... :mrgreen:

No ono mít v kabině docela pěknou vyvynutější slečnu, to tu klimatizaci pěkně ohulíš a pak už toho po cestě moc nevnímáš... sarcastic

11624
07 bře 2005 23:57
Brno
Kari píše:
Něco podobnýho se mi taky stalo. Měl jsem v létě poršáka na třináctce a tak v Juliánově pouštím lidi do šaliny, aniž bych si uvědomil, že jsem nechal svoje dveře od kabiny otevřený. No a prvníma dveřma nastupovala docela pěkná vyvynutější slečna, prostě pěkný pohled. No, a ten údiv, když se objevila v kabině řidiče :-)

...zapoměl jsi říct, že to byla 1910, že bylo horko a ty ses pěkně vozil se zapnutou klimatizací a že na Skácelově jsi málem sejmul auto... :mrgreen:

3395
12 čer 2007 02:11
Doma
V Julcu se mi stalo to stejný, akorát nastoupil postarší pár a hrozně se divili, že jsou v kabině a pak se omlovali, že mi tam vlezli.

3081
16 črc 2006 13:52
Na trase linky 201.
Něco podobnýho se mi taky stalo. Měl jsem v létě poršáka na třináctce a tak v Juliánově pouštím lidi do šaliny, aniž bych si uvědomil, že jsem nechal svoje dveře od kabiny otevřený. No a prvníma dveřma nastupovala docela pěkná vyvynutější slečna, prostě pěkný pohled. No, a ten údiv, když se objevila v kabině řidiče :-)

53
27 dub 2009 14:09
mh píše:
Dnes jsme byl svědkem komické scénky, kdy jedna dáma středního věku nastupovala do Poršete předními dveřmi a po nástupu do vozu zcela suverénně za sebou zavřela dveře od kabiny řidiče (chudák řidič si toho ani nevšiml :D).. prostě LOL

tak to je peknyyyy :applause: biggrin

3345
13 lis 2004 11:58
Dnes jsme byl svědkem komické scénky, kdy jedna dáma středního věku nastupovala do Poršete předními dveřmi a po nástupu do vozu zcela suverénně za sebou zavřela dveře od kabiny řidiče (chudák řidič si toho ani nevšiml :D).. prostě LOL

11624
07 bře 2005 23:57
Brno
Dojezdilo to až do konce služby :)

588
20 říj 2006 16:11
Újezd u Brna
Nějaký samorost, kterým už sběratel svou sbírku nerozšíří.

522
19 zář 2007 08:18
mechoš píše:
co to je? z té fotky to nejde pořádně poznat

Kus dřeva podobající se staré větvi.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2001 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 81  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata