Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 59 z 81    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 81  Další
Autor Zpráva

2777
07 kvě 2008 20:25
Čebín
jan.peta píše:
Trošku OT, ale taky to sem patří: Co vše se dá najít v šalině (1912 dneska v 19:30).

co to je? z té fotky to nejde pořádně poznat

522
19 zář 2007 08:18
Trošku OT, ale taky to sem patří: Co vše se dá najít v šalině (1912 dneska v 19:30).

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

655
05 zář 2007 11:06
Brno
mechoš píše:
Mám pro vás jeden zápich z dneška celkem jsem z toho nemohl (ehm stále z toho nemůžu)
Měl jsem anitru na 4 což neni nic zvláštního že?
Vůz je vybaven plošinou pro vozíčkáře taky nic nového?
Ale dnes jsem se od jistých důchodců dozvěděl že je i na těžké kufry na kolečkách wink

Na jedné zastávce nevím přesně kde ale neni to zas tak důležité se mi rožla a rozzvonila kontrolka že chce někdo použít plošinu a protože jsem nikde vozíčkáře neviděl tak jsem to zrušil. Ale během chvilky se to rozezvučelo znova. Tak jsem se pořádně koukl co že za blba to mačká a oni dva důchodci z kuframa. A protože si nedávali pokoj šel jsem zjistit o co jim jde. Po mém příchodu a dotazu co potřebují že furt mačkaj poptávku pro vozíčkáře mě paní málem vynadala že bych jim mohl vytáhnout plošinu že si přece nemyslím že ty těžké kufry budou tahat nahoru v ruce když ta šalina má plošinu... Tak jsem milé paní odpověděl něco ve smyslu že pokud chce nastoupit ať nastoupí jinak že jedu dál. Než jsem došel zpátky do kabiny tak byli vevnitř jak tam najednou dostali ty kufry když byly tak těžké nevím... :lol:

Vidno, že s těmato vozama jezdíš málo, jinak by tě to nepřekvapilo. Co bys říkal hlášce, když ti takhle alienka nastupuje více jak minut předníma dveřma a na důvernou informaci, že se jedná o nízkopodlažní vozidlo ti odvětí: Já vím pane řidiči, já už tam jdu". A opravdu se valí do nízkopodlažní části. Co je ale nejhorší, že když vystupovala na České (nástup byl na Komenského náměstí), tak se celý postup opakoval. Ale aspoň je (_;_) sarcastic

3725
28 úno 2006 19:00
Dnes v noci jsem jel na "první" rozjezd s a-90 z Kohoutovic. Na Výletní nastoupil důchodce a dvě krásky - všichni ve věku 70+...
On jim celou cestu dělal důležitě přednášku, kudy to pojede (ono to tam nakonec vůbec nejelo... biggrin ),jak se dá perfektně dostat v noci do všech směrů a podobné bláboly.
Když jsem přijížděl k jednokolejce na Palackého,tak napřed tvrdil,že to určitě pojede po Malátce... atd. Ale s čím mě fakt dostal bylo,že ty semafory jsou řízeny mobilem biggrin ! Předtím mi už šel na nervy,ale tomuto jsem se smál až do Ořešína!

6976
15 dub 2008 16:23
Žlutý kopec
pepola píše:
Dnes mě dostala jedna duchna: Na Haškové nastoupila do a-66 a prý, že jede na Starou Osadu. Očekával jsem, že vystoupí třeba na Halasáku a počká na a-84. Ne! Jela až na Lesnickou,a ačkoli přede mnou stojící t-26 počkala, až jí dojedu za zadek, baba se sebrala a šla na tramvaj...
Kdyby na Haškové počkala 6 minut na a-45, byla by tam za tu dobu dvakrát!

to mezi duchnama nemůžou být i ti, kteří se raději projedou dýl a s víc přestupama?? (třeba lidi v šotoušském důchodě :-P )

3725
28 úno 2006 19:00
...nechávají ujíždět Téčka...
Na Lesné je jeden invalida, známý jako "Flaškonosič". A ten vždy nechává ujet CityBus, protože se prý jednou rozjel a on spadl.
Tak se štrachá i s kabelou plnou buď flašek nebo lahváčů do vozidel B731/B931...

Dnes mě dostala jedna duchna: Na Haškové nastoupila do a-66 a prý, že jede na Starou Osadu. Očekával jsem, že vystoupí třeba na Halasáku a počká na a-84. Ne! Jela až na Lesnickou,a ačkoli přede mnou stojící t-26 počkala, až jí dojedu za zadek, baba se sebrala a šla na tramvaj...
Kdyby na Haškové počkala 6 minut na a-45, byla by tam za tu dobu dvakrát!

11624
07 bře 2005 23:57
Brno
chat-maniac píše:
děkuji dalšímu kolegovi za připomenutí dalšího problému ](*,)

MOžná buď rád, že tu elektrickou púlošinu nemáte. Jsou s nima akorát problémy.

6976
15 dub 2008 16:23
Žlutý kopec
mechoš píše:
Než jsem došel zpátky do kabiny tak byli vevnitř jak tam najednou dostali ty kufry když byly tak těžké nevím... :lol:

nějaký jiný cestující ve voze, kterému přišlo líto duchen...i tací existují...

Moderátor
7587
17 pro 2006 22:32
Brno
děkuji dalšímu kolegovi za připomenutí dalšího problému ](*,)

11624
Brno
chat-maniac píše:
díky žes mi to připoměl :-D
už se těším......

Ale ty budeš muset ven vždycky, takže kontakt se zneužitímchtivými cestujícími bude o to "peprnější" :D

Moderátor
7587
Brno
díky žes mi to připoměl :-D
už se těším......

2777
Čebín
chat-maniac píše:
nalískat jim a pohrozit pokutou za zneužití návěsti

Proč vždyť je to sranda neboj taky tě čekaj s novým busem podobné zápichy.......

Moderátor
7587
Brno
nalískat jim a pohrozit pokutou za zneužití návěsti

2777
Čebín
Mě pak doma spíš napadlo že by mohla být sranda kdybych jí vysunul a oni po ní ty kufry vyvezly dovnitř... sarcastic

11624
Brno
:D

By mě zajímalo, jestli by kvůli tomu nechávali ujíždět "Téčka".

2777
Čebín
Mám pro vás jeden zápich z dneška celkem jsem z toho nemohl (ehm stále z toho nemůžu)
Měl jsem anitru na 4 což neni nic zvláštního že?
Vůz je vybaven plošinou pro vozíčkáře taky nic nového?
Ale dnes jsem se od jistých důchodců dozvěděl že je i na těžké kufry na kolečkách wink

Na jedné zastávce nevím přesně kde ale neni to zas tak důležité se mi rožla a rozzvonila kontrolka že chce někdo použít plošinu a protože jsem nikde vozíčkáře neviděl tak jsem to zrušil. Ale během chvilky se to rozezvučelo znova. Tak jsem se pořádně koukl co že za blba to mačká a oni dva důchodci z kuframa. A protože si nedávali pokoj šel jsem zjistit o co jim jde. Po mém příchodu a dotazu co potřebují že furt mačkaj poptávku pro vozíčkáře mě paní málem vynadala že bych jim mohl vytáhnout plošinu že si přece nemyslím že ty těžké kufry budou tahat nahoru v ruce když ta šalina má plošinu... Tak jsem milé paní odpověděl něco ve smyslu že pokud chce nastoupit ať nastoupí jinak že jedu dál. Než jsem došel zpátky do kabiny tak byli vevnitř jak tam najednou dostali ty kufry když byly tak těžké nevím... :lol:

2009
28 čer 2007 16:54
Datel píše:
Mimochodem to musí být šachovej spolek dost "na úrovni", pokud mají mezi sebou takového kreténa, kterej si je schopen stěžovat kvůli 28,-Kč #-o .
Izidor píše:
Ale no tak, vždyť jde o princip :-D
b1 píše:
Mam pocit, ze na tomhle principu funguje dokonce i jedna politicka strana... #-o
Ta strana k tomu má ještě dvoukorunové dýžko. sarcastic

3750
08 čer 2005 23:12
Datel píše:
Mimochodem to musí být šachovej spolek dost "na úrovni", pokud mají mezi sebou takového kreténa, kterej si je schopen stěžovat kvůli 28,-Kč #-o .
Izidor píše:
Mam pocit, ze na tomhle principu funguje dokonce i jedna politicka strana... #-o

9986
15 led 2005 23:41
Připomíná mi to Střední kopáčskou školu.

588
20 říj 2006 16:11
Újezd u Brna

3311
24 úno 2006 20:32
Brno
JM: to je už starší, koluje to po netu delší dobu, já mám doknce verzi ještě se jménem oného stěžovatele, pokud to někoho zajímá, jedná se o nějakého Petra Jilmu, Blatnická 8...

ŠK: Odpověď sice nemám, ale co by si mu asi tak chtěl odpovědět? Mimochodem to musí být šachovej spolek dost "na úrovni", pokud mají mezi sebou takového kreténa, kterej si je schopen stěžovat kvůli 28,-Kč #-o . Neříkám, kdybych byl v jeho kůži, tak bych z toho nebyl rozhodně nikterak nadšen a určitě by padlo nejedno peprné slovo na účet DPMB. Ale tím by to taky skončilo.

6620
21 pro 2005 17:01
J*M* píše:
Zajímavý právní názor cestujícího MHD v Brně

Příloha:
stiznost.jpg

Zajímala by mě odpověď od DP, nevíte někdo, co na to napsali?

2009
28 čer 2007 16:54
Takhle je to celkem vtipný, ale mě celkem ##MLUVÍM SPROSTĚ##, když DP/řidiči/jánevímkdo někdy po přelomu tisíciletí ##MLUVÍM SPROSTĚ## na odjezd t-39 v 7.54 z Úvozu. Než jsem si na to zvykl, nachytal jsem celkem dost pozdních příchodů (teď už sarcastic , ale tehdy :evil: ).

2777
Čebín
To už jsem někde viděl nekoluje to náhodou na netu?
Ale taky názor sice si nejsem jistý zda se mu to kvůli 28 korunám vyplatilo. wink

Zabanovaný
3619
26 srp 2007 15:26
Brno
Zajímavý právní názor cestujícího MHD v Brně

Příloha:
stiznost.jpg

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2001 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 81  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata