Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 61 z 81    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 81  Další
Autor Zpráva

3395
12 čer 2007 02:11
Doma
té příjemné starší paní na Moraváku už jsem několikrát skřípl ruku do dveří, protože ta kráva neví, co je to výstraha.

3081
16 črc 2006 13:52
Na trase linky 201.
občasný návštěvník píše:
A abychom tu informaci zkompletovali, taktéž tiskoviny, které louskají řidiči na konečné a pak si je vezou za sklem kabiny, jsou také zpravidla Blesk, Aha a další.

Nebo třeba Metro, které jim při výjezdu z vozovny na Moraváku podá příjemná starší paní přímo do okýnka... :-)
Omlouvám se za MM.

30
16 led 2009 08:35
A abychom tu informaci zkompletovali, taktéž tiskoviny, které louskají řidiči na konečné a pak si je vezou za sklem kabiny, jsou také zpravidla Blesk, Aha a další.

1111
05 čer 2005 13:18
Citace:
A stačí se rozhlédnout po čtivé cestující veřejnosti v šalině, jakouže tiskovinou zrovna louskají - z 90% jsou to sračky typu blesk, aha a jim podobné.

Ale tady se není čemu divit. Lidi nezajímá politika (jsou přežraní) a seriózní periodika, tak kupují Blesk a podobné "noviny", kde jsou drby, krev a kdo s kým a kde... Je to asi záživnější čtení, než analýza vývoje koruny vůči ostatním měnám na dvě strany A4.

6350
11 říj 2005 14:03
Brno - Kohoutovice
MartinV píše:
dneska se kolem poledne stal na Úzké takový malý zázrak: na zastávku směrem na TP přijela souprava 1599+1569 a zastavila tak, že u 1. a 3. dveří stála vždy jedna stará babka. Normálně by se začaly škrábat do schodů, ale když se otevřely dveře, obě dvě se rozhodly využít 2. dveře, tzn. beze schodů surprised

To proto, že ty dveře nezastavily u nich. Kdyby u nich zastavily 2. dveře, půjdou do prvních nebo do třetích (případně do B)...

3989
25 led 2006 16:11
všudezdejší
MKzB píše:
Blesku se nedá věřit. Výrok ústavního soudu na stížnost Martina Michala (manžela Heleny Vondráčkové):
"Bulvární noviny mohou psát, co chtějí, protože se o nich nepředpokládá, že píší pravdu."

A stačí se rozhlédnout po čtivé cestující veřejnosti v šalině, jakouže tiskovinou zrovna louskají - z 90% jsou to sračky typu blesk, aha a jim podobné.

1900
01 srp 2006 14:13
Bezkov
Captain píše:
... že z deníku Blesk. ...

Blesku se nedá věřit. Výrok ústavního soudu na stížnost Martina Michala (manžela Heleny Vondráčkové):
"Bulvární noviny mohou psát, co chtějí, protože se o nich nepředpokládá, že píší pravdu."

6976
15 dub 2008 16:23
Žlutý kopec
dneska se kolem poledne stal na Úzké takový malý zázrak: na zastávku směrem na TP přijela souprava 1599+1569 a zastavila tak, že u 1. a 3. dveří stála vždy jedna stará babka. Normálně by se začaly škrábat do schodů, ale když se otevřely dveře, obě dvě se rozhodly využít 2. dveře, tzn. beze schodů surprised

1443
15 zář 2005 13:43
čtvrť s největší koncentrací rozjezdů v Brně
no to ty lidi musí být ale pěkně blbí... #-o

Moderátor
7587
17 pro 2006 22:32
Brno
člověk by se divil, kolik blbů je schopných vlízt s čoklem bez košíku do vozu a pak se děsně divit.
štěňata poznávám podle nemotornosti, a jejich ještě připitomělýho výrazu :-)

9986
15 led 2005 23:41
Hm, a jak přepravní kontrola pozná, že je psovi šest měsíců nebo rok? Třeba mladé čivava vypadá už tři roky stejně, jak blbým výrazem, tak velikostí. :mrgreen:

1710
22 led 2006 12:56
Brno
Já se ptal na "infolince" co je uvedená na označníku a bylo mi řečeno, že pes do 6 měsíců (štěně) mít náhubek v MHD teoreticky nemusí. Ale že záleží na řidiči.

9986
15 led 2005 23:41
Náhubek se dělá i na čivavu... Osobně jsem ho v pondělí kupoval. Takže předpokládám, že se dělá i na jiné, podobně velké, psy.

P.S.: Blesk a jemu podobné "noviny" by měli zakázat. Ale když se chce národ sám a dobrovolně degenerovat... Prosím.

54
08 srp 2007 13:59
Na lince 70 jsem někdy na podzim v zast. Jehnice směr město vyhodil nějakou paní se psem bez košíku. Nebylo jí líno se dostat do Ořešína a čekat na můj příjezd, aby mne mohla poučit o přepravě psů. Poté co jsem přijel do Ořešína se vrhla do prvních dveří se slovy: "Já si na vás budu stěžovat". V následujícím rozhovoru, kdy jsem se jí snažil marně odkázat na SPP, argumentovala informací, že pes do 10kg mít košík nemusí a na tak malého psa (nějakej ten pokojovej smeták ala jorkšír nebo co)se košíky prostě nědělají (co zkusit přepravku biggrin ). Poté co jsem vznesl dotaz, kde oné informace načerpala, dostlo se mi odpovědi, že z deníku Blesk. Další debatu s touto osobou jsem považoval za bezpředmětnou. Obrázek o popsané cestující něchť si udělá každý sám

6976
Žlutý kopec
PvvS píše:
pokud dobihal ..

no stál na zastávce už před příjezdem trolejbusu

3750
08 čer 2005 23:12
Treba mne se dost casto po zavedeni t-x5 stavalo, ze jsem na Mendlaku dobihal na t-25/26, ale protoze trolejbus je vuci ostatnim zastavkam natoceny levym bokem, tak proste cislo neni videt. A protoze nechci riskovat ujeti t-25/26, tak taky napred dobiham a az pak se kouknu na cislo, a kdyz je to t-x5, tak holt na Tvrdeho prestoupim...

9306
10 čer 2004 11:19
Jsou mesta , kde dratolezy nemaji a nebo je si to dost podobny citelis/24Tr. A pokud dobihal ..

6976
Žlutý kopec
tak jsem jelta t-39 z Barvičovy směrem do města a na Kampelíkově přispoupil cca vysokoškolák a poté, co trolejbus odjel ze zastávka, tak se zeptal: "je tohle 39 nebo 51"...nevím, jestli neumí číst, ale rozdíl mezi autobusem a trolejbusem by snad poznat mohl :wink:

2009
28 čer 2007 16:54
Ives píše:
a mhd je tu od toho, abychom chodili pěšky.. :roll:

To jsem tak v noci během jisté dlouhodobé výluky chodil pěšky pravidelně zhruba dva a čtvrt kiláku, protože "můj" autobus odjížděl těsně před "mou" šalinou a další autobus byl na mé výstupní zastávce až v dobu, kdy jsem tam došel pěšky. :evil: A než dvacet minut stát a mrznout, tak je lepší dvacet minut jít pěšky...

1443
15 zář 2005 13:43
čtvrť s největší koncentrací rozjezdů v Brně
a mhd je tu od toho, abychom chodili pěšky.. :roll:

6976
Žlutý kopec
b1 píše:
Ovsem podle mych zkusenosti se na tom Semalu ceka pres 5 minut, za tu dobu tam v pohode dojdu ze Slovanaku a jedu :-)

no jak kdo dojde ze Slovaňáku k Semalu pěcha, pro některé je to přece jenom hodně daleko :wink:

3750
08 čer 2005 23:12
ds píše:
Dotyčný má kupodivu pravdu, kolem 22.hodiny není podjezd ze Záhřebské o 2 minuty žádný výjimečný jev. Asi by neškodilo poupravit jízdní dobu.
Ovsem podle mych zkusenosti se na tom Semalu ceka pres 5 minut, za tu dobu tam v pohode dojdu ze Slovanaku a jedu :-)

3221
14 čer 2004 18:56
blekfild
Dotyčný má kupodivu pravdu, kolem 22.hodiny není podjezd ze Záhřebské o 2 minuty žádný výjimečný jev. Asi by neškodilo poupravit jízdní dobu.

3661
26 čer 2005 08:44
Brno-Líšeň (25, 26, 58, N97, N99)
Když se tu řešilo co je na Jř linky 9, tak já přidám svůj postřeh z linky 84.

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

215
18 dub 2008 19:13
Pred chvíľkou na Svoboďáku jedna pani: "To bude tá historická šalina."

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2001 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 81  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata