Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 687 z 726    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 684, 685, 686, 687, 688, 689, 690 ... 726  Další
Autor Zpráva

1442
15 zář 2005 13:43
čtvrť s největší koncentrací rozjezdů v Brně
pořád nechápu, proč tyto cestující nazýváte hovádkama, když v rámci služeb pro cestující jim tyto jízdenky za přirážku prodáváte..

3395
12 čer 2007 02:11
Doma
Myslím, že rozdíl 8 korun je už tak velkej, že si ty hovádka koupí lístky dopředu a nebudou otravovat.

Dle mého názoru nemá strhávání jízdenek vliv na přiznávání hypoték nebo úvěrů, protože na účtárně napíší na potvrzení o příjmu částku ještě před odečtením jízdenek, stravenek, odborů a dalších jiných srážek.

11624
07 bře 2005 23:57
Brno
...to budou mít řidiči radost. S tím úžasným elektronickým kupováním lísků už budou pomalu chodit domů s pěti tisíci na výplatnici... Vynikající věc např. pro ty, co uvažují o hypotéce. :roll: :roll: :roll:

3395
12 čer 2007 02:11
Doma
miropiro píše:
Ten text jsem sepisoval já, bohužel mi ho ale zkrátili.

V zásadě má však pan Tkáč pravdu, jak už jste psali, takové spoje by se měly zavést. Ale co takhle ukončit někdy nějakou osmičku už na Novolíšeňské? To by pak mohla na osmičku Žofinka, Varia LF2 a Porschata.

Žofinka by na osmičku nemohla, nemůže obsluhovat Renneskou.

206
15 led 2008 20:51
Mrakicio píše:
já jo, potřebuju do sbírky :)

:lol: Tak to chápu... Ale jinak to je fakt hodně velkej úlet, aby tady stála "svátečního" cestujícího jízda 30,- když v Praze stojí jízdenka 26,- ](*,) Hlavně že ti zkur**ní socani slibovali, že nebudou zdražovat mhd... sarcastic Doufám, že si na tento slib naši spoluobčané jejichž hlas má hodnotu přesně těch 30 korun co bude stát jízdenka #-o vzpomenou u voleb...

639
08 kvě 2008 15:15
Brno - Žabokvaky
b1 píše:
Jak by to pomohlo useku Novolisenska-Mifkova?
Úsek Mifkova-Novolíšeňská by byl při jízdě do města celkem v klidu, horší by to mělo být podle téhle logiky s úsekem Novolíšeňská-Krásného

9986
15 led 2005 23:41
já jo, potřebuju do sbírky :)

206
30 korun za jízdenku řidičovi opravdu nedám, to radši budu riskovat, že potkám revizora...

1092
09 lis 2006 18:16
johnny05 píše:
To su zvedavej
http://brnensky.denik.cz/zpravy_region/ ... 90202.html
kolik bude stat listek u ridice. Doufam ze ne 25 a 15 ale aspon 30 a 20. Jinak nebudeme delat nic jinyho nez prodavat listky na zastavkach...
Kdyby bylo po mim, tak by staly 50 a 30 a byl by od zdrzovani se prodejem listku klid :!:

Dražší to budou mít i ti, kteří si jízdenku nestihnou koupit v automatu a budou ji chtít po řidiči. Základní jízdenka na šedesát minut bude za třicet korun, zlevněná bude stát o deset korun méně. „Chceme, aby lidé tuto možnost využívali opravdu jen výjimečně. Nákup u řidiče totiž jízdu zdržuje,“ podotkl Macek

viz: http://brnensky.denik.cz/zpravy_region/ ... 90201.html

3750
08 čer 2005 23:12
občasný návštěvník píše:
Ve špičce by to možná smysl mělo, ale ještě víc by pomohlo cílené trasování desítky těsně před osmičku, aby vysbírala frekvenci od Krásného po hl. n.
Jak by to pomohlo useku Novolisenska-Mifkova?

2777
07 kvě 2008 20:25
Čebín
johnny05 píše:
To su zvedavej
kolik bude stat listek u ridice. Doufam ze ne 25 a 15 ale aspon 30 a 20. Jinak nebudeme delat nic jinyho nez prodavat listky na zastavkach...
Kdyby bylo po mim, tak by staly 50 a 30 a byl by od zdrzovani se prodejem listku klid :!:

Podle informací co jsem zaslechl ve vozovně by to mělo bejt 30a 20 ale je to pouze z tiskové agentury JPP wink

30
16 led 2009 08:35
Ale co takhle ukončit někdy nějakou osmičku už na Novolíšeňské? To by pak mohla na osmičku Žofinka, Varia LF2 a Porschata.

Poslední dobou jezdím docela často osmičkou v dopoledním sedle do města a Jírova, Kotlanova a Masarova ji celkem slušně zaplní, takže posily pro Novolíšeňskou jedině tehdy, pokud by neomezily interval na Mifkovu. Ve špičce by to možná smysl mělo, ale ještě víc by pomohlo cílené trasování desítky těsně před osmičku, aby vysbírala frekvenci od Krásného po hl. n.

865
14 lis 2007 11:01
Brno-Juliánov
To su zvedavej

2574
05 úno 2007 18:12
Malečkův rajón
Ten text jsem sepisoval já, bohužel mi ho ale zkrátili.

V zásadě má však pan Tkáč pravdu, jak už jste psali, takové spoje by se měly zavést. Ale co takhle ukončit někdy nějakou osmičku už na Novolíšeňské? To by pak mohla na osmičku Žofinka, Varia LF2 a Porschata.

Můj nový web o severním okolí Brna

11624
Brno
jan.peta:
Omluva, napsal jsem to nejasně. Pisárky + Husovice.

1410
29 dub 2006 12:26
Sebrowitz
king666 píše:
je tam sice gympl,...

a PřF MUNI tam cosi má...

522
19 zář 2007 08:18
king666 píše:
jan.peta: predpokladam ze to bylo mysleno tak, ze v medlankach nebude... v husovicich ale bude, aspon myslim...?

To jsme se nepochopili. manil uvedl, že DOD bude v Pisárkách. Z toho já pochopil, že pouze v Pisárkách a v Husovicích už né, proto jsem psal. O tom, že by v Medlánkách byl letos DOD jsem nepřemýšlel.

639
Brno - Žabokvaky
manil: thx za info
jan.peta: predpokladam ze to bylo mysleno tak, ze v medlankach nebude... v husovicich ale bude, aspon myslim...?
ad. reakce na ty řečkovice - je to nějaký autorizovaný oficiální názor? to, že do řečkovic jezdí šalina ve 4 min. intervalu neznamená, že jezdí plná až tam... je tam sice gympl, takže v ranní špičce by se tam ty šaliny uživily, ale v sedlech tam ty šaliny zas tak plný jezdit nebudou... krátký interval musí mít d-1 kvůli průjezdu centrem a dalšími páteřními tratěmi, kde v některých úsecích skutečně kapacitně nedostačuje...

2009
28 čer 2007 16:54
A taky věcí definice termínu design...

206
Citace:
Porsche 13T, která se svým designem nepovedla ...

To je pouze věc názoru... :-k

522
miropiro píše:
A už zase jeden chytrolín píše v deníku Metro po dlouhé době něco o Brně v čtenářské stránce:

Tramvaje jezdí do Řečkovic zbytečně
Nechápu, proč v Brně jezdí linka číslo 1 do Řečkovic každých pět minut. Tramvaje tam jezdí absolutně prázdné a navíc souběžně s nimi jezdí autobusy. Stačilo by, kdyby tato linka končila už v Medlánkách a volné tramvaje by se daly použít na vytíženější linky, Vždyť dopravní podnik si stále stěžuje na nedostatek volných vozů.

Antonín Tkáč

Tak už je na to i reakce:

Linka do Řečkovic má určitě smysl

Dovoluji si reagovat na příspěvek pana Tkáče (dopis otištěný 28. ledna), že tramvaj č. 1 jezdí v Brně do Řečkovic prázdná, a tudíž zbytečně. Pan Tkáč se mýlí, když tvrdí, že jezdí s linkou č. 1 souběžně i autobusy. Ty sice obsluhují v úseku Semilasso - Vozovna Medlánky stejný úsek, ale dále se již od tramvaje oddělují. Linkou č. 1 nejezdím, ale přesto si dovedu představit, že v ranní špičce jezdí z Řečkovic poměrně plná, jinak by interval nebyl každé čtyři minuty. A pokud jde o nákup nových vozů, o tom rozhoduje vedení města, místní dopravní podnik nemá takový vliv. I proto nám v Brně jezdí tramvaj Porsche 13T, která se svým designem nepovedla a uspořádáním sedadel ve vysokopodlažní části nepomůže ve špičce. Navíc má podobné jizdní vlastnosti jako Anitra pořízená za mnohem levnější peníz a s lepším uspořádním interiéru. Brno bohužel zůstává laboratoří na tramvaje, byť to běžný cestující ani nevnímá.

Miroslav Hruška

522
manil píše:
Pouze pisárky, 6.6.09

Jenom Pisárky? Na několika místech jsem již četl, že i Husovice ve stejný den.

11624
Brno
king666 píše:
On bude den otevřených dveří ve vozovně Pisárky? :shock:
Bude DOD i v Medlánkuch?
Případně ví už se data těch DOD?

Pouze pisárky, 6.6.09

639
Brno - Žabokvaky
On bude den otevřených dveří ve vozovně Pisárky? :shock:
Bude DOD i v Medlánkuch?
Případně ví už se data těch DOD?

9305
10 čer 2004 11:19
Slusne nijak sarcastic

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 18131 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 684, 685, 686, 687, 688, 689, 690 ... 726  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata