Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 73 z 108    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76 ... 108  Další
Autor Zpráva

1577
11 lis 2008 15:56
Hodonín, zóna 900 IDS JMK
Miky, stehrob: Jenže, mezí 14. a 15. bude jezdit do Husovic všechno a tím pádem bude v tuto dobu mezi Tomkovým náměstím a Vinohrady jen t-26 :!:

Ares: To nejlepší z Irisbusu ;-)

665
18 zář 2007 15:40
Brno
Bych teda radši, kdyby jedzili t-25 až na Starou Osadu, protože často používám troleják pro cestu ze Staré Osady na Mendlák a teď am ještě pustí t-27 i v odpolední špičce :pray:

304
12 lis 2007 20:03
Miky píše:
Tím myslím normální spoje Osová - Novolíšenská a posily NB - VH...

Je to trochu nelogický, ale jak říkám myslím že je to jedno.

6350
11 říj 2005 14:03
Brno - Kohoutovice
Miky píše:
...(taky ptákovina, proč to není naopak?)...

Tím myslím normální spoje Osová - Novolíšenská a posily NB - VH...

304
12 lis 2007 20:03
ad t-25: já si myslím že to je celkem jedno, vem si že stejně nikdo nejezdí 25 a 26 po celé délce, vždycky jen pár zastávek po okruhu, cestující se dost mění, takže si myslím že to nebude mít moc vliv.

6350
11 říj 2005 14:03
Brno - Kohoutovice
ad 75: Tak to by mě v životě nenapadlo, že to nechají přes Tomkáč, takže se i omlouvám že to na BMHD v aktualitě bylo blbě, měl jsem za to, že to je jenom na dobu výluky...

ad 25: Posily budou jezdit od Nemocnice Bohunice až na Novolíšeňskou, spoje z Osové budou jezdit do VH (taky ptákovina, proč to není naopak?)...

2009
28 čer 2007 16:54
V.S(tétrojkař) píše:
Podle mě by 13T na těchto linkách jezdit neměly, protože mají blbej interiér a jsou furt nacpaný. Dobrý by byly na d-3,9 a po skončeni výluky Husova na d-5 nebo třeba na d-11, tedy na zatíženějších linkách s K2, kam taky patří. Tyto tramvaje nejsou vhodný na d-1,12,13! Na garantech na d-12 můžou být vleky,Varia,KT8 či K3.

Už to píšu poxté, ale ještě jednou: kdyby se z nich vyhodilo dalších 8 sedaček (naproti 3. a 5. dveřím), budou kapacitně naprosto srovnatelné s dvojičkami tétrosek. Jinak souhlas s jejich vhodností v současné podobě pro d-11 a předvýlukovou d-5.

97
29 srp 2007 17:26
Také na 2 je pár vozů z Medlánek. Ale vyznat se v tom je docela problém.[/quote]

Si říkám, jestli ty medlánky na d-2 a 11 nejsou spíš nějaký přejezdy.

97
Hafan píše:
A na d-11 budou jezdit i Medlánky :)

A co tam bude za vozy? 2xT? Spíš medlánecký K2P. Bude na d-9 zase víc dvojčat v prac.dny? Ty K2 a hlavně Anitra jsou tam málo,aspoň na garantu by měla být K3 nebo 13T

522
19 zář 2007 08:18
Hafan píše:

Také na 2 je pár vozů z Medlánek. Ale vyznat se v tom je docela problém.

1577
Až teď, když na to V_S upozornil, jsem si všiml, jakou prasárničku tam s tou t-25 vymysleli. To nikdy nemůže fungovat. Ale hlavně že se ušetří vozkm a bude jezdit t-27 i odpoldne. Čekám, kdy někoho napadne, že by se v odpolední špičce mohla omezit i d-4, když už tam budou jezdit trolejbusy :lol:

LADA píše:
Sem se dival a nakonec jim ta a-910 na Slovensko asi vysla. :applause:

Je tu ale otázka smysluplnosti této linky se dvěma páry spojů, navíc odjíždějících z Hodonína v ± stejný čas, jako linka SKANDu (pravda, v současné době, ale nečekám, že SKAND bude dělat nějaké výraznější změny v JŘ) a navíc z jiného stanoviště. No, nevím, jestli to nebude kapánek prodělečný projekt.

2109
20 zář 2006 19:51

947
14 říj 2004 16:45
Úsuší
Jinak vsimly jste si že a-75 má pořad trasu vedenou pres Tomkovo nam? I po skoncení vyluky. :-k

947
14 říj 2004 16:45
Úsuší
Sem se dival a nakonec jim ta a-910 na Slovensko asi vysla. :applause:

435
10 bře 2006 08:34
u Gagarina, Armstronga a Remka
a-65: Další možnost by byla táhnout tudy a-72 přes Družstevní a konečnou šalin ke hřbitovu. I když to by psychicky neunesli někteří obyvatelé kolem Družstevní (např. Remington:)) a asi by se ráno musela posílit a-42, takže až taková výhra by to možná nebyla.

t-25: Patrně bude normálně brat lidi z Husovic, když píšou "přes zastávku náměstí Republiky...". To by tam skoro mohla mít i jízdní řád vzhledem k četnosti.

97
Na stránkách idsjmk.cz jsou už nový JD platný od 14.12:

Posilové spoje na d-12 budou odpoledne od 13.40 do cca 17.30h a to až do Komárova, ale jen z Červínkové kromě výjezdů z vozovny přes smyčku Tech.Park kolem 14h a zátahy k večeru. Bude tam jen jeden garant a na d-13 dva.

Podle mě by 13T na těchto linkách jezdit neměly, protože mají blbej interiér a jsou furt nacpaný. Dobrý by byly na d-3,9 a po skončeni výluky Husova na d-5 nebo třeba na d-11, tedy na zatíženějších linkách s K2, kam taky patří. Tyto tramvaje nejsou vhodný na d-1,12,13! Na garantech na d-12 můžou být vleky,Varia,KT8 či K3.

Na t-25 spoje v odpolední špičce pojedou všechny k Voz.Husovice a do Vinohrad pojede jen t-26. To budou na Dukelské normálně zastavovat a brat lidi v obou směrech? Na obnovené a-27, co pojede i odpoledne budou sóla nebo kloubáky?

Na a-50 pojedou klouby při stejným intervalu jako teď,takže posila navíc v úseku bellova-osová provázaně s t-29 ve špičce po 5 v sedle po 8-12 min.

D-11 pojede jen do 18.15h, pak už jen posila na d-3,9. pravděpodobně přejezdy z d-11. Budou na d-9 zase více 2xT?

D-10 zůstane jak je, stejně tak d-2/5 k ústř.Hřbitovu. d-10 do St.Lískovce může zůstat i po otevření Husové, d-7 stačí jen na Švermovou a mimo špičku do Pisárek.

a-65 pojede v prac.dny do cca 19h. Stejně mám z využití této linky obavy, bylo to moc unáhlené řešení, navíc ji tam lidi nechtějí. Posila na a-43 je dobrej nápad je tam spousta nových domů a bus je využit

902
02 lis 2006 07:32
Brno
A když teď tak koukám na JŘ 89, tak to se Slatinou nemá opravdu nic společného. Jednou za hodinu obslouží zastávky Řípská (na mostě u nádraží) a Šmahova (v polích).... blee

902
02 lis 2006 07:32
Brno
SYN píše:
Mogul: Trochu mě zaskočilo když jste za obydlenou část Slatiny označil Řípskou...

JJ, když jsem na to koukal, tak "...do obydlené části Slatiny (Řípská)..." vypadá blbě, ale byl tím myšlen jediný bod na trase 89 (ve Slatině), kde se linka dostane k obytné části.
Ohledně sezení v 96 bych nebyl takový optimista. Dost často se mi stává, že je spoj natřísknutej až po střechu. Ale asi záleží, co je za den a kolik je hodin...
Co se týče vynechání Tilhonovy současnou 96, tak mi bylo z oficiálních míst (ÚMČ, DPmB) sděleno, že jinak to prostě nejde, trasa je jediná možná a v podstatě ideální. No a jak je vidět, tak ono to jde. Stačí chtít...

2009
28 čer 2007 16:54
b1 píše:
Podobna kuriozita byla do nedavna zastavka Humenna, ktera byla od 20 do 5 na znameni, ale pritom tam byl garantovany prestup mezi linkami 91 a 96 (v jednom smeru)

Totéž stále funguje u Anthroposu.

3750
08 čer 2005 23:12
Falkon píše:
Všimli jste si, že zastávka Bystrc, Kamechy je na znamení? To by mě zajímalo, když to bude zrovna spoj končící v Kamechách, kam ty lidi zaveze, když si včas nezmáčknou... :-s :lol:
Podobna kuriozita byla do nedavna zastavka Humenna, ktera byla od 20 do 5 na znameni, ale pritom tam byl garantovany prestup mezi linkami 91 a 96 (v jednom smeru)

1203
12 lis 2007 00:57
Brno - Židenice
Honny píše:
Tak ale většina spojů jede furt okruh, ne?
Nebo sem "odpočinek" pochopil blbě?
No 50% spojov ide dalej, ostatne potom hodia hlasku "Prosim vystupte" na Tech. parku

EDIT: Tak ma predbehli... Inac, najlepsie by bolo keby vratili 53 tak ako to bolo pred 3 rokmi, tj ...-Cervinkova - Tech. muzeum - Podnikatelska - Kolejni - Podnikatelska - Tech. muzeum - Cervinkova ...

522
19 zář 2007 08:18
Honny píše:

Taky mě to příjde zajmavý, taková malá zajížďka přes Technologický park.
Zhruba každej 3 končí a nepokračuje, ale zajíždí všechny.

1410
29 dub 2006 12:26
Sebrowitz
zolex píše:
To snad nemyslia vážne ](*,) Už sa fakt môzu strašne nudiť ak vymýšlajú takéto *****ny. Ony tam na novobranskej si myslia, že každý kto nastúpi na 53 automaticky pokračuje s 12/13? Sú trochu na omyle :evil:

1577
Falkon: Ano, taky jsem si toho všiml. Na jednu stranu je dobře, že to tam je, protože se jistě najdou lidé, kteří to ocení, ale na stranu druhou je to trochu matoucí. Asi by bylo nejlepší, kdyby tam ty vlaky byly uvedeny, ale bez IDS čísla.

1203
12 lis 2007 00:57
Brno - Židenice
jan.peta píše:
U a-53 je změna, že nebude odpočívat na Červinkově, ale nově na Technologickém parku.
To snad nemyslia vážne ](*,) Už sa fakt môzu strašne nudiť ak vymýšlajú takéto *****ny. Ony tam na novobranskej si myslia, že každý kto nastúpi na 53 automaticky pokračuje s 12/13? Sú trochu na omyle :evil:

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2676 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76 ... 108  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata