Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 109 z 255    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112 ... 255  Další

Co bude dřív ?
kloubové šráky 45%  45%  [ 81 ]
tramvajová trať ke kampusu 34%  34%  [ 62 ]
metro 17%  17%  [ 30 ]
odsunuté nádraží 4%  4%  [ 7 ]
Celkem hlasů : 180
Autor Zpráva
60
28 říj 2007 19:59
http://brnensky.denik.cz/zpravy_region/ ... 80930.html

linka 30 nejezdí přes Poříčí, asi chyba [-X [-X

310
11 srp 2007 10:56
Ok, nevadí. Díky za upřesnění.

3081
16 črc 2006 13:52
Na trase linky 201.
Zas tak hluboce jsem se o tom s ním nebavil, jen to padlo mezi řečí.

Naposledy upravil Kari dne 30 zář 2008 18:58, celkově upraveno 1

310
Ceny se vyrovnají nebo z toho kápne ještě nějaká tá kačka?

3081
16 črc 2006 13:52
Na trase linky 201.
rt6n1 píše:
Myslím, že v tomto případě je to dokonce spíš k užitku. Pochybuju, že by při případném zprovoznění trati použili stávající koleje. Takhle toho bude míň na odvoz.

Musím tě vyvézt z omylu, když se dá kolej do sběru, tak se peníze za práci z demontáže vrátí. Vím z kruhů blízkých ČD.

310
Myslím, že v tomto případě je to dokonce spíš k užitku. Pochybuju, že by při případném zprovoznění trati použili stávající koleje. Takhle toho bude míň na odvoz.

1410
29 dub 2006 12:26
Sebrowitz
Hele tak upřímně... Když to tam bez povšimnutí leží, tak co. Lidi se pravděpodobně nezmění.

Administrátor
2499
28 lis 2007 23:00
Brno
Dneska jsem se dozvěděl,že se podařilo ukrást další čast kolejí ze Stránské skály do Líšně,dělá to skoro 2 kilometry. ](*,)

573
04 bře 2006 12:01
Starý Lískovec
Taky jsem čekal, že se třeba dozvím plány dobudoucna, popřípadě předpoládané termín a nic. Vpodsatě to co tam říkali je na bmhd nebo jsem to věděl už z jiných předchozích akcí.

302
14 úno 2007 21:02
BM, Černá Pole
Falkon píše:
.... já předpokládal, že pojmem "beseda" se rozumí především to, že zúčastněným (pravděpodobně cestujícím) bude ponechán větší prostor na diskusi. Nakonec k němu málem vůbec nedošlo,protože všichni mluvčí mluvli o svých tématech příliš dlouho.....
Souhlasím, že pro skutečnou debatu tam mohlo být výrazně více času.

Administrátor
6672
26 říj 2005 00:04
Brno-Bohunice
Článek o debatované besedě: http://www.busportal.cz/modules.php?name=article&sid=5281

Zabanovaný
3619
26 srp 2007 15:26
Brno
jzb píše:
Já jsem o tom ani nezaslechl - kde se o tom dalo dovědět?

Proběhlo to s dostatečném předstihu na tomto fóru v některém tématu

520
03 dub 2006 14:42
Falkon píše:
Účast lidí každopádně nic moc. .

Já jsem o tom ani nezaslechl - kde se o tom dalo dovědět?

Zabanovaný
3619
Brno
Falkon píše:
... vím, že tam byla pí. ..., Ing. Veselý, ...

...že by tedy spíš předvolební shromáždění než beseda s cestujícími...

370
03 črc 2007 20:00
IDS JMK, zóna 535
J*M* píše:
Na fóru proběhla informace o včerejší besedě v DPmB, postrádám zde informaci o jejím průběhu od účastníků. Na jistém K- fóru sice probíhá již i diskuze, ale připadám si tam, že o problému diskutují Pražáci. Podá nějaký účastník rozumnou informaci ? Kdo z představitelů DP se účastnil, jaký byl program a jaké byly informace zveřejněny ?

No... neznám všechny ty xychtíky, které se účastnili, ale vím, že tam byla pí. Pohanová, p. Seitl, Ing. Veselý, pak nějaký p. Zeman, Béďa Prokeš, pak nějaký Valníček nebo tak; a pár dalších, na které si už nevzpomenu.
Přednášející mluvili o několika různých tématech (Rozvoj dopravy v podání Ing. Veselého; pak preference MHD na světelně řízených křižovatkách, stav vozového parku DPmB ve srovnání s několika vybranými dalšími DP (zejména s těmi, kteří také vlastní tramvajovou síť - včetně tramvají tedy; např.: jak se nakupují nové vozy, kolik % z toho je vozů nízkopodlažních a tak. Mluvilo se mj. i o RISu, co všechno vlastně dělá, jak komunikuje s řidičem, s vozovnou a tak.).
Po všech přednáškách byl krátký prostor pro dotazy zúčastněných.
Na co se ptali? Třeba na bezbariérovost zastávek, na to, kde budou jezdit nové trajfy, kde budou nasazovány dvojwany.
Můj dojem? No... přestože měli nainstalovány reproduktory, do mikrofonu nemluvili, a tak nikoho nebylo moc slyšet, takže mi nejspíš spousta důležitých informací utekla. Ale jinak si myslím, že ta beseda tedy nestála za moc. Nevím, s jakým cílem tam přišli ostatní lidé, ale já předpokládal, že pojmem "beseda" se rozumí především to, že zúčastněným (pravděpodobně cestujícím) bude ponechán větší prostor na diskusi. Nakonec k němu málem vůbec nedošlo,protože všichni mluvčí mluvli o svých tématech příliš dlouho. A stejně si myslím, že přinejmenším polovinu lidí to nezajímalo. Podle mě spíš doufali, že se dozvědí něco zajímavého, co třeba ještě nevěděli. Například nějaké plány do budoucna a podobně.
No, je to jen můj soukromý názor.Já tam byl víceméně spíš z pohledu "výzkumu": Zajímalo mě, jak to tam bude probíhat a nač se lidi budou ptát.
Účast lidí každopádně nic moc. Jasně, rozprostřeli to po jídelně tak, aby to vypadalo, že se zaplnila, ale jestli tam všehovšudy bylo 50 lidí + nějaké to představenstvo DP, Kordisu a televize RTA, tak to bylo všechno.

627
14 úno 2005 15:12
Bystrc
Datel: chapu (a chapal jsem) to tak, ze studentum brnenskych VS staci predlozit prukaz studenta VS (definovana "karticka", muze byt tez napr. ISIC); ostatni studenti (mimobrnenskych VS) musi donest vyplnene (orazitkovane) Potvrzeni o studiu nebo Zakovsky prukaz

3311
24 úno 2006 20:32
Brno
Prohlídl jsem si na stránkách DP leták "studenti pozor" a zarazila mě jedna věc. V odstavci cestující 18-26 let v bodě 1 odrážka dva stojí: "průkaz studenta vysoké školy (dle § 57, odst. 2 zákona č. 111/1998 Sb. o vysokých školách, ve znění pozdějších
předpisů) se sídlem v Brně".

Zaráží mě právě VŠ se sídlem v Brně. To je nějaká novinka, nebo si za celé čtyři roky nevšiml, že dávám potvrzení z mimobrněnské univerzity?

Zabanovaný
3619
Brno
Na fóru proběhla informace o včerejší besedě v DPmB, postrádám zde informaci o jejím průběhu od účastníků. Na jistém K- fóru sice probíhá již i diskuze, ale připadám si tam, že o problému diskutují Pražáci. Podá nějaký účastník rozumnou informaci ? Kdo z představitelů DP se účastnil, jaký byl program a jaké byly informace zveřejněny ?

2009
28 čer 2007 16:54
Myslel jsem, že ta ironie už těžší být nemůže. :mrgreen:

370
03 črc 2007 20:00
IDS JMK, zóna 535
David Jaša: Ty optimisto! :-D Víš, jak dlouho už se ta "chvíle" prodlužuje?

2009
28 čer 2007 16:54
... a hlavně se do toho nechce politikům sahat, když se to "za chvílu" bude stejně předělávat kvůli prodloužení šaliny.

3986
25 led 2006 16:11
všudezdejší
Kruhový objezd to určitě není, už kvůli přítomnosti dopravního značení P2 - Hlavní silnice a P4 - Dej přednost v jízdě a chybějícímu značení C1 - Kruhový objezd. Pokud se nepletu, dopravní režim je zde takový, že hlavní je Seifertova (Merhautova) a vedlejší ulice Okružní - s příslušným dopravním značením v křižovatce. Jak víme, na klasickém kruháči má přednost ten, kdo jede po okruhu.
Hlavní problém podle mne, je nynější uspořádání dvoupruhu na větvích i na "okruhu", kdy dochází v prostoru okruhu k sjíždění levého pruhu z jednotlivých větví a pravého okružního.

Za druhé, pokud by zde měl vzniknout čistokrevný kruháč, musely by se upravit jednotlivé větve křižovatky z nynějšího tangenciálního připojení na kolmé. Jinak je zaděláno na dost nepříjemné nehody...

418
18 kvě 2008 19:54
Ono to tak trochu bude tím, že se dělal, když takové kruháče ještě nebyly denním chlebem a dělaly na křižovatkách ve velkých sídlištích spíš jako urbanistický prvek.

3311
24 úno 2006 20:32
Brno
Ten rádoby kruháč pod Lesnou je pěkná prasárna. Velice nerad tama jezdím.

1410
29 dub 2006 12:26
Sebrowitz
Janatak píše:
Pepola - jenom bych upřesnil, že ten kruhový objezd dole na Lesné není kruhovým objezdem, ale soustavou několika prasácky napojených křižovatek.

Jenže to by museli vědět všichni... V pátek v noci (asi 4 ráno) sem tama jel a ten pán v dodávce mi rozhodně neměl v plánu dát přednost. Ještě sem se schválně koukal, jestli to teď kruháč je nebo není...

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6361 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112 ... 255  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata