Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 163 z 214    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166 ... 214  Další
Autor Zpráva

11624
07 bře 2005 23:57
Brno
Ve fotogalerii je také od včerejška u každé fotky odkaz, kde se po rozkliknutí objeví formulář pro hlášení chyb. Pokud někdo budete chtít pomoct, využijte prosím tyto formuláře u všech fotek, kde je nějaká chyba v popisu, moc mi to pomůže při opravách, protože to budu mít všechno pohromadě.

11624
Brno
Nová aktualizace:
http://bmhd.goo.cz/aktualizace/nove.php?nove=20081013

469
09 kvě 2007 14:55
Daleko
Drobný error: http://bmhd.goo.cz/list.php?ulice=Nov%E9+Sday

2009
28 čer 2007 16:54
Mě to připadá jako tak dlouhé ohnisko, že šotograf mohl klidně stát až někde na úrovni přechodu nebo ještě dál.

3989
25 led 2006 16:11
všudezdejší
Tasa píše:

Proč by si měl Manil dělat srandu? Jestli je zakázáno vozit někoho v kabině, pak je to problém řidiče, že si tam někoho natáhne a prostě riskuje, že ho některý z fandů vyblejskne a následně někde vywebí.
Mimo onoho fotícího fandu ho přece může spatřit mraky dalších lidí, někoho z vedení dp např. nevyjímaje...

6621
21 pro 2005 17:01
Tasa: Není tam přesný datum, řidič není poznat.
Filip: Třeba proto, že si řidič někoho veze v kabině?

1870
05 lis 2005 19:50
Proč? Ta mně celkem zaujala.

3395
12 čer 2007 02:11
Doma
To si děláš srandu?
http://bmhd.goo.cz/foto.php?3281_3:20081003:nove

11624
Brno
http://bmhd.goo.cz/aktualizace/nove.php?nove=20081003
nová aktualizace.

6976
15 dub 2008 16:23
Žlutý kopec
no jsou to přece jenom dvě fotky...i když posunuté jen o trochu

1870
05 lis 2005 19:50
V galerce je dvakrát tato tato fotka 4121.

3395
12 čer 2007 02:11
Doma
Vojtěch Zdražil píše:
... ale dnes mi prakl displej.

Asi se mu to už nechtělo zobrazovat, tak raději praskl, se mu ani nedivím.

manil píše:
Necháme se překvapit :)

Sem fotil ze staryho fotaku :) ale tet mam novy ale dnes mi prakl displej :cry:
Dobře díky

11624
Brno
Necháme se překvapit :)

2109
20 zář 2006 19:51
Když se ale tak dívám na ty fotky na tom odkazu co je v podpisu.. :-k

11624
Brno
Napiš na manil.bmhd@centrum.cz a domluvíme se.

3989
25 led 2006 16:11
všudezdejší
Vojtěch Zdražil píše:
Jak je http://bmhd.goo.cz/DPMB/autobusy/ tak kdyby to bylo možny tam přispívat kvalitní fota tak co bych pro to musel udělat?

Podplatit Manila :mrgreen:

Jak je http://bmhd.goo.cz/DPMB/autobusy/ tak kdyby to bylo možny tam přispívat kvalitní fota tak co bych pro to musel udělat?

11624
Brno
kuba píše:
manil: Jaká fronta? Sám jsi kdysi přiznal, že žádná neexistuje.

Musím vymýšlet speciální slovíčko nebo to pohopí i pan "sotouš kuba" bez toho, aniž by si nesmyslně rýpal?

dj, jzb:
V tomt máte pravdu, na druhou stranu se snažím(e) ¨přinést nejakou dokumentaci všech stavů vozidel v součastnosti (tj. reklamy atd.). Aby aktualizace nebyly jednotvárné, musely by se míchat fotky z několika období dohromady, ale tímto způsobem, jak např. upravuji svoje fotky (po měsících) je o jednodušší.

520
03 dub 2006 14:42
ad Manil a cit pro kompozici: Jelikož je fotografie také druh umění, nedá se stanovit žádná autorita, která by objektivně zhodnotila, co je dobrá kompozice (do jisté míry samozřejmě).
Manile, bez urážky, jen osobní názor: Některé tvé akutaliace mi opravdu přijdou malinko sterilní-stejný rukopis a postup úprav je velmi znát, občas chybí jakási pestrost. Vyvážení bílé vždy do neutrálního odstínu, foto ze stejného místa i polohy. Na druhou stranu uznávám, že fotky jsou zpravidla technicky na slušné úrovni.

Uspokojit všechny návštěvníky i kvalitní autory v této oblasti je ovšem v jedné galerii asi nemožné.

2009
28 čer 2007 16:54
PvvS píše:
Jisty zeleznicni stranky mi prijdou strasne jednotvarny . Vsechny fotky jsou na jedno brdo, stejnej uhel, stejny postaveni. Stejnej problem by mohl vzniknout tady. Fotky vozu, ze stejnych mist, stejny uhly, bez lidi , sloupu ...
Musím se přiznat k pocitu, že k tomuto bohužel už inklinují Manil-only aktualizace na bmhd.goo.cz. Například z ohňostrojné aktualizace, kde se zhruba pět fotek z Rakovecké liší pouze vozidly. Samostatným fotkám není co vytknout, ale dohromady jsou prostě moc stejné a bohatě by v aktualizaci podle mě stačila jen ta nejlepší z nich.

Co se týká přidávání fotek do galerky se mi líbí způsob z railpictures.net -- člověk tam pošle fotku skrz formulář, je-li kvalitní, projde okamžitě. Není-li, "screener" přidá důvod(y) odmítnutí. Pokud ji tam fotograf přesto chce, může poslat upravenou fotku s odkazem na zamítnutou a popisem úprav a pak se opět opakuje krok 1. Takto zvládá 5 lidí ve svém volném čase zhodnotit stovky fotek denně.

6621
21 pro 2005 17:01
manil: Jaká fronta? Sám jsi kdysi přiznal, že žádná neexistuje.

6350
11 říj 2005 14:03
Brno - Kohoutovice
manil píše:
Jenže abych zvládl upravit a zpracovat všechny fotky, co mi od vás chodí a co mám ve frontě na galerii, musel bych dostat nějakou závažnou nemoc, abych alespoň dva měsíce nemohl ven z domu...

To bys ovšem ani nemohl sedět u počítače, ne? :-D A stejně by tě to upravování pak přestalo bavit...

11624
Brno
Ale notak Fixi, tady přece nejde o žádnou diskriminaci autorů, ale kritériem pro výber fotek je pouze kvalita, nikoliv autor ani nic jiného. Každý bohužel nemá cit pro kompozici, je to něco jako hudební sluch - někdo má, někdo ne. A pokud je fotka kvalitní, ale bez úprav, tak si ji klidně upravím podle svých představ.

Jenže abych zvládl upravit a zpracovat všechny fotky, co mi od vás chodí a co mám ve frontě na galerii, musel bych dostat nějakou závažnou nemoc, abych alespoň dva měsíce nemohl ven z domu...

9986
15 led 2005 23:41
moje fotky jsem se Smoldou68 vyřešil po SZ, tak to tu netřeba dále rozebírat, děkuji

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5333 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166 ... 214  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata