Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 110 z 255    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113 ... 255  Další

Co bude dřív ?
kloubové šráky 45%  45%  [ 81 ]
tramvajová trať ke kampusu 34%  34%  [ 62 ]
metro 17%  17%  [ 30 ]
odsunuté nádraží 4%  4%  [ 7 ]
Celkem hlasů : 180
Autor Zpráva

3311
24 úno 2006 20:32
Brno
Šeda: se divím, že ho nezavřeli dřív, vždyť jen za to "legendární" vyhrožování Jindřichu Dostálovi by to bylo minimálně na podmínku.

3986
25 led 2006 16:11
všudezdejší
Pepola - jenom bych upřesnil, že ten kruhový objezd dole na Lesné není kruhovým objezdem, ale soustavou několika prasácky napojených křižovatek.

3345
13 lis 2004 11:58
To je moc... taky jsem netušil, až jakej to je magor.. tahle "osoba" už nemá na svobodě co dělat ](*,)

6620
21 pro 2005 17:01
Tak to je teda něco. Věděl jsem, že ve vazbě v Ostravě čeká na soud za loupež, ale jak to bylo, to jsem netušil...

Prznitel češšššššštiny

Prznitel češšššššštiny
1977
07 dub 2006 09:03
http://brnensky.denik.cz/zlociny-a-soud ... 80918.html

3724
28 úno 2006 19:00
Tohle jsem dnes napsal na ÚMČ Brno-sever:
Dobrý den!Když jsem se Vás loni ptal,kdy se bude opravovat havarijní stav povrchu ulic Zeiberlichova a ÚTěchovská v Soběšicích,tak jste mi odpověděli,že se o tom "ani neuvažuje".Potom mi fakt hlava nebere,proč se každoročně nesmyslně frézují zastávky autobusu na Halasově nám?!?Když i vloni před frézováním byl povrch v pořádku!Přitom kruhový objezd dole na Lesné je jak tankodrom!Doporučil bych proto starostovi nové heslo na billboardy:Nechceme být FRÉZOVNOU Evropy!!!

3395
12 čer 2007 02:11
Doma
kuba píše:
Tak linky, který jezdí jenom ve 100 + 101 by je mohly vypnout, ne?

Nemůžeš, protože lidi se naučili kombinovat jízdenky

265
28 úno 2006 23:24
:arrow: Budou tam stát do čtvrtka.

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

565
12 črc 2008 21:51
Brno, Černá pole
Smolda68 píše:
U Rotundy A na brněnském výstavišti je vystaven 706 RTO a 9Tr :-)

Taky jsem je přes plot viděl, to tam budou vystavení na MVS ?

520
03 dub 2006 14:42
Mně přijde jako nejšikovnější řešení nechat cvakače zapnuté. Lidem, kteří o akci vědí, to bude jedno, a ti, co vědět nebudou, si aspoň nebudou říkat, co s tím krámem zase je a chodit za řidičem.
Pokud jde o to, upozornit lidi na tuto akci, myslím, že v okažiku nástupu do vozidla už je na osvětu pozdě.

6620
Tak linky, který jezdí jenom ve 100 + 101 by je mohly vypnout, ne?

665
18 zář 2007 15:40
Brno
U Rotundy A na brněnském výstavišti je vystaven 706 RTO a 9Tr :-)

573
04 bře 2006 12:01
Starý Lískovec
Oficiálně jo, ale my na právech začínáme s výukou od 22.9. a jsou jen přednášky. Takže jdu do školy až 23.9.

3395
12 čer 2007 02:11
Doma
MKzB píše:
Aby to nebylo jak loni. Málo lidí o tom vědělo a někteří řidiči zapomněli vypnout cvikače.

Jenže označovače musely být zapnuté, protože aby cestující mohl jet zadarmo mimo zónu 100 a 101 musel mít speciální jízdenku, kterou si musel označit.
Třeba předloni byla dispečinkem dávaná výzva, aby jsme nevypínali označovače, aby si cestující, kteří chtějí jet mimo zóny 100 a 101 si mohli označit jízdenku.

627
14 úno 2005 15:12
Bystrc
niximor: jen upresnim, ze na Masarycce zacina semestr uz 15. zari

1900
01 srp 2006 14:13
Bezkov
Aby to nebylo jak loni. Málo lidí o tom vědělo a někteří řidiči zapomněli vypnout cvikače.

872
13 bře 2007 20:20
Brno - Bystrc
MHD zdarma 22.9. - no to to dopadne... Na vysokych skolach zacina semestr, takze narvane spoje budou i bez zdarma-MHD, vidim, ze do skoly jedu na kole...

9986
15 led 2005 23:41
no ona ta uzavřená kabina ne vždy pomůže... u vybraných kousků T3/K2 není problém zvenku otevřít i zajištěný okýnko a odemknout si... vyzkoušeno.

6349
11 říj 2005 14:03
Brno - Kohoutovice
Myslím že v té situaci je řidič rád, že je zalezlej v kabině... I když u autobusu (u většiny) ta kabina není úplně nejuzavřenější, že...

6620
manil: Pře prezentaci RISu, která bývá při DOD se dozvíš přesně to, co píše Miky, ale jinak máš pravdu, posunuje se to zaráz...
Jinak na palubáku je kódová zpráva. Ještě mě napadá, že řidič může předstírat poruchu, půjde ven, bude se hrabat v motoru a mezitím zavolá. Pokud by útočníci nevylezli nebo nezačli demolovat vůz, tak by to šlo, ne?

11624
07 bře 2005 23:57
Brno
Miky píše:
Pokud vím, tak se z vozidla posílají informace o poloze a dalších věcech jednou za 25 sekund (nebo tak nějak), a to samozřejmě z každýho jinak, aby se jim to nesesypalo...

V grafickém klientu se vždycky všechny čtverečky posunou naráz :)

3345
13 lis 2004 11:58
Zlaťák píše:
Možná by nebylo špatné mít různé kódy (jako na hlášky pro pacienty) pro dispečink: 1- napadení řidiče, 2- napadení cestujícího, 3- demolování vozu,....
Polohu si přece dokážou zjistit. Obzvlášť v noci, když okolo moc jiných busů člověk nepotká.

Stále stejný problém.. Tímto sice bude dispečer vědět co se děje, ale stejně musí znát detaily, které policie (nebo IZS) požaduje pro vyslání hlídky... A dispečer se s řidičem stejně spojí, aby mohl vyloučit i případný přehmat..

ad. ris - sice se jedná o vyspělý systém, ale i ten má ještě nějaké ty mouchy.. stačí rádiový stín, horší anténa, či porucha modemu a vůz nám z mapy zmizí (ještě lze zapnout předpověd polohy podle JŔ, ale to je v tomto případě nesmysl..)

1710
22 led 2006 12:56
Brno
manil píše:
Na mapa se aktualizuje s drobným spožděním, takže klidně může být vozidlo o dvě ulice dál, než se ukazuje na mapě.

Co se týče té zastávky, pokud by řidič stisknul "průjezd zastávkou", do risu se uloží jako obsloužení zastávky.

No jasné, ale kvůli spoždění jedna/ děv ulice mu asi nikdo volat nebude. On mi to popisoval, že mu volali, co dělá na jednom konci Brna, když má být na druhým.

6349
11 říj 2005 14:03
Brno - Kohoutovice
Pokud vím, tak se z vozidla posílají informace o poloze a dalších věcech jednou za 25 sekund (nebo tak nějak), a to samozřejmě z každýho jinak, aby se jim to nesesypalo...

11624
07 bře 2005 23:57
Brno
Zlaťák píše:
No docela by mě zajímalo, jak RIS doopravdy funguje.
Když jsem psla stížnost, že jel bus s předstihem a ještě vynechal konečnou zastávku (pro nástup) a byli u toho lidi, co to viděli, jak si to říznul zkratkou, tak mi došla odpověď, že si to dohledali a že tu zastávku obsloužil v tolik a onolik. (vůbec se k té zastávce ani nepřiblížil :!: ).
Kamarád řidič taky říkal, že už mu několikrát volal dispečink, kde je, že ho vidí na mapě někde a on už byl dávno úplně někde jinde.

Na mapa se aktualizuje s drobným spožděním, takže klidně může být vozidlo o dvě ulice dál, než se ukazuje na mapě.

Co se týče té zastávky, pokud by řidič stisknul "průjezd zastávkou", do risu se uloží jako obsloužení zastávky.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6361 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113 ... 255  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata