Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 79 z 108    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82 ... 108  Další
Autor Zpráva

206
15 led 2008 20:51
Spy píše:
Ale být v zóně 101, o to stojí teda moc :-D

To je pochopitelné... :lol:

425
06 kvě 2006 00:52
Brno-Řečkovice a Mokrá Hora
EF. píše:
Thor: no zrovna Ostopovice o připojení k Brnu nestojí...

Ale být v zóně 101, o to stojí teda moc :-D

206
15 led 2008 20:51
Thor: no zrovna Ostopovice o připojení k Brnu nestojí...

418
18 kvě 2008 19:54
info sice nemám, ale těch míst, která by stálo za to připojit by mohlo být víc, Troubsko, Ostopovice, Veselka, Popůvky, třeba i Střelice. Na JZ je Brno poněkud "krátké" a houfně se tam množí RD výstvba a menší průmyslové areály. Mohlo by se to týkat ale i dalších obcí - Modřice, Česká, Lelekovice, Rozdrojovice, Jinačovice. Třeba by Brno rychleji (a konečně) zlomilo 400 tis. obyv.

6620
21 pro 2005 17:01
LADA: V noci o víkendu ti do Bílovic jede vlak, to ti nestačí?

947
14 říj 2004 16:45
Úsuší
Nemáte někdo nějáké aktualní info o připojení Moravan a Nebovid jako městských částí Brna??
Asi před rokem jsem o tom někde slyšel a teď ať hledám jak hledám na netu nikdě ani písmenko. Ješťe jedna otázka jak by se to řešilo kdyby se připojily to by tam jezdil DPMB nebo by to bylo jak Kníničky jen zóna 101 a Tourbus.

Jinak teď budu jednat s DPMB a Kordisem o protažení noční linky č.94 do Bílovic nad Svitavou.Cca 1 nebo 2 páry v noci před nepr.dnem.Zatím to vypadá slibně tak mě držte palce.

3221
14 čer 2004 18:56
blekfild
Na nástupištích na Lesné momentálně tabla neukazují ani ten čaj.

3725
28 úno 2006 19:00
Pěkně se to tu rozjelo,koukám...
Ale podle kamoše-fíry za to může hlavně výpravčí v Židenicích,že po odjezdu vlaku něco někde odklepl pozdě...
Ono je to fakt blbý,když člověk nic netuše čeká na peróně směr Kuřim,pak to třikrát řekne Hlášení o změně nástupiště a než se to vykecá a něco konečně sdělí,vlak je téměř v tunelu před zastávkou!
Myslím,že "normální" člověk těžko brouzdá hodinu před jízdou po webu ČD a prohlíží všechny výluky...
P.S. Na Lesné všechna tabla ukazují klasicky Matrix...(nebo rozsypaný čaj?).

6620
ds: V Řečkách ve směru na hlavní se dá především nastupovat z druhý strany. :-D
Pak je tam taky vyšlapaná cestička přes koleje do tý továrny...
Tasa: Hmm a kdo ho nikdy neporušil?
Šotouši na Lesné mají výhodu v tom, že můžou sledovat AB, to se pak dá poznat, když tomu člověk rozumí.

3221
blekfild
No ono to tam napsané je, ale malým písmem a málokdo se na to soustředí...

3395
12 čer 2007 02:11
Doma
Předpokládají, že cestující jsou všichni šotouši a proto ví, která je 1. kolej, i když to tam není napsané.

3221
blekfild
Doporučuji nahlédnout na nádraží ŘEčkovice v jakoukoliv denní hodinu. Podchod nepoužívá nikdo :-)

Jinak na Lesné se mi to stalo taky, těsně před příjezdem hlásí, že vlak směr Tišnov přijede na kolej č.1. Nemůžou říct ani, že mimořádně přijede na kolej 1....

3395
12 čer 2007 02:11
Doma
pepola píše:
Úplně nechápu,proč na http://www.idsjmk.cz ještě visí jízdní řád linky x3?!?
Taky jsem jim tam psal,proč se hlásí změna nástupiště až v momentě příjezdu vlaku?27.7. se mi na Lesné stalo,že to takhle šikovně ohlásili,tak jsem musel skokem z perónu do kolejiště(jako ostatně všichni ostatní) přeběhnout na druhý perón.Oběhnout to přes most nebo přes lávku by nestihl ani rekordman z Pekingu - Usian Bolt z Jamaiky!Ještě dva dny mě bolelo zápěstí,kterým jsem skok brzdil... :evil:

Tak to by byla jedna pokutička ve výši až 10 000 kaček pro pepolu. Kdo se ještě hlásí dobrovolně, že porušil zákon o drahách tím, že vstoupil do kolejiště na místech, které pro to nejsou určené, aby stihl vlak, protože nějakej vůl pošle osobák po nesprávné koleji?

6350
11 říj 2005 14:03
Brno - Kohoutovice
Až na to, že to na lesné, moc dlouho nestojí, no...
(b1 - samozřejmě chápu tvou ironii...)

3750
08 čer 2005 23:12
pepola píše:
Taky jsem jim tam psal,proč se hlásí změna nástupiště až v momentě příjezdu vlaku?27.7. se mi na Lesné stalo,že to takhle šikovně ohlásili,tak jsem musel skokem z perónu do kolejiště(jako ostatně všichni ostatní) přeběhnout na druhý perón.Oběhnout to přes most nebo přes lávku by nestihl ani rekordman z Pekingu - Usian Bolt z Jamaiky!Ještě dva dny mě bolelo zápěstí,kterým jsem skok brzdil... :evil:

To vam prece nemusi hlasit, dyt to vidite, ze to stoji na druhe koleji :lol:

3725

9986
15 led 2005 23:41
asi jo, dneska jsem byl jedním jemně upozorněn, že mi přestává platit (do konce září)
asi to bude tím, že jsem mu ji sám otočil i z druhé strany, tak, jako to dělám vždy
jinak na to asi kašlou, větší ryby jsou (můžou být) papírový jízdenky (tam je podvodů ze strany uživatelů (cestujících) víc a jsou častěji) nebo žádný jízdenky, než předplatní...

2009
28 čer 2007 16:54
Řeší vůbec někdy revizoři datum platnosti průkazky? U mě hezkých pár let nechtěli vidět revizoři ani fotku vepředu, stačil jim vždycky jenom kupón, a to jezdím na zlevněné jízdné...

573
04 bře 2006 12:01
Starý Lískovec
Nevím proč to teď tak komplikujou, stejně platnost průkazy končí vždy 30.9. aspoň jsem to tak doteď měl a to, jestli je mi 18 se vůbec neřešilo.

6620
vojtik: Když mi bylo patnáct, tak byly náštěstí ještě ty starý a tam se to neřešilo. Každopádně za tři roky si s tím zas užiješ.

1161
06 kvě 2007 13:02
ČR
To jsem řešil když mi bylo 15, v pátek sem tam byl a bylo mi řečeno "přijďte v sobotu", takže v sobotu sem radši jel na normální lístek (měl sem kupon, ale bez platné průkazky).

6620
Jelikož mi za pár dní bude osmnáct, tak jsem včera zašel na Novobranskou pro šalinkartu, resp. pouze tu průkazku s fotkou (kupón mám). Když jsem si to pak kontrolovat, nestačil jsem se divit, nová průkazka platí opět do mých osmnácti. Šel jsem to reklamovat a paní za přepážkou mi řekla, že to dřív nejde vydat (systém to neumí), takže, až mi bude osmnáct, tak musím přijít znovu. Hlavně, že kupóny jde koupit měsíc dopředu. Napsal jsem na mail na DP. Je to někde v přepravních podmínkách? Přijde mi to dost nesmyslný, aby mi ta stará končila 6.9., ale novou si můžu koupit až 7.9.

1443
15 zář 2005 13:43
čtvrť s největší koncentrací rozjezdů v Brně
no to mi vzhledem k začátku nového školního roku a konců dovolených nepřijde až tak nepochopitelné..

3725
Tak,a zázrak se nekonal!I při klouzavém tarifu byly dnes všude óóóbrovské fronty...

97
06 úno 2006 22:01
Ode dneška nově linky 405, 406 zastavují i na zastávce Poříčí ve směru na Mendlovo náměstí. Zpátky jezdí klasicky po své původní trase.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2676 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82 ... 108  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata