Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 66 z 81    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 81  Další
Autor Zpráva

483
22 srp 2006 12:35
Bohunice
Jelikož tu není téma o brněnském sportu č. 1 (dobíhání prostředků městské hromadné dopravy), dovoluji si vás zde upozornit na kampaň DP Poznaň :-)

http://www.mpk.poznan.pl/images/T3.jpg
http://www.mpk.poznan.pl/images/A3.jpg

205
18 úno 2008 19:00
Kénig
Dnes jsem jel ráno do školy B961 a jedna bába jedoucí do Globusu už byla netrpělivá že autobus nějak neotevírá dveře (mysli tím to, že autobus ještě ani skoro pořádně nezastavil), tak se snažila zmáčknout, v domění že jde o POD, zámek na dveřích :lol: .

9306
10 čer 2004 11:19
By me zajimalo, kterej chytrak ale vymyslel ze zastavka krasneho se presunez puvodni polohy na koncich ostruvku do tyhle zmrseniny. Puvodne byl jeden smere temer rovnej a druhej aspon v mensim sklonu, ted se na jedny strane pridal schod navic a na druhy j esklon podlahy vhodnej akorat na myti podlahy hadici, ale ne na nastup a pohyb cestujicich. Navic nez si KT8 vyhoblovaly krajnice (stejne se pak upravovaly), a dodnes se nekterym KT8N s trochu zatuhlyma dverima moc nedari odjet.

902
02 lis 2006 07:32
Brno
A to ještě dáma neviděla tohle
:-D

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

3311
24 úno 2006 20:32
Brno
RH: Paní asi nic neříká pojem převýšení v oblouku koleje :-D , nicméně má částečně pravdu, taková vlnkovitost koleje jako na Krásného je v Brně málo kde, žel ta je dána právě polohou zastávky.

3661
26 čer 2005 08:44
Brno-Líšeň (25, 26, 58, N97, N99)
Dnes v kachně 1736 na Krásného: Jedna paní na nějakého známého prej tady jsou ty koleje tak křivé nevíte proč jsou tak křivé proč to nevymění za rovnější? Pán nic neřekl a paní dodala já mám vždycky strach že se převrátíme :lol:

3725
28 úno 2006 19:00
Dnes jsem se od srdce zasmál(po dlouhé době v autobusu...):Když nastupuji k někomu,koho znám,do a-42 nebo a-41,jedoucích do Globusu,ptám se ze srandy:Jedete do Glóbusu? Dnes jsem se taky zeptal řidiče 10/41 a za mnou metr(!) leze chlap a hlásí:Jedete do Glóbusu?Oba dva,já i řidič jsme vyprskli smíchy a chlap nevěděl,která bije... :shock: :-D :-D

16
05 bře 2008 19:10
Hafan píše:
Tak jsem si tak vzpomněl na jednu příhodu ze 1704..

Nastoupím, společně s párem důchodců (baba měla černý brýle a bílou hůl..). A najednou slepá přestane být slepou a "Všude samý čmárance, a podívej jak je to do těch oken vyrytý.." :roll:

Jsou poruchy zraku u kterych clovek vidi tzv. trubicovite, t.j. primo pred sebe vidi normalne, ale periferii ma "cernou" tyto lidi maji taky bilou hulku. Cize ne kazdy s bilou hulkou je uplne slepy!

3989
25 led 2006 16:11
všudezdejší
mrakicio píše:
zastávka Pionýrská, čas 22:xx, vůz 22Tr 360x, linka 25, já, manil a plno spolucestujících

manil vidí blížící se kloubák, začně prskat a nadávat, že "zase pětadváca" a že "kdo s tím má jezdit" a "já půjdu pěšky". Po chvíli zjistí, že jde o 22Tr a "jé, dvaadvacítka, tím pojedem" a nějaká ženská vedle se s ním začala dohadovat, že "to je pětadvacítka" a manil že ne, že "dvaadvacítka..."

hold šotouš nepochopí, že baba myslí linku, baba nepochopí, že šotouš myslí typ vozu :)

No tak to už je vostrý...Manil se hádá s babou, cože jede za typ trolejbusu :-P :-P :mrgreen: :lol: #-o

9986
15 led 2005 23:41
zastávka Pionýrská, čas 22:xx, vůz 22Tr 360x, linka 25, já, manil a plno spolucestujících

manil vidí blížící se kloubák, začně prskat a nadávat, že "zase pětadváca" a že "kdo s tím má jezdit" a "já půjdu pěšky". Po chvíli zjistí, že jde o 22Tr a "jé, dvaadvacítka, tím pojedem" a nějaká ženská vedle se s ním začala dohadovat, že "to je pětadvacítka" a manil že ne, že "dvaadvacítka..."

hold šotouš nepochopí, že baba myslí linku, baba nepochopí, že šotouš myslí typ vozu :)

2109
20 zář 2006 19:51
Tak jsem si tak vzpomněl na jednu příhodu ze 1704..

Nastoupím, společně s párem důchodců (baba měla černý brýle a bílou hůl..). A najednou slepá přestane být slepou a "Všude samý čmárance, a podívej jak je to do těch oken vyrytý.." :roll:

3395
12 čer 2007 02:11
Doma
Zážitek z včerejší cesty domů v busu 99 odjezd 23:30 z nádru:
Jel jsem ještě s pár kolagama směren na Vinohrady a rozebírali jsme veselé zážitky ze služby, v tom nás těsně před zastávkou Vlčnovská oslovila nějaká mladá slečna, jenž se v noční dopravě zřejmě moc neorientovala s dotazem: "Jak tak poslouchám, tak vy to budete asi vědět, jestli tento autobus jede do Komína?" Jsme se na sebe všichni podívali a začali jsme se smát a kolega jí řekl: "Jede, ale zhruba tak za hodinu, jedete totiž na špatnou stranu." Pak jsme jí tedy řekli, že když půjde na druhou stranu silnice, tak jí hnedka pojede bus na správnou stranu, ale že to chce fofr.

1161
06 kvě 2007 13:02
ČR
Jednou na Novolíšeňské, linka 45 "nahoru", docela plná, ve voze 4 kočárky=maximální kapacita pro ně. Zastavíme a do 3. dveří se začne cpát nějaká mamina s rodinou, tuším 3 děti+to v kočárku. Nějakou záhadou se na zadní plošinu vešla, načež se řidič vyklonil z kabiny a "paní, pokud nevystoupíte tak já dál nejedu. Do vozu můžou maximálně 4 kočárky, tak si prosím vystupte a jeďte dalším spojem". Paní se vymlouvala že to nikde není jako napsaný atd., tak řidič vypnul motor a "já jsem taky tvrdohlavej..." Situace dopadla tak že paní i s početnou rodinkou vystoupila.

O prázdninách sem chtěl jet d-3 k Vozovně Komín. Čekám na Jugoslávské, šalina nikde, po 5 minutách přijede záložní bus (krátkej, byl víkend). Cesta probíhá v pořádku, pak ale zastavíme v zast. Mozolky a paní na zastváce se zmateně podívá na tablo (3 VOZOVNA KOMÍN), pak na to co jí přijelo a k cestujícím "ona nejede šalina?" ](*,)

3081
16 črc 2006 13:52
Na trase linky 201.
Nevím, kam to napsat, tak to dám sem. Musím se vám pochlubit, čeho jsem byl včera svědkem.
Jel jsem jedničkou do Bystrce a na Mendláku stáli proti sobě dvě kačeny - sedmičky v místech, kde je zákaz míjení těchto vozů. Tak jsem zastavil před křížovatkou, dal výstražný a čekal, co bude. Chvíli probíhalo zmatené běhání, pak řidič ze šaliny, co jela směrem Šilingrák naskočit do druhý kabiny a jal se s pobaveným výrazem couvat směrem ke mě do křižovatky. Zastavil těsně u mě, zablokoval křižovatku, ale řidička co jela do Lískovce už mohla celá vysmátá projet. Sice jsem nabral 4 minuty sekeru, ale pěkně jsem se nasmál.
Když jeden cestující viděl, že se bavím, tak ke mě pronesl něco v tom smyslu, že ti řidiči jsou experti. Jsem odvětil, že jsou jen lidi a každej člověk někdy chybuje. Na tuto odpověď mu nezbylo nic jinýho, než souhlasit. :mrgreen:

6620
21 pro 2005 17:01
Fixi: To mi připomnělo, že se kdysi cestující v trajfu na České ptala řidiče na nějakej soud. Řidič říkal, že neví, že po soudech nechodí. Paní na to, že ona taky běžně ne.

3059
15 čer 2004 08:24
Před pár dny jsem nastupoval na Václavské do dvojky, předníma dveřma vystupoval chlap a ptá se řidiče "Prosímvás, opravují se tady ty pračky?" Starší znalý řidič reagoval "joo, támhle na rohu..."

9986
15 led 2005 23:41
DPMP jen chtějí patnáctimetry, a protože Sor ani Iveco je nedělá, musí Škoda sáhnout po Solarisu...

3221
14 čer 2004 18:56
blekfild
JPP

205
18 úno 2008 19:00
Kénig
Zajímavý rozhovor dvou řidičů z dneška na 03002, nevím co je na tom pravdy, nevěděl jsem, kam to zařadit:

A: "No ty co teď dorazily naposled (myslel asi 25Tr/18M) už jsou prej poslední, prej Iveco už vypovědělo Škodovce smlouvu a už nebude vyrábět, tak se těším na ty Solarisy"
B: "No tak to se taky těším, s těma se jede dobře, vony byly na vystecu, a je to pěkný, ale jen aby byly, beztak někdo někoho zas podplatí a dostanem Ikarusy..."

Je to pravda, nebo kec, že Škodovka přestává vyrábět?! :shock:

3989
všudezdejší
Člověk se pořád učí....i když nevím, proč milou paní takto mystifikuješ, a žeš nenahodil parní kotel a neodjel... [-X :mrgreen:

2777
07 kvě 2008 20:25
Čebín
Mám tady zápich ze včerejšího výpadku elektřiny. Jel jsem do bystrce z řeček a zůstal jsem stát na pionýrské (pod proudem) přede mnou už byla nějaká ta šalna. Když jsem tam dojel oznámil jsem cestujícím že v centru nefunguje elektřina, a že tedy nikam nepojedem než dodávku obnoví. Po chvíli za mnou přišla jakási paní s tím že proč nejedu když šalina na elektřinu nejede?! Nejdřív jsem myslel že si ze mě dělá srandu , ale tvářila se vážně. A porotože jsem měl za dané situace dost času tak jsem milé paní provedl instruktáž o tom že šalina jezdí na elektřinu. A zdá se že srozumitelně neboť odešla spokojená že už ví na co jezdí šaliny... :lol:

9306
10 čer 2004 11:19
Spis si myslim ze si dotycnej vymysli (a nejen v tomto)....

6620
21 pro 2005 17:01
Taky ten vtip znám, ale překvapilo mě, že si to autobusák dovolí fakt říct. Snad si ta paní nebude stěžovat.

Administrátor
6672
26 říj 2005 00:04
Brno-Bohunice
mh, PvvS: Taky to považuju spíš za trapný humor...

3989
všudezdejší
Hezkej zážitek :-|

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2001 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 81  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata