Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 68 z 81    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 81  Další
Autor Zpráva

3725
28 úno 2006 19:00
Chat-maniac:To je klasika:Jeden venku stojící "zachrání" 40 líných vevnitř.Občas se mi podaří,že tomu jednomu/jedné zastavím přímo u ruky a otevřu jen přední dveře a to je pak haló!

Moderátor
7587
17 pro 2006 22:32
Brno
pepola: to je tak když člověk udělá dobrej skutek a zastaví na zastávce na znamení i když má pěknou sekeru i přesto, že dotyčný nejeví jakékoliv náznaky potřeby nastoupit.
Tuhle jsem jel na a-78 z Řípské do Olympie, klasika Slatina, závod: seděla tam jedna baba, vůbec žádnej stres, tak přibrzdím, koukám na ní a ona furt klídeček. No tak si říkám nic, jedu dál, ale nakonec se děsně znuděně zvedla a sunula se k busu, tak zastavím, otevřu dveře, a hle: vystupuje mi z vozu 40 lidí!!!!! To jsme národ blbů, že si nikdo nedokáže zmáčknout čudl na zastávce na znamení??????? Jindy to mačkaj jak potroublý na Osadě třeba i každej dvakrát za sebou. Tuhle sem Slatinu závod přejel a sjel mě tam jeden blbec, že chce vystoupit. Že si zmáčkl tlačítko. Jo, ale až metr za zastávkou a to už je mi docela jedno. Tak prej ať mu zastavím ne?!? Sem řekl až na zastávce. Tak se prošel od zastávky Za křížem když je blbej. Ona mu totiž 78ma do protisměru zrovna odjela :-D

418
18 kvě 2008 19:54
Rop píše:
No právě že pamatuje ... problém je že se výpočet může zacyklit (daň v desetihaléřích a je to v riti) .... protože zaokrouhlení podléhá DPH ... :lol:

obávám se, že Ti nerozumím :-) Jak se může výpočet zacyklit?

3725
V úterý jsem měl poprvé "vylepšenou" prázdninovou a-67,na Plotní X Zvonařka nehoda dvou IGK,zácpička nadstandardní,takže jsem měl ranu asi 6 minut.
Přijedu na zastávku Hlavní,směr Jundrov.Důchodce zde mžourá do jízdního řádu a manipuluje s brýlemi tak,že by Vláďa Železný záviděl...
Konečně si všiml,že na zastávce něco zastavilo.Začalo opět brýlové cvičení.Když už jsem to chtěl vzdát a odjet,zeptal se:"A vy jste trolejbus??".Já říkám:"Ne",a do zavírajících se předních dveří už při rozjíždění doplňuju:"Šalina,vole"... :-D
(fakt už jsem na to v ten moment neměl nervy :roll: )

469
09 kvě 2007 14:55
Daleko
No právě že pamatuje ... problém je že se výpočet může zacyklit (daň v desetihaléřích a je to v riti) .... protože zaokrouhlení podléhá DPH ... :lol:

418
Zákon o DPH pamatuje na zaokrouhlování ...

469
Daleko
Stačí počítat DPH u zaokrouhlení hotovostních plateb ... podle zákona se prostě člověk nedopočítá :lol:

418
MKzB píše:
A někteří je musí porušovat, protože jim díky legislativnímu chaosu nic jiného nezbývá.

Ty seš nějakej chytrej :-)

1900
01 srp 2006 14:13
Bezkov
Martan píše:
... Přesto se podle těch zákonů musí chovat a neznalost neomlouvá.

A někteří je musí porušovat, protože jim díky legislativnímu chaosu nic jiného nezbývá.

609
24 čer 2005 20:56
SPP člověk nemusí znát zpaměti, ale měl by se podle něj chovat. Stejně jako nemá každý člověk nastudovaný všechny zákony ČR a všech států, jimiž projíždí např. při cestě na dovolenou do Chorvatska. Přesto se podle těch zákonů musí chovat a neznalost neomlouvá.

2109
20 zář 2006 19:51
Včera v 1112.. Na Jugoslávské nastoupl chlap (cca.55), sedl si a hned na Zdráhalové vystupoval. Stoupl si a začal "mačkat" na takovejten svítící trojúhelníček na označovači :-D

32
05 zář 2007 08:47
Brno
Nevím proč bych jako cestující musel znát celej přepravní řád, stačí když se podle něj budu chovat :lol:

2009
28 čer 2007 16:54
Dobrej vtip. Znáš nazpaměť podmínky fóra, když sem lezeš? :mrgreen:

Moderátor
7587
17 pro 2006 22:32
Brno
slečna má znát to, co je tam tím titěrným drobným písmem a podle toho se chovat :-)

2009
28 čer 2007 16:54
a) pepola by mohl ukázat na ceduli při vyhazování slečny se zmrzlinou.
b) slečna by bývala věděla dopředu, že tam se zmrzlinou nemá co dělat

41
15 zář 2007 19:52
Brno
a mají ty cedule vůbec nějakou účinnost, když někde budeš mít nápis vstup zakázán, tak ti tam lidi budou just chodit

Nějak takhle? (v Plzni u každých dveří)
Příloha:
V MHD není povoleno...(25Tr).jpg

Jinak ta odpověď, že to není nikde napsanýýý.. může mít svou logiku, protože třeba v Olympia busech jsou vyvěšené velké cedule se zákazem konzumace jídla a nápojů. Takže když v tramvaji to nikde napsané není, tak to tam dopravnímu podniku nevadí? :-k (přepravní řád opravdu nikdo nečte)

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

469
Daleko
stačilo by aby ve voze byla reklama s velkým symbolem a k tomu nějaký popis ... a pak ty symboly umístit ještě na zastávkách ...

520
03 dub 2006 14:42
mauricio: Když to vezmu do důsledku, tak ve vozech už je to stejně na nic, protože už nástupem s tím souhlasíš, takže bys to měl mít přečtené předem 8-)

9986
15 led 2005 23:41
on si to někdy někdo četl?

už se to tu řešilo, ale osobně si myslím, že podmínky jsou málo vidět. Sice jsou v každým voze, ale pokud člověk nestojí pět centimetrů od toho, tak to při té minivelikosti minipísma není schopný přečíst. Druhá věc je, že je to pouze ve vozech u prvních dveří. Nešla by třeba udělat nějaká zkrácená verze i na zastávky?

Zabanovaný
3619
26 srp 2007 15:26
Brno
vojtik píše:
...Ano paní, v přepravním řádu který byste měla, pokud využíváte služeb DPMB, mít nastudovaný

a je tam taky napsáno, že nástupem do dopravního prostředku se zavazujete přepravní řád dodržovat a při jeho nedodržování budete z přepravy vyloučena

1161
06 kvě 2007 13:02
ČR
pepola píše:
Dnes do mě v d-5 žduchla mladá koza se zmrzlinou v ruce,div mi ji nepřilípla k tričku a když jsem jí řekl,že v tramvaji to nemá co dělat,ona na to:"A je to někde napsanýýý?"

...Ano paní, v přepravním řádu který byste měla, pokud využíváte služeb DPMB, mít nastudovaný.
By mě zajímalo jak by se na to zatvářila :-)

3725
Co mě teda poslední dobou dost vytáčí,když jako cestující jedu v tramvají v její zadní části a někdo tam naleze se žrádlem v ruce!Samozřejmě mu něco řeknu,ale naši platící zákazníci jsou čím dál drzejší!
Dnes do mě v d-5 žduchla mladá koza se zmrzlinou v ruce,div mi ji nepřilípla k tričku a když jsem jí řekl,že v tramvaji to nemá co dělat,ona na to:"A je to někde napsanýýý?"

469
Daleko
Takže papoušek bez vlastního názoru .... no to je ještě horší než kdybys nějaký názor (byť špatný) měl :lol:

Já vím že RT6 brzdí, a pokud sem něco píšu tak jenom to co vidím nebo slyším.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2001 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 81  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata