Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 69 z 81    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 81  Další
Autor Zpráva

2009
28 čer 2007 16:54
Angel: podívej se na to, cos tady v poslední době psal (a kolik toho bylo) a kolik z toho byly planý kecy o ničem beze špetky jakékoliv užitečné informace. Doufám, že se z toho poučíš...

Administrátor
6672
26 říj 2005 00:04
Brno-Bohunice
kuba píše:
Angel: Ale tak je to pravda, že nebrzdí a jsou s nimi i jiný problémy přeci.

Nesmíš věřit všemu, chlapče...

1653
10 čer 2006 20:45
Hrubšice
Ony brzdí, ale až moc :cry:

3081
16 črc 2006 13:52
Na trase linky 201.
Kuba: :pray:

6620
21 pro 2005 17:01
Angel: Ale tak je to pravda, že nebrzdí a jsou s nimi i jiný problémy přeci.

Dnešní můj a kámošův zážitek z DOD v Medlánkách - oba jsme jeli kolem odstavených 1803 a 1804 - když jel jan.peta tak lidi říkali - HELE NOVÝ ŠALINY, když sem jel já tak lidi říkali - HELE TO SOU TY ZMETKOVSKÝ ŠALINY CO NEBRZDÍ(no a pak že televize a noviny nemají na lidi vliv)

A ješte k té šalině co je nejstarší - nějakej borec - jenom 2,5 milionu kilometrů a to ji maj od 60. let, to má kamion za pět let.

1443
15 zář 2005 13:43
čtvrť s největší koncentrací rozjezdů v Brně
jzb píše:
chat-maniac: Hele, připoj si k počítači francouzskou klávesnici (je v podstatě stejná jako anglická, jen s minimálními rozdíly) a zkus na ní napsat bez chyby tři věty. Pak třeba pochopíš, že běžný cestující mačká nesprávná tlačítka, i když tobě připadá nad slunce jasné, jak by to mělo být správně;)
http://www.lehman.cuny.edu/faculty/hoff ... keybfr.gif

no minimální rozdíly si představuju trošičku jinak.. zkus si napsat naneštěstí ve fr na této klávesnici.. :-)

2109
20 zář 2006 19:51
Goga: Není to jedno jestli ve 12 nebo v jednu?

205
18 úno 2008 19:00
Kénig
Rop píše:
Dneska ve vozovně v Medlánkách:

celý den tam neustále se zvonilo na zvonec ... a jeden z řidičů řekl:
"Na mě pokaždý když zazvoním někdo řve Nezvoň ču**ku. A tady zvoní každej jako blázen." :lol:

O/T: Jo, to je pravda, to zvonění bylo k zbláznění, chudáci ti, co to celej den hlídali.

Naposledy upravil Goga dne 07 čer 2008 18:59, celkově upraveno 1

469
09 kvě 2007 14:55
Daleko
Dneska ve vozovně v Medlánkách:

celý den tam neustále se zvonilo na zvonec ... a jeden z řidičů řekl:
"Na mě pokaždý když zazvoním někdo řve Nezvoň ču**ku. A tady zvoní každej jako blázen." :lol:

205
18 úno 2008 19:00
Kénig
Pro mne nejzajímavější rozhovor řidičů:

Na lince 70, cca. ve 12:00, dnes, se v Kr. Poli, nádraží měnili řidiči. Ten, který měl již po šichtě, jěl s druhým řidičem do Lidlu:

2: "Já se s Tebou svezu ještě jednu zastávku"
1: "Jo, a kam jedeš?"
2: "Jedu si něco nakoupit, to víš, ale mám na to aspoň prachy, protože nejedu po automatech jak ty"
1: "No, tak mě to baví, no..."
2: "A koliks tak maximálně prohrál?"
1: "Tak 10 000"

:lol:

43
20 srp 2006 10:50
Brno
niximor píše:
No s tou poptavkou je to stejne takove vselijake... Spousta vozu ji ma, ale ridici jsou asi hodne zvykli na vozy bez ni, takze stejne otviraji vsechny dvere. Hlavne teda u T3, jinde jsem si toho snad ani nevsiml.

Záměrně otevírám u popt. zejména T3 všechny dveře zaráz, pokud chci z nějakého důvodu odbavit rychle. Hlavně ve spěchu se zákonitě stává, že při uvolnění, z některých dveří vylezou lidi, nalezou, pomalu chci zavírat, když tu náhle někdo konečně najde poptávku u těch svých a začne vylézat štrůdl lidí. (Zejména u T3 proto, že alespoň při prázdnějších K2 se to dá podchitit vnitřním zrcátkem (pokud ho ovšem má šovec použitelně nastavené))

520
03 dub 2006 14:42
chat-maniac: Hele, připoj si k počítači francouzskou klávesnici (je v podstatě stejná jako anglická, jen s minimálními rozdíly) a zkus na ní napsat bez chyby tři věty. Pak třeba pochopíš, že běžný cestující mačká nesprávná tlačítka, i když tobě připadá nad slunce jasné, jak by to mělo být správně;)
http://www.lehman.cuny.edu/faculty/hoff ... keybfr.gif

NO to já měl zas dneska štěstí a dvakrát sem narazil na bus řady 700 - jednou sólo a podruhý kloubák. Dvakrát stojím u označníku a přední dveře nic, tak sem musel jít k prostředním. Myslím že po tom řidiči nechci zas tak moc, stačí mi otevřít přední dveře.

639
08 kvě 2008 15:15
Brno - Žabokvaky
Přihodím taky svůj příspěvek...
Už to sice nějáký ten pátek bude, ale byl sem svědkem toho, že řidič K2 otvíral každé dveře zvlášť (dveře bez poptávky, starej zrychl) místo toho aby normálně otočil dveře 1 na druhou stranu :D

Moderátor
7587
17 pro 2006 22:32
Brno
inteligence lidí se projevuje třeba tím, že dokáží poznat pozičku od POD, popř ve voze POD od čehokoliv jinýho, proto konstruktéři dělají tlačítka pro invalidy a na otevírání a pro nouzové a nevím pro co ještě, protože věří, že inteligentní jedinci to jsou schopni poznat a podle toho používat. Dávno jsem přestal doufat, že neinteligentních jedinců je málo, opak je pravdou.......
Protože to se pak může udělat jedno centrální tlačítko pro všechno a je to. Jenom nevím, k čemu by pak vlastně bylo [-( Tož asi tak.

872
13 bře 2007 20:20
Brno - Bystrc
No s tou poptavkou je to stejne takove vselijake... Spousta vozu ji ma, ale ridici jsou asi hodne zvykli na vozy bez ni, takze stejne otviraji vsechny dvere. Hlavne teda u T3, jinde jsem si toho snad ani nevsiml.

655
05 zář 2007 11:06
Brno
No je pravda, že lidi jsou na poptávkový zařízení zvyklí a v šalinách, kde to nemají běžně mačkají znamení k řidiči, který je nahoře na deklu dveří. Tak už to není o tom zmáčknout tlačítko na madle, který jindy k tomuto slouží, ale zmáčknout něco, protože v minulé šalině to museli udělat. Já už jsem vůči tomuto imunní a jen se mrknu do zrcátka, co je to zase za inteligenta, kterej si musí něco zmáčknout, aby se dostal ven.

520
03 dub 2006 14:42
pepola píše:
Jsme prostě národ mačkačů.Já si taky myslím,že inteligenci postrádají cestující,když mačkají zvenku obrysové pozičky a na tramvaji šprušle k lezení na střechu...(viděl jsem a psal jsem už!).
Mě třeba vytáčí,když si místo POD u druhých dveří CityBusu pořád mačkají "invalidu" a mně to tam vždy sedmkrát zakvílí!

To je furt dokola, ale ještě zkusím takové přirovnání: že to oranžový jsou pozičky, je fajn. Ale jak to má běžný/á cestující vědět (malinko přeháním)? A co je mu do toho?
V jiné diskusi by ses podle tohoto vzoru mohl snadno dočíst, že jsme národ hrubáčů, protože někddo viděl dávat nějakýho chlapa do těsta na knedle hrubou mouku. A mohl by se kvůli tomu chytat za hlavu úplně stejně jako teď ty...

3725
28 úno 2006 19:00
Toto by spíš patřilo do tématu: "Nejhloupější odpovědi řidičů".A stalo se to mně na a-52.
Vystřídal jsem kolegu v Bystrci a hned na nám.28.dibna nastupovala dcera(asi 30 let) se svou matkou na vozíčku.Tak jsem sklopil plošinu a zeptal se,jak to vždy dělám,kam že to bude?
Matka hůře mluvila(asi po mrtvičce) a řekla: "Na myslivnu".Já říkám:"Ale tam já nejedu,tak na Jírovcovu".Pak jsem poodstoupil od vozu a podíval se na boční BUSE a říkám:"Jé,já mám dvaapadesátku,tak tam taky nejedu!Víte co,tak si radši zmáčkněte..." A lidi už se řehtali! :-D
Já jsem totiž byl od rána přesvědčený,že mám jinou a-52 a ta večer končí jedním kolem na a-50 a nějak se mi to zafixovalo v hlavě! :mrgreen:

3725
28 úno 2006 19:00
Jsme prostě národ mačkačů.Já si taky myslím,že inteligenci postrádají cestující,když mačkají zvenku obrysové pozičky a na tramvaji šprušle k lezení na střechu...(viděl jsem a psal jsem už!).
Mě třeba vytáčí,když si místo POD u druhých dveří CityBusu pořád mačkají "invalidu" a mně to tam vždy sedmkrát zakvílí!

3059
15 čer 2004 08:24
V tom mém případě prostě jen někdo JEDNOU zmáčkl oranžové tlačítko STOP (kloubák 941) někde před Gajdošovou tuším, která v tu denní dobu zrovna na znamení nebyla. Jízda jako prase je občas docela sranda, to zas jo ;)

2009
28 čer 2007 16:54
chat-maniac píše:
proč by měli postrádat inteligenci??? hlášku o blbosti pacošů když mačkaj čudl všude kde je napadne pustím když už mě to štve, ...
Štvát tě to může, ale chyba cestujících to není. Když je DP naučil používat POD, tak si holt zmáčknou čudlík na madle v předstihu bez ohledu na to, co je na něm napsaný. Nejvtipnější situace je u Agor/Citelisů.

Moderátor
7587
17 pro 2006 22:32
Brno
i takový machři sou :-D

3395
12 čer 2007 02:11
Doma
Mě občas taky rozčiluje styl jízdy. Dokážu pochopit, že řidič jede jako hovado, když dojíždí zpoždění, ale proč jet jako prase a potom čekat na zastávce do času :-k

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2001 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 81  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata