Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 119 z 255    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122 ... 255  Další

Co bude dřív ?
kloubové šráky 45%  45%  [ 81 ]
tramvajová trať ke kampusu 34%  34%  [ 62 ]
metro 17%  17%  [ 30 ]
odsunuté nádraží 4%  4%  [ 7 ]
Celkem hlasů : 180
Autor Zpráva
Já bych problém Tesca na Vídeňské viděl spíš v tom, že tam je pěkně špatná doprava. Při srovnání s Avionem kam jezdí vlastní linka co 15 minut a 67 taky cca po 10 až patnácti minutách. Zato do Tesca na Vídeňskou pokud vím jezdí jen 82 v intervalu hodina a Futurum bus(dřív nějaká 934 teď nově nějaká SORka)v intervalu 30 minut. No já vím že to není daleko od šaliny, ale bus před vchodem je lepší.

865
14 lis 2007 11:01
Brno-Juliánov
goldfinger píše:
Vypadá to pěkně, když si člověk vzpomene,že tam byla léta nevzhledná pláň, kde rostla akorát lebeda. Tesco mě rozhodně neuráží, klientelu to mít bude, aspoň se odlehčí Avionu.

A co chudaci bazanti a zajici kteri prisli o svuj rajon. Jednou vecer sem mel 60 a byl to docela smutnej pohled jak se bazant vynoril z lesika a smutne koukal na to co se stalo z jeho rajonu...Vis kolik to techto jedincu zabilo...Holt pokrok

206
15 led 2008 20:51
Kapusta píše:
Co se stalo z Kefíru Tesco, jde to prý s Futurem (aspoň podle tvrzení mých rodičů) od desíti k pěti.

úpadek futura nebude Tescem - nájemní smlouva zůstala po Carrefouru, je to spíš způsobeno neúnosnou výší nájmů, kterou schválil management centrato bylo např. důvodem zrušením Mc Donaldu před několika lety. :-x

483
22 srp 2006 12:35
Bohunice
goldfinger píše:
Vypadá to pěkně, když si člověk vzpomene,že tam byla léta nevzhledná pláň, kde rostla akorát lebeda.
Léta tam bylo pěkně obdělávané pole. Teprve od jisté doby se na něj vykašlali...
Jinak se mi to nelíbí ani náhodou. Jdu shánět špunty do uší.
EF. píše:
Odlehčovat Avionu má Tesco na Vídeňské, což se bohužel nedaří.
Tomu se ani nedivím, vzhledem k sortimentu, který nabízí. Co se stalo z Kefíru Tesco, jde to prý s Futurem (aspoň podle tvrzení mých rodičů) od desíti k pěti. (Já tam nejezdím, mám totiž sněženku :-) )

206
goldfinger píše:
Vypadá to pěkně, když si člověk vzpomene,že tam byla léta nevzhledná pláň, kde rostla akorát lebeda. Tesco mě rozhodně neuráží, klientelu to mít bude, aspoň se odlehčí Avionu.

Odlehčovat Avionu má Tesco na Vídeňské, což se bohužel nedaří.

Prznitel češšššššštiny

Prznitel češšššššštiny
1977
07 dub 2006 09:03

206
b1 píše:
Vidim dobre dalsi Tesco? :roll:

ano, ano, bude se otvírat 18.11. :wink:

3750
08 čer 2005 23:12
Kapusta píše:
Tohle se mi právě dostalo do rukou:
http://fotografie-vhd.unas.cz/brno/campus-square.pdf (2,5 MB)
Vidim dobre dalsi Tesco? :roll:

483
Bohunice
Aha, děkuji.

Tohle se mi právě dostalo do rukou:
http://fotografie-vhd.unas.cz/brno/campus-square.pdf (2,5 MB)

Moderátor
7587
17 pro 2006 22:32
Brno
hlavně ty větve, ty se pletou všude a maj docela výdrž :-) pak nějaký ty úlety typu mosty, stánky PNS blízko silnice a tak

865
14 lis 2007 11:01
Brno-Juliánov
Čítám, že o větve, když vjíždíš do zarostlých zastávek.

483
Bohunice
Ondra v Poznáte vůz? píše:
Červenej reprák vznikl jednoduše. Původně se jednalo o otřískaný reproduktor zmuchlaného vzhledu. Po narovnání do přibližného patvaru jsem nenašel nic lepšího než zbytek červeného spreje. Vše podpořeno kolegovou větou "a vo co že to neuděláš červený". Tak :mrgreen:
Když už se to nakouslo: o co se nejčastěji "zmuchlají"? (Hlavně ty autobusové vypadají mnohdy dost zoufale.) Já si to totiž nějak nedovedu představit...

11624
07 bře 2005 23:57
Brno
Přesunu T6A5 do Pisárek bych se opravdu nerad dočkal. Bohužel, k přesunu dvojčat z Medlánek do Pisárek dříve nebo později dojít. Logické by bylo přesunout zbylá dvě "pevná" dvojčata T3P: 1543+1587 a 1583+1576 a zrychlovače "na dožití". Pokud by i to bylo málo, raději bych začal do pisárek přidělovat relativně spolehlivé a jednoduché T3M.

barmann:
Nejspíš tedy existují dvě osoby, které si oblíbily 1085 :)

3724
28 úno 2006 19:00
Dnes jsem na a-52 měl dost hustý zážitek se dvěma kolaři!
Jeden mi hned v Bystrci narval kolo zadními dveřmi do CityBusu,takže nastupující lidé chudáci nevěděli,kam mají uhnout!Řekl jsem mu že musí mít IQ do mínusu,když je schopen narvat kolo přes madlo ve dveřích a tam,kde je normálně málo místa.Taktéž jsem mu zkontroloval šalinkartu,abych ho mohl eventuálně vykázat ven,kdyby jel na černo.Jeho "vysvětlení" mě fakt dostalo:Prý má kolo vzadu,protože kdyby je měl tam,kde jsou kočárky,a byly tam kočárky,nevešel by se :!: Řekl jsem mu,že to by ani nejel!
Protože někteří lidé se mnou jeli dál,musel jsem též na Kohoutovické perlustrovat kofolu s kolem.Nastoupil zřejmě s vnučkou,a o nějaké označování nejevil zájem!Když jsem chtěl vidět lístek za kolo,vytahal z kapes x-krát přecvakané lístky.Prý vůbec nechce jet s tím kolem(proč tedy nastupoval??),začal mi hned tykat a vulgárně nadávat!Řekl jsem,že jsme husy nepásli.ať se chová slušně,a že mu zadarmo šlepr dělat nebudu.Zhasnutí motoru ho zřejmě přesvědčilo,že nic nepořídí,tak s dalšími komentáři vystoupil i s kolem.Prý už ho jeden kolega taky vyhodil a jsme všichni to,co vozí vůz 1117 na boku vozu pod okny...
Můj názor na přepravu kol znáte...

3081
16 črc 2006 13:52
Na trase linky 201.
barmann píše:
PS: hlavně tady nezačínejte o tom, že za to můžou mechoši v Pisárkách :wink:

Samozřejmě za to můžou, pipísklové jedni :-)

Ne, neber si to osobně, já takovouhle rivalitu a pošťuchování mezi vozovnami vždy myslím ze srandy...

655
05 zář 2007 11:06
Brno
Tasa píše:
To bys nám chtěl sebrat i poslední 2 dvojčata T3P, to jich tam nemáte málo, já jsem s tím nejel od té doby, co ty 3 kousky šli k vám.
A jen doufám, že zpráva o přesunu T6 k vám byla jen na postrašení našich řidičů, aby si začali vozů T6 víc vážit. To už bych potom byl zralej na změnu provozovny nebo trakce.

Nechci tu rozpoutávat nějakou flamewar, tyto přesuny si domlouvají ti v kanclu. Těch přesunů už tu bylo dost a ještě určitě bude. Poslední velký byl, když k ván šly kloubáky a pochopitelně ne klasiky. Nicméně dle mého by bylo ideální, kdyby v jedné vozovně byly K2 a ve druhé T3. Toto je pravděpodobně nerealizovatelné z důvodů místa ve vozovnách a asi i z důvodu vypravenosti. Co se týče klasik, tak tady se asi zaspalo už před hodnou dobou, ale dle mýho názoru jsou tyto vozy dáááávno za zenitem svý slávy a už by na kolejích neměly co pohledávat. Ať už kvůli energetický náročnosti, ale i poruchovosti a komfortu pro cestující.
PS: hlavně tady nezačínejte o tom, že za to můžou mechoši v Pisárkách :wink:

Administrátor
6672
26 říj 2005 00:04
Brno-Bohunice
David Jaša: Objetím smyčky jsem myslel to, že dvanáctka na levé koleji by objela smyčku dokola, a tím uvolnila průjezd projíždějícímu.

barmann: K2P do Medlánek pochopitelně proto, že je zbytečné rozšiřovat medláneckou (stejně jako pisáreckou) typovou skladbu (K2 zrychl není to stejné jako T3 zrychl). Jsem přesvědčený, že pokud by přesuny byly nutné v řádu jednotek souprav, určitě by došlo k přesunu právě posledních dvou stálých souprav T3P z Medlánek k vám (nezpůsobí to rozšíření počtu typů ve vozovně).
(poznámka: Myslím, že pisárečtí mechanici budou mnohem líp zvládat údržbu zrychlů a progressů, než TV3 a pro ně naprosto nových T6. Opravdu bych T6 v Pisárkách nechtěl zažít. Za čas by z nich byly podobné neseřízené vraky oblepené izolepou, jaké jsou z některých stávajících souprav (které třeba dřív byly v Medlánkách a tam vypadaly rozhodně jinak...)).

3395
12 čer 2007 02:11
Doma
barmann píše:
Nechápu, proč by měly jít pochopitelně K2P. Že v Medlánkách nemají cedule by se klidně dalo vyřešit přesunem klasik s tablama :wink: Zrovnatak nevím, proč by případně opačným směrem neměly tedy pochopitelně putovat T3P ale klasiky, nebo T6.
Co se týče toho, že si vozovenští vybírají vozy, tak to se děje všude a konrétně osoba, která si bere 1085, tak ta si kupodivu bere častěji klasiku a to 1088 ;)

To bys nám chtěl sebrat i poslední 2 dvojčata T3P, to jich tam nemáte málo, já jsem s tím nejel od té doby, co ty 3 kousky šli k vám.
A jen doufám, že zpráva o přesunu T6 k vám byla jen na postrašení našich řidičů, aby si začali vozů T6 víc vážit. To už bych potom byl zralej na změnu provozovny nebo trakce.

655
05 zář 2007 11:06
Brno
manil píše:
Kloubáky v medlánkách jsou z důvodu nižších jalových km při nájezdech na některé linky, nikoliv vybavování vozovny kvalitními vozy. Při případném přesunu by ale pochopitelně šly opět K2P.
Pak by mi ale bylo strašně líto některých pisáreckých vozovenských, kteří s ničím jiným, než se svým miláčkem neumí jezdit. Když například na d-11 jezdí 1030, 1085 nebo 1107, je mi téměř jasné, kdo tam bude sedět...

Nechápu, proč by měly jít pochopitelně K2P. Že v Medlánkách nemají cedule by se klidně dalo vyřešit přesunem klasik s tablama :wink: Zrovnatak nevím, proč by případně opačným směrem neměly tedy pochopitelně putovat T3P ale klasiky, nebo T6.
Co se týče toho, že si vozovenští vybírají vozy, tak to se děje všude a konrétně osoba, která si bere 1085, tak ta si kupodivu bere častěji klasiku a to 1088 ;)

3081
Na trase linky 201.
Nakonec jsem ho nechal...
Zlaťák: nebylo, jen to byl pásek. Asi koženej...

1710
22 led 2006 12:56
Brno
Kari:
Nebylo to něco takovýho?
Příloha:
náhubek.JPG

639
08 kvě 2008 15:15
Brno - Žabokvaky
A jak to s tim psem nakonec dopadlo? Skoncil venku? :-D

3081
Na trase linky 201.
Zlaťák píše:
Co myslíš tím "zavázanou hubu"? Ony jsou i "koše", co jsou právě jen takové řemínky na suchý zips. Ale pokud myslíš nějakej špagátek zavázanej na úhlednou mašličku,... :mrgreen:

Byl to nějaký řemínek. Na jaký zapínání, nevím, nezkoumal jsem. A majitel psa byla nějaká pochybná existence.

3395
12 čer 2007 02:11
Doma
Jestli to byl jen špagát, tak bych mu řekl, aby mu to sundal a urychleně naučil toho psa mňoukat

1710
22 led 2006 12:56
Brno
Co myslíš tím "zavázanou hubu"? Ony jsou i "koše", co jsou právě jen takové řemínky na suchý zips. Ale pokud myslíš nějakej špagátek zavázanej na úhlednou mašličku,... :mrgreen:

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6361 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122 ... 255  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata