Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 80 z 108    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83 ... 108  Další
Autor Zpráva
Jo to sem zapomenul dodat - na zpoždění spoje to nemělo téměř žádný vliv - objetí uzavřené ulice V Zámku mohlo zabrat maximálně minutu až dvě.

Dnes v Pozořicích menší zdržení spojů linky 702 - konkrétně odjezdy mezi 12:45 a 16:45 - důvod konání hasičské soutěže o putovní pohár městyse Pozořice. Uzavřena byla ulice V Zámku - autobusy jely z Jezer ulicí Holubickou, Malé Lipky a poté dále normálně ulicí Velké Lipky.

107
29 říj 2006 21:13
Brno-Řečkovice
mrakicio píše:
...tímto zdravím kolegu Želvu a další tři z konkurenčního fóra, který jsem potkal různě po trase...

sice jsme se moc nestihli pobavit, ale já jsem taky odsud... :-D :-D

627
14 úno 2005 15:12
Bystrc
kuba: A-hele, Kordis nahral opravu jizdnich radu. Ja jsem stahoval jeste puvodni verzi, kde na d-10 nebyly zadne vyjezdy a zatahy.

6620
21 pro 2005 17:01
OP: A co ten zátah ve 22:22 ze Stránské skály do Medlánek?

627
Bystrc
Nove jizdni rady jsem prepsal a prubeznou verzi najdete na http://www.jrbrno.cz (zmente datum na 17.5.). Ale nektere vyjezdy a zatahy jsou zatim nejasne ci nepotvrzene.

Doufam, ze jako obvykle na JR na zastavkach bude uvedeno vic zatahu, nez v kniznim JR (dosud to tak byvalo). Takze pokud byste mi chtel nekdo lehce pomoci doplnit spravne vyjezdy a zatahy, uvitam fotky novych jizdnich radu na konecnych zastavkach a poslednich zastavkach pred konecnou -> posilat muzete na jrbrno(zavinac)jrbrno(tecka)cz nebo pres icq.

Krom toho v kniznim JR neni vubec uveden dulezity posledni odjezd d-10 ze Stranske skaly po 22. hodine. Takze predpokladam, ze v tech KJR proste nejsou nektere zatahy uvedeny proto, ze na ne nekdo zapomnel nebo byl liny...

Moderátor
7587
17 pro 2006 22:32
Brno
bylo jakési nařízení striktně odlišit manipulační jízdy včetně zátahů od veřejných a zapsaných do JŘ

3311
24 úno 2006 20:32
Brno
Nevím do jaké míry relevantní odpovědi jsem se dočkal na k-reportu v diskuzi tramvaje v Brně, kdy mě bylo odpovězeno Sedlem, že některé odjezdy do vozovny nejsou záměrně uvedeny?

97
06 úno 2006 22:01
kuba píše:
Martan, Kouc: Může jet jako d-3 na Starou Osadu a pak do vozovny.

Ok, to sice může, ale stále to neřeší tento "problém" (je to sice asi kravina, ale jsem na fóru o MHD, tak proč to neřešit). Protože ani žádná trojka nejede kolem šesté z Bystrce do vozovny (jezdívaly dvě) a dlouhý interval začíná na obou konečných zároveň, tak to znamená, že v Bystrci se zase budou ty vozy kumulovat. A kdyby jednička přejížděla na trojku, tak by se pak mohlo stát, že bude na konečné stát trojek třeba šest s přestávkou hodina, to je divný, ne?

9986
15 led 2005 23:41
dnešní šestnácti hodinová šichta proběhla úspěšně, hold na S41 to nejní takovej šrum jak jinde...

tímto zdravím kolegu Želvu a další tři z konkurenčního fóra, který jsem potkal různě po trase... mám pocit, že tam nebyl nikdo normální, jen samej šotouš :)

Takovej dotaz, kolik typů potahů sedaček mají brněnský 850? Osobně jsem napočítal asi 4 (dva druhy koženka - červená/zelená, dva druhy látka...

6620
Martan, Kouc: Může jet jako d-3 na Starou Osadu a pak do vozovny.

97
Ani jedna z těchto možností není moc pravděpodobná:
1,2) na lince 3 není v této době žádný odjezd do vozovny dle JŘ
3) to taky nejde, protože delší interval naskakuje na obou konečných zároveň, aby mohly jezdit do vozovny jen z Řečkovic, tak by musel být z Bystrce interval 5 minut mnohem déle (třeba až do 18:00) než z Řečkovic (tam interval 7-8 minut už od 17:30)...

609
24 čer 2005 20:56
No možností je pár:
1. přejezd na 3 a pak na Českou a do Pisárek,
2. přejezd na 3 a pak na Českou a do Medlánek
3. zátahy jen z Řečkovic do Medlánek nebo do Pisárek.

zřejmě by se našly další možnosti, ale to mě tak teď z fleku napadlo.

97
Tak jsem se taky díval na ty jízdní řády a zaujala mě tato skutečnost: Mezi 17:30-18:30 jelo z Bystrce na lince 1 minimálně 6 souprav do vozovny a podle nových JŘ ani jedna. To se tam budou ty vozy jako kumulovat? První odjezd do vozovny je až kolem 19:30. Kolem šesté už je interval 7-8 minut ale šaliny přijíždí od Řečkovic stále v intervalu 5 minut. Pokud nepojedou do vozovny služebně, tak mám dojem, že se do té smyčky vejít nemůžou.

41
15 zář 2007 19:52
Brno
Já jsem si vzal jenom dva turnusy ns zkoušku.Ale po dnešní zkušenosti úplná paráda!! Jezdil jsem na S1 v třívozové Regionově, s pohodovým průvodčím, moc lidí tam nebylo, úplně super, klidně bych si vzal i další turnusy

6620
b1 píše:
No a samozrejme i par chybek se najde:
Linka 4 z Nam. Miru: m ... jede na Komenskeho nam. a do vozovny Medlanky
Ale jak? Veveri nebo Lidickou? Podobne v opacnem smeru. To same u linky 9.

Taky tam je (u d-4), že jede po zastávku Česká a do vozovny Medlánky, přičemž ve směru do Obřan přes Českou nejezdí - má tam být Komenského nám.
Kudy jede? To poznáš jednoduše:
do vozovny Medlánky - přes Moravák, Pionýrskou a Semilass
do technologického parku - přes Konečného nám. a Skácelovu

107
Brno-Řečkovice
Falkon píše:
Dotaz: Kdo všechno odsud z fóra vzal tu brigádu od Kordisu a na kdy jste se přihlásili? Můžete napsat SZ nebo sem. Díky předem. (jen tak mezi náma, já to chtěl vzít taky, ale zrovna ani jeden den se mi to nehodilo, takže smůla).

Já jsem si vzal jen takový kratší turnusy (spíš na zkoušku a ze zajímavosti):
ST 14 - 30 S41
ST 21 - 16 S22
ST 21 - 18 S6
Jinak dneska mě to docela bavilo, moc lidí tak brzo ráno nejelo, navíc jsem potkal i pár lidí odsud :wink:
Trochu obavy jsem měl ze spolupráce s vlakvedoucími, ale i když vůbec o žádném průzkumu nevěděli, všechno probíhalo v pohodě :-)

2830
01 črc 2006 22:24
Bedřichovice
Jednička ráno z Bástru bude jezdit tuplovaná? :-D Mám na mysli odjezdy 5:30 a 5:45.

371
03 črc 2007 20:00
IDS JMK, zóna 535
Dotaz: Kdo všechno odsud z fóra vzal tu brigádu od Kordisu a na kdy jste se přihlásili? Můžete napsat SZ nebo sem. Díky předem. (jen tak mezi náma, já to chtěl vzít taky, ale zrovna ani jeden den se mi to nehodilo, takže smůla).

609
24 čer 2005 20:56
Smolda68 píše:
Philip: Martan tady psal že byl i na nějákej průzkum na 231 v Kulířově :-k

To už bylo kdysi dávno, tak 3 až 4 roky nazpět jezdilo se busy a náplň zhruba stejná jako teď vlaky. To člověk třeba začal v Kulířově a skončil třeba v Kuřimi nebo v Tišnově.

3750
08 čer 2005 23:12
No a samozrejme i par chybek se najde:
Linka 4 z Nam. Miru: m ... jede na Komenskeho nam. a do vozovny Medlanky
Ale jak? Veveri nebo Lidickou? Podobne v opacnem smeru. To same u linky 9.

6620
Po bližším přezkoumání JŘ mě napadá, že by to mohly být KT8 z d-8, který budou mít přestávku na Stránské skále, a na d-10 asi udělají jedno kolo, vzhledem k tomu, že střídaný přestávky na Jírově budou zrušeny.
Proč pojede na d-9 jeden spoj jen na Zvonařku?
Dvě ranní posily d-12 na trase Stránská skála - nádraží - Červinkova, Červinkova - Pisárky budou zachovány - budou to jediné dvě šaliny, který se podívají do smyčky Červinkova.
Na Idosu JŘ ještě nejsou.

627
Bystrc
Nove jizdni rady:
zajimave jsou hlavne tim, ze tentokrat se plizive omezovani :-( dotklo tramvaji, namatkou:
- ranni 5-min interval zacina v pracovni dny nove az v 6.15
- na d-1 zacina vecerni 10-min interval uz v 19.30
- prodlouzeni jizdni doby na d-9,10,12,13 (neni zpusobeno prodlouzenim trasy).
Abych byl spravedlivy, tak musim taky napsat, ze nekde se zase posiluje ta kratka ranni spicka z intervalu 4 min na 3,75 min :roll:

6620
Spy píše:
No to teda jo, KT8 v pravidelném provozu snad na Stránské skále ještě nebyly...

Já bych to tipoval na trhačkový d-10 K2.
d-5 Pisárky - Starý Lískovec
d-8/10 Starý Lískovec - Stránská Skála
d-10/8 Stránská Skála - Starý Lískovec
d-5 Starý Lískovec - Pisárky

107
Brno-Řečkovice
Řekl bych, že šlo o něco trochu jiného (stacionární výzkum, ježdění u Blanska). Tentokrát se jedná pouze o vlaky.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2676 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83 ... 108  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata