Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 81 z 108    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84 ... 108  Další
Autor Zpráva

665
18 zář 2007 15:40
Brno
Citace:
Když jsem ještě dělal tyhle brigády, tak jsem se jednou takhle upsal. To bylo jeden den stacionární průzkum v Přibyslavicích a druhý den ježdění v okolí Blanska. Přibyslavice končily o půlnoci, takže doma jsem byl něco kolem 1 ráno a myslím, že ve 3 už zase sraz s odvozem do Kulířova na první ranní spoj 231 Kulířov - Blansko :-)

Philip: Martan tady psal že byl i na nějákej průzkum na 231 v Kulířově :-k

107
29 říj 2006 21:13
Brno-Řečkovice
Smolda68 píše:
To bude i nějáký průzkum v regionálních busech tento rok??

Ne, jen se zjišťuje, zda člověk před nástupem a po výstupu do vlaku použil nějaký regionální autobus (příp. MHD IDSJMK, příp. jiný vlak IDS nebo nic)

425
06 kvě 2006 00:52
Brno-Řečkovice a Mokrá Hora
Radek Havlík píše:
Na stránkách IDS JMK jsou již nové jízdní řády od 17.5. Hodně zajímavej je přejezd odpoledne d-10 na d-8.

No to teda jo, KT8 v pravidelném provozu snad na Stránské skále ještě nebyly...

3661
26 čer 2005 08:44
Brno-Líšeň (25, 26, 58, N97, N99)
Na stránkách IDS JMK jsou již nové jízdní řády od 17.5. Hodně zajímavej je přejezd odpoledne d-10 na d-8.

665
Brno
To bude i nějáký průzkum v regionálních busech tento rok??

11624
07 bře 2005 23:57
Brno
Martan píše:
Když jsem ještě dělal tyhle brigády, tak jsem se jednou takhle upsal. To bylo jeden den stacionární průzkum v Přibyslavicích a druhý den ježdění v okolí Blanska. Přibyslavice končily o půlnoci, takže doma jsem byl něco kolem 1 ráno a myslím, že ve 3 už zase sraz s odvozem do Kulířova na první ranní spoj 231 Kulířov - Blansko :-)

Na druhou stranu proč ne :) Pro šotouše je to pěkný přivýdělek.

609
24 čer 2005 20:56
kuba píše:
Tade: Kdyby to probíhalo dva dny po sobě, tak by to bylo zajímavý, by skončil svoz a už by začínal rozvoz na další den. :-D

3725
28 úno 2006 19:00
Dnes na lince 311 místo Crosswaye "stará dobrá" C734 BI-60-60.

6620
21 pro 2005 17:01
Tade: Kdyby to probíhalo dva dny po sobě, tak by to bylo zajímavý, by skončil svoz a už by začínal rozvoz na další den. :-D

69
08 zář 2006 14:22
tak nějak to vychází ale on ti někdo zavolá a dohodne se s tebou

6620
Tade: Takže, když začínáš v tý Nedvědici třebas v 5, tak to aby se odjíždělo z Brna už ve 3.

69
08 zář 2006 14:22
Normálně ráno tě někdo odveze autem a večír tě autem zase do Brna přiveze. Jede se to s více lidma, takže při jízdě do např. Nedvědice se mrkneš i do Náměště.

9986
15 led 2005 23:41
spíš bych to viděl na nějaký(é) speciální bus(y) jedoucí po trase a sbírající lidi...

107
29 říj 2006 21:13
Brno-Řečkovice
Mně napsali, že se nemusím vůbec bát, že mě tam nenechají... Tak se nechám překvapit :-)

6620
Želva: Já to chápu tak, že když skončíš před půlnocí v Oslavanech, tak tě tam někdo z Kordisu vyzvedne autem, ale to je jen domněnka. Jak jinak by to ale mohli vyřešit?

11624
07 bře 2005 23:57
Brno
Angel píše:
No já letáky rozdávám a je to docela v pohodě...

To je jistě pravda, když mi od tebe sem tam přijde sms, že si jdeš pro peníze... :mrgreen:

86
17 říj 2006 00:54
Brno - linky 57, 43 a 93
Mrakicio: Odpovím na zprávu co tu byla původně (před úpravou, tak jak mi došla v upozornění mailem): Ve dvojci s tebou nejsem, ale jak to tak vypadá, potkáme se ve stejným vlaku ve středu 14. ráno 8-). No zdá se mi, že už tak pak neudržím svojí anonymitu na MHD akcích... O:)
Jinak doufám, že to co tě přemluvilo pro účast, nebyly nějaký moje zdejší kecy. Nerad bych byl pak zodpovědnej za případný rozladění nad touhle prací :-#

Smolda: Eh, jsem zvědav, jak mi pomůžu o půlnoci kdesi v Oslavanech zvláštní jízdenka IDS k dopravě do Brna. No nechám se překvapit :shock:.

Angel: Mě popravdě ani tak nevadí pozdní konce, jako ty brzký ranní začátky. Sám jsem zvědav, jak to zvládnu, být v pět ráno na hlavasu :-|

A ještě dovol Angeli jedno OT rýpnutí :twisted: : Ježdění s popelářama je taky v pohodě (v létě). Objedeš pár bloků, a jdeš dom. Výdělek taky není špatnej, vozíš se na stupínku, hraješ si s páčkou... :lol: No teď vážně, říkám že záleží na každým co mu přijde na úrovni, já bych letáky lidem na Čáře necpal. Oproti tomu se mi tenhle průzkum zdá rozhodně víc na úrovni.

Honny píše:
Souhlas s Želvou, pokladnama a letákama.

No já letáky rozdávám a je to docela v pohodě - rozdám a du dom. No jinak taky bych šel,ale časy mi docela vadí - končit někde před půlnocí bůhvíkde to se mi fakt neche.

9986
a posílat se nic taky nebude

9306
10 čer 2004 11:19
Oficielne nikde.

639
08 kvě 2008 15:15
Brno - Žabokvaky
Zdravim!
Daji se nekde snadno sehnat sluzebni jizdni rady? Pripadne byl by nekdo ochoten mi je poslat? O:-) Driv jsem se o to dost zajimal ale pak sem prestal mit cas na intenzivni zajimani se o dopravu takze uz nemam moc kontaktu na lidi kteri k nim maji pristup... Doma mam kompletni tramvajove rady kolem roku 2000 ale uz hodne dlouho jsem nevidel aktualnejsi a docela by me zajimalo jak jsou reseny nektere prejezdy mezi linkami - napr. 4 na vecerni 6 atp. Jde mi hlavne o aktualni tramvajove.
Predem dekuji za odpoved ;)

1410
29 dub 2006 12:26
Sebrowitz
Já to taky někde zahlídl, ale bohužel na to teď není moc čas ;(

Klidně bych to dělal, proč ne:) Souhlas s Želvou, pokladnama a letákama.

665
Brno
Ano, školení je na Nových Sadech 30 a doprava z místo na místo je pomocí zvláštní jízdenky, která platí ve dny průzkumu a paltí pro všechny zóny IDSJMK

9986
nakonec jsem byl přemluven a mám ST 14-34 a ST 21-7.

citace z e-mailu :
Při průzkumu s vlakvedoucím nebo průvodčím procházíte soupravu, pracovník ČD provádí kontrolu jízdních dokladů a vy zapisujete do formuláře jízdenky IDS.
Jedinou podmínkou je, aby jste měl víc jak 15 let.
Školení bude probíhat 12. a 13. května 2008 ve 14:00 v zasedací místnosti ve 2.patře.

to školení, předpokládám, je na Nových Sadech.

86
17 říj 2006 00:54
Brno - linky 57, 43 a 93
Dobrá, znáš snad ale nějakou jinou brigádu, která by alespoň nějak souvisela s MHD či vlaky? Já bohužel ne :-( Budu nicméně moc rád za každý tip :wink: Byť by to bylo na mytí vozidel :lol:
Neříkám, že provádění půzkumu je nějaká zábava (a osobně bych například nikdy nešel do brigád typu vyptávání se na mobilního oprátora (taky provádění průzkumu), jak se teď často děje na Role), ale furt si myslím, že je tahle práce v IDS zajímavější, než cpát na ulici lidem letáky (což je tedy dost pod úroveň, alespoň mojí) či bouchat někde do pokladny. A to prosím za stejnej výdělek... A též očekávám, že třeba mimo špičku bude i nějakej ten čas se "kochat" provozem kolem trati, a (dle konce na jiným místě než se začíná) také předpokládám, že se třeba i konečně svezu do míst, kde jsem nebyl a kam se chcu podívat (např S41 už si plánuju projet hódně dlouho :oops:). Jen mě tedy ještě trochu "děsí", jak bude provedeno to "doprava na místo mimo Brno bude zajištěna", když člověk začne ráno v Brně, a před půlnocí skončí kdesi v Oslavanech :-o.
No nic, chystáte se tam odsaď někdo, máte, prosím, nějaký podrobnější informace jak to bude asitak probíhat? :-|

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2676 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84 ... 108  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata