Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 120 z 255    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123 ... 255  Další

Co bude dřív ?
kloubové šráky 45%  45%  [ 81 ]
tramvajová trať ke kampusu 34%  34%  [ 62 ]
metro 17%  17%  [ 30 ]
odsunuté nádraží 4%  4%  [ 7 ]
Celkem hlasů : 180
Autor Zpráva

639
08 kvě 2008 15:15
Brno - Žabokvaky
No ideal to s tim psem neni, ale pokud bych takoveho cloveka vyhodil tak asi leda ze soucitu vuci tomu psovi... Jinak pokud ten pes neni agresivni a nervni tak ma pan evidentne snahu toto napravit a osobne bych to mozna resil jenom domluvou a doporucenim koupit urychlene nahubek... Ale striktne podle prepravniho radu je asi mozne toho psa vykazat...

3081
16 črc 2006 13:52
Na trase linky 201.
Trochu z jiného soudku: Mám takovej blbej dotaz. V přepravním řádu je napsáno, že pes musí mít košík. Jak byste reagovali na to, kdyby k vám do vozidla nastoupil člověk se psem co bude mít hubu pouze zavázanou? Vyhodit, či nevyhodit? Toto dilema jsem řešil ve středu.

3395
12 čer 2007 02:11
Doma
Co když tama budu chtít jet na výměnu :-k
To asi budu muset stát ve smyčce za nějakou 12, že? [-(

11624
07 bře 2005 23:57
Brno
king666 píše:
Ten primy vyjezd by se tam opravdu hodil... Btw, muj dotaz asi bude z rise scifi, ale vzhledem k moznemu provozu u Ustrednich dilen v budoucnu - byla ve hre aspon teoreticky varianta ze by tam byla trojkolejna smycka jako jsou treba nektere v Praze?

Myslím, že se o tom uvažovalo, ale nejsem si úplně jistý.

639
Brno - Žabokvaky
Ten primy vyjezd by se tam opravdu hodil... Btw, muj dotaz asi bude z rise scifi, ale vzhledem k moznemu provozu u Ustrednich dilen v budoucnu - byla ve hre aspon teoreticky varianta ze by tam byla trojkolejna smycka jako jsou treba nektere v Praze?

11624
Brno
mechoš:
Opět jedna z možných variant, nicméně ani k tomuto by prozatím (naštěstí) nemělo dojít.

barmann:
Kloubáky v medlánkách jsou z důvodu nižších jalových km při nájezdech na některé linky, nikoliv vybavování vozovny kvalitními vozy. Při případném přesunu by ale pochopitelně šly opět K2P.
Pak by mi ale bylo strašně líto některých pisáreckých vozovenských, kteří s ničím jiným, než se svým miláčkem neumí jezdit. Když například na d-11 jezdí 1030, 1085 nebo 1107, je mi téměř jasné, kdo tam bude sedět...

2009
28 čer 2007 16:54
Eda: objetím smyčky myslíš obcouvání? :-)

469
09 kvě 2007 14:55
Daleko
Ta průpojka od vozovny rovně a následně doleva směr měto by se tam hodila jako sůl :-)

Administrátor
6672
26 říj 2005 00:04
Brno-Bohunice
king: Přibližně do půl deváté ranní by měla být zajištěna permanentní průjezdnost levé koleje pro zkušebky a výjezdy. Pak už by měly začínat přestávky a v případě potřeby průjezdu bude nutné objet smyčku.

2777
07 kvě 2008 20:25
Čebín
Podle informací z konce dubna by do pisárek měly bejt převedeny medlánecké zrychlovače a T6A5!!! Doufám že jsou to opravdu jen fámy!!!!!

655
05 zář 2007 11:06
Brno
manil píše:
barmann:
Byla to opravdu jedna ze zvažovaných variant, nicméně vzhledem k potřebě K2 v Medlánkách od 17.5. to nepředpokládám...

Já tě chápu a taky možná chápu lidi, kteří chtějí jednu vozovnu vybavit solidními vozy a z druhé udělat šrotoviště vozů, který mají dávno přeslouženo. Bych chtěl vidět autobusáky, kdyby měli jezdit 40 let stárýma vozama s defacto tehdejší výbavou.

639
Brno - Žabokvaky
Mimochodem nevite nekdo jak bude reseny razeni 12 ve smycce Ustredni dilny po tom prodlouzeni? Z vozovny se totiz da vyjet jenom pres smycku tak by me zajimalo jestli nemaji v planu nechat levou kolej stabilne volnou... Potom by na prave koleji byl uz celkem natresk a v prestavce popojizdet kazdych 5 minut je ohromna zabava :D

11624
Brno
barmann:
Byla to opravdu jedna ze zvažovaných variant, nicméně vzhledem k potřebě K2 v Medlánkách od 17.5. to nepředpokládám...

6620
21 pro 2005 17:01
Je s podivem, že mimo Brno fungují ELPy pravděpodobně spolehlivěji, nevzpomínám si, že bych viděl nějaký mimo provoz. Čím to? Že by se Kordis zaměřoval na mimobrněnský panely?

60
28 říj 2007 19:59
Sem tak koukal na stránky IDSJMK a zaujalo me tam....Jak fungují ELPY, za poslední měsic sem viděl jen jeden,který jel. Měli by to změnit na Jak by měly fungovat ELPY

3345
13 lis 2004 11:58
O přesunu opačným směrem jsem nic neslyšel, ale jak říkám, vše může být jinak..

655
05 zář 2007 11:06
Brno
mh píše:
Údajně by se mělo z Pisoárek přesunot několik K2P, nicméně vzhledem ke stáří informace už to může být jinak..

No tak to mi neříkej ani ze srandy. A jako náhradu nám pošlou ty klasiky T3 ne? Potom ať se někdo diví, že je v Pisárkách tolik poruch, když už je toho půlka zralá do muzea. Pokud se toto uskuteční, tak začnu vážně přemýšlet nad nějakou změnou, pravděpodobně k paroháčům. Ať se na mě nikdo nezlobí, ale pokud je to pravda, tak na to ....

3345
13 lis 2004 11:58
Rop píše:
Přesně tak ... případně ještě nějaké to přetahování vozů ... nejspíš Medlánky -> Pisárky

Údajně by se mělo z Pisoárek přesunot několik K2P, nicméně vzhledem ke stáří informace už to může být jinak..

469
Daleko
Přesně tak ... případně ještě nějaké to přetahování vozů ... nejspíš Medlánky -> Pisárky

A spíš jde o to, kdo bude / nebude jezdit d-12 a d-13 ... a čím se to vykompenzuje :-)

1653
10 čer 2006 20:45
Hrubšice
no spíš "kurzovou revoluci" jako že budou změny ve vypravování kurzů mezi vozovnami... jako třeba že na d-9 nebudou nově jezdit Pisárky a možná ještě něco :?:

2830
01 črc 2006 22:24
Bedřichovice
Rop píše:
Mě by spíš zajímalo jestli nebude kurzová revoluce ... ale mám pocit že toho se dočkáme až v září ... podle toho jak se to vyvine :-D

Tím máš na mysli co? Kurzovky povinně u všech vozidel IDS JMK? :-)

469
Daleko
Mě by spíš zajímalo jestli nebude kurzová revoluce ... ale mám pocit že toho se dočkáme až v září ... podle toho jak se to vyvine :-D

2830
01 črc 2006 22:24
Bedřichovice
By mě zajímalo, kdy se třeba DPMB nebo Kordis probudí a budou o tom informovat. :-)

Administrátor
2499
28 lis 2007 23:00
Brno
Plánovali 15 května k Tech.parku.To jsou celí oni,aby to ještě o nějakej ten neprodloužily... :-|

1092
09 lis 2006 18:16
Podle Antiho z K-reportu:
Citace:
Nejnutnější opravy komárovské trati začnou 17.5. (zároveň s prodloužením d-12 k Technologickému parku) a skončí 28.6. Po dobu oprav bude d-13 mimo provoz, linka 12 ve zdvojeném intervalu ukončena na Zvonařce. Obsluhu Juliánova zajistí odkloněná d-9 , v prac. dny vypravovaná komplet s vozy 2x T

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6361 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123 ... 255  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata