Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 714 z 726    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 711, 712, 713, 714, 715, 716, 717 ... 726  Další
Autor Zpráva

Administrátor
6672
26 říj 2005 00:04
Brno-Bohunice
Tasa: King zrovna ne, ale to, co udělal ve Vsetíně s místníma cigánama bylo skvělé. Možná ale měl zůstat v regionální politice a být rád, že je rád... To jen tak na okraj :-)

Ondra: Naprostý souhlas. Cigorky jsou z většiny povaleči a nefakčenko grázlové. Je to smutné, ale je to tak. Holt to mají v krvi, asi za to nemůžou.

3395
12 čer 2007 02:11
Doma
Čunek je prostě king

3311
24 úno 2006 20:32
Brno
Ondra: Bohužel musím souhlasit, je to tak. Nerad sem tahám politiku, ale proč byl svého času dost v oblibě jistý politik, který radikálně vyřešil romskou problematiku ve Vsetíně?

352
30 led 2008 17:13
Bohužel zkuste být politik a říci celou pravdu o romské menšině (nebo už místy spíš většině). Většina národa s váma bude vnitřně souhlasit, málokdo se za vás ale postaví. Když řeknete, že půlka tohoto etnika jsou kriminálníci, čest vyjímkám, budete označeni za rasistu; v případě, že by totéž, tj. že bílí kradou, prohlásil nějaký rom, rasistou není. 8-[. Nemám rád radikální řešení, ale obávám se, že v současné době, kdy je poctivě žijící občan v nevýhodě před mírně řečeno nepoctivými občany (jedno jaké barvy, konekconců), jiného než radikálního řešení není. Vystěhovat, oplotit? Mezinárodní skandál! Utlačování menšin! Rasismus!

520
03 dub 2006 14:42
chat-maniac píše:
co od nich taky chcete? aby se sám začal dohadovat s kofolou? vystoupí ven a hnedka se seběhne 20 milionů rodinných příslušníků a je jasnej... to se na to každej vykašle.

Aneb cigán udělá "tytyty!" a má pokoj. Fajné. Asi to začnu taky praktikovat.

655
05 zář 2007 11:06
Brno
Jízdenky máme nafasovanou zásobu a když dojdou, tak si na kartu vezmeme nový a hodnotu nám srazí z výplaty !!! Při nástupu do služby bych měl mít polovinu nafasované zásoby a tak se může stát že mi večer klidně dojdou a už je nemám kde nafasovat.

9987
15 led 2005 23:41
PvvS - jo, to byl i můj případ, stejně ale nevím, co na to revizor(ka)...

jak je to s jízdenkama u řidiče - to fasuje každou službu? Nebo si dejme tomu jednou za měsíc řekne o 150 jízdenek a až mu dochází, tak si řekne o další? A kolik je takové to minimum jízdenek, kdyby přišla kontrola, zda je má?

9314
10 čer 2004 11:19
Tohle se mi stalo kdysi, kdyz jeste a-78 jezdivala az do modric. Chteli jsme u ridica listky a on ze uz mu dosli, ale , kdyby dosel revizor, ze ho mame za nim poslat..

1710
22 led 2006 12:56
Brno
chat-maniac píše:
co od nich taky chcete? aby se sám začal dohadovat s kofolou? vystoupí ven a hnedka se seběhne 20 milionů rodinných příslušníků a je jasnej... to se na to každej vykašle.
Jinak někdo se ptal co dělat, když nemá jízdenku: nelízt do vozu. A pokud nemá lístky řidič, může jet v tom voze grátis. Triky typu platím litrem za 15kč lístek taky dokážu ocenit: alou na čerstvý vzduch [-X

To s tím, když nemá řidič lístky, to mě zajímá. Onekdá jsme jeli z Bilovic a řidič, že už nemá lístky, že jede poslední kolo (proč tam sakra není pokladna?). Tak jsme jeli do Obřan načerno.

Moderátor
7589
17 pro 2006 22:32
Brno
Jinak někdo se ptal co dělat, když nemá jízdenku: nelízt do vozu. A pokud nemá lístky řidič, může jet v tom voze grátis. Triky typu platím litrem za 15kč lístek taky dokážu ocenit: alou na čerstvý vzduch [-X

2009
28 čer 2007 16:54
ds píše:
OT: Připadá mi to podobné jako s měřením rychlosti. Trestají se zločinci, kteří jedou 55 km/h v obci na přehledném úseku a skutečná prasata prasí dál...
Přesně na to jsem narážel. Dokud bude tohle většinový obraz revizorů v očích veřejnosti, těžko mohou čekat nějaké sympatie.

371
03 črc 2007 20:00
IDS JMK, zóna 535
ds: naprosto souhlasím. Cejl projíždím denně, protože tamtudy jezdím do školy (i když poslední dobou jsem si navykl objíždět to vlakem až na Lesnou a pak busem, ale to je vedlejší) a párkrát jsem revizora v tomhle úseku zažil - v různý časy a zkontroloval tak dva tři lidi a kofolám se úplně vyhýbal - že by tím, že ten revizor byl jen jeden?

PvvS: taktéž souhlasím, nevím jestli dneska, ale jednou jsem taky viděl, jak revizoři brali bez rozdílu všechny, ale to jsou výjimky

a teď trošku MM: Jedna moje příhoda s revizorem. Nastoupil jsem na zastávce Pisárecká a jel na zastávku Lesní a chytl mě revizor a prý: "Revize jízdenek." Tvářil se sebejistě a nadupaně. Taxem s poklidem vytáhl šalinkartu a revizor na to: "Tak zase nic, no." :) mě nedostanete!:-P :-P :-P

9314
No dneska se jich musim zastat, byla to sama vybrana kofola...

3222
14 čer 2004 18:56
blekfild
Lepší čokoláda, než vyteklej bezdomovec. A revizorů si začnu vážit až v okamžiku, kdy začnou kontrolovat všechny, např. kofoly v úseku Malinovského nám. - Vozovna Husovice :twisted: Pořád je vidět jen to, jak jdou hlavně za snadnými cíli, např. nevědomky 2 dny propadlá šalinkarta atd.

OT: Připadá mi to podobné jako s měřením rychlosti. Trestají se zločinci, kteří jedou 55 km/h v obci na přehledném úseku a skutečná prasata prasí dál...

No tak na sedačku mi nikdy nespadla, a ani nespadne.

9314
No cokolada na sedacce je kor ted kdyz zacina teplo idealni...

No já se taky přiznám - v busu se klidně nasvačím(čokoláda nebo něco co nedělá bordel) no a když se chcu napit tak jenom v zastávce nebo koloně. No a pokud se někomu z Vás nelíbí články v MF DNES tak není jednodušší způsob než autorovi(jmeno.prijmeni@mfdnes.cz)poslat mail.

483
22 srp 2006 12:35
Bohunice
Rostoucí počet s revizory nespokojených cestujících bude dán vyšší frekvencí kontrol.

Když už jsme u toho porušování SPP, tak se přiznávám, že se občas ve voze napiju (neslazené minerálky při stání na semaforu nebo v zastávce). 8-[

9314
No dneska byl asi dalsi zatah. Za 10 minut na nadrazi sem videl minimalne 8 revizoru :) . A jak vesele vypisovali listky.. Jen houst.

206
15 led 2008 20:51
David Jaša píše:
Pak může ještě posílat do novin PR články o tom, jak pomáhají revizoři slušným cestujícím, ale ty musí být v souladu s běžnou praxí.

To by mě zajímalo, jak v běžný praxi pomáhají... :lol:

David Jaša píše:
V minulých letech jsem jezdil přes léto na jízdenky, ale že si mám cvaknout mi často došlo až po chvíli, protože zvyk na šalinkartu je železná košile...

To se párkrát stalo i mě... :-"

2009
28 čer 2007 16:54
mrakicio píše:
B1 - omyl, už při nástupu na to myslet a nechodit jen jedněma dveřma
Nastup ve špičce do K2 nebo 15Tr jako poslední a nasimuluj chování jízdenkového cestujícího když u dotyčných dveří nejde značkovač. :twisted:

Datel píše:
I-dnes, či mf-dnes, jak chcete se bohužel snížil na úroveň pouhého bulváru typu Blesk a Nova. Platíval za lepší plátek. Strategie je taková, že možná nějaká sle.... dostala flastra za zmrzlinu a revizoři jsou ti špatní, tímto článkem vyprovokují další lidi, kdo máte podobnou zlou zkušenost s revizorem DPMB ozvěte se...!
To je život s bulvárními plátky... DPMB deníky změnit nemůže, takže mu zbývá jediné: zaměřit se na sebe a řešit situace při revizi tak, aby se později nebylo o čem hádat. Například vyfotit tu slečnu se zmrzlinou - pokud pokutu odmítla přijmout, dal se tam spor čekat. (Pak může ještě posílat do novin PR články o tom, jak pomáhají revizoři slušným cestujícím, ale ty musí být v souladu s běžnou praxí.)

manil píše:
Řekl bych, že cestující z článku je typickým příkladem člověka, který si zapoměl označit jízdenku nebo záměrně vozí nějakou připravenou a označit se ji snaží až když si kontrolora všímne. Tentokrát mu to nevyšlo, tak z toho začal dělat aféru.
V minulých letech jsem jezdil přes léto na jízdenky, ale že si mám cvaknout mi často došlo až po chvíli, protože zvyk na šalinkartu je železná košile... Naštěstí se mi revizoři tou dobou vyhýbali. :-) Vím, je to moje chyba, ale je to doufám pochopitelné i revizorským okem. :-)

573
04 bře 2006 12:01
Starý Lískovec
Já s tou pokutou za zmrzlinu souhlasím, byť jenom dojídala, pořád je to jídlo, který jí může upadnout. Něco jiného by bylo, kdybu už to měla celý v puse.

3771
08 čer 2005 23:12
mrakicio píše:
Ja na to myslim a snazim se nenastupovat tema nejfrekventovanejsima dverma (i kdyz mam salinkartu).
Bohuzel i tak byvaji vozy a nekdy i zastavkovy prostor casto tolik narvane, ze se neda dostat k jinym dverim. (Kdo neveri, tak at se jde dnes vecer podivat na zastavku a-84 na Mendlak)

9987
15 led 2005 23:41

3771
08 čer 2005 23:12
mrakicio píše:
David Jaša - v tomhle jsem dost nekompromisní. V každém voze je více než jeden označovač, hold se nesmí stát jen u jednoho... pak to většinou vyjde.
Ano, propletat se narvanym vozem k dalsim dverim kvuli oznaceni jizdenky je opravdu rychlejsi, nez pockat :roll:

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 18134 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 711, 712, 713, 714, 715, 716, 717 ... 726  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata