Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 82 z 108    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85 ... 108  Další
Autor Zpráva
9986
15 led 2005 23:41
no nevím, kdo by tohle dělal...

6620
21 pro 2005 17:01
Miky: 17.5. už nic není.

3661
26 čer 2005 08:44
Brno-Líšeň (25, 26, 58, N97, N99)
Miky píše:
Já jsem se o tom dozvěděl předevčírem, ale můžu jen 17.5., kdy už zase zbývají jen debilní turnusy :( (a taky nevím, jak by se jim líbilo, že mi není 18)

V pohodě můžeš od 15 mě bylo řečeno stačí jen do smlouvy číslo občanky.

6350
11 říj 2005 14:03
Brno - Kohoutovice
Já jsem se o tom dozvěděl předevčírem, ale můžu jen 17.5., kdy už zase zbývají jen debilní turnusy :( (a taky nevím, jak by se jim líbilo, že mi není 18)

86
17 říj 2006 00:54
Brno - linky 57, 43 a 93
Kordis nabízí brigádu při provádění vlakového průzkumu jízdních dokladů v IDSJMK. Více viz. jejich stránky. Z velké části už je to rozebraný, ale ve středy 14. a 21.5. je ještě pár volných míst. Tak pokud nemáte ve středu školu, či by jste si chtěli vzít třeba jen nějakej odpolední turnus, myslím, že pro šotouše je to dost zajímavej způsob přivýdělku. 8-)
Asi už je dost pozdě to sem dávat, a možná to už mnozí víte (nevím zda vám to třeba na Tramvajklubu neříkali), ale já jsem se o tom dozvěděl až včera náhodou, tak to sem raději dávám. Třeba to někoho nasměruje a rozhodně to snad ničemu neuškodí :-#

1410
29 dub 2006 12:26
Sebrowitz
O zónu víc, né vždycky to navazuje...

425
06 kvě 2006 00:52
Brno-Řečkovice a Mokrá Hora
Honny: A co kombinace 401/402 + 153? Není to kapánek rychlejší? :-$

1410
29 dub 2006 12:26
Sebrowitz
No mě taky sere, že nemám přímej z Bosonoh do Rosic, jako kdysi dávno. A že musím vždycky čekat u Nemocnice 10 - 15 minut. A co nadělám... :mrgreen:

Spolužák je z Divák a taky se mu nechce přestupovat v Sokolicích. No ale asi nechápe to že bude mít zase víc spojů, no ale bude muset přestupovat. No nejhorší je že jim to nikdo nevysvětlil - jak to vůbec funguje ten IDS JMK. Lidi v těch vesnicíh jsou neinformovaní a proto se toho bojí. Nikdo jim totiž neřek že na jednu šalinkartu budou moct jet busem, šalinou trajfem a vlakem v těch zónách kolikrát denně chcou.

3725
28 úno 2006 19:00
Stejně se bouřili i před 1.lednem 2004 na Tišnovsku...
Ono je samozřejmě pohodlnější jet nezaintegrovaným autobusem podél vlakových kolejí a nemuset přestupovat.Ale dopravu dotuje kraj,a tento si souběžnou jízdu nebude moci dovolit.Některé lokality napaječový systém částečně poškodí,ale zase jim třeba přibudou spoje (o víkendech např.).

1093
09 lis 2006 18:16
Tak se údajně už obce bouří proti rozšiřování na jihovýchod.
http://zpravy.idnes.cz/obce-se-bouri-proti-novym-jizdni-radum-ty-prodlouzi-cestovani-pbr-/brno.asp?c=A080415_211233_brno_atk

573
04 bře 2006 12:01
Starý Lískovec
Například ve Zlíně je taková zastávka už dávno. http://www.mapy.cz/#x=140622624@y=133008736@z=15@mm=ZP

665
18 zář 2007 15:40
Brno
Zajímavá je zastávka linky 913: Čejkovice, Cigánov :lol:

609
24 čer 2005 20:56
ds píše:
Tohle imho není finální řešení pro Mikulov - myslím si, že přímé spoje přes Pohořelice určitě budou, akorát ta část se zatím neintegruje. Pohybuju, že hlavní dopravní obslužnost takového města bude vymeták přes podpálavské vesničky.

Samozřejmě, že není. Ale za rok, co bude fungovat obslužnost Mikulova IDS a VLD současně, si jistě tato varianta své cestující najde. Navíc imho bude budoucí dálkovka IDS (zřejmě 105) jezdit expres Brno - Pohořelice a zbytek do Mikulova jako vymeták všech vesniček v okolí.

3221
14 čer 2004 18:56
blekfild
Obec s 243 obyvateli skutečně nepotřebuje hodinový takt.

947
14 říj 2004 16:45
Úsuší
A co třeba taková Kašnice u Klobouků u Brna.Tam musi mit teprve radost (mysleno ironicky) ted tam jezdi autobus kazdou hodinu a po intedraci tak třetina spoju.Nynejsi linka Brno Hodonin která pres Kasnici jezdi bude jezdit pres Klobouky a tam bude jezdit tzv. vymetac.Jinak velka vetsina linek co znam zustava skoro stejna az na drobnosti.

3221
blekfild
Tohle imho není finální řešení pro Mikulov - myslím si, že přímé spoje přes Pohořelice určitě budou, akorát ta část se zatím neintegruje. Pohybuju, že hlavní dopravní obslužnost takového města bude vymeták přes podpálavské vesničky.

609
24 čer 2005 20:56
Já osobně si myslím, že třeba konkrétně ty Dolní Věstonice vytížené budou, resp. mohly by být a to hlavně tranzitní frekvencí Mikulov - Perná - Brno.
V současné době je JD rychlých spojů Brno - Mikulov cca 1h 5 minut, cena tuším 51 až 55 Kč.
S IDS je sice 1 přestup v Šakvicích a JD 1h 15 minut, ale do centra Brna, což při průchodu Vaňkovkou z ÚAN k nádraží dá 10 minut taky (mě tak 7 minut - hrubý odhad).
Cenově je to ale nesrovnatelné: 48 Kč za celou cestu Mikulov - Brno a jeste je v tom i MHD Brno, což je třeba k té ceně za bus VLD přičíst. Pokud bude mít cestující navíc ještě šalinkartu pro Brno (100+101) tak za cestu do Mikulova dá pouze 37 Kč.

3221
blekfild
Myslím že se to bude oddalovat postupně tak o rok... Jinak mám obavy, že pokud se to prosadí v téhle podobě, tak je to neufinancovatelné. Jeden z mnoha příkladů - Dolní Věstonice. Dnes tam jede jeden autobus v sobotu a dva v neděli - podle kordisu 6 párů v oba dva dny. Navržené to ale jinak vypadá krásně.

6620
Falkon: Vyčerpávající. Ty ses tady kdysi rozčiloval nad zrušením té železnice Vranovice - Pohořelice, vzhledem k tomu, že tady máš napsaný jako bydliště zónu 535, tak se tě to možná dotýká, tak jsem myslel, že na to zas narážíš. Jinak souhlasím s tím, že to je velký sousto.

371
03 črc 2007 20:00
IDS JMK, zóna 535
Mně se naopak rozšíření na jih líbí, konečně myslím pohopili, co znamená to jiho ve slově jihomoravského, ale vysvětlím, proč jsem to vzal částečně jako žertík ze strany kordisu:
1) Včera fakt bylo apríla, esi sis nevšiml
2) datum spuštění od 14. 12. ? probůh; ne, že bych jim nevěřil, ale uvědomuješ si, čeho chtějí dosáhnout? Tyhle úžasně futuristické vize sice lahodí mému sluchu a opravdu jsem byl včera nadšený z toho, co na nás kordis vyvalil, ale minimálně s tou částí, kdy se jedná o rozšíření na Slovensko mi to připadá nereálné; to pánové z kordisu trochu přepískli (znovu upozorňuju, že já proti tomu nic nemám! naopak, být po mém, byl by jih zaintegrovaný dááávno, ale prostě si myslím, že kordis teďka hodlá ukousnout příliš velké sousto). Vždyť se na to podívejme logicky: Jak dlouho trvalo od posledního rozšíření (etapa 4C nebo bůhvíkolik tzn. zaintegrování Náměště nad Oslavou) k rozšíření na kyjovsko (které má ale být až od 28. 6.) a všimni si, jak najednou v tomhle roce chce kordis prosadit hned dvě taková šťavnatá jablíčka. Kyjovsko teda sice nic moc velkého není, ale s tímhle mě fakt dostali.

Zkrácená verze pro ty, kterým se nechce moc číst:
Sečteno podtrženo: Rozšíření beru a jsem velkým zastáncem rozšiřování, jediné co mi na tom "vadí" (ale to je nesprávný termín) je ta možná nereálnost a absurdita; lidově řečeno nedůvěra ve schopnosti kordisu. Ale schválně si počkám, až to rozšíření nastane (jestli nastane) a schválně budu pozorovat, jak se s tím kordis popasuje.

Je tohle dostatečná odpověď na Tvoji otázku, Kubo?

6620
Falkon: Co proti tomu rozšíření pořád máš? (tedy krom zrušení lokálky do Pohořelic)

371
03 črc 2007 20:00
IDS JMK, zóna 535
A řeknu Vám, že když to včera mistr z kordisu rozhlašoval na Tramvajklubu, měl jsem sto chutí vykřiknout APRÍL! :-D

1093
09 lis 2006 18:16
Na idsjmk.cz jsou návrhy jízdních řádů pro další fázi rozšiřování (Břeclavsko, Hodonínsko, Veselsko, Kyjovsko a Hustopečsko)

2009
28 čer 2007 16:54
Jasně (nedávno jsem byl na 238, tak se mi to popletlo).

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2676 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85 ... 108  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata