Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 124 z 255    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127 ... 255  Další

Co bude dřív ?
kloubové šráky 45%  45%  [ 81 ]
tramvajová trať ke kampusu 34%  34%  [ 62 ]
metro 17%  17%  [ 30 ]
odsunuté nádraží 4%  4%  [ 7 ]
Celkem hlasů : 180
Autor Zpráva

Administrátor
6672
26 říj 2005 00:04
Brno-Bohunice
David Jaša a další: Buďte rádi, že nějaké noční akce vůbec jsou.

3724
28 úno 2006 19:00
Nešťastníci byli spíše revizoři a policisté,protože kontolovali vůz 2381,který byl totálně blee ve vleku...
(Cestoval jsem jím ráno do práce - "pošušňáníčko")

2009
28 čer 2007 16:54
Velké zátahy mají zhruba takový význam jako "Kryštofové" na silnicích - krátkodobý a s omezeným rozsahem. Když je dva roky nepotkám a pak mě zkontrolují třikrát za večer, tak je to dobrý tak akorát na oslavný článek do novin. A totéž platí i pro policajty a další hlídače...

1111
05 čer 2005 13:18
Já jsem názoru, že velké zátahy mají určitě význam. Cestujícím se musí dát najevo, že i v noci se musí platit. A že noční rozjezd není charita pro společensky unavené a vyčerpané lidi. Je statistikou dokázáno, že lidi tyto zátahy vnímají a černých pasažérů v nočních autobusech ubývá.

352
30 led 2008 17:13
Goldfinger - jsem zaujat termínem "černý nešťastník". To už jsme tedy v Brně na tom tak špatně, že černý pasažér je považován za nešťastníka a pan Seitl za "toho špatného který to řídí"? Městská hromadná doprava je služba jako každá jiná, za kterou se prostě platí. Když někdo zdrhne taxikářovi bez placení, je to šmejd, když někdo neplatí za to, že si veze zadek v ramvaji, je to nešťastník? Také si nemyslím, že velké zátahy jsou ideální, ale proboha, udělejte si jasno v názorech!

1710
22 led 2006 12:56
Brno
Goldfinger:
Tak, tak. I na stránkách Rovnosti je o tom kraťoučké info. A zveřejněno to tam bylo už po 23:00 hodině, tak to bylo celou noc.

Prznitel češšššššštiny

Prznitel češšššššštiny
1977
07 dub 2006 09:03
Předchozí noc zřejmě proběhla další revizorská šťára, opět inovovaná, tentokrát kontroloři naskákali nikoli do rozjezdu, ale do sjezdu, na Maliňáku ve 4 spatřen bus s transparentem "zvláštní jízda", kolem něho i v něm chumel městských pecek, černých nešťastníků, známé ksichty a mezi nimi veledůležitě s bluetooth za uchem a s vysíačkou v ruce pobíhající sám velký Seitl.

2009
28 čer 2007 16:54
OT pro Ondru, protože nemá povolené SZ: standard se píše s d a standarta s t. Je to sice stejný nesmysl jako "tácy pana Máci", ale stejně to tahá za oči. :-(

352
30 led 2008 17:13
Dovolil bych si pozvat všechny na 4. ročník tradičního Dne otevřených dveří v areálu depozitáře Technického muzea Brno v Řečkovicích. DOD se koná o víkendu 26. - 27. dubna 2008, čili prakticky za měsíc.

K vidění bude standartně:
- všechny sbírkové trolejbusy (kromě buď 6Tr nebo 7 Tr - zůstane v Komíně)
- všechny sbírkové autobusy
- všechna sbírková nákladní vozidla
- jako loni, i letos veliké hasičské juhuhu s výstavou historické i současné techniky apod., včetně "bojové" ukázky vyprošťovací techniky u simulované dopravní nehody včetně zapálení (samosebou vyřazeného) nákladního vozu
Plus nestandartně:
- je přislíbena účast přespolních vozidel, např ing. Tetery a dalších
- letos bude výstava vozů zaměřena i na unifikaci vozidel, tzn. k vidění a k očichání bude:
ŠM11 - ŠL11 - ŠD11 - T11
B831 - 17Tr
21Ab - 21Tr
- v sobotu budou vybrané autobusy navážet zájemce směrem do Líšně ku prohlídce tamního tramvajového depozitu, v neděli pravděpodobně nějaké alternativní krátké okružní jízdy
... a další doprovodný program, např. tradičně RC model 22Tr 1:13 kolegy Bureše, tradičně pívo, kofola nebo co a občerstvení atd.
Jménem kolektivu pořádajících zvu všechny zletilé i nezletilé, s foťákem i bez foťáku, s rodinami i bez rodin... a snad bude i počasí.

6620
21 pro 2005 17:01
Smolda: Já zrovna revizora potkal.

665
18 zář 2007 15:40
Brno
KOFOLA dnes vyhlašuje den bez revizorů :mrgreen: No, nevím, jak se to v Brně projeví - asi něják :wink:

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

11624
07 bře 2005 23:57
Brno
Captain píše:
...nebyl to pisárecký vůz?...

Rozdíly mezi čistotou interieru už zdaleka nejsou tak výrazné. Pisárecké vozy bývají špinavé spíše zvenku vzhledem k silně předpotopnímu myčáku...

54
08 srp 2007 13:59
niximor píše:
Tak to by me vazne zajimalo, jak je mozne, ze v te tramvaji byl takovy neporadek. Vzdyt ten svincik musel splnovat i tu definici hrubych necistot.

...nebyl to pisárecký vůz?...

Moderátor
7587
17 pro 2006 22:32
Brno
lepší si vyslechnout než pak jezdit v chlívku :-) Ještě že jsou takový řidiči.

3395
12 čer 2007 02:11
Doma
Jeden kolega, co jezdí trhačky, si před službou pucuje kabinu tak důkladně, že kvůli tomu chodí do práce asi o hodinu dřív a když má dostatek času, tak se vrhne i na odpolední vůz. Jednou jsem netušil, že mě bude střídat a říkal jsem si, jak to mám krásně naleštěný, ale ouha, vyskytla se závada (nějaká prkotina) a já jsem mu na střídání přivezl nějakej špinavej pekáč. Pěkně jsem si to od něj vyslechl.

Moderátor
7587
17 pro 2006 22:32
Brno
To není překvapující, sis ještě nezvykl? :-)
Mno když se jednou hadrou vezme všechno včetně čelního skla, to je pak dílo to všechno po jejich "mytí" dát zase do pořádku. Hlavně to čelní sklo, přes něj pak není vidět vůbec nic a pucuju tu bílou mléčnou hmotu ze skla půl hodiny. Padne na to půl okeny a hromada papíru. Když jsme si dali do kabiny papírek že si to myjeme sami, nakonec to nějakej vůl oddělal a umyl to.

2824
01 úno 2006 10:39
taky sem byl nekolikrat prekvapen ze pozvracena sedacky byla opucovana....

2824
01 úno 2006 10:39
velkaocista asi jednou za mesic na slatine se provadi zrejme jednim jedinym hadrem na cely vuz, ja mam vylestenou cistou palubovku pucovanou denne, po cete-ociste je flekata, spinava jak bota, na stropy se zapomina, na mechy kloubu tez, vetsinou i na okna,vnitrni casti dveri se tez nepucuji nebot pri ociste jsou dvere otevrene a nikdo je preci nebude zavirat,ani na dukladne ociste se vsak neodstrani cmaranice v interieru, jen se rozmazou ( odstranit pak musim sam a vzdy to jde! ) samozrejme ze tou samou hadrou se ocisti i madla, pak na takove madlo sahnout stoji vazne za to, bezne je ze se vuz ocisti tesne pred vyjezdem na odpoledni cast trhacky, takze cela podlaha jeste tece a jsou na ni louze a samozrejme diky odparujici se vode jsou totalne zamlzena vsechna okna---tod dpmb

11624
Brno
niximor píše:
Tak to by me vazne zajimalo, jak je mozne, ze v te tramvaji byl takovy neporadek. Vzdyt ten svincik musel splnovat i tu definici hrubych necistot.

Nejspíš měl krátce před celkovou očistou...

872
13 bře 2007 20:20
Brno - Bystrc

11624
Brno
ad očisty:
denní očista je prováděna prakticky na všech pracovištích stejná - odstranění hrubých nečistot po příjezdu. Kompletní očisty vychází cca jednou za 20 dní - 40 dní, záleží na pracovní síle. Tam je kompletní chemické umytí všeho zvenku i zevnitř, i potahů sedadel...

6620
21 pro 2005 17:01
Captain: Slyšel jsem, že se dá najít i tisícovka, ponožky nebo h***o, holt to někdo nevydržel, chudáci, ti, co to uklízí.

54
08 srp 2007 13:59
niximor píše:
Dnesni cesta ze skoly me inspirovala k nasledujicmu dotazu:
Jak casto, a jestli vubec, se vozy umyvaji zevnitr? Tzn. ne prujezd mycim vozem, ale ze prijde uklizecka, umyje podlahu, steny, okna, casti sedacek kde neni potah, madla, atd?
Jel jsem totiz jistou T3, na jejiz evc jsem se uspesne zapomnel podivat, a byla to docela sila. Zeme v mistech, kde se neslape mela nanosy nekolikaleteho prachu, madla to same. Sedadlo hned za prednimi dvermi (takove to v protismeru) melo na sobe nasypanou taky docela solidni vrstvu spinaveho prachu, co byl na zemi a madlech. A jeste ke vsemu kabina ridice (B vuz...) byla pocmarana.
Cekal bych, ze DPMB ma uklizecky, ktere se maji starat i o vozy. Pravdepodobne je to spatny predpoklad?

Co se týká provozvny Medlánky a to jak tramvaje tak i autobusy jsou denně ošetřeny stejným způsobem jako v Komíně. Důkladnější čištění interiérů vozů se provádí zpravidla 1x do měsíce. Pro zajímavost by se čištění interiéru mělo provádět také po znečištění tělními tekutinami či úmrtí ve vozidle.
Docela "zážitek" je úklid vozu po noci před nepracovním dnem (tj. so, ne). Kromě nespočetného množství misek s nudlemi z asijských fastfoodů a jiného bordelu bývá k nalezení třeba i spodní prádlo...

425
06 kvě 2006 00:52
Brno-Řečkovice a Mokrá Hora
A co v současnosti "Osová, přestup na linky 401 a 402"?

9305
10 čer 2004 11:19
Prestupy uz v brne hlaseny byly.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6361 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127 ... 255  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata