Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 231 z 255    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 228, 229, 230, 231, 232, 233, 234 ... 255  Další

Co bude dřív ?
kloubové šráky 45%  45%  [ 81 ]
tramvajová trať ke kampusu 34%  34%  [ 62 ]
metro 17%  17%  [ 30 ]
odsunuté nádraží 4%  4%  [ 7 ]
Celkem hlasů : 180
Autor Zpráva
V Pisárkách za plotem stojí 4 ANITRY,ale jen jednu jsem precetl a to 1806 dále 3 K2 se zvlnitými plechy a to 1068,která je prý na REKU SATRA III.,takze není na tom REKU je v Pisárkách,1073 a tu 3 jsem videl pres 1039 a ev.c. jsem neprecetl.Jinak T3RF jezdí na d-1 a 1645+46 taky na d-1.Pro db: Kolem 14:35 jsem videl mezi Svrateckou a Voz.Komín 01102 reklama RÁDIO HEY ev.c.1128.Mel jsi odpolední??Sedel tam ridic.Videl jsem ji kupodivu z 00123 :wink: .A na x35 byl BUS B961E ev.c.2380 :-)

119
08 bře 2005 17:54
Brno
ds píše:
Kada píše:
Sháním časopis Informace o MHD (vydává jej Tramvaj klub Brno) nevím přesně o jaké se jedná číslo, ale jen velmi hrubě. Jde o článek "Technika v dopravě", který napsal p. Feiler. Článek má tři pokračování, volně na sebe navazující, já mám druhé a třetí pokračování (články se nacházejí v číslech 254 a 257) z toho je jasné, že 1 článek vyšel v časopise 253 a méně.

Předem děkuji

Myslíme-li ten stejný článek, pak se jmenuje "Pohony s polovodičovými měniči", jeho první část je v čísle 252 (3/2000). Pokud to zatím nikdo neposkytl, mohu oskenovat a poslat.

Ahoj, to by jsi byl moc, moc hodny, porad to shanim a nic, teda az tedka od tebe, predem moc dik. Muj e-mail je kadlec.t@centrum.cz
Jeste jednou diky

já píše:
BS170 píše:
Nevíte co se dnes mezi cca.9.-10 hodinou stalo :roll: ?
Jel jsem d-5 z Dunajské na Mendlák.Na Poříčí jsem cca.10min. trčeli v koloně tramvají.Pak se to rozjelo a na Mendláku bylo auto DPmB,který spravuje trolejové vedení.Tak si řeknu aha jako,že to zdržuje tramvaje vystoupím a na slepé koleji stojí K2 z d-7.Pak jede vůz 1645,ale pokud jsem neměl vidiny tak jel jako sólo!Objel to smyčkou kolem tý K2 na d-7 a jel do Pisárek.A za ním byl 1646,ale jak jsem tak viděl tak nebyli spojení.Pak jsem jel na Českou a mohl jsem si vybrat mezi d-5 s vrakem K2,d-6 s 1047 nasedl jsem do d-6 a jel jsem.Na Pekařské trčeli 3 tramvaje za popelářema a my jeli dále.Vystoupím jdu si vyřídit co chci a jedu zpátky.Ujela mi ND d-7 na kterou asi na Mendláku čekala ta K2 a tak jsem si počkal na ND d-5.Bylo to sólo 7474.Sice za ním jela K2 na d-5,ale BUSem to mám blíž.Nasedl jsem a jel jsem.Na Mendláku ta K2 už nebyla.Vystoupil jsem nakonec na Humenné chtěl jsem jít do obchodu na Švermové.Když jsem se vracel tak jsem na TRAMvajové zastávce čekal asi 10min. než něco jelo.Nakonec jela d-5 ev.č.1110 tu d-7 nevím a ta další d-5 byla 1098.Tu d-8 nevím.S ní jsem jel na Dunajskou a šel domů.Tak to byl můj dnešní zážitek...P.S.U těch T3 ev.č. 1645 a 1646 si nejsem 100% jistý,ale měli reklamu FIRO :wink: :-) .BS170 :-? 8-) :-D

Tak to je thriller. Nechceš to sepsat do scénáře a prodat do Hollywoodu? Budu ti dělat manažera. Oba zbohatneme.

To by bylo bezva :wink: .Ale já spolupracuju jenom s těma co to myslím vážně :lol: !

3222
14 čer 2004 18:56
blekfild
Kada píše:
Sháním časopis Informace o MHD (vydává jej Tramvaj klub Brno) nevím přesně o jaké se jedná číslo, ale jen velmi hrubě. Jde o článek "Technika v dopravě", který napsal p. Feiler. Článek má tři pokračování, volně na sebe navazující, já mám druhé a třetí pokračování (články se nacházejí v číslech 254 a 257) z toho je jasné, že 1 článek vyšel v časopise 253 a méně.

Předem děkuji

Myslíme-li ten stejný článek, pak se jmenuje "Pohony s polovodičovými měniči", jeho první část je v čísle 252 (3/2000). Pokud to zatím nikdo neposkytl, mohu oskenovat a poslat.

BS170 píše:
Jel jsem d-5 z Dunajské na Mendlák.Na Poříčí jsem cca.10min. trčeli v koloně tramvají.Pak se to rozjelo a na Mendláku bylo auto DPmB,který spravuje trolejové vedení.Tak si řeknu aha jako,že to zdržuje tramvaje vystoupím a na slepé koleji stojí K2 z d-7.Pak jede vůz 1645,ale pokud jsem neměl vidiny tak jel jako sólo!Objel to smyčkou kolem tý K2 na d-7 a jel do Pisárek.A za ním byl 1646,ale jak jsem tak viděl tak nebyli spojení.Pak jsem jel na Českou a mohl jsem si vybrat mezi d-5 s vrakem K2,d-6 s 1047 nasedl jsem do d-6 a jel jsem.Na Pekařské trčeli 3 tramvaje za popelářema a my jeli dále.Vystoupím jdu si vyřídit co chci a jedu zpátky.Ujela mi ND d-7 na kterou asi na Mendláku čekala ta K2 a tak jsem si počkal na ND d-5.Bylo to sólo 7474.Sice za ním jela K2 na d-5,ale BUSem to mám blíž.Nasedl jsem a jel jsem.Na Mendláku ta K2 už nebyla.Vystoupil jsem nakonec na Humenné chtěl jsem jít do obchodu na Švermové.Když jsem se vracel tak jsem na TRAMvajové zastávce čekal asi 10min. než něco jelo.Nakonec jela d-5 ev.č.1110 tu d-7 nevím a ta další d-5 byla 1098.Tu d-8 nevím.S ní jsem jel na Dunajskou a šel domů.Tak to byl můj dnešní zážitek...P.S.U těch T3 ev.č. 1645 a 1646 si nejsem 100% jistý,ale měli reklamu FIRO :wink: :-) .BS170 :-? 8-) :-D

Tak to je thriller. Nechceš to sepsat do scénáře a prodat do Hollywoodu? Budu ti dělat manažera. Oba zbohatneme.

...a ríct jsem tím nechtel skoro nic.Jen jsem se chtel podelit s ostatními o muj zázitek :evil: :twisted: .

ds píše:
No co, zdržení kolem 10 minut ještě nejsou žádná tragédie. Co jsi tím příspěvkem jinak chtěl říci?

1645 by asi sama nejezdila :roll: .A co odstavení a ND na d-5 a d-7.Cekání 10min. na tramvaj na Svermové :twisted: :evil: :wink:

3222
blekfild
No co, zdržení kolem 10 minut ještě nejsou žádná tragédie. Co jsi tím příspěvkem jinak chtěl říci?

Technická poznámka: kolonku "Předmět" jsem v tomhle fóru omezil jen jako název tématu, u příspěvků se předmět většinou nezobrazuje (někde sice jo, ale to jen proto, že jsem ho důkladně odevšad nesmazal).
Jinak jde o časopis Informace MHD.

119
08 bře 2005 17:54
Brno

Předem děkuji

Naposledy upravil Kada dne 19 bře 2005 10:59, celkově upraveno 3

11624
07 bře 2005 23:57
Brno
PvvS píše:
řidič píše:
Pokud jde o nahrávku, o které je řeč, tak stěžovatel je v současné době ve vyšetřovací vazbě.

Nikoliv ma pobyt v cernovicich na huskove.

Hele, vy o nem vite neco vic? Ja jsem cosi kdysi cetl novinach, ale moc toho nevim, tak se nekdo pls rozepiste :-)

9314
10 čer 2004 11:19
řidič píše:
Pokud jde o nahrávku, o které je řeč, tak stěžovatel je v současné době ve vyšetřovací vazbě.

Nikoliv ma pobyt v cernovicich na huskove.

11624
Brno
řidič píše:
Včera byla opět viděna souprava 1669-1670 na kurzu 00107.

Dnes jsem ju taky videl na d-1, ale kurs nevim, protoze to bylo z velke dalky :-)

18
12 bře 2005 02:50
Včera byla opět viděna souprava 1669-1670 na kurzu 00107.

9314
BS170 : Hmm nevim kde by se tam vzaly . Za 1706 stala cerstve sprovoznena 1708 a pred ni ve smycce anitra. Nic vic. O vikendu tam jezdila pouze d-8

11624
Brno
mluvil s dispecerem. Je to takovej blazen, kterej beha po meste a cely dny vysedava na mendaku a pozoruje saliny a jednou o nem psali v MF Dnes, ze chodi a napomina ridice za nejaky kraviny a krade tabulky s cislama z tramvaji atp.

9987
15 led 2005 23:41
manil píše:
slyseli jste uz toto? : http://www.tino.cz/dpmb.mp3 Docela hustota :-D

dobrej blázen...s kým to mluvil?? Chlupatí?? Dispečer?? Nějaký řidič?? Haha, do televize...to tak. To je vůl :-) Dostala mě ta věta : "...u Semillasa poteče krev..." ale problém je, že takový člověk je toho schopen - a věřím, že je to autentické, zejména v nočních linkách se tak věci dějou často :-(

11624
Brno
slyseli jste uz toto? : http://www.tino.cz/dpmb.mp3 Docela hustota :-D

Ta kamarádka je ted na skolení v Praze tak ju nechci vyrusovat.Az se vrátí zavolám ji a upresním si to :-)

Pvvs: Co se týce mých fámu tak jsem v reportázi z té havárky videl za tou 1706 vozy 2xT3R tak jsem si myslel,ze to do ní buchla a kvuli tomu stáhnul DP d-13.Sorri :wink:

9314
Usporadani v kt8 je dani za obousmernost. V ostrave. kde nektery zjednosmernili , jim dali interier ala K2 , tedy 2+1. Horsi usporadani osobne vidim u KT8D5N, kde musi byt na jedne strane o radu sedacek min .

VS píše:
Nemám rád KT8, zvlášť v přecpané d-8 pokud vůbec sedíte čumět nějakýmu smraďochovi do ksichtu.Nikdy nezapomenu, jak se mě jistá malá holčička vyblila přímo do klína.T3 mají sedadla jen za sebou a to je dobře, aspoň se tam vměstná dost lidí.

No, a kdybys jel v T3, tak ti tu kosu hodila za krk. To je teda mnohem lákavější varianta :roll:

9314
No zatim dokud nebudou kapacitnejsi vozy je nutny se smirit i s T3 1+1 2+1 silne snizuje obsaditlnost vozu . Sice si lidi posedaji , ale to asi nebude utecha pro ty co se do vozu nevejdou.

3222
blekfild
Ne, myslím 2 řady jako 1 vlevo a 1 vpravo. Mně nevyhovuje ani uspořádání v K2, oprimální je podle mě 2+1 s tím, že 2 je na straně u dveří (některé série T6 v Praze, hodně různých reko T3 v Ostravě).

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6361 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 228, 229, 230, 231, 232, 233, 234 ... 255  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata