Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 73 z 81    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76 ... 81  Další
Autor Zpráva

865
14 lis 2007 11:01
Brno-Juliánov
Na x1 nastupuje cestujici: "Jedete pres Mendlak?" ja-Ano cestujici na to: "A zastavujete tam?" :pray:

1111
05 čer 2005 13:18
pepola: Nediv se, že mačkají - totiž co vůz, to originál - některé dveře u autobusu otevírá řidič, jiné jsou na poptávku. A neplatí to pouze u autobusů - je to u všech trakcí. A asi se to už nezmění. Ty blbce ale dělá z lidí DP - není chopen nějakým způsobem sjednotit ovládací prvky pro cestující (o kabinách řidičů zejména tramvají nemluvě - to by se tady spousta lidí určitě rozepsala).

3725
28 úno 2006 19:00
Toto sem patří jen okrajově:Včera jsem si zase říkal,proč důchodci při nástupu do CityBusu mačkají tlačítko pro invalidy a otravují sedminásobným pípáním řidiče?Proč toto nedělají třeba čtyřicátníci nebo mladší ročníky,když ta tlačítka jsou tady pro všechny stejně dlouho?!?
Je to zcela určitě výchovou(=důchodců) za jejich mládí:Otcové byli vychováváni jako hlava rodiny,čili kritika od kohokoliv nepřípustná!(Má vlastní zkušenost z domova...)
Matky zase jako dámy, kdy jim každý povinně musel pomáhat s čímkoliv (Od držení dveří počínaje...)
A protože se dámy obecně dožívají vyššího věku,děje se to,co se děje:Přestože by dokázaly vystoupit mnohem rychleji,nesou se po schodech jako dámy...
Konec přednášky! (Četl jsem nějaký článek tuším už dříve v příloze MF Dnes na toto téma...)

2009
28 čer 2007 16:54
No dnes se mi (24 let) stal takřka důchodcovský zážitek s jedním pánem mezi 35 a 40 lety. Otvírám si na záchod v MZK a dveře se o někoho zaseknou. Skoro hned se uvolní a pán v červené bundě po mě chce omluvu za to, že stál v místě, kam se otevírají. :evil: U důchodce bych to pochopil, ale u takovýhohle chlapa fakt ne...

469
09 kvě 2007 14:55
Daleko
A úplně nejlepší bylo, když jsem seděl v a-84 a na nádraží v Krpoli nastoupili 4 důchodci ... 2 muži, 2 ženy ... muži nastupovali jako první a hned se hnali k volným místům a sedli si ... a následně se začali rozhlížet, kdo pustí ty dvě ženy si sednout ... chvilku jsem na to koukal a pak jsem se vrátil k četbě zákona o daních z příjmů, který jsem vysvětloval kamarádce a nadávající pány na to, jak jsou všichni neslušní jsem ignoroval ... kdyby ti pánové nejdřív pustili sednout ty ženy, tak už seděj taky protože bych je pustil ... ale takhle mě ani nehlo

1900
01 srp 2006 14:13
Bezkov
To je norální. Důchodci, přestože mají plno času, tak mají vždy největší pilno. O chronicky nezaměstnaných to platí podobně.

A co třeba do vozů nalepit ceduli s nápisem - NEBAVTE SE ZA JÍZDY S ŘIDIČEM a řidič by pak jen ukazoval prstem. :-D :-D :-D

3311
24 úno 2006 20:32
Brno
David Jaša a spol: I kdyby nebyly, dotěrnost a vlezlost některých důchodců nezná mezí! Jedině tak na ně! :applause:

2009
28 čer 2007 16:54
Ad reakce na Tasův zážitek: bez informace o tom, jestli tam byla jiná volná místa bych si nedovolil vynášet podobné soudy. [-(

1710
22 led 2006 12:56
Brno
mike: To je přesně ono. Občas si říkám, že na to řidiči mají nervy. Jsem to pozoroval na Starce. Ženské stojí a kecají na zastávce, pak přijede trolejbus a ony začnou mlátit na řidiče, jestli jede na Vinohrady a jestli nějaká zastávka je na znamení.
Na trolejbuse cedule jak Kráva, na zastávce vylepené jízdní řády (=seznam zastávek) a ....

55
07 čer 2006 18:40
Bratislava
Vždyť klasika. Včera bus x-1 na hlavní nádraží, 90% nastupovalo cez predné dvere a každý jeden bez ohľadu na vek, pohlavie a vzdelanie sa pýtal vodiča: "jedete na Mendlák?", "stojíte na Výstavišti?", "jedete přes Pisárky?", "vy jste náhrada za jedničku?", "stojíte na Výstavišti, že?", "prosím Vás toto jede na výstavište?", ...asi pri 20tej otázke vodič iba zamrmlal, "nemám tam x-jedinčku?".. a cestujúca "no jo jen se ptám..."

(Ospravedlnte skomolenú češtinu v priamej reči:-D) 8-) dikes..

6620
21 pro 2005 17:01
chat-maniac: Zasloužili by vyhodit, ale na to si nikdo netroufne. Nejlépe ještě pokutu za ničení vybavení busu.

Moderátor
7587
17 pro 2006 22:32
Brno
klasická nevycválanost a nevychovanost těch smradů

3395
12 čer 2007 02:11
Doma
Zážitek z dnešní noci, stalo se v 1 hodinu na posile linky 99 směr Pálavské náměstí: Na Maliňáku nastoupil páreček ve věku kolem 60 let a dožadovali se uvolnění místa na čtyřsedačce v předu. Posilnění borci, kteří tu čtyřku okupovali na ně házeli kakáč a vesele debatovali. Po chvilce tomu postaršímu muži došla trpělivost a začal tam na ně docela hlasitě mluvit ( na můj vkus u toho moc řval), pak došla trpělivost i jednomu z těch borců a odlepil dvě nálepky, které označují místa pro invalidy a nalepil je na zem a řekl: "Tady je vaše místo". Celej autobus se náramě bavil. No a ten páreček to už dál nezkoušel a raději stál.

3989
25 led 2006 16:11
všudezdejší
Radek Havlík píše:
Teď některý den jsem jel ráno KT8D5N na lince 8 a jedna sedačka tam kde je pískovač byla zvednutá ale nešla dát dolů duchodkyně si vermomocí chtěla sednout tak to začala rvat dolu a nedařilo se ji nakonec si na sedačku stoupla a chtěla to zatlačit mimochodem kousek od bylo asi 5sedaček volných.Po té se ptala lidi jak to dát dolů :-)

Bohajeho, ty duchny by snad za to svý místo vraždili!

Moderátor
7587
17 pro 2006 22:32
Brno
Mno sice to není otázka, ale budiž: Dneska na 07807, na Náměstí Karla IV, se vehementně cpe klasický prototyp alienky s hokejkou v ruce do prvních dveří, i když ty druhý byly otevřený dřív a dokonce před jejím čumákem. Nevadí. Důchodci jsou už takový. Jenže ona sotva do těch schodů leze. Děsnej problém byl ten předěl mezi chodníkem a prvním schodem, který je skoro v úrovni terénu. Pronesla cosi o tom, že to je moc daleko. Ať se nediví, když stála špičkama skoro na rantlu, bych ji čumákem urazil hlavu. No vyškrábala se tam a jelo se. Taková plesnivá baba. Vystupovala na zastávce Horníkova, a ta je, jak všichni víte, v oblouku, tak se tam s celým busem prostě nedá zajet až k chodníku. První dveře jsou daleko, druhý na chodníku, třetí už zase od něho. Tak sem ho přistavil nějak prostředkem k chodníku. To sem ale nemohl vědět, že bude vystupovat, pač se zvedla až sem stál. Jinak bych si tam zkusil najet jinak, čumákem k chodníku, ale zas celým busem od něho. A ona jak se nemohla skoro hejbat, se škrábala zas dolů, no samozřejmě ten kus od chodníku nepřekonatelná překážka. Ovšem co pronesla, nemělo chybu: "Vy mi to snad děláte schválně!!" Jenom sem zakroutil hlavou a odjel. Co s takovým materiálem.

Co můžeme chtít po kaštanech? Nic

3661
26 čer 2005 08:44
Brno-Líšeň (25, 26, 58, N97, N99)
Teď některý den jsem jel ráno KT8D5N na lince 8 a jedna sedačka tam kde je pískovač byla zvednutá ale nešla dát dolů duchodkyně si vermomocí chtěla sednout tak to začala rvat dolu a nedařilo se ji nakonec si na sedačku stoupla a chtěla to zatlačit mimochodem kousek od bylo asi 5sedaček volných.Po té se ptala lidi jak to dát dolů :-)

Dneska jsem v 1734 zažil super situaci - na hlaváku se už zavírají dveře když v tom do tramvaje vstoupí romská občanka která byla při těle. Dvěře se zablokují a znova otevřou a znova se pokusí zavřít když v tom se tam cpe druhá romská spoluobčanka a co víc dokonce i golfáčkem. Dveře se opět bloknou - zavřou a otevřou romské spoluobčanky spolu s kočárkem totálně zablokovaly 10 dveře. Tak jsem jim slušně řekl že nastupovat s kočárkem se má prostředními dveřmi a bylo mi odpovězeno: NO tak sme to nestihly no. No cestující vystupovali všudy možně skoro lezli i přes sedačky. Ještě že jsem vystupoval už na Životského.

7
29 srp 2007 20:23
pepola píše:
Nebo,když byla výluka na lince d-4 a jezdily a-busy x-4 v úseku Babická-Mostecká,mi kolega ze Slatiny vykládal:Nastoupila paní,pohodlně se usadila a vezla až do doby,kdy sjel z kolejí a zamířil do ulice Karlova.Začala křičet a prý:"Vy nejste tramvaj?"

Sto bodov, to je špica hláška!

7
29 srp 2007 20:23
Nastoupí paní v Pisárkách do d-1 směr Mendlák a ptá se řidiče jestli jede do Žebětína.Ten jí odsekne že ne, ještě tam nenatáhli koleje, snad v příští pětiletce. :lol: Nebo nastoupí babka do trajflu na Podveské a ptá se:"jste 136 nebo 140?". Řidič ji odpoví:"to zjistíte za chvilku." Nasedne kluk v 9 ráno na Mendláku do trajflu t-142 co zatahuje do komínské vozovny. Na Veslařské se zděsšeně zeptá:"jedete do Kotoutovic?" Ne, nejedu. Tak se mladoch aspon projde, je to zdravý.

3725
kuba píše:
Tvůj osobní rekord?

Nene! :-D

6620
21 pro 2005 17:01
pepola píše:
Co je to proti rekordu 139!!

Tvůj osobní rekord?

9306
10 čer 2004 11:19
Techniky jizdy maji i v praze, minimalne na tram urcite ..

3725
M píše:
dnes sem se hadal, mel jsem 15 podjeti coz jsou vsechny zastavky na jedne lince

Co je to proti rekordu 139!!
Ale je vidět,že to vzali za správný konec,a místo,aby podle dřívějšího sledování tam,kde se hromadně podjíždí - ubrali času,a kde se nedojíždí - přidali,začali sankcionovat...
Asi je mrzí,že je ještě někdo ochotný s vozy DPmB jezdit :evil:

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2001 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76 ... 81  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata