Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 173 z 214    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176 ... 214  Další
Autor Zpráva

2109
20 zář 2006 19:51
manil píše:
Jo, to je. Probíhají cvičné jízdy, 2 Pisárecké K2P jsou v dílnách, a taky stoojí několik aniter (minimálně 1807, 1808, 1809).

O Anitry nouze není když je poslední dobou vypravují tam kde nebývají (d-10, 17/5, 19/5..)

11624
07 bře 2005 23:57
Brno
Rop píše:
Koukám, že poslední dva dny je nedostatek vozů .... :-D

Jo, to je. Probíhají cvičné jízdy, 2 Pisárecké K2P jsou v dílnách, a taky stoojí několik aniter (minimálně 1807, 1808, 1809).

469
09 kvě 2007 14:55
Daleko
manil píše:
Původně byl záměr takto využít 1615 převedenou minulý rok do Pisárek, ale nakonec zůstává v nezměněném stavu a vyjíždí velmi sporadicky při nedostatku vozů.

Koukám, že poslední dva dny je nedostatek vozů .... :-D

3725
28 úno 2006 19:00
Fotografie funkční 1804 - to už je téměř z kategorie Sci-fi...

11624
Brno
rws píše:
Jinak nevim jestli jsem to někde zaslechl nebo to byl jen vlčí šum, nechystá DpmB udělat služební šalinu z T3Rka?

Původně byl záměr takto využít 1615 převedenou minulý rok do Pisárek, ale nakonec zůstává v nezměněném stavu a vyjíždí velmi sporadicky při nedostatku vozů.

30
14 led 2008 10:27
Mám
Janatak píše:
Jaktože ne, nezapomínej na 4121 a 4122...

Já myslel "civilní" T2ky co vozívaly cestující :) O služebních vím že stále funkční (až teda na ty co rezaví nebo rezavěli v medlánkách) :) Jinak nevim jestli jsem to někde zaslechl nebo to byl jen vlčí šum, nechystá DpmB udělat služební šalinu z T3Rka?

3989
25 led 2006 16:11
všudezdejší
rws píše:
Nojo T2ky už s náma taky nejsou :-(

Jaktože ne, nezapomínej na 4121 a 4122...

30
14 led 2008 10:27
Mám
Nojo T2ky už s náma taky nejsou :-(

11624
Brno
Nová aktualizace:
http://bmhd.goo.cz/aktualizace/nove.php?nove=20080116

chyby opraveny (1641+2 Benešova, 1033 Mendlovo nám., 1063 Rakovecká)

922
15 čer 2004 19:24
manil píše:
S názorem, že archivy nejsou bezedné, nebo že není co fotit, nesouhlasím...

Jj, to bylo vypuštěno z mé klávesnice. Jen subjektivní zdůvodnění člověka, který nefotí. :-)
Pravda na scany jsem zapomněl. Ty mají (alespoň pro mne) velkou hodnotu, ukazují Brno v době, kdy jsem ho ani neznal.

Takže na návrh b1 je v galerii možno vyhledávat i část řetězce, a to v kolonkách Typ, Ev. číslo a Datum. Funguje jenom náhrada hvězdičkou z pravé strany řetězce (z levé to stejně nemá smysl). Vyjímka je kolonka Popis, kde nahrazování funguje automaticky z obou stran (toto už bylo dřív).

11624
Brno
Upřesnění:
Plat dispečera se odvíjí od služebního stáří v DPmB a službách. Oproti řidičům to závratná částka není. Dokonce si někteří dispečeři stěžují, že jako řidiči měli více.

1111
05 čer 2005 13:18
mauricio píše:
ty tabulky jsou předpokládám jen obecné, ne? Nebo obsahují i takové věci jako podíl prémií a tak?

No obecné - V tabulce je jasně dáno, jaká je hodinová mzda - a věř, že u řidiče je ta položka výsměchem :twisted: A prémie jsou pohyblivou složkou platu, takže se podíl nikde nepíše, protože ani neexistuje.

9986
15 led 2005 23:41
chat-maniac píše:
Tabulky jsou přílohou kolektivní smlouvy, ale pro veřejnost to rozhodně není.

ty tabulky jsou předpokládám jen obecné, ne? Nebo obsahují i takové věci jako podíl prémií a tak?

Moderátor
7587
17 pro 2006 22:32
Brno
Dispečer je pro chlapy z podniku po odsloužených letech za odměnu dá se říct, tam se nikdo z venku z fleku nedostane.
Tabulky jsou přílohou kolektivní smlouvy, ale pro veřejnost to rozhodně není.

b1: šlo by to, příležitostně se na to podívám.

cz: já třeba plat dispečerů nevím, ale řekl bych, že u nich to bude jednak víc individuální a jednak to asi stejně nebudou nějaké extra peníze, protože to vesměs dělají lidi, které to baví (a zaměstnavatel to dobře ví). A předpokládám, že v tomto případě je požadavek praxe přímo v DPMB a asi nestačí praxe z jiného DP. Takže než by se tě to týkalo, tak to stejně bude jinak.
Ale kdyby někdo měl platové tabulky, tak by mě to taky zajímalo. Není to třeba přílohou kolektivní smlouvy nebo něčeho takového?

Já mám taky web a vím kolik je na něm práce, a proto nikoho nekritizuji za malý chyby(protože vím že i taková malá chyba vezme dost času). A všem co chtějí remcat bych řekl ještě toto: Všimli ste si že ani na webu bmhd.cz jeho fotogalerce ani tady na foru není žádná reklama? Von ten server taky něco stojí a při počtu dat co zde jsou, takže tak cca 10GB to není levná záležitost. Stránky bez reklamy se už moc nevidí. Adminům 3krát :applause: :applause: :applause:

Jak vidím tak to asi nikdo neví nebo nechce zodpovědět

3750
08 čer 2005 23:12
cz píše:
pravidelně sem psat nebudu, pouze mě zajímá tato jediná otázka :)

Ano, kritika galerie o tomto jasne vypovida :lol:

Zpet k tematu:
manil píše:
Nicméně ve svém zaměření patříme mezi nejkvalitnější a nejrozsáhlejší fotogalerie v celé republice, doporučující odkazy se bez našeho přičinění objevují i na zahraničních stránkách.
Ostatne, neznam zadnou jinou galerii s dopravnim zamerenim, kde by se dalo vyhledavat podle evidencnich cisel vozu nebo podle zastavek.
V souvislosti s timto bych mel i jeden navrh. Neslo by udelat, aby u vyhledavani stacilo napsat cast hledaneho retezce? (napriklad kdybych chtel vyhledat fotky vozu, jejichz evidencni cisla zacinaji 14, tak bych zadal 14*, podobne treba kdybych chtel fotky z 80. let, tak bych zadal 198*)

rt6n1 píše:
No nevím jestli bych měnil Liberec za Brno. :lol:

no já více méně nemám na výběr proto se ptám kolik se u vás bere pokud to někdo ví :)

310
11 srp 2007 10:56
No nevím jestli bych měnil Liberec za Brno. :lol:

Hafan007 píše:
Stačilo by se registrovat..:)

to mi příjde zbytečné jelikož interent mám jen dočasně do konce ledna, lepší by bylo případně zodpovězení mé otázky, registrace na 20 dní je podle mě zbytečná zvlášt když jsem to tu objevil náhodou a pravidelně sem psat nebudu, pouze mě zajímá tato jediná otázka :)

2109
20 zář 2006 19:51
cz píše:

Pracuji u DPmL a mám možnost se přestěhovat do Brna takže praxe a papíry by byly, navíc je mi jasné že hned ze dne na den ze mě nebude dispečer pouze se ptám o kolik si případně polepším nebo pohorším tak proto mě zajímá kolik je v Brně plat dispečera. Pokud to někdo ví prosím odpověze mi, a puntičkářům se omlouvám že to píšu zase sem ale jak jsem řekl do diskuze platy u DPmB se nemohu dostat!

Stačilo by se registrovat..:)

mauricio píše:
a papíry a určitou praxi, tuším 5 let, pane kolego máte?

Pracuji u DPmL a mám možnost se přestěhovat do Brna takže praxe a papíry by byly, navíc je mi jasné že hned ze dne na den ze mě nebude dispečer pouze se ptám o kolik si případně polepším nebo pohorším tak proto mě zajímá kolik je v Brně plat dispečera. Pokud to někdo ví prosím odpověze mi, a puntičkářům se omlouvám že to píšu zase sem ale jak jsem řekl do diskuze platy u DPmB se nemohu dostat!

1111
05 čer 2005 13:18
Návštěvník píše:
Ještě se chci zeptat kolik zhruba je čistej plat Dispečera u DPmB. Zkoušel jsem ten dostaz napsat do kategorie "práce u dpmb" a vůbec to nejde tak se ptám tady potřebuju porovnání jestli se mi ta práce vyplatí!

Ono na dostat se na dispečink není jednoduché - jak už tady psal mauricio, je potřeba maturita, ŘP na tramvaj a samozřejmě praxe. Těch 5 let je minimum, ale nevěřím, že se tam člověk hned dostane. Takže člověk "z venku" nemá absolutně šanci.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5333 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176 ... 214  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata