Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 19 z 33    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 33  Další
Autor Zpráva

11
22 kvě 2006 17:00
Hafan007 píše:
Nemělo tam být spíš nově místo nové?

Aha, to by bylo logičtější, to mě mohlo napadnout O:)

865
14 lis 2007 11:01
Brno-Juliánov
Zaplat panbu, 53 je Slatina usetrena! (i 41,42,43,66,70 a 72)

2109
20 zář 2006 19:51
Nemělo tam být spíš nově místo nové?

665
18 zář 2007 15:40
Brno
Charles píše:
Brněnský Deník 19.11.2007 str. 2, článek: Lidem vadí špína
citace: ...Bohužel stavba potrvá ještě déle než jsme čekali. Tramvaj nebude jezdit až do jara příštího roku. Na linku 53, která teď jezdí místo tramvaje, nasadíme nové kloubové autobusy...

Myslí tím nové Citelisy? To by byla celkem "zkouška ohněm", vzhledem ke stavu trasy a typu cestujících :-)

Slatinský vozy se snad na a-53 nevypravují... :roll:

11
22 kvě 2006 17:00
Brněnský Deník 19.11.2007 str. 2, článek: Lidem vadí špína
citace: ...Bohužel stavba potrvá ještě déle než jsme čekali. Tramvaj nebude jezdit až do jara příštího roku. Na linku 53, která teď jezdí místo tramvaje, nasadíme nové kloubové autobusy...

Myslí tím nové Citelisy? To by byla celkem "zkouška ohněm", vzhledem ke stavu trasy a typu cestujících :-)

3725
28 úno 2006 19:00
Dnes měla trochu problém i 2603 na a-45.Uprostřed palubky stále,i po přezapnutí baterií,svítila kontrolka chlazení motoru.Při bližším zkoumání podle příručky výrobce to ale byla chyba B6,což je vlastně problém s filtrem.Zřejmě problém s přívodem močoviny do filtru.

Moderátor
7587
17 pro 2006 22:32
Brno
Dneska jsem měl zas City 7620, skutečně to jede samo, jenom nějaký manévrování s tou pikslou nepřipadá v úvahu. Tam kde se s 900 vlezu a projedu, touhle herkou beru zadní kola o rantl. Má prostě zadní kola vytažený dál od sebe až po kraj kastle. O nadjíždění a vystrčeným čumáku škoda mluvit. Potřebuje místa jako dva osobáky. Tohle není moje krevní skupina. Na rovný a široký silnice je to určitě dobrej stroj, ale na to co je kolem Kauflandu v Žid. a podobný "silničky" to je nepoužitelný.

865
Brno-Juliánov
Zrovna vcera sem mel misto 2605, prestaly svitit zadni svetla a kolega se nebyl schopnej dostat k jisticum, 2314 a pripadal sem si jak v osobaku, pri pohledu do zadnich spiglu sem za sebou nemel skoro zadnej vocas :lol:

2
31 říj 2007 16:26
Brno
2johny: jak se rika, jede to uplne samo, jan staci obcas pribrzdit :lol:

865
Brno-Juliánov
Proc?Na citelisky nedam dopustit, dyt to jede uplne samo.Si v nem pripadam jako bych byl taky jen cestujici :dancing:
chat-maniac píše:
Fuj humus, toho se nechci dožít.
Zrovna v pátek mi výpravčí nabízel ať jdu na City, sem se zdravě od plic zasmál :lol:

2
Brno
Nerad bych pusobil zatrklym dojmem vuci vsem cestujicim, tak to rozhodne neni a snazim se vetsinou vyjit vstric. Jen jde o to, ze se od ridice ceka takove to neco navic, ale od cestujicich podobna reakce ci nejaka tolerance prevazne chybi. Kdyz mam 8 minut zpozdeni a presto cekam na dobihajiciho, ktery uz tam mel min. 9 minut stat a ten ani neni schopen podekovat, proc se vsichni divi, ze na pristi zastavce uz na nikoho takoveho nepockam? Pak rekne, ze jsem mu ujel. Vzdyt v radu je jasne napsano, ze cestujici ma byt na zastavce vcas a tak, aby nezdrzoval plynulost provozu. On je totiz obrovsky rozdil mezi oblibenym "ujel" a "nepočkal".

2
Brno
2 SYN: To je o celkovem chovani a toleranci spolecnosti k vandalum. Pokud by lidi nebyli lhostejni, vandal by vedel, ze se na neho hned sesype hrst cestujicich, nic by si nedovolil. Takto samozrejme jedinec nema odvahu neco rict, protoze ostatni se ho nezastanou(tak jako me - nikdo by mi nepomohl a vsichni by jen cuceli schvalne nekam jinam - proto to prirovnani o horicim autobusu). Asi muj predchozi prispevek vyznel trochu jinak, ale dnes uz opravdu necekam, ze by nekdo hnul brvou, jen jsem chtel nastinit, jak by to spravne melo vypadat. Ale je fakt, ze lide by aspon obcas nemuseli byt lhostejni a mohli aspon ridici rict, ze se neco deje. A tady nejde jen o vandalizmus. Myslite, ze mi nekdo kdy rekl, ze sem zapomel rozsvitit svetla, at neplatim zbytecne pokutu? Myslite, ze mi nekdo rekne, ze vzadu, kde to z kabiny u kloubu tolik neslysim za jizdy neco pobouchava? Myslite, ze mi nekdo rekne, ze vzadu se nedovrely dvere, coz v zrcatku nebylo videt a klidne z tech co tam u nich stali mohl nekdo za jizdy vypadnout? NIKDY NIKDO NIC... Tim koncim tuto diskuzi. :evil:

214
03 srp 2006 06:41
Brno, CR
libor007: Vase stanovisko chapu, ale jak muzete zaroven kritizovat stejny pristup u ostatnich? (...lidi sou smejdi, co si nezaslouzi takovy komfort..., ...uvidi delat bordel hned lepli po kebuli misto toho, aby delali mrtveho brouka...)

2
Brno
Omlouváme se, ale opravdu není v našich silách dávat do pořádku vozidlo po každém pasažérovi. Chovejte se proto prosíme tak, aby se po vás nebál jet i další cestující. :applause:

2009
28 čer 2007 16:54
To mi připomnělo cedulku ze záchodu v Amtraku, která zněla zhruba takto: "Omlouváme se, ale opravdu není v našich silách čistit záchod po každém návštěvníkovi. Chovejte se proto prosíme tak, aby po vás mohl záchod použít i další cestující."

:-)

2
Brno
Jak rikam, lidi sou smejdi, co si nezaslouzi takovy komfort. Budou si stezovat, ze jsou znecistene vozy, jak se strasne neprijemne jezdi v tom bordelu. Kdyby takoveho ##MLUVÍM SPROSTĚ##, co tam uvidi delat bordel hned lepli po kebuli misto toho, aby delali mrtveho brouka a pak nadavali na dpmb - kazdy by si dvakrat rozmyslel, jestli neco vyvede. Zkratka za mnoho veci si mohou sami. Za celou dobu co jezdim me minuly tyden poprve prisel cestujici vystupujici vzadu rict, ze tam mladosi ukradli kladivko. Sice to byla takova usmevna situace - kdo z soferu by si na nocnim rozjezdu dovolil rict v narvanem autobusu plnem pubescentnich agresivnich ozralcu, aby zklidnili? Nikdo, protoze je to 90% sance rozbiti huby. Presto by podle mne stacilo, kdyby lidi aspon obcas upozornili ridice - chapu, ze se nikdo nechce motat nekomu do cesty. Posledne sem chtel zklidnit bandu tupych ozralu, co vyrvavala z plnych plic ruzne blbosti a hned sem dostal do drne, nastesti sem to trochu vykryl, takze to dopadlo ok. Pokud zavolam policajty na vytrznost, schvalne nespechaji, aby pachatele mohli utect a policajti nedostali taky. Jeden starsi sofer mi ted rikal jedno nadherne pravidlo, kterym se uz drzim a budu drzet: "I pokud vidime, ze za nami hori a je to az za druhymi dvermi, niceho si nevsimame a pokracujeme v jizde." Pro hnidopichy - samozrejme to neni mysleno doslovne, zkratka odted at se vzadu deje co chce, ja se do niceho motat nebudu. Rad bych se po sichte poznal v zrcadle.

11624
07 bře 2005 23:57
Brno
Radek Havlík píše:
Tak už i nový Citelis je posprejovaný konkretně 2604.
http://pejsek10.rajce.idnes.cz/MHD_18.1 ... G_3266.JPG

To je fixa, ne sprej. Docela by mě zajímalo, co konkrétně toto je za paskřivce. Jeho malůvky se poslední týden objevují všude...

Moderátor
7587
17 pro 2006 22:32
Brno
3 dny vydržely klouby bez známky ukázky debylismu cestujících... ](*,)

3661
26 čer 2005 08:44
Brno-Líšeň (25, 26, 58, N97, N99)
Tak už i nový Citelis je posprejovaný konkretně 2604.
http://pejsek10.rajce.idnes.cz/MHD_18.1 ... G_3266.JPG

2
Brno
PvvS píše:
To ze mas jednu zkusenost s vozickarem , asi dlouho nejezdis. V lisni se jich prepravuje pravidelne hned nekolik a vetsinou neni problem. A pokud ridic vyklopi plosinu, tak se da prekonat i dost velky odstup od chodniku.

Já sem uz samozrejme vozickare vezl vickrat a naprosto bez problemu(solo city). V kloubu to bylo opravdu poprve. Nemam nic proti vozickarum a rad jim vzdy umoznim nastoupit. Jenom sem tim chtel rict, ze pokud ma nekdo takovy kram, co se proste musi na 10x nasoukavat do kloubaku a jeste nechutne omlati dvere, je snad i pro nej lepsi vyuzit rampy na 81/82, ktera si ho pekne pohodlne vyzvedne. Vezl sem parkrat i vozickare na 78, kdy sem sklopil auto a nez sem stacil vylezt, abych sundal plosinu, manik uz byl vevnitr :shock:

400
05 lis 2007 18:35
Bystrc
Tak dnes jsem s tím jel na 44 (bohužel)
+design je super
+je velmi tichý
+při rozjezdu se neprohýbá v kloubu

-vnitřní uspořádání (v zadním článku:na jeden a půl okna 3 řady sedadel u 22Tr je to na dvě okna tři řady)
-místo pro vozíčkáře (měl by jezdit na 81 a 82) víc už ho tam udělat nemohli

Citelis 12M je moc povedený, nevím jak mohli zmršit kloubák [-(

665
18 zář 2007 15:40
Brno
Neví někdo zítřejší odjezdy nízkopodlažního Citelisu na a-60???

6620
21 pro 2005 17:01
PvvS: Libor zřejmě myslel, že vezl poprvé vozíčkáře v kloubovým Citelisu.

9306
10 čer 2004 11:19
Nejde jenom o hulkoplazy obecne (cartus agresivus) , ale i o ostatni lid. Nemoci pohybovyho aparatu (klouby, vaziva) , jsou dneska hodne casty a kolikrat jimi trpi i mladi lide. A pak je problem kazdy schod. Kdyz clovek sice na prvni pohled normalne chodi, ale ma problem zvednout nohu 20cm nad zem, tak se mu tezko nastupuje i do 9xx . A s kocarkem se drapat do schodu neni taky zadna slast.
To ze duchodci vlezou do vozu prednima dverima a pak se hrnou k sedadlum u zadnich je druha vec.
To ze mas jednu zkusenost s vozickarem , asi dlouho nejezdis. V lisni se jich prepravuje pravidelne hned nekolik a vetsinou neni problem. A pokud ridic vyklopi plosinu, tak se da prekonat i dost velky odstup od chodniku.

2
Brno
pepola píše:
Kdo není denně zvyklý na City/Cite,tak toho úplně chápu!Ono i se sólem je třeba se "znovu naučit" jezdit.Pokud jsem s tím jel jednou za třičtvrtě roku,míval jsem propocený dres(i v zimě)...

Ano, kdo ma problem zvyknout si na solo citybus, tomu toho kloubu moc neradim lozit. Me se jezdi dobre, ikdyz sem ho moc puvodne taky nechtel, ale kolega, co to tocil proti me na okruzce se jen chytal za hlavu, jaky je to kram. Je to zkratka o lidech. Ja mel v patek odpoledne 2369, coz je velmi slusne auto z posledni rady 900, ale uz bych po par dnech zkusenosti s citybusem asi nemenil...

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 816 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 33  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata