Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 25 z 33    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 33  Další
Autor Zpráva

2
31 říj 2007 16:26
Brno
2chat-maniac: ja sem s tim nejel, ale kluci rikali, ze to chce dost vic si nadjizdet - viz palackeho x husitska apod. Pri najizdeni do smycky na Zvonarce kolega rikal, ze najizdet stejne jak s devitkovou radou a byt v zastavce salina, tak ji nejspis odre. Ale snad to nebude tak horke. Vsak to za chvili budeme mit moznost vyzkouset, je jen otazka casu, kdy nas do toho posadi. Uprimne vetsi najizdeni by mi az tak nevadilo. Holt si vic nadjedu a v problematickych zastavkach lidi budou muset hopsat, kdyz to nebudu schopen pristavit normalne - zasadne soupravu srovnavam, nerad bych nejakeho pavouka potahal v zadnich dverich. Horsi je, ze to bude typicky citybus - v zrcatkach za slunecna vidis misto lidi sebe z pateho odrazu kdesi v kabine, pres sloupek prd uvidis do krizovatky, otevres predni dvere a taky si bez vyhledu dozadu, predpokladam, ze i pres cetne vytky ridicu bude RIS opet neergonomicky umisten nahore. Me osobne jeste navic vadilo, ze u RISu nahore je takovy blby uhel, ze s polarizakem na brylich zcernal pri slunku display a ja musel but natocit hlavu doboku, nebo aspon prepnout na lupu, jenze pak nefunguje pipani na odjezd. Pripada mi to, jako nedavna kauza, kdy salinari v novinach tvrdili, ze nevidi a firma rekla, ze je vse schvaleno a vporadku. Praxe asi obcas byva trochu jina, ze...

Moderátor
7587
17 pro 2006 22:32
Brno
Nejsi jediný, ale dokud jsem s tím nejel, nemůžu říct.

2
31 říj 2007 16:26
Brno
Uz se tesim, jak budu s novym 18M zajizdet k zastavkam. nepochopim vzhledem k trendu nizkopodlaznich vozidel, kdo schvaluje nove zastavky s tak vysokymi patniky a spatne resenymi najezdy do zalivku viz zastavky univerzitni kampus apod. kdo tam dorazi byt i nenizkopodlazniho klouba aby mel kola 10cm od patniku, bude ho mit srovnany, aby videl na zadni dvere, bude stat u oznacniku a neorve pri tom hranu vozu, tomu dam litr. bohuzel k mnoha novym zastavkam je nemozne poradne zajet i s klasik citibusem...

Moderátor
7587
17 pro 2006 22:32
Brno
d.p.m.b. píše:
Ten Citelis 18M ev.č. 220 byl v Hradci už od srpna, v září jezdil pár dnů normálně v provozu. Pak se vrátil do Mýta (asi nějaká oprava). No a už nám ho tam nechali ležet, když bylo domluveno, že půjde k nám. Má najeto 2000km. A jede pěkně. Motor 213kW (naše krátký 180kW). Jen poslední náprava nekopíruje střední tak krásně jako 741,941,961. Je potřeba počítat s cca 20-40 cm místa navíc což je do města hodně.

Já věděl že to nebude jen tak :-D Takový parády a hnedka jich bude určitě několik ze začátku obouchanejch :-/

469
09 kvě 2007 14:55
Daleko
Mechov má docela v pohodě autobusy ... zato trolejbusový park se pomalu rozpadá ... a autobusy se tam snad kupují už jen nízkopodlažní ...
Jediné co mě tam mírně řečeno štve je to, že buď máte městskou kartu nebo kupujete klasické cvakací jízdenky jak za totáče ... východní čechy ještě neobjevili kouzlo časových jízdenek pro jednotlivou jízdu

Jo jinak Mechov = Hradec Králové viz Wikipedia

265
28 úno 2006 23:24
Ten Citelis 18M ev.č. 220 byl v Hradci už od srpna, v září jezdil pár dnů normálně v provozu. Pak se vrátil do Mýta (asi nějaká oprava). No a už nám ho tam nechali ležet, když bylo domluveno, že půjde k nám. Má najeto 2000km. A jede pěkně. Motor 213kW (naše krátký 180kW). Jen poslední náprava nekopíruje střední tak krásně jako 741,941,961. Je potřeba počítat s cca 20-40 cm místa navíc což je do města hodně.

2109
20 zář 2006 19:51
Tomáš píše:
tenhle Citelic 18M co jste viděli přijel do Brna v pátek 14.9...je to funglátor borec od podniku ho vezl přímo z Mýta..ovšem je zapůjčen z Hradce nepatří Brnu..byl se nám ukázat na Medlánkách...bude představen veřejnosti i s šalinou porsche myslím tuto sobotu na svoboďáku...jen na oko...k nám do Brna na Slatinu by měli dorazit první dva exempláře přelomem října září...vázne výrobní program

Má být představen zítra i s 13T od 10:00 do 17:00 na Náměstí Svobody

20
12 srp 2007 12:41
Brno
tenhle Citelic 18M co jste viděli přijel do Brna v pátek 14.9...je to funglátor borec od podniku ho vezl přímo z Míta..ovšem je zapůjčen z Hradce nepatří Brnu..byl se nám ukázat na Medlánkách...bude představen veřejnosti i s šalinou porsche myslím tuto sobotu na svoboďáku...jen na oko...k nám do Brna na Slatinu by měli dorazit první dva exempláře přelomem října září...vázne výrobní program

483
22 srp 2006 12:35
Bohunice
A kdy přijede ten "náš"?

588
20 říj 2006 16:11
Újezd u Brna
Je to přesně on, to město mě v tu chvíli vypadlo. :-) (-:

947
14 říj 2004 16:45
Úsuší
Iziodor:Ja jsem videl minuli tyden mezi zastavkami Gajdosova-Otakara Sevcika smer Skroupova jet Citelis 18M.Bylo to myslím v patek také cizi barvy díval jsem se na net a podle barev to byl vuz Dp Hradec Kralové.Mozna jseme videli ten stejný.Nebyl nahodou červeno žluto bílý??
Jinak se me zda ze 7438 vymenila 05203 za 07905.Uz jsem ju tam videl nekolikrat za sebou.

6348
11 říj 2005 14:03
Brno - Kohoutovice
Izidor píše:
Dnes jsem 9:15 poblíž křižovatky Husitké s Palackého viděl stát kloubový Citelis v cizích barvách . Je to onen kus zapůjčen za účelem zítřejší akce?

Koukni na bmhd, je z Hradce :)

873
07 čer 2006 12:14
Brno
LADA píše:

Myslím že jsem slysel neco o 2319 na jisto.No a pak mozna 2313,2316,2318 a 2320 ale to tezko rict podle toho jak budou prachy.Podle me to ale stejne zgeneralkujou proto napr takova 2333 a 2334 na tom nejsou moc dobre z ramem.No uvidíme.

No špatny by to nebylo, kdyby všechny prošli GO. Tu 2327 bych taky poslal na GO, přece jenom je kloubů málo. Koukám, že vyrazila 2317. Jinak 2333 a 2334 s tim máš pravdu. Třeba se taky dočkají GO.

20
Brno
PvvS píše:
Ale muze ..
já vím psal jsem to v legraci..u nás v Brně zase cestující vystupujou oknem

http://zpravy.idnes.cz/mladik-vystoupil ... _krimi_cen

588
20 říj 2006 16:11
Újezd u Brna
Dnes jsem 9:15 poblíž křižovatky Husitké s Palackého viděl stát kloubový Citelis v cizích barvách . Je to onen kus zapůjčen za účelem zítřejší akce?

925
14 čer 2004 18:43
Brno - Bystrc
PvvS píše:
Ale muze ..
Ta tak. Proste tech autobusu v Praze provozuji vyrazne vic, takze sance, ze se neco stane u nich je (pri srovnatelne kvalite udrzby) vyrazne vetsi. V pripade kloubaku to z tech vetsich veci (ceho si vsimli novinari) byly za poslednich 10 let 2x ohnicek a pak ten chladic (1ks). Rekneme, ze to neni spatny vysledek.

9303
10 čer 2004 11:19
Ale muze ..

20
Brno
na druhou stranu jsme na tom furt dobře...kouknite na Prahu..jeden den jim bouchne chladič a druhej den jim lapne motor...to se v Brně stát nemůže

947
Úsuší
d.p.m.b. píše:
3 týdny

Nemyslel sem letosek spise pristi rok mluvil sem o tom z Karlem taky je mozný ze se ty vozy nejak mezi sebou prohodily a za tu 19 ku se udelalo neco jinýho.Nevim taky uz je to nejakej cas co jsem se snim o tom bavil.

265
3 týdny

2109
20 zář 2006 19:51
d.p.m.b. píše:
Nic takovýho jsi Lado nemohl slyšet. Pro letošek už žádnej kloubák na GO není nasmlouvanej a co bude dál neví ani ten nahoře.
Jak stará je to fotka? Že tam je ještě B951E s CVR Garnier

265
Nic takovýho jsi Lado nemohl slyšet. Pro letošek už žádnej kloubák na GO není nasmlouvanej a co bude dál neví ani ten nahoře.

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

947
Úsuší
Jirik píše:
jzb napsal:
ad Jirik: Jestlipak páni ve vozovně tu 2327 aspoň trošku poslepovali...

To nevim, ale vypadala, že problém nemá. Jinak nevíte někdo, které B741 ještě čeká GO? Díky.

Myslím že jsem slysel neco o 2319 na jisto.No a pak mozna 2313,2316,2318 a 2320 ale to tezko rict podle toho jak budou prachy.Podle me to ale stejne zgeneralkujou proto napr takova 2333 a 2334 na tom nejsou moc dobre z ramem.No uvidíme.

947
Úsuší
Tomáš píše:
no on tahal jak uznal za vhodný..nejhorší byl průjezd křižovatek..nastala i situace že motor řval jak kráva a já brzdil div mi noha neulítla...opravdu je to pravda..pátek kolem 13h

Pak ty vozy podle toho vypadaji.Ne sranda ale ta 2327 uz to bude mit stejne brzo za sebou.

20
Brno
chat-maniac píše:
Si děláš srandu??? A jak věděl kdy ten plyn nemá tahat. To ste na sebe křičeli přes celej vůz? Tam u motoru muselo bejt hodně slyšet teda.

no on tahal jak uznal za vhodný..nejhorší byl průjezd křižovatek..nastala i situace že motor řval jak kráva a já brzdil div mi noha neulítla...opravdu je to pravda..pátek kolem 13h

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 816 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 33  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata