Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 26 z 33    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 33  Další
Autor Zpráva

1410
29 dub 2006 12:26
Sebrowitz
To sem tě tam snad i viděl stát :D

Moderátor
7587
17 pro 2006 22:32
Brno
Si děláš srandu??? A jak věděl kdy ten plyn nemá tahat. To ste na sebe křičeli přes celej vůz? Tam u motoru muselo bejt hodně slyšet teda.

20
12 srp 2007 12:41
Brno
Jirik píše:
jzb napsal:
ad Jirik: Jestlipak páni ve vozovně tu 2327 aspoň trošku poslepovali...

To nevim, ale vypadala, že problém nemá. Jinak nevíte někdo, které B741 ještě čeká GO? Díky.

no 2327 je kapitola sama pro sebe ...v pátek jsem ji měl na 50tce...na posledním kole se mi podělal hydroplyn od hřbitova jsem jel jen na volnoběch..horor...skončil jsem v tom kopci na Osovou..autobus najel do zatáčky zastavil a začal zcouvávat zpět...říkám milí cestující právě jsme dojeli...volám na vozovnu a říkám jim,že su odstavenej....za 30min dojela výměna pro kolegu co mě střídal na osový..záložák došel ke mě a říká nějak to můsíme dostat na vozovnu...odšoupli jsme dekl u zadních sedadel ..on se pohodlně usadil a tahal ručně za plyn a já řídil..a tak jsme dojeli do Medlánek..fakt horor

Moderátor
7587
Brno
Zlaťák píše:
Tak jsem si to živě představil a docela mě to rozesmálo .
Akorát ty jsi měl asi prd z přestávky potom, co?

Ono to moc k smíchu není :-D Myslím že to kolo sem zrovna přestávku neměl. To bylo díky vyrovnávačce na otočku.

268
09 úno 2007 13:59
Brno
Dnes v 7:07 na Chironově směr Kamenný Vrch stál 2342 sice s tablem a-50, ale bez kurzovek, zjevně nepojízdný, s otevřeným deklem vzadu.

1710
22 led 2006 12:56
Brno
chat-maniac píše:
Tomáš píše:
....

Měl jsem z volna 84 a protože nejezdím s kloubama často a tu linku v denní špičce taky ne, nevím kde se jak vecpat a kudy objet kolonu. Tak se mi stalo že mě u Semilassa (kde sem vytuhnul poslušně v koloně a čekal na odbočení k zastávce Semilasso) po kolejích předjel kolega co jel po mě. Měl jsem co dělat, abych se ho vůbec držel a i přes to jak jsem tomu dával na Lesné mi zmizel z dohledu a viděl jsem ho až na Koperníkove odstavenýho :-/
Samozřejmě pohledy mých cestujících netřeba komentovat. A moji snahu s tím něco udělat taky ne :-)

Tak jsem si to živě představil a docela mě to rozesmálo .
Akorát ty jsi měl asi prd z přestávky potom, co?

Moderátor
7587
Brno
Tomáš píše:
....

Měl jsem z volna 84 a protože nejezdím s kloubama často a tu linku v denní špičce taky ne, nevím kde se jak vecpat a kudy objet kolonu. Tak se mi stalo že mě u Semilassa (kde sem vytuhnul poslušně v koloně a čekal na odbočení k zastávce Semilasso) po kolejích předjel kolega co jel po mě. Měl jsem co dělat, abych se ho vůbec držel a i přes to jak jsem tomu dával na Lesné mi zmizel z dohledu a viděl jsem ho až na Koperníkove odstavenýho :-/
Samozřejmě pohledy mých cestujících netřeba komentovat. A moji snahu s tím něco udělat taky ne :-)

873
07 čer 2006 12:14
Brno
jzb napsal:
ad Jirik: Jestlipak páni ve vozovně tu 2327 aspoň trošku poslepovali...

To nevim, ale vypadala, že problém nemá. Jinak nevíte někdo, které B741 ještě čeká GO? Díky.

20
Brno
no jo u šaliny je to těžký tam s tím nic nenaděláš,..u busu je to jednoduchý prostě ho předjedeš..bohužel dochází i k situacím ..stávalo se mi to hlavně na lince x35 ,že jsem dojel řídiče co jel o kolo přede mnou z kameňáku..v tunelu se dostal do kolony a nabral hned -5 já na to šel od lesa a letěl dolů levým pruhem a až dole se zařadil na odbočení k rivecu..potíž byla že jsem ho předjel a jel dál na Mendlák před ním...obrovskou výhodu to mělo v tom,že on už tak narvanej nebral lidi a jen je vysypával,vše jsem mu pobral já..na Mendlu jsme se prohodili a vše by dopadlo vcelku dobře,až na to že to dispečer nerozdýchal...na 84 se to stává pravidlem vyjedu z osady a dostanu se do zácpy a naberu klidně i -15 tudíš od Zvonařky dál už beru lidi co čekají na dalšího i ty co čekaly na mě...za mnou jede další skoro prázdnej tak valí a na Bauercce mě dojede,a jede v těsným vleku za mnou....

3395
12 čer 2007 02:11
Doma
Ti lepší řidiči aspon na některých místech mají vychytaný to, jak by měli linky za sebou jezdit, tak pouštějí (když zrovna nemají zpoždění). Příklad (ještě před výlukou): Když linka 12 a 13 odjede z Nerudove směr město přesně, tak stihne na Konečnáku zelenou a dostane se před 3 a 11. Pak na zastávce Konečného náměstí víc než minutu stojí a dělá sekeru těm 3 a 11. Pak jede na Českou, kde zase bude minutu stát. A rozumnej řidič to ví, že má jet minutu před ním. Jsou tam tak dlouhý jízdní doby, že si můžu nechat tu zelenou utect. Jízdní doby Nerudova-2-Konečnák-1-Grohova-3-Česká. A takových míst je plno a někdo to prostě nezná a nebo nechce znát

1710
22 led 2006 12:56
Brno
Tasa píše:
pipin vyletí s d-5 z Pekařské už na STŮJ a pak střídá na České 3 minuty a brzdí mě ve zpožděné d-13 a udělal mi z -2 minut rázem -5. .

To mně tak napadlo, funguje mezi řidičema nějaká domluva, když se třeba takhle sjíždí dvě tramvaje? Dejme tomu, že mám zpoždění dvě minuty a druhej třeba 4. Narvu se tam za každou cenu, protože já už přece jedu pozdě a budu ho třeba někde ještě víc brzdit (zastávka, kde se nevejdou dvě soupravy za sebe,...Třeba Konečného náměstí -Česká) ). Ono řidič jedné tramvaje asi moc neví, kolik má spoždění ten druhej.
Je docela sranda, jak se občas pouští oba zaráz a pak se ne a ne rozhodnout, kdo pojede první. Vždycky zastaví oba a nejede nikdo, pak se rozjedou oba zároveň,....
Třeba se jednou dočkáme, že na většině křižovatek tohle budou řídit čočky. Funguje to tak vůbec někde v Brně a nebo zatím se jen jedná o preferenci MHD před individuální dopravou?

6348
11 říj 2005 14:03
Brno - Kohoutovice
Tasa píše:
...a udělal mi z -2 minut rázem -5...
Jo, zažil jsem, že jsme měli -1 a díky dvěm pětkám najednou -8...

3395
12 čer 2007 02:11
Doma
Jo ale když pipin zavazí 4 minuty na nádru a brzdí mě, tak vylezu a jdu se ho zeptat, co s s tím má a když se blížím ke kabině, raději zavře a jede. Tento případ byl zralej na přeshubu. Za mnou už to stálo málem až na Nových Sadech a na Náměstí Svobody. Nebo jinej případ: pipin vyletí s d-5 z Pekařské už na STŮJ a pak střídá na České 3 minuty a brzdí mě ve zpožděné d-13 a udělal mi z -2 minut rázem -5. To už jsem nevydržel a promluvil jsem na něj pár hezkýma slovama, který tady raději nebudu publikovat, protože bych z fleku dostal červenou kartu.

11624
07 bře 2005 23:57
Brno
pepola píše:
Samozřejmě bylo,ale když se to zavádělo,očekávalo se v zákulisí,že se budou řidiči obou garáží mezi sebou hádat jako tramvajáci Medlánky vs. Pisárky.Leč nestalo se tak!(Hádky by se vedení hodily,protože by se na to strhla pozornost a nemuselo by se řešit už nic jiného.I řidiči by tím vyplýtvali veškerou "nadbytečnou" energii...).

Myslím, že hádky mezi tramvajovýma provozovnama žádné nejslou, leda někdy v minulosti. Dnes řidiči v jedné vozovně tu druhou neustále pomlouvají, ale když se někde potkají na trati, tak vesele štěbetají :)

20
Brno
pepola píše:
Samozřejmě bylo,ale když se to zavádělo,očekávalo se v zákulisí,že se budou řidiči obou garáží mezi sebou hádat jako tramvajáci Medlánky vs. Pisárky.Leč nestalo se tak!(Hádky by se vedení hodily,protože by se na to strhla pozornost a nemuselo by se řešit už nic jiného.I řidiči by tím vyplýtvali veškerou "nadbytečnou" energii...).

výstižné trfné plně souhlasím :-D

3724
28 úno 2006 19:00
manil píše:
Fajn, ale nebylo by výhodnější, kdyby slatina měla celou a-40, 60, 47 a další?

20
Brno
:shock: :shock: ....já myslel právě že ten Renault je daleko lepší...mimo jiné hloubka dunění motoru je dána obsahem a v tom Liaz královsky vede

2824
01 úno 2006 10:39
renault a liaz temer zadny rozdil krom zvuku motoru, stejne liny, iveco - to je jina hluboky hlas motoru a svezi jizda - to je delo ( samozrejme ze s dobre sladeno prevodovkou )

20
Brno
zajímalo by mě jestli tu někdo ví jakej je jízdní rozdíl u kloubu s tím Renault motorem 2336 a klasickou Liazkou nebo Ivekem...já se s ním asi v nejbližší době nesvezu

11624
Brno
Tomáš píše:
zvláštního na ní není nic ale poslední serii měli dát nám celou 2381-2389...a s těma nájezdovýma km to moc nechápu dyď ráno začíná vědšina 44 od Semálu..pak po noci po 98 co dojede na Mendlák z žebálu, ..84ku začínáme jako 79 z labské pak taky po noci po 92 od semálu pak i po 91 ...42ku Slatina nemá...40ku máme trhačkovou...47ku ta je po noci po 91...60ku začínám jako 50 pak přejezd od hřbitova na 60ku..77ku máme jen posilovou před nocí a jen jednu..45ku najíždíme na Haškovu a jedna po 92 ..nemůžu si pomoct,ale řekl bych že ty linky máme blíž mi jak Slatina až na tu 40ku

Fajn, ale nebylo by výhodnější, kdyby slatina měla celou a-40, 60, 47 a další?

20
Brno
manil píše:
Co je na ni tak zvláštního? Mám pocit, že Slatina potřebuje klobové vozy více než medlánky, hlavně kvůli "nájezdovým" jalovým km na kloubové linky...

zvláštního na ní není nic ale poslední serii měli dát nám celou 2381-2389...a s těma nájezdovýma km to moc nechápu dyď ráno začíná vědšina 44 od Semálu..pak po noci po 98 co dojede na Mendlák z žebálu, ..84ku začínáme jako 79 z labské pak taky po noci po 92 od semálu pak i po 91 ...42ku Slatina nemá...40ku máme trhačkovou...47ku ta je po noci po 91...60ku začínám jako 50 pak přejezd od hřbitova na 60ku..77ku máme jen posilovou před nocí a jen jednu..45ku najíždíme na Haškovu a jedna po 92 ..nemůžu si pomoct,ale řekl bych že ty linky máme blíž mi jak Slatina až na tu 40ku

11624
Brno
Tomáš píše:
jo je to tam parchanti :evil: tu 2389 nám sebrali...ale jak jim dojdou kloubový ciťáky zas to vrátí

Co je na ni tak zvláštního? Mám pocit, že Slatina potřebuje klobové vozy více než medlánky, hlavně kvůli "nájezdovým" jalovým km na kloubové linky...

20
Brno
kuba píše:
Stačí se podívat do evidence:
B 741
B 941
B 961

jo je to tam parchanti :evil: tu 2389 nám sebrali...ale jak jim dojdou kloubový ciťáky zas to vrátí

6620
21 pro 2005 17:01
Tomáš píše:
Petr píše:
Nevím kam tato otázka patří,ale velmi by mě zajímalo rozdělení kloubusů do garáží. Nnašel jsem zatím na žádných stránkách který je z Medlánek a který ze slatiny. Poradíte mi?

Petr

takže u nás na Medlánkách B741....2301,2302,2303,2304,2327,2329,2330,
..B941....2331,2332,2344,2345,2346,2347,2348,2349,2350,2351,2352,2353,2354,2355
.B961.....2365,2366,2370,2371,2372,2373,2374,2375,2381,2382,až 2388

Stačí se podívat do evidence:
B 741
B 941
B 961

20
Brno
chat-maniac píše:
Ale zase když vidím interiér vozů z Medlánek.... fuuj blit

co se ti nelíbí :-D

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 816 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 33  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata