Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 168 z 234    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171 ... 234  Další
Autor Zpráva
No ale ráno na posilových spojích t-25 stejně jezdí okolo 7:30 v blízkosti zimního stadionu kloubové autobusy

Administrátor
6672
26 říj 2005 00:04
Brno-Bohunice
Karlos: Nevím, jak to bude, ale vyřazovat teď nějáké trajfy, by bylo vskutku "geniální".

Newíte někdo kdy vyřadí z provozu 3193,95 a 96??? A kdy pujdou na reko 3212,18 a 33, pokud pujdou???

573
04 bře 2006 12:01
Starý Lískovec
Jenže v době, kdy jsem to viděl jezdily trbusy z české už normálně. + asi dvě NAD.

11624
07 bře 2005 23:57
Brno
Emperror:
To nebylo vadné křížení, ale v celé Kounicově vypadla měnírna a cca 15 minut byly trolejbusy bez proudu. Stejný den byl výpadek proudu i v kouhoutovicích. Trololejbusy jezdily asi půl hodiny odklonem přes Nový Lískovec.

573
Starý Lískovec
Včera odpoledne kolem 16:00 vadné křížení Kounicova-Kotlářská t-26 směr Novolíšeňská museli jet setrvačností. sběrač stahovala záloha. Vždy tam stály minimálně dva vozy za sebou.

469
09 kvě 2007 14:55
Daleko
Stačí použít funkci "Hledat" na tomto foru :-)

Jinak něco je třeba tady http://brnensky.denik.cz/cerna_kronika/ ... 70824.html

483
22 srp 2006 12:35
Bohunice
kuba píše:
Kapusta píše:
Prý po městě "řádí" nějaký cyklista, co shazuje stojícím trolejbusům tykadla za to, že ho nějaký trolejbusák málem srazil. Je to pravda?

Už se tu o tom psalo. Dávali to i v JMV a psalo se o něm v novinách.
Mohl bys mě, prosím, nasměrovat?

6620
21 pro 2005 17:01
Kapusta píše:
Prý po městě "řádí" nějaký cyklista, co shazuje stojícím trolejbusům tykadla za to, že ho nějaký trolejbusák málem srazil. Je to pravda?

Už se tu o tom psalo. Dávali to i v JMV a psalo se o něm v novinách.

483
22 srp 2006 12:35
Bohunice

268
09 úno 2007 13:59
Brno
David Jaša: ne, včera tak v 7:20 tam na chvilu (tak 5 minut) zůstal stát 3279 vyjíždějící od Anthroposu, prakticky zablokoval křižovatku a ze všech stran se začaly tvořit kolony viz viewtopic.php?f=9&t=249 Jinak to bývá v pohodě.

2009
28 čer 2007 16:54
logitech911 píše:
Hlavně byl problém s vozy. Při největší potřebě nebyl k dispozici 10 minut ani jeden, tudíž se zastávka úvoz naplnila k prasknutí a nakonec přijela jedna 21Tr našláplá až po střechu.

Proč mě to vůbec nepřekvapuje... Chtělo by to tunely pod Dobrovského, aby se na podstatné části II. MO daly vyhradit pruhy pro MHD.

Mimochodem okolo půl osmé ráno jsem se dnes vezl po ulicích Antonína procházky a Pisárecká a na obou byla fronta dlouhá několik set metrů (na A. P. po zastávku, na Pisárecké před první zatáčku). Bylo to tak i o prázdninách nebo takto zhoustl provoz až ve školním roce?

888
21 led 2006 12:26
Emperror píše:
Nebyla dnes ráno pokažená rozjezdová výhybka Úvoz- Údolní??? Když jsem jel do školy t-25 tak jsme dojeli t-26 před náma - řidič překládal. To samé jsme potom udělali my.

Hlavně byl problém s vozy. Při největší potřebě nebyl k dispozici 10 minut ani jeden, tudíž se zastávka úvoz naplnila k prasknutí a nakonec přijela jedna 21Tr našláplá až po střechu. Samozřejmě skoro nikdo nevystooupil a zmrzlý substrát ze zastávky se cpal do již tak plného vozu.

573
Starý Lískovec
Nebyla dnes ráno pokažená rozjezdová výhybka Úvoz- Údolní??? Když jsem jel do školy t-25 tak jsme dojeli t-26 před náma - řidič překládal. To samé jsme potom udělali my.

1189
23 úno 2006 15:26
logitech911 píše:
manil píše:
... Většina cestujících v soupravě typicky hráli mrtvý brouky a po odjezdu akorát měli připitomělý kecy na ty, kteří situaci řešili...

Ty se divíš?

V cesku se nicemu nedivim :(

888
21 led 2006 12:26
manil píše:
... Většina cestujících v soupravě typicky hráli mrtvý brouky a po odjezdu akorát měli připitomělý kecy na ty, kteří situaci řešili...

Ty se divíš?

11624
07 bře 2005 23:57
Brno
Tento pán je po městě velmi známý, dokonce byl jednou vyfocen jako ilustrační snímek v regionální příloze MF Dnes k článku o bezdomovcích. K vidění je zejména v těsné blízkosti Mendlova náměstí. Dokonce jsem jednou zažil, že na hlavním nádraží vyskočil z vozíku a rozrazil dveře v rozjíždějící se d-12. Sedl si na schodky a oběma rukama držel dveře. Většina cestujících v soupravě typicky hráli mrtvý brouky a po odjezdu akorát měli připitomělý kecy na ty, kteří situaci řešili...

6620
Zlaťák píše:
kuba píše:
Nebyl to takovej s jednou nohou a čelenkou na hlavě?
Ten takhle jezdí běžně i tramvajema z Nerudky,.... A vždycky hrozně smrdí. A taky jsem ho poslední dobou potkával nažranýho na nádraží, jak spával v budkách na zastávkách.

Byl. Takže vražedná kombinace vozíčkář + alkoholik + bezdomovec...

3395
12 čer 2007 02:11
Doma
Jednou jsem ho vyhodil na Konečnáku

2
02 led 2006 15:53
Tom píše:
Tak to bych měl pro vás takový matematický problém.

Mějme graf (síť silnic), kde uzly reprezentují obce, hrany silnice o dané délce. Je potřeba dopravit z každé obce "O" daný počet cestujících "O_i" do jednoho spádového města (např. do Brna), nezáleží za jaký čas. Máme k dispozici busy (v každé obci), všechny se stejnou kapacitou cestujících "c". Existuje polynomiální algoritmus, který najde optimální řešení, kde by busy najely celkově nejméně kilometrů?

Tuším, že pro c = 1 stačí použít algoritmus minimální cesty mezi každým "O" a spádovým městem, pro c = nekonečno algoritmus nejmenší kostry, ale tyto případy jsou trochu nereálné..

Tohle je mám pocit varianta tzv. problému obchodního cestujícího, jednoho ze 7 Problémů milénia, za vyřešení je 1 000 000 dolarů, takže ti vhodný algoritmus zatím nikdo neřekne.

1710
22 led 2006 12:56
Brno
kuba píše:
Dnes večer na Mendlově nám. nastupoval do t-25 (vůz 15Tr) vozíčkář. ,,Doplazil" se po schodech dovnitř a chtěl vytáhnout vozíček za sebou. Naštěstí s ním jela paní, která mu ho tam vynesla. Pak přišel řidič a nadával, že má nastupovat druhejma dveřma, resp. jezdit nízkopodlažním trolejbusem s plošinou. Taky vysvětloval, že tam cestující nebudou moci používat ty dveře. Paxi ještě všimnul, že je vožralej a chtěl volat policii (škoda, že si to rozmyslel). Vozíčkář celou cestu seděl na zemi a spolu se svým vozíčkem tam naprosto zablokoval 4. dveře.
Má vůbec někdo takovej co pohledávat v MHD (nehledě na to, že byl ožralej)?

Nebyl to takovej s jednou nohou a čelenkou na hlavě?
Ten takhle jezdí běžně i tramvajema z Nerudky,.... A vždycky hrozně smrdí. A taky jsem ho poslední dobou potkával nažranýho na nádraží, jak spával v budkách na zastávkách.

6620
Dnes večer na Mendlově nám. nastupoval do t-25 (vůz 15Tr) vozíčkář. ,,Doplazil" se po schodech dovnitř a chtěl vytáhnout vozíček za sebou. Naštěstí s ním jela paní, která mu ho tam vynesla. Pak přišel řidič a nadával, že má nastupovat druhejma dveřma, resp. jezdit nízkopodlažním trolejbusem s plošinou. Taky vysvětloval, že tam cestující nebudou moci používat ty dveře. Paxi ještě všimnul, že je vožralej a chtěl volat policii (škoda, že si to rozmyslel). Vozíčkář celou cestu seděl na zemi a spolu se svým vozíčkem tam naprosto zablokoval 4. dveře.
Má vůbec někdo takovej co pohledávat v MHD (nehledě na to, že byl ožralej)?

232
23 bře 2005 20:48
Dnes jsem si všimnul, že za vyhýbkou (a křížením) ke smyčce Kohoutovice, hájenka (jen v tomto směru) jsou oba dráty vedení "přisponkovány" k sobě. Nevíte někdo proč a odkdy to tak je? Je to jen na kousku.

Moderátor
7587
17 pro 2006 22:32
Brno
Aladin píše:
tak se z t-27 sice postupně a plíživě ale zato jistě stává "a-27"; 30% všech odjezdů z Pálavského náměstí na Starou osadu vykonávají autobusy...

tbusový trhačky asi sou potřeba jinde no :-)

6620
Zlaťák: Pokud to dobže chápu:
Horní Úvoz: od zastávky Úvoz nahoru na Konečného nám.
Prostřední Úvoz: mezi křižovatkama Úvoz x Údolní a Úvoz x Tvrdého
Dolní Úvoz: od zastávky Tvrdého dolů na Mendlovo nám.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5842 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171 ... 234  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata