Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 707 z 801    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 704, 705, 706, 707, 708, 709, 710 ... 801  Další
Autor Zpráva

3083
16 črc 2006 13:52
Na trase linky 201.
renda píše:
1725 jela v o půl osmé do vozovny na zadní pantec, přední stržený.

Jen doplním. Strhal ho kolem 5:20 mezi zastávkami Kamenolom a Podlesí.

11624
07 bře 2005 23:57
Brno
Dnes cca 14:10 chcípla v největším kopci za zast. Všetičkova T6A5 1215+1216. Po problematickém nakuplování byla odtlačena následující soupravou T6 (tuším 1219+20). Skončilo to ohnutými kupláky a nárazníky.

30
15 srp 2007 08:10
v Brně poblíž linek 1,3,11,30,36, 92,98,99, a kousek dal i 44/84,67 a 29. V Jihlavě u B,BI,7,36
No on byl blázinec i na Svratecké v Komíně, na d-1 směr do města jsem čekal cca 15minut, pak jsem přešel radši natrolejbus.

Jinak tu 1725 jsem viděl na zastávce Husitská směr Medlánky.

renda píše:
Dnes ráno na d-1 byl dobrý blázinec, zpřeházené kurzy, spousta náhradních busů. Kolem osmé ráno na nádraží jezdily do Bystrce snad po 2 minutách, řadily se na nádraží nestačily odjíždět.

573
04 bře 2006 12:01
Starý Lískovec
Nevím zda jste to už četli, ale mě to velmi potěšilo.
http://www.brno.cz/index.php?nav01=7816 ... nav03=9020

460
29 lis 2004 18:44
16 km od Brna
Dnes ráno na d-1 byl dobrý blázinec, zpřeházené kurzy, spousta náhradních busů. Kolem osmé ráno na nádraží jezdily do Bystrce snad po 2 minutách, řadily se na nádraží nestačily odjíždět.

3395
12 čer 2007 02:11
Doma
To Logitech: Je mi jasný, že někde ty auta parkovat musí. S tou Nerudovou jsem to myslet tak, že tam ty auta nezavazejí, aspon né tramvajím. Na nerudove není zas až tak velkej provoz aut, takže pak nemusejí stát na kolejích vedle zaparkovaných.

888
21 led 2006 12:26
Tasa píše:
A co říkají předpisy: Je zakázáno zastavit a stát na místě kde mezi vozidlem a nejbližší kolejnicí nezůstane jízdní pruh široký 3,5 m ( nebo 3m, takhle z hlavy nevím). Opravte mě, jestli se pletu. Takže, jaký pak jen zastaví na Veveří na silnici. Ani zastavit by neměl

No, musíš uznat sám, že když se trošku zamyslíš, tak tento případ je skoro v celým Brně kdy je vedle tramvaje akorát jeden pruh, a když se ti tam to auto postaví, tak tam ty 3 metry volný nebudou nikdy. Na Nerudové je to ani ne metr, a každej den je to plný od Veveří po Kounicovu. A pak někdo může vykládat že maj málo peněz, jistě, když nedělaj to co maj, tak prostě ty prachy nejsou a nebudou. :roll:

Pánové, myslím že v Brně je jediná ulice, která je z hlediska parkování prostě úplně jako u kreténů, a to je prostě Slovákova. Horší ulici neznám. Každou minutu by se tam dalo vybírat deset aut parkujících mimo předpisy a z toho pět auta vysloveně zavazejících. Já bych to tam vybíral, až by se z peněženek kouřilo. Nejde jenom o zablokování jednoho trolejbusu, časo to vede k zablokování i tramvaje na Veveří (když trolejbus nemůže najet do Slovákovy) a během dvou minut je spolehlivě blokována i křižovatka u Bílého domu.

3395
12 čer 2007 02:11
Doma
Co se týká míst kde jsou koleje, tak nejhorším místem se zaparkovanýma autama (který dělají problémy) je Veveří, déle Dukelská a Milady Horákové. Například na Nerudove nevidím velkej problém.
A co říkají předpisy: Je zakázáno zastavit a stát na místě kde mezi vozidlem a nejbližší kolejnicí nezůstane jízdní pruh široký 3,5 m ( nebo 3m, takhle z hlavy nevím). Opravte mě, jestli se pletu. Takže, jaký pak jen zastaví na Veveří na silnici. Ani zastavit by neměl

888
Zlaťák píše:
No nevím. Osobně znám nejmíň tři lidi, co na Veveří mají zaparkované auto (třeba naproti Hudy) na silnici klidně dva dny.

Aha, to mi nedošlo, to máš pravdu, tam se nedá parkovat na chodníku. Nevím jestli to někdo znátě, asi Verusha. Když se jede po Štursové směrem na Horovu, tak na křižovatce "Horova X Stránského X Královopolská" Směrem z Komína, tak tam se normálně stojí v křižovatce v obočovacím pruhu a nikdo s tím nic nedělá. Ale o tomhle se nemá cenu bavit. :roll: To nevyřešíme. [-(

1710
22 led 2006 12:56
Brno
logitech911 píše:
Veveří je trošku něco jiného. Tam se parkuje na chodníku a ti co zastaví na silnici tam skutečně jen zastaví, kdežto na Nerudove je to opačný příklad. N

No nevím. Osobně znám nejmíň tři lidi, co na Veveří mají zaparkované auto (třeba naproti Hudy) na silnici klidně dva dny.

888
Zlaťák píše:
No jo, ale třeba jen v mém okolí:
Veveří je zaskládaná celá, Nerudova taky. Na Kotlářské (je tam bohužel jen zákaz stání), ale je to ucpané jako sviňa a když v jednom ze dvou průhů ještě stojí auta,....

Veveří je trošku něco jiného. Tam se parkuje na chodníku a ti co zastaví na silnici tam skutečně jen zastaví, kdežto na Nerudove je to opačný příklad. Na silnici jen parkují, málokdo tam jenom zastaví,jen pokud jde na pizzu. A co se týče toho, že nemají kde parkovat, ale mají, pokud se mi to dobře vybavuje, tak v každém minimálně druhém domě je vjezd pro auta, tak mi netvrďte, že nemají, kde parkovat, to je jen jejich lenost a benevolentnost policie. To stejný je na Stojanové, projděte se tam někdo v sobotu z rána, jednou jsem tam šel a napočítal jsem asi 6 nabouraných aut od několika řidičů. Bylo vyloženě vidět, že jeli z místní hospody. Na to se nikdo nedívá, ale jakmile sem nechal stát auto v oblouku v křižovatce, tak už jsem měl za stěračem lísteček, že se mám dostavit tam a tam. :roll:

1710
Brno
ds píše:
na druhou stranu ne na vsech tech ulicich to prekazi (napr. Udolni)... Ono je hezke apelovat na to, ze se tam stat nesmi, ale kde parkovat, to uz se nedozvime (pro stouraly - ja v zakazu neparkuju)

No jo, ale třeba jen v mém okolí:
Veveří je zaskládaná celá, Nerudova taky. Na Kotlářské (je tam bohužel jen zákaz stání), ale je to ucpané jako sviňa a když v jednom ze dvou průhů ještě stojí auta,....

1710
Brno
pepola píše:
Ptal jsem se mailem na podatelně MP Brno,proč nechávají pořád parkovat auta v zákazech stání na Dukelské a toto mi přišlo:
----- Original Message -----
From: "Mašková Michaela" <michaela.maskova@mpb.cz>
To: "Podatelna" <podatelna@mpb.cz>
Sent: Wednesday, July 18, 2007 9:14 AM
Subject: FW: Dotaz,č.j.:712/07

Vážený pane,
dne 10.7. 2007 jsme obdrželi Váš e-mail, ve kterém se dotazujete, proč
necháváme celodenně parkovat vozidla na ul. Dukelská. Mohu Vás ubezpečit, že
strážníci MP Brno v rámci výkonu služby řeší řidiče, kteří na ul. Dukelská
parkují v rozporu se zákonem. Ovšem vzhledem ke skutečnosti, že se jedná o
obchodní tepnu městské části Husovice a počet řidičů nerespektujících
dopravní značení je mnoho, není z kapacitních důvodů v silách strážníků
postihnout všechny řidiče porušující zákon.
Michaela Mašková, vedoucí Odboru inspekce ředitele MP Brno

Asi tam zrovna jeli...(nebo honili nějakou babku s pudlíkem bez košíku)

To jsou takové kecy!! Kdyby pořídili další 3 odtahový auta a zaměstanali dejme tomu dalších 12 lidí, tak si na sebe musí vydělat.

1710
Brno
Captain píše:
Dnes krátce po 15. hodině krátké zdržení na křižovatce Joštova Rašínova. S pomocí dispečera vozy projížděly pár cm od zaparkované dodávky. Na fotkách opodál městská policie řeší přestupek jiného motoristy :?:

Já to říkám pořád, že se málo snaží a že mají málo aut na odtah. když jsem se na to onekdá ptal primárota, tak mně řekl, že oni dělají maximum, protože už pořídili druhé odtahové auto. by se tady uživili klidně i další tři. Když odtažení jednoho auta trva cca 1 hodinu, tak to máme 48 aut za den. A co to na takové velké město je?

Jsem takhle taky jel tramvají a nějakej blbec zaparkoval přímo na kolejích. Řidička volala na dispečink,.... My jsme nechtěli čekat, tak jsme vyhecovali pár mladých lidí v šalině a auto poponesli na chodník.

3222
14 čer 2004 18:56
blekfild
na druhou stranu ne na vsech tech ulicich to prekazi (napr. Udolni)... Ono je hezke apelovat na to, ze se tam stat nesmi, ale kde parkovat, to uz se nedozvime (pro stouraly - ja v zakazu neparkuju)

888
pepola píše:
...

Takových ulic, na kterých se parkuje, ikdyž tam není parkoviště je v Brně spousta a nic se s tím nedělá :wink:
- Nerudova
- Horova (v okolí Královopolské)
- Absolonova
- atd.

3735
28 úno 2006 19:00
Ptal jsem se mailem na podatelně MP Brno,proč nechávají pořád parkovat auta v zákazech stání na Dukelské a toto mi přišlo:
----- Original Message -----
From: "Mašková Michaela" <michaela.maskova@mpb.cz>
To: "Podatelna" <podatelna@mpb.cz>
Sent: Wednesday, July 18, 2007 9:14 AM
Subject: FW: Dotaz,č.j.:712/07

Vážený pane,
dne 10.7. 2007 jsme obdrželi Váš e-mail, ve kterém se dotazujete, proč
necháváme celodenně parkovat vozidla na ul. Dukelská. Mohu Vás ubezpečit, že
strážníci MP Brno v rámci výkonu služby řeší řidiče, kteří na ul. Dukelská
parkují v rozporu se zákonem. Ovšem vzhledem ke skutečnosti, že se jedná o
obchodní tepnu městské části Husovice a počet řidičů nerespektujících
dopravní značení je mnoho, není z kapacitních důvodů v silách strážníků
postihnout všechny řidiče porušující zákon.
Michaela Mašková, vedoucí Odboru inspekce ředitele MP Brno

Asi tam zrovna jeli...(nebo honili nějakou babku s pudlíkem bez košíku)

54
08 srp 2007 13:59
Dnes krátce po 15. hodině krátké zdržení na křižovatce Joštova Rašínova. S pomocí dispečera vozy projížděly pár cm od zaparkované dodávky. Na fotkách opodál městská policie řeší přestupek jiného motoristy :?:

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

1870
05 lis 2005 19:50
dnes kolem 10:15 na kridlovicke nehoda skody octacia mestske pollicie (prevracena na sterechu). na miste nekolik policejnich vozidel, hasicu, dispeceru, zachranna sluzba. d-8 ve smeru do liskovce odklonena pres videnskou, zavedena NAD.
http://www.k-report.net/discus/nahledy/078350.jpg
http://www.k-report.net/discus/nahledy/078351.jpg
http://www.k-report.net/discus/nahledy/078352.jpg
http://www.k-report.net/discus/nahledy/078353.jpg
http://www.k-report.net/discus/nahledy/078354.jpg
http://www.k-report.net/discus/nahledy/078355.jpg
http://www.k-report.net/discus/nahledy/078357.jpg
http://www.k-report.net/discus/nahledy/078358.jpg
http://www.k-report.net/discus/nahledy/078359.jpg
http://www.k-report.net/discus/nahledy/078361.jpg
http://www.k-report.net/discus/nahledy/078362.jpg
http://www.k-report.net/discus/nahledy/078363.jpg

1111
05 čer 2005 13:18
Radek Havlík píše:
d-8 d-12 a d-13 brali na nadraži zpoždění 20min stály v koloně protože d-8 neznameho evidaku paní odřela ruku do krve asi šlo blízko tramvaje.Přítomen dispečink a policie.Tramvaj odjela režijně.Paní pak nastoupila do další tramvaje.

Bylo to trochu jinak - stalo se to kolem 14:20 na přechodu před zastávkou Hlavní nádraží směrem Líšeň. Paní psala sms a nějaká přijíždějící tramvaj ji nezajímala. Naštěstí to odnesla zmiňovaná odřená ruka a naražené rameno. Na voze 1701 rozbitá krytka levého blinkru a krytka toho bílého světla pod ním.

11624
07 bře 2005 23:57
Brno
Radek Havlík píše:
něco po 14hodině cca 14:10

Tak to asi bylo něco jiného. Dneska jsem fotil po 16. hodině na Údolní. Jednu chvilu cca 20 minut nic nejelo.

Těch vozů muselo být mnohem víc, protože na ulici Pera Křivky došlo k nějakému stržení vedení ve větším rozsahu, přičemž došlo k menšímu poškození dvou osobních aut.

268
09 úno 2007 13:59
Brno
Dneska kolem desáté viděny tři vozy NAD za t-26 (2x sólo, 1 kloub), a to jen v úseku Výstaviště - Pisárecká, pak jezdily 26 např. dvě za sebou... jenom nevím co se stalo :)

3661
26 čer 2005 08:44
Brno-Líšeň (25, 26, 58, N97, N99)
manil píše:
Přesněji kdy to bylo?

něco po 14hodině cca 14:10

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 20005 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 704, 705, 706, 707, 708, 709, 710 ... 801  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata