Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 69 z 82    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 82  Další
Autor Zpráva

1111
05 čer 2005 13:18
PvvS píše:
A co se trosku uklidnit ? To navazeni do ostatnich uzivatelu zacina byt nudny....

Jsem naprosto v klidu, ale vadí mně, že mezi řadou zajímavých příspěvků se najdou absolutní nesmysly, které nic nevyřeší. Do nikoho jsem se nenavážel, pouze jsem dotyčnému poradil, kam se má se svým problémem obrátit. Tady ho asi nevyřešíme-nebo jo?

9314
10 čer 2004 11:19
M3 píše:
Dobře že to vím - asi by se mně dnes špatně usínalo... :roll: Ale na vnitřním table to bylo napsáno -ne? Rýpáte se v nesmyslech.

A co se trosku uklidnit ? To navazeni do ostatnich uzivatelu zacina byt nudny....

1111
funtom píše:
A opět. Včera v 7411 (2/50) naprosto vynecháno slovo Wollmannova...

Dobře že to vím - asi by se mně dnes špatně usínalo... :roll: Ale na vnitřním table to bylo napsáno -ne? Rýpáte se v nesmyslech.

268
09 úno 2007 13:59
Brno
A opět. Včera v 7411 (2/50) naprosto vynecháno slovo Wollmannova...

3731
28 úno 2006 19:00
Falkon píše:
No co, já zase na Kronově slyším Grohovu, na Palackého náměstí zase pro změnu Pálavské návěstí na Masné Mastnou a na Zelný trh dokonce Zelený drn, aspoň pár příkladů...to jen dokazuje,jak špatně slyším, když to drncá, hučí, zvoní, funí,chrchle a podobně:) např. 7441:)[/i]

Ten Zelený drn nemá chybu!Už dlouho mě nic tak nerozesmálo... : :-D

371
03 črc 2007 20:00
IDS JMK, zóna 535
No co, já zase na Kronově slyším Grohovu, na Palackého náměstí zase pro změnu Pálavské návěstí na Masné Mastnou a na Zelný trh dokonce Zelený drn, aspoň pár příkladů...to jen dokazuje,jak špatně slyším, když to drncá, hučí, zvoní, funí,chrchle a podobně:) např. 7441:)[/i]

1189
23 úno 2006 15:26
pepola píše:
Už mi pár lidí řeklo,že Tvrdého je slyšet jako Prdelní.Samozřejmě jsem tomu nevěřil.Do té doby,než jsem tamtudy jel...

Prdelni? :-D Ja sice mam dvojsmyslny sliseni, ale tohle sem fakt neslysel :lol:

3731
doktor píše:
Tož na Hl.n. panely, alespoň ten ve směru Mendlovo náměstí, vpodvečer nefunkční. A hlašení - Čápkova je slyšet kratce jako Čapkova a po odjezdu z Úvozu bych měl dle hlášení očekávat zastávku Mobilní trh.

Už mi pár lidí řeklo,že Tvrdého je slyšet jako Prdelní.Samozřejmě jsem tomu nevěřil.Do té doby,než jsem tamtudy jel...

6350
11 říj 2005 14:03
Brno - Kohoutovice
Panely na hlaváku kolem 16:30 nefungovaly vůbec...

268
Brno
No ono není slavný ani hlášení Podveské, Podlesí, Lesní,... takových je spousta...

33
23 srp 2006 20:31
brno
Tož na Hl.n. panely, alespoň ten ve směru Mendlovo náměstí, vpodvečer nefunkční. A hlašení - Čápkova je slyšet kratce jako Čapkova a po odjezdu z Úvozu bych měl dle hlášení očekávat zastávku Mobilní trh.

1161
06 kvě 2007 13:02
ČR
Jak to tak pozoruju, tak se tohle děje při každý změně názvů zastávek- viz IDS JMK a-40 až do Sokolnic, hlásilo to : příští zastávka-ticho-zastávka je na znamení a po chvilce prosím pozor, zastávka leží v tarifní zóně 610. Jinak kauza panelů: na Hlavním nádraží fungují všechny(!!!) dokonce i tak, jak mají :-D , na Starce jsem je viděl funkční jenom jednou:-( a víc nevím :-)

3731
funtom píše:
Dnes na a-52 v 7445 vynecháno hlášení "příští zastávka Výletní" a Žebětínská jak jako příští zastávka tak při zastavení, a to jen v úseku Mendlovo náměstí - Kohoutovice hájenka. Kdo ví jak to vypadá dál po trase. Kdy už si v tom DP udělá pořádek... :cry:

Např. na voze 7627 to dělalo tak,jak píšeš,ale nové zastávky v Žebětíně to hlásilo normálně.I zast. "Ruda".Pak to zase vynechávalo Wollmannovu.Teď po přehrátí se to sjednotilo,takže na nových zastávkách v Žebětíně to jen škytne!Nejvíc na Helenčiné...A kdy si udělají pořádek,to fakt nevím.

3661
26 čer 2005 08:44
Brno-Líšeň (25, 26, 58, N97, N99)
anarchia99 píše:
Ty Kreckovice slysim uz nekolik let i na jednicce :lol:

Řečkovice :) Kdo by chtěl můžu poslat nahrávku z foťáku mam na něm diktafon :)

268
Brno
Dnes na a-52 v 7445 vynecháno hlášení "příští zastávka Výletní" a Žebětínská jak jako příští zastávka tak při zastavení, a to jen v úseku Mendlovo náměstí - Kohoutovice hájenka. Kdo ví jak to vypadá dál po trase. Kdy už si v tom DP udělá pořádek... :cry:

1189
23 úno 2006 15:26
pepola píše:
Ale pokud se pozorně zaposloucháte např. v a-busu linky 41 nebo 71,uslyšíte Řečkovice a ne Řečkovice...

Ty Kreckovice slysim uz nekolik let i na jednicce :lol:

6625
21 pro 2005 17:01
pepola píše:
A pak řidiče seřve dispečink za použití ručního hlášení,jako se to stalo mně...Teď je v těch hlášeních pěkný hokej - nová verze 07 07.Kdyby se vymazaly ruční hlášení,uvolnila by se paměť a nedělalo by to zmatky.Když se nesmějí používat...
Teď už ten 28.dříjen opravili (od 11/05 :pray: ).Ale pokud se pozorně zaposloucháte např. v a-busu linky 41 nebo 71,uslyšíte Řečkovice a ne Řečkovice...

Myslíš tohle?

3731
Dispečer píše:
vůz 7422, dnes: Při najetí na nerovnost na silnici vůz začne hlásit: Přiští zastávka ( a název následující zastavky), takto to opakuje celou cestu až k následující zastávce.

Zámek dveří...

69
20 zář 2006 18:49
vůz 7422, dnes: Při najetí na nerovnost na silnici vůz začne hlásit: Přiští zastávka ( a název následující zastavky), takto to opakuje celou cestu až k následující zastávce.

3731
manil píše:
Falkon: Já myslím, že kvůli řidičům to není, to si nejspíš někdo nabulíkoval nějakej nesmysl, ale je to zkrátka zbytečné. Co se týče hlášení v Brně, tak se neustále vymýšlí zpousta inovací, nahrávají se nové zbytečné ruční hlášení...

Hlášení od Křapy mi přijde zastaralé, bába má příjemný a srozumitelný hlas.

A pak řidiče seřve dispečink za použití ručního hlášení,jako se to stalo mně...Teď je v těch hlášeních pěkný hokej - nová verze 07 07.Kdyby se vymazaly ruční hlášení,uvolnila by se paměť a nedělalo by to zmatky.Když se nesmějí používat...
Teď už ten 28.dříjen opravili (od 11/05 :pray: ).Ale pokud se pozorně zaposloucháte např. v a-busu linky 41 nebo 71,uslyšíte Řečkovice a ne Řečkovice...

588
20 říj 2006 16:11
Újezd u Brna
Akorát baba není zřejmě z Brna, páč např zastávky Masná a Vlhká říká podezřele kratce, ale přitom neostravský.
Já bych byl pro namluvení zastávek nějakým brněnským hercem, třeba Zdeňkem Junákem :wink:

11624
07 bře 2005 23:57
Brno
Falkon: Já myslím, že kvůli řidičům to není, to si nejspíš někdo nabulíkoval nějakej nesmysl, ale je to zkrátka zbytečné. Co se týče hlášení v Brně, tak se neustále vymýšlí zpousta inovací, nahrávají se nové zbytečné ruční hlášení...

Hlášení od Křapy mi přijde zastaralé, bába má příjemný a srozumitelný hlas.

1111
Falkon píše:
Já jel dneska se svou oblíbenou linkou (52) z Mendlu, chtěl jsem na Křivánkovo náměstí, a na vnitřním buse měl napsáno 52 --> Mendlovo náměstí, když přitom jel na Bastr...pak na zast. Pisárky něco zmáčkl, hodilo to takovou tu hvězdičku (nevím, jak tomu říkáte, protě když to oznamuje zastávky ozve se takovej zvuk, jako "pink" nebo tak, tak to mám na mysli) a ticho...Tak jel dál a pak na zastávce Kohoutovice, Hájenka teda zastavil a chvilku si hrál sa tím prográmkem a tak jsem se dozvěděl, že je to zast. "Garáž Slatina"...pak prý "Mendlovo náměstí," do třetice zase "Garáž Slatina" a pak konečně "Kohoutovice, Hájenka" (že mu to ale trvalo)...a pak se to konečně objevilo i na vnitřním Buse, i správný směr, takže v klidu...a na "Kopce" zahlásil při zastavení i "Zastávka"...nevíte někdo, proč to slovo "zastávka" při většině zastavení už vynechávají? Je to takové trochu podivné, když to suše zahlásí "Česká" nebo třea "Náměstí 28. dubna"...přece jenom to zní lépe ve verzi "Zastávka Česká," resp. "Zastávka Náměstí 28. dubna"...jaký máte názor vy?

Tak Tvoje starosti bych chtěl mít.

9314
10 čer 2004 11:19
kuba píše:
Jak tu psal pepola o složeninách, tak to je tak těžký to nahrát zvlášť? Ve složeninách jsou nepřesnosti, jak tu psal, viz dříjna.

Bylo, takovou kapacitu palubak nema . Takhle se vystaci se seznamem zastavek a nekolika frazema , z nichz se pak uz slozi cokoliv . A pouzivat syntetizator je dost drahy a narocny na vykon.
Spis by to chtelo konecne namluvit znovu nektery zastavky a fraze. Ona ta intonace nekterych slov je dost silena. Dotycna asi nikdy necetla zpravy v CRo :)) .

6625
21 pro 2005 17:01
Mně na tom ani tak nesejde, hlavně, když to funguje a zastávky to hlásí správně a zřetelně.
Když třeba na České tram zastaví 2x, tak po odjezdu z té 1. zastávky někdy zashlásí "příští zastávka Grohova", což není moc vhodný pro toho, kdo to nezná. Ještě by moh vystoupit na České v domnění, že je na Grohově.
Někdy jsem jel d-11 z Lesné a hlásilo to zastávky v opačným směru. To by pak někdo moh hledat Zoo na Lesné. Naštěstí to pak řidič spravil.
Jak tu psal pepola o složeninách, tak to je tak těžký to nahrát zvlášť? Ve složeninách jsou nepřesnosti, jak tu psal, viz dříjna.
Možná by nebylo na škodu přidat do hlášení informace o institucích nacházejících se v blízkosti zastávky, podobně, jako je to vnitřním table, ale to by asi bylo na DPmB moc.
Btw, proč po příjezdu na konečnou následuje hlášení do kabiny? To řidičům nevadí? Podle mě je to ještě horší než "zastávka".

OT: Já bych bral pana Moučku. :-D Pro ty, co mě neznají: Občas mluvím trošku rychle, nesrozumitelně a s divným přízvukem. Mno aspoň bych to měl rychle nahraný a oni by to pak pomocí moderní techniky tak 3x zpomalili.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2038 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 82  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata