Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 178 z 234    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181 ... 234  Další
Autor Zpráva

2109
20 zář 2006 19:51
Želva píše:
Hm, no nevadí. Jen je člověk rád když se mu některý zde dikutující postavy "zosobní", a spojí si je s nějakým úplně nečekaným člověkem, tak jsem se jen tak ze zvědavosti optal. 8-) Každopádně díky za odpovědi, přejí Manilovi ať se mu v Parsu líbí a těším se že se aspoň s někým odsuď dneska v Komíně potkám :wink:
A jak poznáme my tebe :-D ?

86
17 říj 2006 00:54
Brno - linky 57, 43 a 93
Hm, no nevadí. Jen je člověk rád když se mu některý zde dikutující postavy "zosobní", a spojí si je s nějakým úplně nečekaným člověkem, tak jsem se jen tak ze zvědavosti optal. 8-) Každopádně díky za odpovědi, přejí Manilovi ať se mu v Parsu líbí a těším se že se aspoň s někým odsuď dneska v Komíně potkám :wink:

11624
07 bře 2005 23:57
Brno
želva: Jo, manil bude opravdu v šumperku. V pozdně odpoledních hodinách bude možná fotit hist. trolejbusy :)

Mě nepoznáš, protože já už touhle dobou nejsem vůbec v Brně a nějaký MHD mi může být asi tak týden úplně ukradený, tím spíš DOD. Užijte si to tam.

Tak třeba já se na DOD nechystám (a myslím, že by mě tam nikdo ani moc nehledal 8-))

86
17 říj 2006 00:54
Brno - linky 57, 43 a 93
Nějak se tu zamluvilo, koho všechno zde z fóra může člověk zítra na DOD potkat. Na co se má připravit 8-) . Kromě Verushi, kterýho snad poznám dle toho, že se tam bude cítit doma :-) a PVVS, kterej se tu nedávno svou fotkou se škopkem v ruce představoval, budu ostatní jen tak odhadovat, tak by mě jen zajímalo, kdo se tam třeba nechystáte, abych si pak neříkal "Támhle ten kořeň bude asi Manil" zatímco dotyčný bude kdesi v Šumperku na DOD v Parsu. :-?

Naprosto bez problémů? Ano, nám taky jednou skočila. Ale to je jeden případ z deseti. Pravej hrot je prostě mrtvej, a to dlouhodobě.

6620
21 pro 2005 17:01
Verusha: Jak vysvětlíš, že vozu 3241 funguje výhybka č. 30 naprosto bez problému?
Obrázek
Zvětšit

11624
Brno
pd píše:
Sice trochu OT, ale šotoakcí je v ČR celkem dost.. teď v květnu byl třeba DOD v Pardubicích, DOD v Ostravě, sraz hist. autobusů v Lešanech, v červnu bude DOD v Plzni, DOD ve Zlíně, a to nepočítám akce v Brně. Pravdou teda je, že se to koncentruje hlavně na květen, červen a září..

+ DOD v Karose (Iveco).

kuba píše:
Šotoakcí sice v ČR moc nebývá, ale když jsou, taxe musí krýt. :-(
Pokud vím, tak v září 2006 byly 4 o jednom víkendu (DOD v Praze, parní vlaky z Brna do Zastávky a ještě další dvě).

Sice trochu OT, ale šotoakcí je v ČR celkem dost.. teď v květnu byl třeba DOD v Pardubicích, DOD v Ostravě, sraz hist. autobusů v Lešanech, v červnu bude DOD v Plzni, DOD ve Zlíně, a to nepočítám akce v Brně. Pravdou teda je, že se to koncentruje hlavně na květen, červen a září..

9986
15 led 2005 23:41
k manilově vlaku doplním, že první třídou a ještě nejlépe přes celou republiku, neboť on snad ani nijak jinak nejezdí , takže doporučuju vzít si větší obnos peněz :)

11624
Brno
Kapusta píše:
V Parsu to bude jistě zajímavé. Ale na druhou stranu, desáté výročí se slaví "pouze jednou" a Verusha si tam už určitě uklidil. :-)
Je to těžké rozhodování. :-k

Brno je lákavé, ale pokud jsi byl na DOD v Komíně v říjnu nebo kdy to bylo, tak myslím, že o nic nepřijdeš. Jinak je to to stejné, co každý rok.

483
22 srp 2006 12:35
Bohunice
manil píše:
Vlak :)
V Parsu to bude jistě zajímavé. Ale na druhou stranu, desáté výročí se slaví "pouze jednou" a Verusha si tam už určitě uklidil. :-)
Je to těžké rozhodování. :-k

11624
Brno
Kapusta píše:
A způsob dopravy?

Vlak :)

1410
29 dub 2006 12:26
Sebrowitz
já se na DOD Komín chystám... proti srazu nic nemám :D

6620
manil píše:
A co radši jet 2.6. na DOD do Parsu do Šumperka? Určitě to bude pro brňáka zajímavější, než Komín... :-)

Šotoakcí sice v ČR moc nebývá, ale když jsou, taxe musí krýt. :-(
Pokud vím, tak v září 2006 byly 4 o jednom víkendu (DOD v Praze, parní vlaky z Brna do Zastávky a ještě další dvě).

483
Bohunice
manil píše:
A co radši jet 2.6. na DOD do Parsu do Šumperka? Určitě to bude pro brňáka zajímavější, než Komín... :-)

A způsob dopravy?

11624
Brno
Kapusta píše:
Ještě k DOD 2.6.: kdo se tam chystáte? Bude nějaký kolektivní sraz? Abych věděl, komu se mám vyhnout... :-D

6620
Kapusta píše:
Ještě k DOD 2.6.: kdo se tam chystáte? Bude nějaký kolektivní sraz? Abych věděl, komu se mám vyhnout... :-D

Já bych Ráth přišel :-)

483
Bohunice

162
27 lis 2006 20:25
Dnes na cvičné jízdě 3263 3281 v 10.30 stály oba odstavené za zastávkou 50 jírovcova směr kamenný vrch se staženými sběrači. Po chvilce oba odjeli. Kdo by chtěl fotky ať mi pošle SZ s mailem.

3988
25 led 2006 16:11
všudezdejší
Možná ten Sanos by se mohl ukázat,...

9986
15 led 2005 23:41
Verusha píše:
No, řeknu ti to takhle: Ne.

ta výstavka u plotu by se měla tento týden definitině zlikvidovat, že?

No, řeknu ti to takhle: Ne.

1443
15 zář 2005 13:43
čtvrť s největší koncentrací rozjezdů v Brně
Verusho, bude na DODu něco extra new než bylo minule?

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5843 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181 ... 234  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata