Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 180 z 255    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183 ... 255  Další

Co bude dřív ?
kloubové šráky 45%  45%  [ 81 ]
tramvajová trať ke kampusu 34%  34%  [ 62 ]
metro 17%  17%  [ 30 ]
odsunuté nádraží 4%  4%  [ 7 ]
Celkem hlasů : 180
Autor Zpráva
Prznitel češšššššštiny

Prznitel češšššššštiny
1977
07 dub 2006 09:03
Hafan007 píše:
Proč ne třeba KT8 v trase NS, smyčka - mendlák - Šilingr?

Úplně by stačila 1 KT8 Šilingrák - Mendlák. Ze Šilingráku bych byl pěšky na Nových sadech a na roli daleko dřív. Vyloučení IGK z části malého okruhu bude pěkný maso - dají se předpokládat megazácpy na Úvozu, protože jiná rozumná objízdná trasa neexistuje, takže problémy trolejbusů 25/26. Ty by se zčásti daly eliminovat zřízením vyhrazeného pruhu od Mendláku po křižovatku s Tvrdého, ale dolů by snad pomohla jenom úprava ss na Mendláku. Drsný to asi bude i na křižovatce Údolní -Úvoz a možná i v jednosměrkách okolo porodnice na Obilňáku, protože Marešova je jednosměrná.

483
22 srp 2006 12:35
Bohunice
Hal píše:
Husova se bude delat tenhle rok o prazdninach. uz je to definitivne rozhodnute. Ceska je v planu, ale kdy se bude delat neni rozhodnute.

To se mi ulevilo. Už jsem si myslel, že jsem zase znemožnil.
---------------------------------------------------------------------
A ještě k Universitnímu kampusu Bohunice: včera jsem podnikl průzkumnou misi. Možná by nebylo špatné, kdyby se tam někdo vypravil a udělal pár fotek provozu MHD, dokud je to tam rozestavěno. Za pár let bychom mohli provést srovnání. Pokud by se nikomu nechtělo, tak to vezmu na sebe :wink:
Pavel píše:
... Co se týká budované smyčky u nemocnice, tak také předpokládám že bude naproti vchodu do nemocnice a i tento obrázek tomu nasvědčuje http://www.volweb.cz/bovis/ovs.htm

Přidávám vlastní nákres aktuální situace:
Obrázek
Oficiální materiály se trochu odchylují: http://www.rect.muni.cz/UKB/titul-str.htm
chat-maniac píše:
No to co se tam bude dít, tak toho nebude málo, už teď je nový zálivek mezi zastávkou Bohunice, Nemocnice a Netroufalky, hnedka za křižovatkou, co tam bude nevím.

Vypadá to na novou zastávku a vzhledem k tomu, že je jen na jedné straně (alespoň zatím), tak by mě nepřekvapilo, kdyby si a-60 protáhla trasu o "pár" metrů. Ale na druhou stranu, nová silnice paralelně s Kamenicí mi přijde trochu těsná na to, aby po ní jezdily autobusy (byť jednosměrně) a přitom byl zachován její obousměrný provoz.
U ubytoven jsou pak dva zastávkové zálivy těsně za sebou (!), momentálně slouží pro "výstup" a "nástup" a-69.
Kapusta píše:
tr píše:
Jsou to zajimave uvahy, ale podle mne by bylo nejlepsi (byt nejdrazsi) protahnout od vyhybny u krematoria zadem za nemocnici k novemu kampusu a na okraj Noveho Liskovce tramvaj. Mista je tam na to dost a zas tak draha stavba by to nebyla.

Místa: no ani ti nevím, mají tam teď něco rozestavěno a za Kauflandem je už taky těsno. Nevypadá to, že by v budoucnu za nemocnicí počítali s tramvají :-(

Tak to něco jsou pilíře pro lávku pro pěší přes ulici Kamenice.

2109
20 zář 2006 19:51
Proč ne třeba KT8 v trase NS, smyčka - mendlák - Šilingr?

489
13 čer 2004 23:04
Na Husovce predopokladam uplnou vyluku v obou smerech jak pro tram tak pro gumokoly. S ND to tak bude hodne problematicke. Ale je mozne, ze dojde k rozdeleni na dve etapy a to usek Nove Sady - Silingrovo namesti a druhy usek Silingrovo namesti - Cerveny kostel.

6620
21 pro 2005 17:01
VS píše:
Co se týč české, to by mě taky zajímalo?

Asi jako už to 1x bylo - trajfy jezdili jen na Konečného nám.

868
10 pro 2004 20:53
Brno
Hal píše:
Husova se bude delat tenhle rok o prazdninach. uz je to definitivne rozhodnute. Ceska je v planu, ale kdy se bude delat neni rozhodnute.

Myslíte že stihnou rekonstrukce ulice, kolejí a chodníků během prázdnin nebo se bude dělat jen část ulice či pouze koleje jako vloni na Merhautove? d-12, 13 budou asi jezdit přes Masarykovu, ale co d-5,7? Pojede po hybešce nebo po Renneské? Jinak d-6 asi jako d-2. Snad bude na Šilingrák jezdit aspoň nějaká náhradní doprava.

Co sem slyšel, tak se má od záři dělat Rašinova, takže na poszim d-4 asi přes Husovu/Roosveltovu. Co se týč české, to by mě taky zajímalo?

489
13 čer 2004 23:04

483
Bohunice
Kapusta píše:
Já to slyšel někdy na podzim v ČRo Brno. Zkusím projet internet googlem a jyxem a uvidíme.

Takže beru své tvrzení zpět jako nepodložené :oops: Nikde jsem o opravě Husovy nic nenašel.

483
Bohunice
Martys píše:
Já už to slyšel z více zdrojů, že letos, proto jsem zmiňovaným článkem vesměs překvapen.

Eda píše:
Letos? Já myslím, že letos se má dělat Česká, ale i Husova? To se mi nezdá.

Já to slyšel někdy na podzim v ČRo Brno. Zkusím projet internet googlem a jyxem a uvidíme.

Prznitel češšššššštiny

Prznitel češšššššštiny
1977
Zaplať Bůh, že došlo na Husovu. Trať i vozovka tam jsou v zoufalém, byť ne zrovna dezolátním stavu, ale určitě ne důstojném 21. století. Pokud to po reko bude vypadat jako na Rooseveltově, tak su pro všemi desiti. Chápu, že Hybeška potřebuje stejnou opravu jako prase drbání, ale přece jen je logickou a správnou prioritou malý okruh, ze kterého už zbývá právě jen Husova (ten kousek před ÚS nepočítám), i když je taky veledůležitý, ale tam bych raději viděl GO včetně nového uspořádání zastávek (vždy za křižovatku).

3988
25 led 2006 16:11
všudezdejší
Eda píše:

Já už to slyšel z více zdrojů, že letos, proto jsem zmiňovaným článkem vesměs překvapen.

Administrátor
6672
26 říj 2005 00:04
Brno-Bohunice

3988
všudezdejší
Kapusta píše:
Ano je.

Já jen, že článek hovořil o příštím roku.

483
Bohunice
Martys píše:
A když jsem se elegantně dostal k Husové ulici, není zde rekonstrukce plánovaná již na letos?

Ano je.

3988
všudezdejší
A hlavně argument "otřesy od průjezdu těžké tramvaje" mi přijde též nesmyslný, trať je nová, odhlučněná, není tady možnost větších rázů do boku nebo výškových daných nerovností kolejí. Navíc tu tramvaje jezdí pomalu, tak kde by se vzaly otřesy! Sakramentský rozdíl je na Hybešce, kde je trať prakticky před rozpadnutím, průjezd se pocitově v okolních domech rovná průjezdu tankové divize. Stejně tak na Husové.

A když jsem se elegantně dostal k Husové ulici, není zde rekonstrukce plánovaná již na letos?

3081
16 črc 2006 13:52
Na trase linky 201.
mauricio píše:
v dnešní MF dnes je článek o d-4 v centru. \argumenty typu "po 19.hodině obchody zavírají a v centru je málo lidí" jako důvod pro odklon d-4 mi přijde zcela směšný

Článek lze přečíst na: http://zpravy.idnes.cz/mfdnes.asp?v=016 ... a&c=667535

9986
15 led 2005 23:41
v dnešní MF dnes je článek o d-4 v centru. \argumenty typu "po 19.hodině obchody zavírají a v centru je málo lidí" jako důvod pro odklon d-4 mi přijde zcela směšný

925
14 čer 2004 18:43
Brno - Bystrc
Izidor píše:
A komu tím prospějou :pray: to už nikoho nespasí. :evil:
Duvod je preci jasny: Alieni bydlici v centru budou mit v noci klid od tramvaji, a pres den jim to bude stavet primo pred domem.

Jinak zdravim z mesta, kde tramvaje jezdi po jeste uzsi pesi zone, nez v Brne, a jeste si je daji na propagacni materialy o meste.

588
20 říj 2006 16:11
Újezd u Brna
A komu tím prospějou :pray: to už nikoho nespasí. :evil:

6349
11 říj 2005 14:03
Brno - Kohoutovice
No podle toho, co píše goldfinger, tak do 19 přes Svoboďák a po 19 dokola. Já se omlouvám, napsal jsem to blbě, myslel jsem to jakože to, že nebude jezdit přes Svoboďák měli udělat až od 20 nebo 21.

Takže přes Svoboďák bude jezdit od 19 nebo do 19?

6349
11 říj 2005 14:03
Brno - Kohoutovice
Kdyby to třeba udělali od pozdějc, aspoň od osmi nebo od devíti...

Administrátor
6672
26 říj 2005 00:04
Brno-Bohunice
To sou lamy! Chtěli jsme se večer dostat na spojení u Hlavního nádraží i z České, ale radní řekli NE!
Na druhou stranu musím ocenit aspoň toto řešení. Čekal jsem úplné vítězství "podnikatelů z Masarykové".

Aha, to se ale ten vlk nažral nějakýho plesnivýho křečka, protože když už by něco dávalo smysl, tak jízda od 19hodin, kda ve městě choděj akorát opilci a lihuprostá mládež. takhle je to zcela nepochopitelný kompromis, kdy není spokojen ani člověk jako já (jsem pro provoz neomezeně), ani člověk s názorem opačným, jež je většinou zdůvodněn obavou o bezpečnost chodců. Čili, "to je zase nápad" #-o
Brno - město uprostřed zeměkoule

Prznitel češšššššštiny

Prznitel češšššššštiny
1977
Konec dohadům o budoucnosti d4 přes Svoboďák, radní rozhodli, že tudy bude jezdit i nadále, ale jen do 19hod. Oznámil to na tiskovce primerátor Onderka. Bude to sice trošku nepřehledné, ale zřejmě byla snaha, aby se vlk nažral a šalina na Svoboďáku v nějaké podobě zůstala.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6361 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183 ... 255  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata