Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 774 z 801    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 771, 772, 773, 774, 775, 776, 777 ... 801  Další
Autor Zpráva

1870
05 lis 2005 19:50
Rano kolem 7:30 byl quli naledi nesjizny vinohradsky kopec. Na Vinohradach byla odstavena kolona trajfu.

9314
10 čer 2004 11:19
Jelikoz jsem neco resil , tak jsem byl rano mezi 2-4 vzhuru. A snezeni bylo opravdu velice husty ,podporovany prudkym vetrem. To ani nemelo cenu odmetat, hned za vozem by to bylo spatky. Navic prvni privaly roztaly a mistama primrzaly. Takze se vytvarely ledovy jazyky.
Solanka by to zhorsila a pisek je na snehu neucinej. Myslimze nejlepsi bylo opravdu pockat , az se to trochu uklidni a pak teprve vyjet.

3222
14 čer 2004 18:56
blekfild
PvvS (prosinec 2005) píše:
Nekde sem tusim cetl ze na cely brno je jenom neco okolo 40 sypacu...

Silničáři vyjeli, ale opravdu nemůžou být všude...

312
22 led 2006 19:31
Brno
Miky píše:
Tak dneska jsme jeli od Jindřichovy na Spojovací (jaksetaulicejmenuje?! :-D ) autem, ošklivý náledí, pak jsem se od spolužačky, kerá přišla o půl hodiny pozdě, dozvěděl, že na nám. Svornosti stojí 14 trolejbusů a že šla odtud pěšky.... "silničaři su překvapeni velice, že snih jim zasypal silnice..."

To stejný na Vinohradech a prej aji na Jedovnické-nic tady nejezdí :oops:

6350
11 říj 2005 14:03
Brno - Kohoutovice
...a v 7:40 jel po Veslařské směrem k Antroposu 3262 na 1/25 režijně o 8 minut později, než měl normálně na lince jet...

6350
Brno - Kohoutovice
Tak dneska jsme jeli od Jindřichovy na Spojovací (jaksetaulicejmenuje?! :-D ) autem, ošklivý náledí, pak jsem se od spolužačky, kerá přišla o půl hodiny pozdě, dozvěděl, že na nám. Svornosti stojí 14 trolejbusů a že šla odtud pěšky.... "silničaři su překvapeni velice, že snih jim zasypal silnice..."

720
10 bře 2006 20:56
Brno- Stará Líšeò
ráno (okolo 7:25) na Staré osadě zdechlá K3, odtah 1735, nyní v Židenicích u kasáren mrtvá 3195 (okolo 12:30 tam stála)

6350
Brno - Kohoutovice
pepola píše:
Kupodivu dnes 1047 jezdila,ale určitě s jinými předními dveřmi.Neviděli jste ji někdo?Já ji viděl v protisměru,takže nevím,jak po té nehodě vypadá.
2/6 :wink:

3731
28 úno 2006 19:00
Kupodivu dnes 1047 jezdila,ale určitě s jinými předními dveřmi.Neviděli jste ji někdo?Já ji viděl v protisměru,takže nevím,jak po té nehodě vypadá.

9314
kuba píše:
ds: Omlouvám se, spletl jsem se, všechny 14Tr to tak mají za předníma dveřma.

Hm za kabinou je klasika a vedle dveri sou snad podelny ne ????

6625
21 pro 2005 17:01
ds: Omlouvám se, spletl jsem se, všechny 14Tr to tak mají za předníma dveřma.

3222
blekfild
kuba píše:
Nemají to náhodou všechny 14Tr v Brně?

Nemá to skoro žádná 14 Tr a je to dobře, protože pak tam není skoro žádné místo na nohy. Takhle zprasený je tuším např. 3266.

3731
Dnes dopoledne došlo na křižovatce Kosmova x Božetěchova k dopravní nehodě vozu 1047 a velké dodávky s pražskou RZ.Nevím ale,která "šestka" to byla a taky poškození nebylo moc vidět,protože v momentě mého průjezdu byla dodávka napasovaná do 1. dveří.Pak 1047 rychle odjela,asi voz. Medlánky.Jedinou útěchou nám může být to,že dodávka byla taky slušně nabouraná a jelikož narazila do jedoucí tramvaje,měla celý čumák vytvarovaný ve směru jízdy tramvaje.Nechápu,jak někdo může přehlédnout tramvaj,to už je na bílou hůlku...

6625
21 pro 2005 17:01
PvvS píše:
jenze s pasy...
To mozna bude ten problem.
Mam dojem ze se to uz kdysi resilo a proto maji reko 14tr otocenou jednu dvojsedacku za strednima dverima, aby pro havarii nemohlo dojit k padu do volnyho prostoru (schodu).

Nemají to náhodou všechny 14Tr v Brně?

PvvS - to to vůbec nevysvětluje, protože to prostě akorát někoho napadlo, ale není to ničím podloženo. To by nesměla být celá zadní pětka. U dalších rekonstrukcí už je to stejně zase otočený normálně. Asi měl někdo záchvěv nějakého rádobynápadu.

9314
jenze s pasy...
To mozna bude ten problem.
Mam dojem ze se to uz kdysi resilo a proto maji reko 14tr otocenou jednu dvojsedacku za strednima dverima, aby pro havarii nemohlo dojit k padu do volnyho prostoru (schodu).

Taky jsem to nikde nenašel.. Mmch, nejsou náhodou u linkových autobusů první dvě sedadla vyhrazené právě pro invalidy a spol.?

232
23 bře 2005 20:48
Nemáte někdo tu citaci toho zákona o "přestárlých osobách", nikde jsem to nenašel. Ani v elektronické podobě zákona č.361/2000Sb.

3731
astroh píše:
mno a ja jel dneska 7415 a na tom sedadle sem sedel a nejaka takova cedulka tam byla :-) ...nebo to byla nalepka ale smysl je stejnej...

Já jsem ve svém původním voze měl taky takovou nálepku,ale tehdejší technik jízdy(J.Š. z Jundrova)na mě 10 minut řval,že to musím sundat...

3731
jzb píše:
Přestárlé osoby :lol: To jako že ten, kdo vypadá staře, má už jen čekat doma na smrt a rač vůbec nevykukovat ven? btw, podle čeho se pozná, jestli je daná osoba již přestárlá?

Jinak souhlas s mauriciem!

Vyrukovat určitě může,ale musí sedět na vyhrazených místech u 2.dveří!Ale tam je takový špatný výhled...(!)

3731
ds píše:
pepola: nebyla to spíš městská policie? Zdráhám se uvěřit tomu, že by až takoví idioti pracovali i u policie státní... Každopádně je na tom vidět, do jekých rukou svěřil brněnský inkvizitor Šimonovský výkon dosti tvrdého silničního zákona :evil:

Bohužel to byli "stáťáci" a mysleli to "smrtelně" vážně!

Je vidět, že policie řeší opravdu (pardon) pítšoviny. Asi se měli spíš zaměřit na kloubák (teď nevim, myslim že 2331) poškozený po víkendovém fotbalovém zápase s Mladou Boleslaví. Ani ne teda poškozený, spíš uvnitř totálně zdemolovaný. Nevím, jak dlouho budeme trpět mezi lidmy takové s prominutím prasata a "fanoušky", kteří mají pocit, že za prohrou může prostě "někdo", tak prostě rozmlátíme autobus. Policie nás legitimuje, a i přesto že v ruce držíme kus stropního obložení a kolem krku máme šálu s obrázkem fobalovýho míče, nás zase propustí. Tohle platíme? A ještě někdo to demolování vozidel bude někdy obhajovat jako "seberealizaci" nebo "projev individuality daného jedince", stejně jako neustále někdo obhajuje čmáranice ve vozech s poukazem na to, že musíme být tolerantní. Hovno, říkám já!!

406
15 čer 2006 13:44
Brno Bystrc
Izidor píše:
Už je to nějaký ten pátek co bývaly u předních sedadel cedulky s nápisem: NEOBSAZOVAT DĚTMI DO 12LET:

mno a ja jel dneska 7415 a na tom sedadle sem sedel a nejaka takova cedulka tam byla :-) ...nebo to byla nalepka ale smysl je stejnej...

3222
blekfild
pepola: nebyla to spíš městská policie? Zdráhám se uvěřit tomu, že by až takoví idioti pracovali i u policie státní... Každopádně je na tom vidět, do jekých rukou svěřil brněnský inkvizitor Šimonovský výkon dosti tvrdého silničního zákona :evil:

520
03 dub 2006 14:42
pepola píše:
...Podle policistů zákon 361/2000Sb. říká:Na předních sedadlech autobusu nesmí být přepravovány děti do 12ti let,invalidní a přestárlé osoby....

Přestárlé osoby :lol: To jako že ten, kdo vypadá staře, má už jen čekat doma na smrt a rač vůbec nevykukovat ven? btw, podle čeho se pozná, jestli je daná osoba již přestárlá?

Jinak souhlas s mauriciem!

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 20005 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 771, 772, 773, 774, 775, 776, 777 ... 801  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata