Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 245 z 255    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 242, 243, 244, 245, 246, 247, 248 ... 255  Další

Co bude dřív ?
kloubové šráky 45%  45%  [ 81 ]
tramvajová trať ke kampusu 34%  34%  [ 62 ]
metro 17%  17%  [ 30 ]
odsunuté nádraží 4%  4%  [ 7 ]
Celkem hlasů : 180
Autor Zpráva
Ano,přiznávám se,že bych po sobě měl víc ty příspěvky číst,jenže se připojuji přes modem,takže každá sekunda,která se ušetří je dobrá.Budu si dávat bacha :oops: .Brzo stejně přejdu na Internet přes UPC.

Je mě líto té d-10,že ji nedali šanci.To bylo jako,že si ji Kordis vydupal a tak tam dáme blbý intervaly,tudíž ji nikdo nebude využívat a bude záminka k jejímu zrušení.Díky tomu se nám ještě podařilo zkrátit napořád d-7 na Švermovu.Já už to beru s humorem,jinak to ani nejde.

Toho 1.2.1997 ale tak radikální změny pokud vím nebyly.

3222
14 čer 2004 18:56
blekfild
VS píše:
Opravdu úspora dobrá jen pro DP,žádný cestující z ní prospěch mýt nemůže.
Běda,běda DPMB :-?

To je pravda, já si umytí prospěchu vskutku nedokážu představit. Běda, běda, VS, zkus si po sobě číst příspěvky, než je pošleš (už je to skoro jako jistý admin2 :-( )

Myslím, že s těmi změnami to dopadne podobně jako po 1.2. 1997, kdy se všechny výkony drasticky omezily, a potom se vše pomalu začalo srovnávat. Zřejmě Kordis zkouší, co zákazník ještě zkousne... Jinak o typech vozů nasazených na linky apod. bych nespekuloval, kdo z váš už ty jízdní řády viděl?

3222
blekfild
Hal píše:
titlis píše:
Bez závleku se dostanu oběma směry daleko rychleji přes staveniště než přes troje světla a jeden kopec.
A jak se ty chytrej na to staveniste dostanu, kdyz mne tam nic krome luzkoveho vozu x25 nejede ??
Jako mam travit 20 minut nez se projedu Kohoutovicema ?? A jeste nebudu, kde mit na tu a-44/84 prestoupit, protoze v Pisarkach zastavka nebude!

Co třeba přestupovat v zastávce Riviera ? :idea: :idea:

Martin Š. píše:
Hal píše:
Přečtěte si Bez starosti a nove zmeny v jizdnich radech od 12. 12. Mne je z toho nabliti. Nejenze mame v Novem Liskovci horsi intervaly nez pred tim a budeme mit jeste horsi. :-? :shock:

To vypadá, že d-5 bude posílena

Kde na to chodíš milej zlatej :-P Bude hezky taky,jak je.Tedy K2 a po 5 min.Nic víc,nic míň .

titlis píše:
Dobrá zpráva je, myslím, zrušení závleku a 44/84 pisáreckým tuleněm. Od počátku mě nepříjemně překvapilo, že se udělala takový zbytečná klička. Opravud nechápu, proč dělat tolik křiku kvůli zastávce na spojce u Grandu. Jak jsem už dřív řekl, mně vůbec nevadí, naopak z ní je to nejbliž na staré bus nádraží.

Konečně to DPMB napadlo, že je to zbytečné, protože tama jezdili přes Pisárky auta

Hal píše:
Přečtěte si Bez starosti a nove zmeny v jizdnich radech od 12. 12. Mne je z toho nabliti. Nejenze mame v Novem Liskovci horsi intervaly nez pred tim a budeme mit jeste horsi. :-? :shock:

To vypadá, že d-5 bude posílena

489
13 čer 2004 23:04
titlis píše:
Bez závleku se dostanu oběma směry daleko rychleji přes staveniště než přes troje světla a jeden kopec.
A jak se ty chytrej na to staveniste dostanu, kdyz mne tam nic krome luzkoveho vozu x25 nejede ??
Jako mam travit 20 minut nez se projedu Kohoutovicema ?? A jeste nebudu, kde mit na tu a-44/84 prestoupit, protoze v Pisarkach zastavka nebude!

Aby bylo jasno :!: Když se zruší do Lískovce d-10 a d-7 nechá na Švermově,tak to bude stav před 1.1.2004(pro cestující ze zast.Osová,Dunajská,Lískovec).No ale IDS linky a i doprava z Kohoutovic a Kameňáku zůstane :evil:

Přidám ještě dvě příhody z dnešní cesty d-10 k nádraží.
Po odjezdu od Krematoria se nějaká ženská s děckama zděsila Kam to jede? Vždyť je přece v d-5(K2) sněr Česká a tak proč jede k nádraží? Že to byla d-10 se ani nepodívala.

Na Vsetínské nastoupily dva mladí kluci a jeden řiká:Co to je ty vole? Sedadlo asi.To už ani nevím jak vypadá :-P Není divo,vždyť na Vestínské možnost sdnout si v d-8 je vpravdě výjemčná sváteční událost. A po 12.12 budeme stát na schodech :cry: .

Jestě k těm omezením na d-2 a 3: O víkdendě na té d-2 po 15 ,im. směr Hřbitov budou určitě K2.Kdyby se sem aspoň vrátily 2xT6 .

Ptám se asi na nemožné,ale neplánuje se prohození vozů na d-3 a 11?Myslím d-3 K2 a 11 2xT.

To zrušení a-44/84 je fkat blbost.Takle lidi z N.Lískovce,Kameňáku skoro nemají možnost dostat směr Žabiny,Kr.Pole.Vyhlídková jízda na t-x25 je určitě nevytrhne.A ostatní doprava bude ještě se prodlouženými intervaly.

Chtějí úsporu? Tak proč nejezdí na d-4 o víkendech každej druhej spoj jen k Maloměřickýmu mostu.Proč neukončí mimo špičku d-7 už na Mendláku a nechají ji jet až do Lískovce? Už to,že d-7 jezdí večer(společně s 5) až do 22.30h je blbost,když d-6 končí ve 20h.Mělo by spíš být d-6 do 22.30h(zvlášť když omezí d-2) a d-7 5-20h o víkendě 7-20h.

Hal píše:
titlis píše:
Dobrá zpráva je, myslím, zrušení závleku a 44/84 pisáreckým tuleněm. Od počátku mě nepříjemně překvapilo, že se udělala takový zbytečná klička. Opravud nechápu, proč dělat tolik křiku kvůli zastávce na spojce u Grandu. Jak jsem už dřív řekl, mně vůbec nevadí, naopak z ní je to nejbliž na staré bus nádraží.
](*,) No jo, ale bez zavleku se smerem na Krpol dostanu velice tezko. A tomuhle rikam svinarna jako hrom nejen, ze nam DPMB zhorsuje interval, tak nam taky rusi spoje. :-x

No, koukám že dosavadní investice do přesunu nádraží už začínají přinášet první ovoce :evil:
Ano ano, Tlačenice a nové starosti :twisted:

Pokud se musely hledat úspory vozokilometrů, tak se divím, že zůstal nepovšimnut "luxusní" špičkový interval v prac. dnech na d-33, který je 3-4-4-4.
je mi jasný, že slatiňáci budou hned řvát, že jsem se zbláznil, ale jedím poměrně často v úseku Hl. nádr. - staré letiště (nepravidelně cca mezi 14.00 až 16.30) a tady prostor na špičkový interval 5min já osobně vidím...

489
titlis píše:
](*,) No jo, ale bez zavleku se smerem na Krpol dostanu velice tezko. A tomuhle rikam svinarna jako hrom nejen, ze nam DPMB zhorsuje interval, tak nam taky rusi spoje. :-x

Spíš by se to mělo jmenovat Tlačenice a nové starosti :!:

Opravdu úspora dobrá jen pro DP,žádný cestující z ní prospěch mýt nemůže.

d-1 o víkendech a někdy i v prac.dnech K2,což je pro tuto linku naprosto nedostačující.

d-2 Od18h a o víkendě každý druhý spoj jen na Nové sady,tudíž 15 min. interval a K2(!) o víkendech do Modřic,kde se nejprve kvůli tomu dali 2xT6 a potom zkrátil interval na polovinu.

d-3 od 8 do 14 h jen St.Osada-Voz.Komín,samozřejmě též i od 20 h večer jen do Komína.To budou Bystrčáci asi silně prskat,když se jim tak zkomplikuje spojení na českou.Tipuju,že ta d-11 na Rakoveckou bude ve směru do centra vozit vzduch a z České do Bystrce bude narvaná.Opět na ní irčitě zůstanou K2,kdežto 2xT na d-3 budou dopoledne skoro poloprázdný :!:

d-10 jen na Nové Sady.Jezdila nevyužitá,ale DP si za to může sám blbým intervalem 4-2-4 min.,keterej nic neřeši(narozdíl od 3-3-4 min.).Takže budou d-8 zase nacpaný až hrůza a člověk příjde o jedinou možnost slušně(a vsedě) se dostat z Lískovce k nádraží,pokud teda nepojede IGK.Osoběn mě to zrušení d-10 moc mrzí :-(

Víkendové zrušení t-34 a závleky t-36 sou už docela dobrej nápad,jen to bude vadit asi těm pár důchodcům,co t-34 jezdily.Ale stejně:Proč přetěžova t-36,když to mohla t-x25 obsloužit stejně dobře a jezdí prázdnější.

Provázat a-52 s a-x37? Hrůza! To budou obě jako po 20 min. I do Žebětína je to málo,ale do Kohoutovic z Mendláku po 20 min.!

To se do toho busu už nikdo nedostane.

Steně tak a-68 s a-x35.To budou ty sóla na a-68 až po Kameňák narvaný.

Od 12.12 sem síš čekal snahu posílit trasu d-12/13 do Kr.Pole a oni tohle je mi z toho zle :evil:

Ještě jedno info:Od 27.11 do 5.12 pojede,kvůli napojování další přeložky v Pisárkách d-1 přes Husovu a Veveří.Kromě toho ale d-12 obousměrně a d-13 směrem na českou odklonem přes Roosveltovu.To budou opravdu všichni studenti ale i další nadšeni,že musí lozit na tu stupidní zastávku d-9 u Grandu! Prej je to z důvodu energetických problému na Husové ul.Jestli je to opravdu tak,tak to znamená,že posílení jako v systému 12 linke na Husové k nádraží na 2,5 min. je asi nemožné.A taky asi proto jezdí d-4 směr Česká ul.Roosveltovou.

A samozřejmě zase soupravy 2xT o víkendě nevyjedou :-( Běda,běda DPMB :-?

489

9314
10 čer 2004 11:19
Vlaky jsou sk¨ledovany pomoci telefonu z CD a kamerama DP . Kdo vi kde jsou tak se muze podivat jak se kroutej

3222
blekfild
Jenže u vlaků není +/- 5 minut žádná míra, málo kdy přijedou na čas. Navazovat šaliny v intervalu 5 minut na vlak podle jízdního řádu fakt dost dobře nejde.

279
29 říj 2004 11:26
Brno-Tuøany, Vítìzná 8
PvvS píše:
No k tem posilam . Ony nejsou v radu, ale jsou nasazovany dle pokynu dispeceru, a vyckavaji na zvonarce. Pokud od nekud prijizdi vlak, vyjizdi posila. Monitoring je i v podchode. Takze bez nich by se studenti asi uslapali v pravidelnych spojich .

To je vyřešeno dobře, ale stejně mi přijde tak trochu úsměvné, že posila (jestli jsem to dobře pochopil) vyčkává, jestli odněkud (náhodou) nepřijede vlak. Domníval jsem se, že vlaky mají své jízdní řády, a že by se to mělo dát rámcově připravit podle nich, ne? Samozřejmě chápu, že někdy má vlak zpoždění a někdy tím vlakem přijede méně/více lidí než obvykle. Ale hlavní časy by měly být odhadnutelné, ne?

pd píše:
Martin Š. píše:
Akorád by měli nasadit ve špičkách více K2 - interval bych stále nechal 5 min. Sóla by jezdily do Obřan a K2 do Maloměřic.Z toho plyne, že by se měly střídat K2 se sólama.

S tím se shodneme, ale ještě lepší by to bylo naopak - K2 do Obřan a sólo do Maloměřic.

Co vidíš za problém v ulici Olomoucké?

Jaké byly problémy s ulicí Olomoucká než bxyla celá v rekonstrukci. Já si myslím, že bude taky tak stejně problémová ulice Táborská.

Jinak ještě neco k d-4:
Nechápu, proč od 1.září jezdí na d-4 míň K2 a více sól? To je nesmysl. Měli to tak nechat.

Martin Š. píše:
Akorád by měli nasadit ve špičkách více K2 - interval bych stále nechal 5 min. Sóla by jezdily do Obřan a K2 do Maloměřic.Z toho plyne, že by se měly střídat K2 se sólama.

S tím se shodneme, ale ještě lepší by to bylo naopak - K2 do Obřan a sólo do Maloměřic.

Co vidíš za problém v ulici Olomoucké?

PvvS píše:
No k tem posilam . Ony nejsou v radu, ale jsou nasazovany dle pokynu dispeceru, a vyckavaji na zvonarce. Pokud od nekud prijizdi vlak, vyjizdi posila. Monitoring je i v podchode. Takze bez nich by se studenti asi uslapali v pravidelnych spojich .

No ano, ale proč nedají taky dvojčata na d-13?

PvvS píše:
Koukam ze uz vim odkud ma magorstrat nalady na ruseni linek d-4 , d-10 a orezy dalsich .

Jak to myslíš?

9314
10 čer 2004 11:19

3222
blekfild
No, o magistrátu si můžeme myslet cokoliv, ale že by naslouchali takovým expertům, jako je M.Šmerda, to snad ne.

Anonymous píše:
Jak daleko je rekonstrukce Táborské? Co ještě není průjezdný a kdy se chystá další změna tras busů?

Ty jsi můj člověk :-D . O tom já taky přemíšlím, ale typuju, že to bude ještě moc dlouho. To bude stejný problém jako ulice Olomoucká. Necháme se překvapit

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6361 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 242, 243, 244, 245, 246, 247, 248 ... 255  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata