Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 5 z 110    Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 110  Další
Autor Zpráva
Prznitel češšššššštiny

Prznitel češšššššštiny
1977
07 dub 2006 09:03
Karosa B732 píše:
Největší problém v tomto případě ale je to, že pokud někdo schválí opravdu nějakou stupidní stavbu (sorry, zlatej prste, ale odsun nádraží ani nic podobnýho to fakt není, přestaňme si nalhávat), tak pak proti tomu nebude odvolání. A teď si vybrat. Momentální zvůle ekoteroristů proti trati do Zastávky nebo novému nádraží vs. teoretická zvůle státu při jiných potenciálních stavbách? Bohužel, na zdravý rozum se očividně v Česku hrát nedá.

Takže budeme chránit křečky, čolky a nevím jakou ještě havěť a spousta lidí, kteří bydlí v Šimicích, by se navěky dívali do zdi a poslouchali randál z vlaků, se může jít bodnout? Divá logika. Jestli není odsun do míst, kam se nedá rozumně přivést ani MHD, ani téměř polovina samotných tratí (přerovka, plus 250/260) stupidita, tak nevím, co už by se něčím podobným dalo nazvat

635
15 dub 2013 15:57
Největší problém v tomto případě ale je to, že pokud někdo schválí opravdu nějakou stupidní stavbu (sorry, zlatej prste, ale odsun nádraží ani nic podobnýho to fakt není, přestaňme si nalhávat), tak pak proti tomu nebude odvolání. A teď si vybrat. Momentální zvůle ekoteroristů proti trati do Zastávky nebo novému nádraží vs. teoretická zvůle státu při jiných potenciálních stavbách? Bohužel, na zdravý rozum se očividně v Česku hrát nedá.

Prznitel češšššššštiny

Prznitel češšššššštiny
1977
Toto je asi jediné řízení, kdy Patrikovi fandím, v ostatních případech, o kterých vím, ho nechápu. Třeba jací zvláště chránění živočichové se můžou zdržovat v trase D52, která vede ve stupě stávající I/52? Já být takovým živočichem tak se odstěhuju aspoň půl kilometru od této komunikace.
Na druhou stranu odsun role a zejména vedení čtyřkolejky Šimicemi považuju vůči lidem tam žijícím za mega prasárnu a je jen dobře, že zatím neprošla a pevně věřím, že ani neprojde.

Administrátor
2501
28 lis 2007 23:00
Brno
Na jméno Miroslav Patrik jsem alergický delší dobu.
Snad ta novela projde, aby ti ekoteroristi měli konečně utrum.

Prznitel češšššššštiny

Prznitel češšššššštiny
1977
Tohle se dalo čekat, akorát mne překvapuje, že se k žalobě nepřipojilo víc Šimičáků, možná ten jeden neoficiálně zastupuje další, přece jen je podání správní žaloby spojeno se zaplacení soudního poplatku 3.000,- Kč. Není to nijak likvidační, ale nějaký love to samozřejmě jsou. A je zajímavé, že žaloba se podávala ke Krajskému soudu v Chacharstánu, když ve věci rozhodoval jako odvolací orgán Krajský úřad v Českých Budějovicích, takže podle místní příslušnosti by řízení mělo být tam.

6627
21 pro 2005 17:01
Aktivisté napadli rozhodnutí o brněnském nádraží, kvůli ochraně krajiny

Prznitel češšššššštiny

Prznitel češšššššštiny
1977
Mea culpa, viděl jsem Fialu a už jsem dál nepátral po křestním. Příjmení je asi součást kvalifikačních předpokladů na správce komunikace. No pořád lepší, než když se mezi Slovenskem a Itálií uskutečnilo klonování Robertů Ficů...

102
13 zář 2007 19:58
Josef Fiala je výkonný ředitel ASFINAGu. V Brně máme Davida Fialu.

Prznitel češšššššštiny

Prznitel češšššššštiny
1977
APA - OTS, tedy Austria Presseagentur. Odkaz zde: https://www.ots.at/presseaussendung/OTS ... bWjZmAdEKY

3100
29 srp 2009 19:30
A zdroj? Na to se dneska trochu zapomíná...

Prznitel češšššššštiny

Prznitel češšššššštiny
1977
Rakouský ministr dopravy Norbert Hofer navstívil minulý týden svého resortního kolegu Ťoka. Podle následné tiskové zprávy oznámil modernizaci severní dráhy na 160 - 200 km/h, přičemž by se mělo začít v roce 2021, tedy za dva roky a realizace má stát 650 mil. ojro. Výslovně se však zmiňuje modernizace celé trati, tedy i na Moravě.
Zábavná asi byla debata o D52. Jednání se zúčastnil ředitel brněnského závodu ŘSD neschopa Josef Fiala a podle všeho zoufale mlžil.

7423
27 úno 2010 07:40
A proč by všichni museli přestupovat? Neříkám, že v odsunuté poloze bude stejná nabídka spojů jako dnes, ale permanentně je prezentováno, že jiná možnost než přestup na Nádražní neexistuje, jakoby měl jezdit jen pendl mezi starým a novým nádražím.

Prznitel češšššššštiny

Prznitel češšššššštiny
1977
K 5 min. čisté JD je třeba připočíst střední hodnotu čekání na přestupu plus dobu přesunu z/na nástupiště, které je o odsunu výrazně delší, než u stávajícího HBf.

480
24 lis 2017 11:40
To jo, já to bral, že to bylo myšlený jako jako příměr, u novýho tam nebude těch 10 min. kvůli přestupu na bus, tam jen těch 5 cca. Ale principiélně jsem to myslel, podobnost tam je zhlediska trasy, linkové vedení bude ale jiné.

1344
17 črc 2010 21:41
Krno
Na druhou stranu není úplně fér srovnávat současný výlukový stav a stav, který by měl ideálně nastat po přesunu. Záměrně říkám "by měl", protože tady si bohužel člověk nemůže být ničím jistý.

480
Robert píše:
Hotové peklo. Jet odněkud 2,5 hodiny (či více) a pak ztratit 10 minut života.

Ono nejde hlavně o lidi, co jednou za čas přijedou z daleka, tam se to stratí. Jde o ty, co dojíždí denodenně do práce. Jasně každej jinam, nejen do centra, ale jsem přesvědčenej, že i tak většině to prodlouží každodenní rutynu, no aspoň, že v mhádě bude wifina, aby si zatím mohli počíst novinky...

2826
01 úno 2006 10:39
Až to nádraží někdy možná bude stát, pak teprve budeme moci posoudit, pokud tu ještě budeme, jestli nám přinese tolik slibovaných mega plusů a výhod či naopak. Dnes jsou to jen spekulace.

7423
Popravdě neznám nikoho, kdo by ztrátu času z jakéhokoli důvodu násobil počtem dotčených dní a pak se z toho sesypal. Řekl bych, že za den člověk prodrbe mnohem víc času než 10-20 minut, a neřeší to. Když už tedy přijmu tvé tvrzení, že odsun nádraží bude znamenat tohle zdržení pro většinu lidí, o čemž mě dosud nikdo nepřesvědčil.

Prznitel češšššššštiny

Prznitel češšššššštiny
1977
Ve špičce ta ztráta dělá až půl hoďky. Jasně, jednorázově 10 min. neznamená skoro nic. Když je to 2 x denně, tak už je to 20 min. a vynásobeno na měsíc a rok už to na mávnutí volšovky není.

Administrátor
2501
Brno
goldfinger píše:
Tomu nevěří ani samotní odsunovači, ale ve studiích studií se budou furt točit nějaký lově - a o tom to je. Včera jsem byl nucen použít Dolní a byl to skutečně traumatizující zážitek. Cesta 61 sice trvala čistého času 5 minut, tedy připočíst dalších cca 5 min. na přestup, ale jel jsem až večer, nečekali jsme na žádné křižovatce, provoz nulový.

Já třeba nevěřím tomu, že někdy přestaneš prznit češtinu.

7423
Hotové peklo. Jet odněkud 2,5 hodiny (či více) a pak ztratit 10 minut života.

Prznitel češšššššštiny

Prznitel češšššššštiny
1977
Tomu nevěří ani samotní odsunovači, ale ve studiích studií se budou furt točit nějaký lově - a o tom to je. Včera jsem byl nucen použít Dolní a byl to skutečně traumatizující zážitek. Cesta 61 sice trvala čistého času 5 minut, tedy připočíst dalších cca 5 min. na přestup, ale jel jsem až večer, nečekali jsme na žádné křižovatce, provoz nulový.

2826
01 úno 2006 10:39
Tak tomu taky nevěřím.

480
Já ne.

Administrátor
2501
Brno
Mouka píše:
On tady někdo věří tomu, že se dožije přesunutýho nádraží?

Já jo.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2737 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 110  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata