Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 96 z 241    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99 ... 241  Další
Autor Zpráva

1653
10 čer 2006 20:45
Hrubšice
Jízdní doba a s tím spojené minutové posuny odjezdů

480
14 úno 2014 15:19
Brno
Od 20.1.2018 se mění jízdní řád linky 68. Co se na ní mění?

1363
06 zář 2010 15:29
Brno - Masarykova čtvrť
peno píše:
Bohužel, protože zrovna tato část a-68, jak vidno, smysl má a cestující si rychle našla.

Mno, netvrdil bych, ze to bylo rychle :) Minimalne prvniho pul roku lidi o te lince vubec nevedela. Bydlel jsem tehda v Kohoutkach a jezdival tim prave na Kravak. Pripadni cestujici z Myslivny vystoupili na Pisarkach a dal jsem jel obvykle jako jediny. Ne ze bych si stezoval :)

3098
29 srp 2009 19:30
Otáčení několika spojů a68 v Pisárkách probíhá i dnes. Za zastávkou Pisárky vlevo a prvním sjezdem na okruh. Na semaforu ihned vlevo k BVV (brána 9) a odtavení na parkovišti u brány 10. Při nájezdu k nástupní zastávce pokračuje na rampu, kolem parkoviště DP a vpravo na zastávku.
https://mapy.cz/s/2inTh

1291
19 lis 2010 14:53
Cocktown
Nešlo by to čistě teoreticky vyřešit tak, že by 68 končila v Pisárkách a otáčela by se ve vozovně, jak je autoškola? Nebo na tom parkovišti před vozovnou. Nevím teda zas, jak bývá obsazené, ale nějaký flek by se tam našel snad...

1577
11 lis 2008 15:56
Hodonín, zóna 900 IDS JMK
To spojení s Myslivnou mi naopak připadá rozumné, protože mezi Pisárkama a Náměstím Míru minibus často nestačí, ačkoliv na 12 m to taky není. Tady se ukazuje krátkozrakost DPMB v neochotě pořídit něco mezi minibusem a 12 m, ideálně asi 9,5 m. Sem by to bylo ideální, troufnu si říct, i při případném protažení ke královopolskému nádraží.
A taky by to mezi Piasárkama a Nám. Míru mohlo jezdit častěji, než po půl hodinách ve špičce a po hodinách mimo ni. Ale chápu, místní by nadávali, Myslivna víc spojů nezaplatí a v Pisárkách se to rozumně ukončit nedá. Bohužel, protože zrovna tato část a-68, jak vidno, smysl má a cestující si rychle našla.

Ares: To nejlepší z Irisbusu ;-)

1363
06 zář 2010 15:29
Brno - Masarykova čtvrť
K tomu vedeni a-68, tam to bude asi trochu slozitejsi. Ze zkusenosti vim, ze obyvatele Kravi hory a okoli maji tendence byt dosti nedutklivi. Viz neustala blokace rekonstrukce krizovatky pred kostelem nebo blokace zrizeni zastavky Ticheho, ktera mela fungovat od dubna lonskeho roku, ale nekdo tam postavil dve dodavky jeste s jakousi cisternou, aby to neslo odtahnout.

Osobne bych protazeni do NCKP, pripadne KPN urcite uvital, ale to by znamenalo nasadit 12m, ne Stratosy, nejspis i zkratit intervaly a vsadim se, ze obyvatele Brezinovy by zase zacali rvat, jak jim kolem domu buraceji autobusy.

Navic je podle me ne uplne stastne propojeni s Myslivnou, kam 12m nema smysl posilat a jeste by zase zacali rvat obyvatele Lerchovy :) Snad jen vyclenit jeden kurz na Myslivnu se Stratosem, ale to uz je v podstate rozdeleni na dve linky.

Uvidime. Ono se s timto spojenim sachuje uz nekolik let a snad se to casem nejak ustali. Minimalne by mohli zmenit Sumavskou na tu zastavku saliny, uz jsem slysel na to nadavat vic lidi.

99
07 srp 2013 14:49
A čo by klouby na 55 znamenali pre cyklonosiče? To budú vodiči chodiť na každej zastávke 18 metrov hore-dole vešať bicykle? Je možné namontovať cyklonosiče na Solarisy/Urbany?

6976
15 dub 2008 16:23
Žlutý kopec
Nejsem si jistý, jestli by byl v klasický PD dostatek kloubů. Dlouhodobě, po vyřazení dosluhujících.

3098
29 srp 2009 19:30
Nevím, jestli si to náhodou nepleteš s PD - prázdniny, to už ale platí po celé vánoční prázdniny (respektive od prosincového změnového termínu).

2574
05 úno 2007 18:12
Malečkův rajón
Co je pravdy na tom, že je v plánu osekat jízdní řád a-55 tak, aby na ní jezdily kloubové autobusy s delším intervalem?

Můj nový web o severním okolí Brna

2485
19 dub 2009 12:06
Brno
Náhodou, ten přestup se mi bude hodit až dojedu přespolňákem z Liberce.

Moje fotogalerie s dopravní tématikou.

2834
23 říj 2012 11:06
na křížení trolejbusu 25 s devítkou
Hm, tak to je ještě větší nesmysl, než jsme doufali. crazy :mrgreen: O tom přestupu z neintegrovaných busů by prvně museli lidi trochu víc vědět.

1577
Až na to, že ta a-68 zastavuje na zastávce neintegrovaných linek směr město, takže přestoupit hrana-hrana se dá leda tak na neintegrovanou linku na Zvonařku a to asi málokdo udělá. Jedině že by to bylo míněno jako přestup z těch neintegrovaných linek na a-68, ale o to se obávám, že asi taky nebude moc velký zájem.

2834
23 říj 2012 11:06
na křížení trolejbusu 25 s devítkou
To jako jet až na KPN skrz Mojmírovo náměstí? No, ono prý to zastavování u chodníku není tak úplně mimo, protože se tak údajně dá přestoupit na neintegrovanou dálkovku z města, osobně mi to připadá jako úlet, ale v rámci popisu, kde bus staví na Šumavské, jsem slyšel takovýhle popis situace.

1792
04 bře 2012 23:26
Když tu jsme tak nějak u toho, tak to KP v NCKP má stát pro Královo pole, že? Ale pokud člověk bydlí někde od Semilassa dál k Řečkovicím, tak se tam dostane daleko hůře, než snad odkudkoliv. Řečkovice, KPN, NCKP… Žádám příliš?

6976
Žlutý kopec
Ještě jsem tam nejel, a tak jsem nějak bláhově doufal, že a-68 zastavuje na zastávce tramvaje. Ale to je na Brno asi moc jednoduché řešení.

1577
XXX: Já jsem tam vystupoval a přestupoval na tramvaj biggrin A když to jezdívalo k NCKP, tak to tam jezdívalo podobně prázdné. Proto nejsem pro, aby to končilo u NCKP, protože to by bylo opravdu ukončení uprostřed ničeho. Proti tomu dává Šumavská větší smysl, díky možnosti přestupu na tramvaj do Řečkovic, ke královopolskému nádraží i do centra. Nicméně na Šumavské by bylo lepší, kdyby se zastavovalo na zastávce tramvaje a ne někde u chodníku půl kilometru od ní. Díky tomu je přestup mezi autobusem a tramvají komplikovanější a o to méně bude využívaný. Nicméně nápad protáhnout to přes NCKP ke královopolskému nádraží se mi líbí. Tím by ta linka dostala nějaký rozumný smysl.

7334
27 úno 2010 07:40
k.vojta píše:
Všimli jste si nových JŘ na Hlavním nádraží? Škoda že je to písmo jednou tak menší.

Tak to včera nebylo těmi osmi škopky, ale realita. No těpic...

2649
13 črc 2009 13:42
MartinV píše:
Xxx: tak úplně uprostřed ničeho to není. Je to spojení pro kravácké do Kr. Pole a Řečkovic.

Ještě jsem neviděl na Šumavské nikoho nastupovat nebo vystupovat.

565
12 črc 2008 21:51
Brno, Černá pole
Všimli jste si nových JŘ na Hlavním nádraží? Škoda že je to písmo jednou tak menší.
Příloha:
20171228_105713.jpg

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

6976
Žlutý kopec
Axer: též mě to nedávno napadlo. Těžko říct, jestli na to nechce NKCP přispět. To prodloužení by bylo víc, než vítané.

117
27 čer 2017 19:11
Bílovice
Taky bych radši uvítal prodloužení/přesměrování k NC (minimálně) a popřípadě až ke KPN, tam se dostává od NC celkem složitě

6976
Žlutý kopec
Xxx: tak úplně uprostřed ničeho to není. Je to spojení pro kravácké do Kr. Pole a Řečkovic.

2649
13 črc 2009 13:42
Nechápu smysl toho ukončení 68 uprostřed ničeho. Mnohem logičtější by bylo 68 ukončit u NCKP. Ale chápu, že DPMB asi čeká, až jim za to NCKP začne platit.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6004 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99 ... 241  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata