Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 100 z 241    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103 ... 241  Další
Autor Zpráva
51
17 bře 2015 13:14
Mě by zajimalo z jakého důvodu od dnešního dne ,zde stále nejsou funkční jízdní řády?Kde si to mám na dnes zjistit?

1374
10 bře 2010 18:00
BRNO-Řečkovice
Já nevidím u slova "dosti přeplněný", což v praxi znamená naplnêný tak na 70% kapacity (ano, myslel jsem to hovorově), význam, že by to bylo narvané, jak vlaky třeba v Indii (když jsme u těch oken). Ale určitě spoje, kde se nachází 90-100 lidí nebudu nazývat třeba poloprázdnými. Ale jak jsem psal, je to jen počáteční nadšení z toho nákupního centra spojené s předvánočním šílenstvím, v lednu to myslím hodně rychle opadne.

6349
11 říj 2005 14:03
Brno - Kohoutovice
Ano, u vlké části spojů se teď jezdí i na stání, ale určitě to není tak, že by lidi vypadávali oknama ven.

1374
BRNO-Řečkovice
Miky....podle toho, co jsem viděl, tak teď jezdí celkem dost spojů dost naplněných, dopoledne. Ale ono je to způsobené tím otevřením toho centra dole v Globusu (minule se mnou na Maříkové vystupovalo asi 15 lidí), ten zájem bude myslím zas brzo stejně opadávat. :-)

7334
27 úno 2010 07:40
Hlavne bych nesrovnaval linku 42, ktera veze do Globusu vsechny, s pocukem 41, ktery tam ma navezt vicemene jen Ivanovicke.

6349
11 říj 2005 14:03
Brno - Kohoutovice
Zas to s tou přeplněností nepřeháněj. Ano, teď v prosinci by u některých spojů nestačilo sólo.

1374
BRNO-Řečkovice
Tak poptávka ke Globusu se teď výrazně zvýšila, krásně je to vidět na 42, kdy dopoledne i některé klouby jedou třeba dost přeplněný, i když u té 41 to bude skrz ty návaznosti na 41/71 nejspíš. :-)

2994
09 zář 2009 20:14
Zřejmě kvůli návaznosti na a-41 z KPN do Lelekovic a zároveň se čeká i na a-71 z Kuřimi na Mácově, ale když se dívám na jízdní doby, tak tam přejezd z Mácovy na Příjezdovou nebude... Akorát poznámka v JŘ udává, že spoj od Globusu jede jen na Mácovu, ale opačným směrem, takže bude rovnou nabírat i lidi zpátky směr Globus

7334
K cemu to kolo po Ivanovicich? To se tam ocekava takovy naval, ze by se lidi jedouci z Globusu s temi jedoucimi do Globusu do vozu nevesli?

2994
09 zář 2009 20:14
Další prázdninovou novinku jsou pendlující spoje ve špičkách na a-41 v trase Globus - Příjezdová - Kouty - Mácová > režijně na Příjezdovou > Kouty > Mácova > Maříkova > Globus

Okružky a-44/84 budou mít celodenní interval 10 minut po celý rok bez ohledu na prázdniny, a-78 taky jenom o prázdninách bez posilových spojů do Slatiny pro návoz na směny

Na a-68 budou ve špičkách PD ukončeny některé spoje v Pisárkách

7334
xxx: Ted mi doslo, ze jsi mozna reagoval na domnele chybny vypocet ubytku cestujicich na zaklade protazeni intervalu. Tu ctvrtinu jsem nepocital, spis v te vete mel byt jinak slovosled: Verim, ze o prazdninach jezdi o cca ¼ mene lidi.

1577
11 lis 2008 15:56
Hodonín, zóna 900 IDS JMK
Já si dokonce troufnu říct, že d-1, spolu s d-3 a 11, by měly být ve směru do Bystrce o prázdninách dokonce posíleny. Stejně tak třeba a-55 do Mariánského údolí, a-303 podél přehrady a jistě by se našly i další linky, které by o prázdninách snesly posílit. Ale to bych toho už asi chtěl od lidí, co o tom rozhodují, příliš.

Ares: To nejlepší z Irisbusu ;-)

Moderátor
6180
11 dub 2010 15:05
Juliánov
Co můžu posoudit v ranní špičce na linkách 1 a 8, tak úbytek cestujících je o prázdninách minimální, a díky delším intervalům je obsazenost spojů horší, než v PD. Prázdninové jízdní řády by měly platit jen na linkách s velkým podílem cestujících studentů a školáků, zbytek linek by měl jezdit naplno.

"fejsbůk" BMHD.cz

7334
Dokonce.

2649
13 črc 2009 13:42
O třetinu.

7334
Jestli zmizi 50% lidi, tak by mel byt interval desetiminutovy a ne 7,5 minuty. A ze o prazdninach jezdi cca o ctvrtinu min lidi, bych veril.

865
14 lis 2007 11:01
Brno-Juliánov
Radek Havlík píše:
Údajně tahle úprava je z důvodu nedostatku řidičů. (a-46 nově v kloubech)

A tak mě napadá otázka. Proč je nedostatek řidičů?

Moderátor
6180
Juliánov
To navýšení bylo samozřejmě myšleno po opravě 1101 a 1126.

"fejsbůk" BMHD.cz

1577
11 lis 2008 15:56
Hodonín, zóna 900 IDS JMK
Je fakt, že matematika nikdy nebyla moje silná stránka, ale jestli doteď byly zálohy 4 a 6 a teď budou 4 a 4 tak jak mohlo dojít k navýšení záloh? Mě ty počty jaksi nesedí.

Ares: To nejlepší z Irisbusu ;-)

Moderátor
6180
Juliánov
dimik píše:
...Taky mě zaujalo, že na d-1 nakonec přidali jen 1 dlouhou soupravu. Po tom humbuku s posílením kapacity docela výsměch! Jestli dobře počítám, tak i po odečtení tech 2 po nehodě zůstanou v rezervě 4 LF2 a 4 LF1. To teda nevím na co? ](*,)

V jakémkoliv nasazování vozů do provozu musí být adekvátní rezerva na poruchy, násilná poškození a hlavně na plánovanou údržbu vozů. Do zařazení letošních vozů byla rezerva 4 LF2 a 6 LF a na počtu nedodržených garantů bylo dobře vidět jak zoufale málo to bylo. Posílení o jednu soupravu je sice málo, ale alespoň došlo k navýšení záloh.

"fejsbůk" BMHD.cz

200
27 pro 2004 12:45
nemusíš mě hned chytat za slovo, když to "blbě" napíšu, jako většina tady na foru vím, že je to na služba na objednávku, ale je pro mě málo pochopitelné proč tyto změny někde ano a někde ne. U šalin všude, ale busy jak kde, např. důchodci na Lesné u 46, nechápu proč, opět ve výjimce :-k

1653
10 čer 2006 20:45
Hrubšice
... Co si myslí DPmB je úplně jedno, důležité je co si myslí na magistrátu a co magistrát zaplatí. Ano, jsou prázdninové dny, kdy se vozí vzduch, ale to je tak okurková sezóna na přelomu prázdnin, či nárazově, ale to neznamená že se provede tohle...

200
27 pro 2004 12:45
Tolik info o tom, jak se všechno možné vylepšuje a posiluje bylo známo dopředu... ale ty nové intervaly o letních prázdninách, ty se teda tak nějak neprezentovaly, o těch se taktně mlčelo. Toto kdyby se na rovinu řeklo, tak si myslím, že by ty nová vylepšení pro pár vyvolených typu a-51 či sedlová E-56 vzal čert, kdybychom o prázdninách mohli cestoval jako lidi a ne jak doby... Kurňa to si fakt někdo na DpmB myslí. že o prázdninách zmizí z města 50 procent všech lidí a je OK změna "mimoprázdniny"/prázdniny z 5 na 7,5 min ? Uffff

1653
10 čer 2006 20:45
Hrubšice
V jízdním řádu desítky někdo zapomněl uvést zastávky od sadů po Švermovu

615
17 říj 2011 09:57
Brno-Bystrc
To rozdělení na pracovní dny a PD-prázdniny bych nebral moc vážně. Třeba na d-3, a-52,54 by v červnu a první týden v září měly platit oba JŘ zároveň, d-12 by zase měla být podle JŘ v pracovní dny od 2.2. od 9.2. mimo provoz (to spíš vypadá, že na jarňáky a v červnu bude platit na d-12 nějaký zatím neznámý JŘ - se špičkovým intervalem 5 minut, jak na zbytku sítě?). A to jsem otevřel jen to, co mě zajímalo. To ještě bude potřeba datumově doladit.
Docela zajímavý je interval na d-3/11 z Bystrce. Odjezdy 2-10-17-20-28-32-40-47-50-58 z Rakovecké jsou docela nepěkný "interval". Z Lesné to bude asi podobné. Je však otázkou, zda JŘ bude krom Vánoc na těchto linkách vůbec platit, když má být od dubna výluka na Starou Osadu.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6004 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103 ... 241  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata