Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 101 z 241    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104 ... 241  Další
Autor Zpráva
285
03 zář 2012 18:05
Ojin píše:
Na webu dpmb už se začínají objevovat nové jízdní řády, ještě ne všechny. Zajímavý je prázdninový interval většinou 7-8/15, 6/12 nejspíš vymizí úplně, Ovšem u některých linek už od června do začátku září, třeba u 12 mi to přijde docela drsná změna - z 3,5 na 7,5 hned začátkem června.

Těch 7,5 bude jen o zimních a letních prázdninách, ale stejně si myslím, že třeba o ranní špičce bude pěkně narváno.
Taky mě zaujalo, že na d-1 nakonec přidali jen 1 dlouhou soupravu. Po tom humbuku s posílením kapacity docela výsměch! Jestli dobře počítám, tak i po odečtení tech 2 po nehodě zůstanou v rezervě 4 LF2 a 4 LF1. To teda nevím na co? ](*,)

187
21 kvě 2017 18:40
Tak ono paradoxně 7/8 / 15 může být co do návazností lepší než 6/12. V kombinaci se zrušením pásmových provozů ideální stav. Ale počkejte jak lidi začnou brečet, jakmile to zjistí. Takže stejně to zase brzy vrátí do stavu 6/12.

2834
23 říj 2012 11:06
na křížení trolejbusu 25 s devítkou
Mě spíš překvapilo, jak už jsem psal, že třeba Jindřichova není trvale Z, zatímco teď přechází jen do režimu W, totéž třeba Šumavská na jedničce spolu s Hrnčířskou, které by slušelo W místo stálé.

2649
13 črc 2009 13:42
To snad ne!

435
10 bře 2006 08:34
u Gagarina, Armstronga a Remka
Na webu dpmb už se začínají objevovat nové jízdní řády, ještě ne všechny. Zajímavý je prázdninový interval většinou 7-8/15, 6/12 nejspíš vymizí úplně, Ovšem u některých linek už od června do začátku září, třeba u 12 mi to přijde docela drsná změna - z 3,5 na 7,5 hned začátkem června.

2574
05 úno 2007 18:12
Malečkův rajón
Cracatit píše:
Díky za odpověď a zvlášť za tabulku zastávek, takovéhle seznamy mně osobně dost pomáhají v orientaci, co se kde změnilo, i když si zhruba pamatuju, kudy jedou příslušné linky.

A je pěkně patrné, že se to rozšiřuje. Třeba Lesná bude o víkendu kromě Haškovy, Halasáku a zastávky nad vlakem jen na znamení. I koncové zastávky šalin v Líšni a Řečkovicích budou nově na znamení.

Jen úplně si nejsem jist s nutností Lesnické a Zemědělské. Po osmé hodině bude ještě do času 21:11 návaznost a-46 na d-9 minutová. V opačném směru to taky bude platit taky do devíti večer. I u Lesnické nevím, nevím, jak to pomůže, spíše to bude mít vliv při nočním spojení, večer jsou také přestupní časy minuta na z a-46 na t-25/26 a myslím, že i večer je to využíváno.

Každopádně je to krok správným směrem, hlavně večer už bude fakt většina zastávek na znamení. Už by to jen chtělo udělat garantované přestupy v uzlech a je to O:)

Můj nový web o severním okolí Brna

6349
11 říj 2005 14:03
Brno - Kohoutovice
Cracatit píše:
...musím jít prvníma dveřma, protože jinak mě řidič při chůzi po schodech nevidí.

Pokud není úplně plno, i do druhých dveří je docela slušně vidět. První dveře jsou každopádně jistější, ale chápu, že se do nich nedá tak dobře vejít se psem.

6349
11 říj 2005 14:03
Brno - Kohoutovice
peno píše:
Jen si říkám, jak moc velký problém by byl upravit JŘ a-57 tak, aby pauzy byly vždycky jenom na Haškově, v Útěchově nebo ve Vranově.

Však jsou. V Obřanech jsou většinou jenom vyrovnávačky do 10 minut.

2834
Ještě se vrátím k seznamu zastávek na znamení: zarazila mě změna u zastávky Nálepkova, dosud Z, nově W, to je na ní takový nával v pracovní dny? Dál bych si dokázal představit zastávky typu nám. Svornosti, Jindřichova a Spojovací v režimu Z místo W.
Neví někdo, proč je Úvoz W jen pro T-38/39 (na Údolní) a ne i pro T-25/26? Zvlášť to uhodí do očí, když Tvrdého je Z a Čápkova W.
Díky za odpověď a zvlášť za tabulku zastávek, takovéhle seznamy mně osobně dost pomáhají v orientaci, co se kde změnilo, i když si zhruba pamatuju, kudy jedou příslušné linky.

2834
Líšeňský dopravák: já proti Karosám nic nemám, snad kromě hluku od motoru, který mi přijde větší než třeba v kloubáku (B961E), i se psem se v ní dá jet pohodlně, když si sednu až za přední nápravu na tu čtyřku, co je na straně dveří, nebo k tyči naproti téhle čtyřky za levým kolem, jen se hůř nastupuje/vystupuje, musím jít prvníma dveřma, protože jinak mě řidič při chůzi po schodech nevidí. Jinak moje poznámka směřovala spíš tím směrem, že dosud byla snaha mít A-78 nízkopodlažní co nejvíc a najednou takovýhle obrat.

1577
11 lis 2008 15:56
Hodonín, zóna 900 IDS JMK
Mimo špičku bych si ty klouby, upřímně řečeno, dokázal představit spíš na té a-57, zejména teď v době výluky v Obřanech. Ale chápu, že v Obřanech je problém i s odstavováním sól, ne to ještě kloubů. Jen si říkám, jak moc velký problém by byl upravit JŘ a-57 tak, aby pauzy byly vždycky jenom na Haškově, v Útěchově nebo ve Vranově.

Ares: To nejlepší z Irisbusu ;-)

3221
14 čer 2004 18:56
blekfild
Radek Havlík píše:
Údajně tahle úprava je z důvodu nedostatku řidičů.

tomu věřím a dává to smysl, jen je otázka, jestli tam ty klouby musí být celý den a jestli by na dopolední sedlo nestačila sóla stažená třeba z 57

3661
26 čer 2005 08:44
Brno-Líšeň (25, 26, 58, N97, N99)
Přes Idos se dají dohledat již nějaký ten den, některé zastávky na znamení jsem zde vypisoval, dále např. Autobusové nádraží večer na znamení.

Prznitel češšššššštiny

Prznitel češšššššštiny
1977
07 dub 2006 09:03
Jsou už někde nové JŘ MHD? Ani tady na bmhd, ani na dpmb.cz, ani na idsjmk jsem je nenašel. Zajímají mne nové zastávky na znamení.

7334
27 úno 2010 07:40
Karlos píše:
Robert: je tam nové vybudovaný kruháč u Pramene

Děkuju, netušil jsem, že tam udělali točku.

3661
Údajně tahle úprava je z důvodu nedostatku řidičů.

2574
Malečkův rajón
ds píše:
miropiro: zejména je to v souvislosti s prodloužením intervalu ve špičkách na 7,5 minuty.

Ach tak ... no to jsem zvědav ... to věčné šachování s linkou a-46 mi už začíná vadit. A pochybuji, že se tato úprava dělá kvůli tomu, že se nově bude jezdit až na Erbenovu.

3221
14 čer 2004 18:56
blekfild
miropiro: zejména je to v souvislosti s prodloužením intervalu ve špičkách na 7,5 minuty.

Jezour píše:
Kloubová vozidla od zahájení provozu do cca 19 hodin, poté postupně staženy do garáže a večer a polonoc pokryty přejezdy sól.

2574
Malečkův rajón
Staník píše:
Opravdu je "linka 46" tou, na které jsou potřeba kloubové vozy?? :-) Když by ze "Zemedělky" pokračovala kolem zimáku a dále přes Pionýrskou a Kotlářskou, tak by vše jako nějaké doplnění věčně přecpaných t-busů na spojích "25"/"26" dávalo smysl, ale takhle... Ale tak když se to městu/MČ vyplatí...

Tato informace je odkud?

2994
09 zář 2009 20:14
Robert: je tam nové vybudovaný kruháč u Pramene

7334
27 úno 2010 07:40
Na spoji linky 91, co ma nove misto na rozcesti koncit na Podlesi az u Pramene, bude jezdit solo? Nejak si tam neumim predstavit otaceni s kloubakem?

218
11 srp 2012 21:46
Cracatit píše:
V čem je přínos Karosy na 78? To má víc sedaček než Sorka, nebo v čem spočívá ta radostná zpráva?

Vím, že pro tebe je praktičtější nízkopodlažka. Ale a-78 je linka, na rozdíl od a-67, kam se SORka prostě nehodí - uspořádání sedadel, čtvery dveře, plastová sedadla. Kde možná ještě najde své opodstatnění, tak v úseku Žná - LJír, ale to je jen přibližně 1/3 její trasy a většina spojů stejně pokračuje dál směr Slatina, Modřice.

852
16 bře 2013 21:03
Bystrc, Černého
Líšeňský dopravák píše:
Pravděpodobně IDOS neobsahuje ještě všechny spoje, je tam nahraná jen část spojů...

Viděl bych stejný problém jako třeba u některých spojů d-3.
Líšeňský dopravák: Děkuji za odpověď. :)

2
20 srp 2012 17:07
V ozname o zmenach od 10.12. na dpmb.cz sa uvadza: Vybrané zkrácené spoje nočních linek pojedou na území města v celých trasách, dojde tak k omezení pásmového zakončení některých linek.

JR na IDOSe ale aj po 10.12. uvadzaju skratene spoje, napr. na N90 o 0:10 z Kamenneho vrchu po Reckovice, nadrazi. Ide o chybne JR, alebo som tu informaciu zle pochopil?

Dakujem.

3661
Ad zastávky co jsem postřehl u svých linek, tak změna např:

Gajdošova, Houbalova, Elplova, Horníkova, Podbělová a Molákova nově (w) dříve (o)
Vlkova, Krejčího, Hanácká, Chrlické nám. , Kotlanova, Masarova, Geislerova, Masná a Vojtova nově (o)

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6004 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104 ... 241  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata