Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 328 z 413    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 325, 326, 327, 328, 329, 330, 331 ... 413  Další
Autor Zpráva
Nevíte někdo co je právě v dílnách na VO?

573
04 bře 2006 12:01
Starý Lískovec
měnili tam asi 3 metry koleje za sjezdovou výhybkou na Celní

Datel: oprava kolejí, viz http://bmhd.vhd.cz/vyluky/vyluka.php?vyluka=274 . Výluka jako taková se konala (2, 6, 7 jezdily do Pisárek), ale jestli něco na Vídeňské opravili, to nevím.

3059
15 čer 2004 08:24
RIS (původně Richard S..) píše:
Mám informace z Medlánek.1707 je téměř dokončena,za měsíc vyjede na TBZ a další měsíc bude čekat na odpověď z DÚ,takže vyjede asi koncem května.Kolegině a kamarádka v jedom-1707 je o měsíc opožděná, takže ta vyjede s cestujícími před prázdninami.

Spíš 1705...a kolegyně s tvrdým Y prosím :)

720
10 bře 2006 20:56
Brno- Stará Líšeò
Mám informace z Medlánek.1707 je téměř dokončena,za měsíc vyjede na TBZ a další měsíc bude čekat na odpověď z DÚ,takže vyjede asi koncem května.Kolegině a kamarádka v jedom-1707 je o měsíc opožděná, takže ta vyjede s cestujícími před prázdninami.

9306
10 čer 2004 11:19
Verusha píše:
ad tabla BS 110 z vyřazených krámů: Pro trolejbusy použijeme nyní již jen tři sady, z toho dvě máme již na dílně (jednu z vozu 7210 a druhou jsem při mé senilitě zapomněl). Tyto přijdou nabastlit následující týden do vozů 3267 a 3270. Třetí sada bude namontována do vozu 3232, který by měl dostat pouze nové přední čelo, zadní zůstane zachováno. Vozy 3268, 3269, 3271 a 3272 obdrží již nová tabla LED-DOT (BS210), patrně i s perlovou šňůrou (BS170)a stropním panelem (BS120) až při jejich VP (první z těchto vozů do VP někdy +- koncem podzimu) Dále poputují tabla BS 110 z autobusů do lodí - montáž provedou pracovníci voz. Komín, moc podrobností , počet tabel a zda to bude naráz na všechny lodě, ovšem nevím. Skříně RIS budou použity rovněž z vyřazených autobusů. Už se těším, až do aktualizace databáze přibudou hlášky jako "náhradní doprava za loď" nebo "přestupte prosím na náhradní parník" :mrgreen:

uz se tesim jak parnik zatahne do vozovny komin :) :lol:

3311
24 úno 2006 20:32
Brno
Nevíte někdo, jak je to dneska s tou avizovanou výlukou na Vídeňské? Předpokládám, že se asi nekonala a bude se muset z důvodu rozmaru počasí posunout na jindy. Co bylo (je) příčinou této výluky.

11624
07 bře 2005 23:57
Brno
RIS (původně Richard S..) píše:
No,to už bude horší.Mám řešení-Buse by se dávalo jen na bok a do zadu v předu by se nechala cedule i když to jyjmutí cedule je ve předu nejsložitěljší, a při přejezdech např. jako letos o prázdninách z 5 na 3 z 3 a 11 na 5 by to bylo složité u K2 a T3 vyjmout ve předu ceduli 5 na nahradit ji 3 nebo 11.Mám řešení-řidič při přejezdech by byl vybaven horolezeckou výstrojí (ale ta taky stojí prachy) a navíc si nedokážu představit 50-ti letou řidičku,jak leze na střechu tramvaje.Řešení by bylo jen aby jezdili na přejezdech digitálové tramvaje 100% vybuvené Buse a ty jen na 66% by stály ve vozovně.Jinak mne už nic nenapadá-snad jen to, že všechno je o peňzích. :!: :wink:

Richarde, toto je seriózní forum, kde diskutujeme o "reálných" věcech. Zkus si po sobě ještě jednou přečíst, cos tady napsal a trošku se nad tím zamyslet... Nesnižuj nám tady prosím úroveň.
btw: Zkus prosím odpovídat na soukromé zprávy.

ad tabla BS 110 z vyřazených krámů: Pro trolejbusy použijeme nyní již jen tři sady, z toho dvě máme již na dílně (jednu z vozu 7210 a druhou jsem při mé senilitě zapomněl). Tyto přijdou nabastlit následující týden do vozů 3267 a 3270. Třetí sada bude namontována do vozu 3232, který by měl dostat pouze nové přední čelo, zadní zůstane zachováno. Vozy 3268, 3269, 3271 a 3272 obdrží již nová tabla LED-DOT (BS210), patrně i s perlovou šňůrou (BS170)a stropním panelem (BS120) až při jejich VP (první z těchto vozů do VP někdy +- koncem podzimu) Dále poputují tabla BS 110 z autobusů do lodí - montáž provedou pracovníci voz. Komín, moc podrobností , počet tabel a zda to bude naráz na všechny lodě, ovšem nevím. Skříně RIS budou použity rovněž z vyřazených autobusů. Už se těším, až do aktualizace databáze přibudou hlášky jako "náhradní doprava za loď" nebo "přestupte prosím na náhradní parník" :mrgreen:

720
Brno- Stará Líšeò
mauricio píše:
RIS já bych řekl, a říkám to narovinu a je mi jedno jaký postihy za to budu mít, že JPP tu šíříš ty. Podivej se, ověř si nejdřív, co píšeš. A pak by nebylo na škodu, kdyby si třeba nepsal takový blbosti, to, že pošleš kámoše někam tady fakt nikoho nezajímá, stejně tak jako to, že v 60.letechnebylo buse a plno dalšího. Dobrý, beru to, že to tak je, ale zkus se polepšit. Hodně lidí to tu tak taky dělalo a polepšilo se...

Ahoj Mauricio, to, že se má Buse montovat i při VP mne řekl kámoš, i když tady teď vypadám jako kratén já.To,že ho pošlu někam fak platí,protože mi něco kvákl, já to zde napsal a nechtěně šířil (ne zrovna vlastní vinou) blud, za což s omlouvám :oops: .To že v 60.letech nebylo buse snad všichni víme, ale pouze jsem odpovídal PvvS, že i když T2 byla pro Buse jak stvořena, Buse bylo v té době v nedohlednu.Doufám, že mi to dnes odpustíte a příště už budu dávat jen 100% ověřené příspěvky a ne kámošovi bludy.Vzhledem k tomu,že je medláneckej pracovník v dílně,tak jsem myslel,že nekecá.Ještě jednou se všem omlouvám :oops: .Zdraví RIS

9986
15 led 2005 23:41
RIS já bych řekl, a říkám to narovinu a je mi jedno jaký postihy za to budu mít, že JPP tu šíříš ty. Podivej se, ověř si nejdřív, co píšeš. A pak by nebylo na škodu, kdyby si třeba nepsal takový blbosti, to, že pošleš kámoše někam tady fakt nikoho nezajímá, stejně tak jako to, že v 60.letechnebylo buse a plno dalšího. Dobrý, beru to, že to tak je, ale zkus se polepšit. Hodně lidí to tu tak taky dělalo a polepšilo se...

720
Brno- Stará Líšeò
Izzy píše:
Predni tablo z busu nikam jinam nez do Aniter nacpat nelze kvuli delce...ani do kotasovin K2/3 a T3R(F)...

Dík za informace

1378
26 úno 2005 04:51
Brno soukromně / Ostrava studijně
Predni tablo z busu nikam jinam nez do Aniter nacpat nelze kvuli delce...ani do kotasovin K2/3 a T3R(F)...

720
Brno- Stará Líšeò
Izzy píše:
A nezapomente na jednu velice podstatnou vec a to ze ze sad z autobusu nelze pouzit celni panely nebot ty se se svymi rozmery daji namontovat akorat do Aniter...

Tak dík všem za informace a kámoša pošlu někam ať si ty bludy vymýšlí na někoho jinýho.Mne se hned od začátku nezdádlo, že by se Buse z autobusu montovalo do tramvají,navíc to přední jde dát fakt jen do Anitry a K2 R a T3R s čelem Kotas.

1378
26 úno 2005 04:51
Brno soukromně / Ostrava studijně
A nezapomente na jednu velice podstatnou vec a to ze ze sad z autobusu nelze pouzit celni panely nebot ty se se svymi rozmery daji namontovat akorat do Aniter...

720
Brno- Stará Líšeò
PvvS píše:
to uz by bylo lepsi to delat ala ostrava cili vepredu jenom cislo (zadni kostka) , na k2 stejne nejni dost panelu, jedine 2 sady . na 3 je zas potreba aspon souprava. menit cedule nekde na mendlaku/malinaku je dost nepouzitelny.
na tram by to slo tak akorat na T2 :) ty uz maji celo nachystany

No jo,ale za T2 ještě BUSE nebylo (myslím v 60.letech)

9306
to uz by bylo lepsi to delat ala ostrava cili vepredu jenom cislo (zadni kostka) , na k2 stejne nejni dost panelu, jedine 2 sady . na 3 je zas potreba aspon souprava. menit cedule nekde na mendlaku/malinaku je dost nepouzitelny.
na tram by to slo tak akorat na T2 :) ty uz maji celo nachystany

720
Brno- Stará Líšeò
PvvS píše:
no a kdo zaplati upravu predniho cela ? u trbusu se nemusela delat.

No,to už bude horší.Mám řešení-Buse by se dávalo jen na bok a do zadu v předu by se nechala cedule i když to jyjmutí cedule je ve předu nejsložitěljší, a při přejezdech např. jako letos o prázdninách z 5 na 3 z 3 a 11 na 5 by to bylo složité u K2 a T3 vyjmout ve předu ceduli 5 na nahradit ji 3 nebo 11.Mám řešení-řidič při přejezdech by byl vybaven horolezeckou výstrojí (ale ta taky stojí prachy) a navíc si nedokážu představit 50-ti letou řidičku,jak leze na střechu tramvaje.Řešení by bylo jen aby jezdili na přejezdech digitálové tramvaje 100% vybuvené Buse a ty jen na 66% by stály ve vozovně.Jinak mne už nic nenapadá-snad jen to, že všechno je o peňzích. :!: :wink:

9306
no a kdo zaplati upravu predniho cela ? u trbusu se nemusela delat.

720
Brno- Stará Líšeò
PvvS píše:
ono uz moc tech buse nezbyva,navic 400 000 pri go uz nejni moc

No na druhou stranu se bude vyřazovat celá série B732.20 během letoška a příštího roku, navíc ještě v tomto pololetí bude Buse ze 7196,7210,7238, vybrakované je i ze 7234 (se kterým se chlubí 3274),dále je ze 7243 a bude ze 7260 a 7272,to je slušné,pokryje to všechny 14Tr-M,co jezdí s Metrou,něco bude na skladě pro trajfy na VO )asi pro 3238 apod.(jestli teda opravou projde) a pak se bude nahrazovat u tramvají cedule Buse.No jo,ale něco jde prý do lodí, alespoň podle toho, jak jsme zde před měsícem řešili :-k

9306
ono uz moc tech buse nezbyva,navic 400 000 pri go uz nejni moc

720
Brno- Stará Líšeò
Slyšel jsem od kámoše,že až se nahradí u 14Tr-M Metry Busečkem,budou se přebytečné (vysvícené) Buse montovat i při VP do K2 a T3, které jsou zatím cedulové.Může to někdo potvrdit ci vyvrátit?

PvvS píše:
stale cervenokrem ?

Má pořád původní nátěr,reko bude až později,buď letos,nebo příští rok-na reko mají jít během 15-ti měsíců 1708,1702 a ta 1722 (vše na nízkopodlažku)

9306
Kada píše:
Opravne prace na voze 1722 byly dnes dokonceny (Vuz mel nehodu s vozem 1729 - najeti v Bystrci) V brzske dobe bude vypraven na linku.

stale cervenokrem ?

3059
15 čer 2004 08:24
Richard Sabela píše:
Ta 1722 má nějak moc nehod ne? Od nehod s osobákem po tu 19.7.2004 s 1097 v Bohunicích je toalspoň 3 . nehoda (s osobákem bourá co chvíle).. . 1657 je na řezací koleji, 1 VAR je v Brně (stavba 1658 na školní,ta má přednost, ta bude trvat déle a 1658 je školní místo K2P-školní,co se plánovala přestavbou 1036,prý by to bylo náročné).skříň 1657 dorazí brzy asi příští týden a v červnu bude souprava v provozu s cestujícími,avšak vrátí se do Pisárek,protože 1612 musí jít o prázdninách na VO a sólo 1610 by byla v Pisárkách na nic.

No na pár vozů se nehody lepí...1706, 1708...

Ze 1612 už vybrakovali palubák a ještě cosi!!! :evil:

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10302 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 325, 326, 327, 328, 329, 330, 331 ... 413  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata