Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 63 z 233    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 233  Další
Autor Zpráva

144
09 kvě 2014 17:24
Nowy Dwór Mazowiecki
Janatak: Já bych to tu měl k 30.6.1988 :)

131: Špičky PD 13 kurzů po 4/5 minutách, mimo špičku 4 kurzy po čtvrt hodině, o víkendech 5 kurzů po 12 minutách.
133: Propojená s t-131. :)
141: Ve špičkách PD 11 kurzů, mimo špičku a víkend tady bohužel nepsanej není, ale bude to podobně jako u té t-131.

3985
25 led 2006 16:11
všudezdejší
M - no vidíš, to video jsem ten den zaregistroval, ale dneska jsem už nevzpomněl, kde jsem ho viděl, takže očividně objevuju objevené.

K té vypravenosti řekl bych, že tehdy byla vypravenost na Slatinu mnohem vyšší jak dnes, i z toho, co si pamatuju. Dnešní stav je oproti konci osmdesátek slabota. Pro zajímavost, kolik tehdy jezdilo kurzů na 131 a 141 (133 pokud vím správně jezdily kurzy ze 131).

2824
01 úno 2006 10:39
Jenatak: Dával jsem to sem 8 listopadu a bylo to bez reakce : https://forum.bmhd.cz/viewtopic.php?f=40&t=939

jinak co se týka vypravenosti, no nic extra, jen jedou za sebou linky 131, 133 a 141

3985
všudezdejší
Nevím, jestli jste někdo zaznamenal toto video: https://www.youtube.com/watch?v=_Yb4ryHsRC8 - taky záběry z Brna z roku 1989:

Mimo jiné na dnešní poměry neskutečná vypravenost na linkách 131, 133 a 141 do Slatiny.

Příloha:
Brno 1989.jpg

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

1485
28 čer 2014 21:40
Fanklub 21/22Tr
To, co stojí v Komíně, nemá nikdo z pracovníků DP a tedy ani já povoleno komentovat. Chápu vaši zvědavost, ale fakt vám k tomu zatím nemůžeme nikdo nic říct. Ne proto že by to bylo něco světobornýho, že by to jezdilo na vzduch nebo umělo elektřinu vyrábět jako perpeetum mobile, ale zkrátka proto, že to někdo vyrábí a nějak bude po ukončení výroby chtít propagovat a prodat, takže nepotřebuje, aby to kdejaký hejhula v montérkách jako já vyplácl předem.
Vyplácnutí proběhne v řádu dní oficiálně a nebude to v Brně.

3985
všudezdejší
Emperror píše:
Asi to tu ještě nezaznělo, ale v současné době probíhají úpravy trolejového vedení na Čtvrtích. Změna spočívá v přesunu rozjezdových výhybek od Kampusu a od Kamenného Vrchu dále od křižovatky. Výhybka směrem od Kampusu je již přesunutá, ve směru od Kamenného Vrchu je zatím jen nachystaná prodloužená stopa.

Zaznělo na káčku před pár dny:

http://www.k-report.net/presmerovani/?prispevek=3648962

573
04 bře 2006 12:01
Starý Lískovec
Asi to tu ještě nezaznělo, ale v současné době probíhají úpravy trolejového vedení na Čtvrtích. Změna spočívá v přesunu rozjezdových výhybek od Kampusu a od Kamenného Vrchu dále od křižovatky. Výhybka směrem od Kampusu je již přesunutá, ve směru od Kamenného Vrchu je zatím jen nachystaná prodloužená stopa.

124
18 čer 2015 20:20
M píše:
... neočekávej zmínku o něčem, co je strašně tajný.
Nevím, co všichni máte s tím "strašně tajný", výrobce přeci někdy v květnu na nějaké akci v Praze představil design nové typové řady vozidel s tím, že první vozy vyrobené s tímto designem budou elektrobusy. No a někde v tom představování ještě zaznělo, že se už chystají zkoušky prototypu výzbroje pro tyto vozy. Tak nač takový humbuk kvůli jedné fotce?

2824
01 úno 2006 10:39
Mr. Smooth: neočekávej zmínku o něčem, co je strašně tajný.

27
04 led 2009 18:06
A ta fotka 30Tr (v brněnském provedení - nátěr, sedačky...) s klimou a agregátem či bateriemi, co se někdy v létě na káčku objevila, to byl nějaký fake či fata morgana, že o tom už měsíce není žádná zmínka?

1900
01 srp 2006 14:13
Bezkov
1. Nákup nových trolejbusů je spíše ve stádiu úvah. Něco se proslýchá, ale žádná Veřejná zakázka zatím nebyla podaná.
2. Odkud chceš ojeté 21Tr a 22Tr kupovat? Zatím je nikdo nenabízí a ani to nikde nevypadá.
3. 15Tr pravděpodobně dojedou km a pak se odstaví, u 14Tr je to v plánu taky, ale pak by bylo málo vozidel.
4. 25Tr - toť otázka.

58
21 říj 2016 18:34
Chystá se nákup nějakých nových trolejbusu, nebo dál jen ojetých 21Tr a 22Tr? A jak dlouho ještě mají jezdit 14Tr a 15Tr? A co s 25Tr, ty už jezdí dost dlouho, půjdou do GO, nebo se budou prodávat?

1485
Fanklub 21/22Tr
Tailslide: odpolední část má 5 koleček, 6,5 hodiny.

86
17 zář 2011 08:58
Protože na Podlesí třebas ten trolejbus ještě není a nevím že má přijet, nebo zrovna odjel a na Zoo je větší šance, že stihnu 50,52 když ne 30. Jinak někdy vidím ty lidi přebíhat na Podlesí a je to celkem tragikomedie. Kdo neběží, tomu to odjede a někdy tam děda nebo paní strkají hůl mezi dveře. Ale to k českému MHD patří :-)

7334
27 úno 2010 07:40
Když jsou lidé schopni přebíhat v Komárově či na Úzké z a-48 na d-12, tak se nedivím ničemu...

3750
08 čer 2005 23:12
Nějak nechápu, proč by měla být přestupní návaznost 1→30 u Zoo, když na Podlesí to jde efektivněji (a je tam kratší trasa pěšího přesunu).

270
07 kvě 2011 12:50
Ondro kolík má odpolední 21/30 koleček jen tak pro zajímavost? Vim, že ranní je relativně krátka.

1485
Fanklub 21/22Tr
Z Kamenolomu k Zoo jsou čtyři minuty. Pokud jsem u Šutrolomu včas, což v podvečer většinou jo, tak normální jízdou jsem u Zoo cca minutu a půl napřed. Takže už tak tam čekám jako broušená váza.
Jinak na své 21/30 mám oficiálně pouze jednu čekací poznámku: u dvou odjezdů z KPN čekat na příjezd linky 42 od Globusu, a to maximálně minutu do zpoždění.

86
17 zář 2011 08:58
Díky za odpovědi. Na Zoo ve večerních hodinách většinou žádný další autobus nebyl a z 30 se tam přestoupit už jen na 50,52 které odjíždí též od Zoo. A jediní dobíhající jsou ze šaliny, v centru bych to chápal. Tam už pak pomůže asi jen poštelovat jízdní řád a přidat minutu na odjezdu.

2834
23 říj 2012 11:06
na křížení trolejbusu 25 s devítkou
Ondras: to je mi jasný, právě kvůli té první teorii jsem se ptal, jestli je jen tak nějak zvyková/místní, nebo jestli ji třeba nějak podporují taky jř (s případnou garancí přestupu jako třeba: čeká max. minutu)...

1485
Fanklub 21/22Tr
Jsou dvě teorie. Jedna, že pro půl minuty čekání na dva lidi se nezblázníme, druhá, že půl minuty zrdžuješ deset lidí co s tebou jedou, a chtějí někde na konečné chytnout spoj, co jim jede jednou za hodinu.
Třeba na České s trolejbusem prostě musíš v čase odjezdu zavřít a jet. Dobíhá tam furt někdo, neodjel bys nikdy. Bohužel.

2834
23 říj 2012 11:06
na křížení trolejbusu 25 s devítkou
Ondras: Nefunguje v tomhle případě s jedničkou nějaká garance přestupu jako u regionálek, že v určitou minutu na sebe spoje čekají = 30 čeká na 1, ale už ne na 3, protože "vypršel čas"? :smile: Osobně bych to očekával, že prostě v určitou dobu má být odjezd, tak je odjezd, když poslední člověk nastoupí, kdo se moc loudá, má smůlu, další jede za xx interval.

1485
Fanklub 21/22Tr
Ten odjezd tam skutečně nepasuje. V čase, když mám na palubáku odjezd přesně v nule, na ELPu to ukazuje ještě minutu do odjezdu.
Ve večerních hodinách to vypadá fakt pitomě. Ale z pohledu mě jako řidiče, v pravým zrcátku vidím v podstatě pouze šířku perónu. Vidím že dojíždí jednička šalina, a můžu se pokusit vidět vykloněním z kabiny doprava, kde se mě zrcadlí ve tmě půlka interiéru vozu a směrem k šalině vidím spíš jenom světla aut, že tam stojí šalina spíš jenom tuším. Za mnou stojí Solaris co vyhodil lidi, za ním další vůz co chce najet k mýmu perónu a já to tam blokuju čekáním na tři lidi a jednu bábu, co se blíží rychlostí šneka. Za tím dojíždí další šalina trojka, mám čekat ještě na ni?
Není to jednoduchý.

852
16 bře 2013 21:03
Bystrc, Černého
Nemusíš nikam psát, už jsem psal DPMB dotaz ohledně tohoto.

3098
29 srp 2009 19:30
Máš úplnou pravdu, doopravdy to sem moc nepasuje ;-). Lepší by bylo použít nějaký oficiální kanál k DP.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5825 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 233  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata