Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 211 z 726    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 208, 209, 210, 211, 212, 213, 214 ... 726  Další
Autor Zpráva
2824
01 úno 2006 10:39
Jj to co je teď na radnici je asi to nejhorší co nás mohlo potkat, zlatej Onderka.

4738
23 dub 2010 00:41
BRONX
Staci napriklad treti stranka z dokumentu "Vypořádání připomínek městské části"

Tady je to pro mne dokonce zasadnejsi, protoze mestske casti jakozto volene spravni celky maji daleko vetsi pravo zasahovat do deni.

Obrázek

6976
15 dub 2008 16:23
Žlutý kopec
Teď nemám možnost si to přečíst, ale jestli je to pravda, tak to je už hodně za hranou.

1404
02 črc 2011 14:08
mceza: hezky! (y) :applause: :applause:

4738
BRONX
No to je zabavny material. Takze pripominkovani planu mobility probehlo tak, ze u veci, ktere jsou s nim v rozporu je proste napsano, ze nelze vyhovet :D

Cely tenhle nesmysl akorat smutne podrhuje jak nebezpecna ta prima demokracie je. Az zavedou rezidencni zony, zrusi parkovani v centru a vsude natahnou cyklostezky, tak reknou "ale mili zlati, meli jste taky pripominkovat plan mobility". Jenze ten, kdo ho takto pripominkoval dostal proste odpoved "nelze vyhovet, je to v rozporu s vizi Brna" :D

To je tak, kdyz se slunickari dostanou k moci...

1205
17 lis 2008 17:19
Brno-Bystrc (30, 50, 51, 52, N92)
Kdo si chce počíst:
Plán mobility Brno - Vypořádání připomínek ke konceptu návrhové části (21.7.2016)
http://www.mobilitabrno.cz/novinky/19-v ... hove-casti

537
28 črc 2013 14:13
renek píše:
A ještě rovnost:
Černí pasažéři zaplatí za rok u všech revizorů i kartou
Zdroj: http://brnensky.denik.cz/zpravy_region/ ... 60803.html

Ale to už tady je

1205
17 lis 2008 17:19
Brno-Bystrc (30, 50, 51, 52, N92)
A ještě rovnost:
Černí pasažéři zaplatí za rok u všech revizorů i kartou
Zdroj: http://brnensky.denik.cz/zpravy_region/ ... 60803.html

537
Další článek o revizorech s bankovními terminály od Brněnského deníku: Černí pasažéři zaplatí za rok u všech revizorů i kartou

A ještě od iDNES: Černí pasažéři si oblíbili placení pokut kartou, revizoři nosí terminály

6976
Žlutý kopec
Ty by samozřejmě byly lepší, už kvůli tomu, aby se s nimi nemuseli revizoři tahat. Přece jen v jejich práci platí - čím míň...

800
12 zář 2014 23:38
Vždyť jsou i ty přenosné malé — ve švédsku s nima i bezďáci prodávají obdobu Nového Prostoru. Vypadají fakt jak tlustá kalkulačka, bez jakýchkoliv dalších přiblblostí.

6976
Žlutý kopec
Musí k tomu mít celý terminál. A to už nějaké místo zabere.

439
16 led 2015 11:18
MartinV píše:
K platebním terminálům: víte někdo, jak jsou velké? Na jednu stranu to ulehčí výběr pokut a zrychlí odbavení černého pasažéra. Na druhou stranu, pokud je to něco většího, bude snažší revizory poznat. Aspoň ve městě, kde se aktuálně pohybuji, mívají terminál zavěšený přes rameno. Nenápadka jak sviňa.
Mch. je v článku zajímavá informace o celkovém počtu revizorů.

Tak i tak už jsou revizoři dost profláklí, to by DP musel revizorstvo pravidelně obměňovat. A už několikrát jsem narazil na jednoho, který nosí kšiltovku DPMB, takže se nějaké skrývání asi až tak moc neřeší.

4738
BRONX
Jenze ta "kalkulacka" je jen ovladaci panel...

800
Ja myslel, že mají takovou tu malou "kalkulačku" jako každá babka v trafice. Co mají přes rameno proboha?

6976
Žlutý kopec
K platebním terminálům: víte někdo, jak jsou velké? Na jednu stranu to ulehčí výběr pokut a zrychlí odbavení černého pasažéra. Na druhou stranu, pokud je to něco většího, bude snažší revizory poznat. Aspoň ve městě, kde se aktuálně pohybuji, mívají terminál zavěšený přes rameno. Nenápadka jak sviňa.
Mch. je v článku zajímavá informace o celkovém počtu revizorů.

Robert: tu tvou otázku bych nenazval debilní, ale řečnickou. Zkrátka nepotřebuje odpověď, protože je zjevná. [/OT]

7334
27 úno 2010 07:40
Na Hané, odkud pocházím, je to stejné. A MHD jednou za hodinu.

800
30/60 minut máš ještě dobrých — to bych si auto ani nepořizoval :D v mé drahé domovině (Horní Radouň) jede bus celkem 8x za den a to ještě tak, že v pátek jede v sedm večer a další až v neděli odpoledne... tam se bez auta obejít nelze i kdyby žaludy padaly.
Obecně mi připadá, že tady lidi strašně pyskují, že jim to jede jenom každých 10 minut a že by chtěli každých 5, a že musej čekat na bus... já doma čekám na bus dva dny :D

7334
Pro mě zase byla debilní tvá odpověď. Chtěl jsem jen vědět, co vede lidi ve městě s kvalitní dopravou, aby do práce jezdili autem. Já třeba bydlim v obci, kde je ráno interval 30 minut, po zbytek dne 60. A stejně autem jezdím do práce jen v době, kdy tam musím být ve tři ráno, i když mi cesta autem trvá 30 minut, zatímco veřejnou dopravou se 3-4 přestupy zhruba 75 minut.

2649
13 črc 2009 13:42
Já jsem se jenom nechtěl namáhat odpovědí na tak debilní otázku.

7334
Tak pardon, že jsem se zeptal. Argumenty o spaní beru, nicméně odpověď, že neodpovím, byla přesně tou, kterou jsem čekal. Zní to líp, než že nedělám nic.
A počítat, že se mi šalinkarta na brigádu nevyplatí, mi přijde mimo. Pochybuju, že krom cest do práce celý měsíc nikam nejedeš.

2649
13 črc 2009 13:42
IvanM, Alanis: Děkuji. :applause:

537
Bankovní terminály se DPMB osvědčily. Budou je mít všichni revizoři

3342
21 led 2011 14:19
Robert píše:
Mohu se jen optat, čemu pak těch ušetřených 10-15 minut života věnuješ?
Čtení podobných trollících příspěvků na fóru.

A tímto bych rád uzavřel téma "využití 15 minut ušetřených jízdou autem", není třeba tím dále plevelit toto téma. A pokud fakt potřebuješ odpověď, doporučuji kouknout na tuto stránku: http://www.randomthingstodo.com/ .

(Na téma "je lepší auto nebo MHD" klidně pokračujte, sice to sem taky úplně nepatří, ale aspoň je to téma hodné diskuse)

344
31 kvě 2016 10:01
Brno
Touto diskuzí jste uhodili hřebíček na hlavičku. Přes léto jezdím na kole a nemám šalinkartu. Svého času ji neměla ani manželka a syn. Chtěli jsme se z Bohunic vypravit do Technologického parku. Chtěl jsem jet šalinou, večer se na sídlištích blbě parkuje. Nakonec jsem jel autem. Cesta mně stála tam i zpět, když moc 50Kč a byl jsem tam cca za 2x15 min. MHD by to bylo za 126Kč a 2x35 min. Proto i dojíždějící autem je nenechají na okraji, ale když už se autem dokodrcají na okraj Brna, je pro ně pohodlnější a levnější jet autem dál do centea, než za 20 minut jízdy v MHD a délku 4km platit 25Kč + cesta zpět. Nejsem zastáncem aut v centru, MHD je v Brně myslím na solidní úrovni, ale vše je o ceně a tak jak to tu uvádím přemýšlí většina.
Na tento argument každý zareaguje, jestli počítám pneu, olej STK. Ne nepočítám, protože to auto už mám a tyto položky platím, i když pojedu MHD. O nákladech na tyto položky budu brát zřetel, pokud auto nemám a chci si jej koupit.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 18131 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 208, 209, 210, 211, 212, 213, 214 ... 726  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata