Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 206 z 255    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 203, 204, 205, 206, 207, 208, 209 ... 255  Další

Co bude dřív ?
kloubové šráky 45%  45%  [ 81 ]
tramvajová trať ke kampusu 34%  34%  [ 62 ]
metro 17%  17%  [ 30 ]
odsunuté nádraží 4%  4%  [ 7 ]
Celkem hlasů : 180
Autor Zpráva

6625
21 pro 2005 17:01
Sem jel dneska na sedmou, tak to moc lidi nejezdi, všechny na madlech a na zemi nebyl jedinej papírek! Ale upřímně řečeno, je to úplná blbost, psychicky zdravej člověk by to neměl šanci vymyslet!

tr píše:
A daji se tam fotit, nebo jsou za plotem? Dik,

fotit se dají,ale ze zastávky se asi tak kilometr k nim projdeš,je pěkně z ruky.

Co takhle naúčtovat Starobrnu vyčištění města a vozidel?

888
21 led 2006 12:26
adam_r píše:
Uz nam vozy s touto reklamou jezdi. Linka 68, odjezd z Mendlu v 21:37.

Jinak to vypadalo presne tak, jak pisete. Letacky vsude po zemi a na nastupisti na Mendlaku, a na madlech ani jeden.

V tomto případě bych to viděl asi tak, že by se starobrnu vyplatilo investovat do nějakýho bokolepu, nebo něčeho podobný, . nebyl by z toho bordel a vydrželo by to dýl, ... 8-)

9989
15 led 2005 23:41
Verusha píše:
Ovšem ve výroční zprávě Starobrna bude zajisté napsáno: "...letos proběhla v únoru velice, velice zdařilá reklamní kampaň...."

...která pro velký úspěch bude zopakována

Ovšem ve výroční zprávě Starobrna bude zajisté napsáno: "...letos proběhla v únoru velice, velice zdařilá reklamní kampaň...."

925
14 čer 2004 18:43
Brno - Bystrc
Kada píše:
Ano souhlasim s tebou uz to vidim, vuz vyjede z vozovny a za tri dalsi zastavky se letacky budou valet vsude po zemi. Nemyslim, ze je to dobry zpusob reklamy.

Uz nam vozy s touto reklamou jezdi. Linka 68, odjezd z Mendlu v 21:37.

Jinak to vypadalo presne tak, jak pisete. Letacky vsude po zemi a na nastupisti na Mendlaku, a na madlech ani jeden.

888
Ještě by mne zajímalo, jak je vymyšlený to, jak a kde to bude v tom voze umístěný, ... a ještě něco, . co se stane, když to bude ve voze do půl hodiny pryč?? ... to řidič vyjde z kukaně a začne rozvěšovat nový, nebo prostě už nebudou, ... ?? :lol:

9989
to je spekulativní, reklama na 1088 myslím stále ještě je...a bordel je podle mně horší než alkohol...

Já nevím, těžko říct, na druhou stranu nám tu jezdí alkoholové celovozové reklamy. Ale tohle je opravdu když už nic, tak divné - a hlavně celoměstské, vnucující - každej to zítra ráno uvidí, bude toho plný město. Ano; chápu zadavetele reklamy - o to asi šlo.

888
Verusha píše:
Mě by spíš zajímalo, jak se nám tu tlučou zákony:

Na jednu stranu se stát snaží odstranit reklamy na chlast a cíga pryč od škol (taky nápad za všechny prachy, ale možná to bylo myšleno dobře), na druhou stranu je třeba školákům hned ráno při dopravě do školy připomenout, že si s sebou do školní škamny nevzali svoji oblíbenou lahvinku 8-)

není náhodou aji na toto nějakej zákon omezující reklamu na veřejným prostranství, nebo spíš ve vozidlech hromadné dopravy?? Aby nakonec nevyšlo na jevo, že Starobrno porušuje zákon, .. :lol:

Mě by spíš zajímalo, jak se nám tu tlučou zákony:

Na jednu stranu se stát snaží odstranit reklamy na chlast a cíga pryč od škol (taky nápad za všechny prachy, ale možná to bylo myšleno dobře), na druhou stranu je třeba školákům hned ráno při dopravě do školy připomenout, že si s sebou do školní škamny nevzali svoji oblíbenou lahvinku 8-)

105
24 čer 2005 19:12
je to tak.. údajně budeme zítra na noční v Medlánkách při odstavování přidělávat nějaké "visačky" na držadla... :-? To bude další den nepořádku z toho..

11624
07 bře 2005 23:57
Brno
mauricio píše:
mě bys spíš zajímalo, jesti je starobrno tak bohatý, že si může dovoli t takový věci ve všech vozech, nebo jestli to má zadarmo :)
reklama je (bohužel) všude možně :(

Samozřejmě, že za to Starobrno nemalý prachy, jinak by to ani nešlo. Pro takového velkovýrobce vynikajícího moku není problém si zaplatit rezsáhlou kampaň. To spíš mě zajímá, jestli se vyplatí CVR firmám, jako Škarek, Partr, Nadace Gustava Broma apod.

9989
mě bys spíš zajímalo, jesti je starobrno tak bohatý, že si může dovoli t takový věci ve všech vozech, nebo jestli to má zadarmo :)
reklama je (bohužel) všude možně :(

1870
05 lis 2005 19:50
Verusha píše:
Od zítřejšího rána: nová reklama na Starobrno ve VŠECH vozidlech MHD v Brně a možná (nevím) i v jiných městech. Reklama spočívá v papírových věšáčcích ve tvaru flašky píva, rozvěšených různě po madlech ve voze: u trolejbusů sólo - 30 věšáčků, kloubák 50 věšáčků, jak u jiných vozidel, nevím, ale počítám, že v Kátéčku tak 80 - 100 věšáčků. Efekt reklamy si domyslete sami, až to zítra uvidíte, ale musíte se dívat hodně brzo ráno, protože do oběda to tam dle mého skromného názoru nevydrží a tímpádem omluvte bordel ve vozech, protože to samosebou lidi strhaj (ať už schválně nebo nevědomky) na zem. Předem lituji uklízečky na turnuse. Můj názor: tento způsob reklamy mohl vymyslet opravdu jenom mongol.
Veru na všech vozech??? To snad nemyslí vážně. :roll:

888
Verusha píše:
Od zítřejšího rána: nová reklama na Starobrno ve VŠECH vozidlech MHD v Brně a možná (nevím) i v jiných městech. Reklama spočívá v papírových věšáčcích ve tvaru flašky píva, rozvěšených různě po madlech ve voze: u trolejbusů sólo - 30 věšáčků, kloubák 50 věšáčků, jak u jiných vozidel, nevím, ale počítám, že v Kátéčku tak 80 - 100 věšáčků. Efekt reklamy si domyslete sami, až to zítra uvidíte, ale musíte se dívat hodně brzo ráno, protože do oběda to tam dle mého skromného názoru nevydrží a tímpádem omluvte bordel ve vozech, protože to samosebou lidi strhaj (ať už schválně nebo nevědomky) na zem. Předem lituji uklízečky na turnuse. Můj názor: tento způsob reklamy mohl vymyslet opravdu jenom mongol.

hmm, . to zas bude, .. všude ve vozech plno vody a v tom ty rozbředlý papíry, ... to bude žůžo, .... :applause:

119
08 bře 2005 17:54
Brno
Verusha píše:

Ano souhlasim s tebou uz to vidim, vuz vyjede z vozovny a za tri dalsi zastavky se letacky budou valet vsude po zemi. Nemyslim, ze je to dobry zpusob reklamy.

488
07 úno 2006 10:26
M píše:
kdyz prijedes 76 na letiste tak nic neuvidis, ale kdyz pojedes 78 pred letistem a budes projizdet esickem a mrknes smer letiste, u hangaru uvidis silene dlouhou radu odstavenych vyrazenych busu :-)

A daji se tam fotit, nebo jsou za plotem? Dik,

M píše:
kdyz prijedes 76 na letiste tak nic neuvidis, ale kdyz pojedes 78 pred letistem a budes projizdet esickem a mrknes smer letiste, u hangaru uvidis silene dlouhou radu odstavenych vyrazenych busu :-)

Dík moc

2826
01 úno 2006 10:39

Dnes jsem byl na Letišti v Tuřanech,mílovými kroky vyrůstá nová odbavovací hala,ale jel jsem se tam podívat na naše vyřazené autobusy,ale nikde jsem je nenašel.Neví někdo,kde jsou zašíté (jestli tam teda doopravdy jsou)??. :?: :-D

36
01 lis 2005 16:43
budou dva ,druhý u aralu kr.poli

Ježišmarjá von zase bude další Kaufland? Jakoby těch supermarketů nebylo už i tak dost :roll:

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6361 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 203, 204, 205, 206, 207, 208, 209 ... 255  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata